Ő, izé... Abból a nokedliből maradt? Egy jó tojásos nokedlire fogékony lennék. Már itt is a megváltó február, megmenekültünk!
Én is beköszön!
Eskü hogy nem én hagytam lófaszt szanaszéjjel henteregni a nappaliban
Nappalis kávé természetesen mint mindig,most is kapható,de mától főzök vodka narancsot,becsszó.Ha szereted a nokedlit Prune,szaggatunk mellé
Örülünk hogy benéztél,remélem hogy látunk még
Kedves Katja,minnyá február,depimentest kívánok,aki odatette a havat az el is szokta tűntetni előbb utóbb
Eskü hogy nem én hagytam lófaszt szanaszéjjel henteregni a nappaliban

Nappalis kávé természetesen mint mindig,most is kapható,de mától főzök vodka narancsot,becsszó.Ha szereted a nokedlit Prune,szaggatunk mellé

Kedves Katja,minnyá február,depimentest kívánok,aki odatette a havat az el is szokta tűntetni előbb utóbb

Jó reggelt! A januári kávé kiárusitása folyamatban, szerencsére kitartottak a készletek
Katja én veled vagyok/lennék
/ felelősségem van, hogy a tél ne legyen fázós.
Nincs kizárva a szex a nappaliból, csak kerüli, mint a királynők a közös hálótermet
De most, hogy benéztetek... rajtunk nem fog ki a feladat
Szép napot

Katja én veled vagyok/lennék

Nincs kizárva a szex a nappaliból, csak kerüli, mint a királynők a közös hálótermet

Szép napot

üdv! hova ülhetek le? oh, itt egy nagy lófasz, akkor ebbe tenném a seggem... pia van? jaaahhh, hogy a bár bezárt...innék azért egy vodka-narancsot...meséljek? annyi minden történt már velem, letünt fiatalság, áttáncolt, átkefélt éjszakák, átsírt, átzokogott szerelmek, szenvedélyek, gyötrődés, kínlódás, nemtörődömség... szégyen, bűn, szeretet, szerelem, vágy, kéj...ezt nem lehet mesélni, ezeket átéli az ember...baszott jó ez a nappali, megkönnyebbültem kicsit...már csak dugni kéne egyet! ebben a helyiségben lehet? hééééééééééé! gennyzsákszem!
Sziasztok ! Ha jó lesz az a cucc Katja én is kérek belőle!!

Haliho Kedvesek ♥︎♥︎
Öt perc múlva Február, már látom a fényt a depialagút végén
A Január az ellenségem, és magával hozott 20 centi havat, ami nem akar elolvadni. Már mindenkit letiltottam a face-en, akinek pálmafás a háttere
Lehet, hogy főzök valamit, ami erősebb a kávénál
Öt perc múlva Február, már látom a fényt a depialagút végén

A Január az ellenségem, és magával hozott 20 centi havat, ami nem akar elolvadni. Már mindenkit letiltottam a face-en, akinek pálmafás a háttere

Lehet, hogy főzök valamit, ami erősebb a kávénál

Betekint,én is élek még

kukucs

öcsyke sajnos felénk itt délen leszakadt az ég.... és az olvadás is megjött hamar ...csillagokat szerencsére a seggre ülés miatt nem láttam
(amugy csupa felhő volt az ég
) teát bekészítettem :d de csak zöldet.....

Jó reggelt! Mindenki kellően feltöltődött a hétvégén élményekkel? Utolsó hét a hosszú januárban, egyre hosszabbak a nappalok is. Egy jó kávéval érdemes indítani.
Géza megszámoltad, megvannak a csillagok?
Géza megszámoltad, megvannak a csillagok?

Vidámat én is!
Szépen behavazott egy kicsit,hangulatos fehérség,szintén a melegben romantikázást részesítem előnyben.A hóember építéshez szerintem kicsit túlkorosak vagyunk

Szépen behavazott egy kicsit,hangulatos fehérség,szintén a melegben romantikázást részesítem előnyben.A hóember építéshez szerintem kicsit túlkorosak vagyunk

Jó reggelt és atv mentes vidám vasárnapot! Mifelénk nem túl száraz az idő, marad a benti program. Modjuk ha azt szeretném, hogy benedvesedjen az asszony... csak kiküldöm fáért
Egy frászt, begyújtottam a kandallóba, lehet romantikázni a nappaliban, ne menjen sehova
Szép napot

Szép napot

Szép napot Mindenkinek
Végre péntek
bár nekem még nincs hétvége ... de már ez a nap is jól hangzik :d Teát bekészítettem a hőfokokra tekintettel
Rumból mindenki legyen önellátó !!!!!

Beköszönés
Meg egy forgatás
Most több energia nincs

Meg egy forgatás

Most több energia nincs