XNapsütés it lent délen meg volt délelött
estére végre jön a forróság igy hét közepén
Teát készítettem..

Jó reggelt, jó vidámkodást! Kávé, esernyő és egy csipet munkakedv, hogy el tudjunk indulni. Lenne dolgom kint, de ma inkább rendezem a papírmunkát bent.
Szép napot
Szép napot

Szép napot!!csak bequkk Megint!!

Beköszön
Nálam rendben beindult az év,annyi a meló hogy tyűha,de már látszik egy kicsit lazább rész is szerencsére
Én minden nap vidám vagyok,nehogymá' megmondják csak vasárnap meg ilyesmi....

Nálam rendben beindult az év,annyi a meló hogy tyűha,de már látszik egy kicsit lazább rész is szerencsére

Én minden nap vidám vagyok,nehogymá' megmondják csak vasárnap meg ilyesmi....

jó reggelt
ha kijelenthető illetve említhető ez így 12 után
Qva hétfő kihagyva
szépeket mndenkinek !!!kv bekészítve...

Jó reggelt! Akkor legyen vidám hétfő! Meg persze a jó kávé ami mindíg jólesik. A vasárnapot meg nem hagyom, hogy kisajátítsák, nekem is lehet vidám
Mindenkinek rendben elindult az év? Lassan túl vagyunk a leghosszabb hónapon is...

Mindenkinek rendben elindult az év? Lassan túl vagyunk a leghosszabb hónapon is...
Jó reggelt Öcsyke
Vidám Vasárnapot inkább kihagynám
Az agymosás szerintem .... inkább kvzunk csak csendben sok tejszínnel..

Jó reggelt, vidám vasárnapot! Egy jó kávé? Csak finoman és lágyan, nehogy felébredjünk idő előtt

Én is jöttem kávézni

ugy látom ma is csak magamnak főztem kv-t..... mind1 bekászítettem megint....

Jó reggelt! Kávé bekészítve, a munkát is berőffentettem, nektek már csak pecsételni kell
Csak úgy röpül ez a január. Szép napot

Szépeket mindenkinek mára!! Tundra bugyikat fel!! hűvös szelek járnak ma...
Vidám keddet, valahogy csak kievezünk a partra
Csajszik ma egy vizespólós program? A vizet én állom

szép napot mindenkinek !!!gumi(csónak ) legyen nálatok !!!Qva eső... hosszú kv lett sajnos sok vízet töltöttek ....
Nincs vér nincs fájdalom
Qva hétfő megkezdve
kv jól esik majd cak ebéd után

Jó reggelt! Dolgos hétfőt megnyitom. Mondjuk egy jó kávéval. Hátha úgy kevésbé fog fájni

Én is

Kukucs ma is