Az ottalvás...
az terror...
K_rva anyjuk az óvónéniknek úgy ahogy vannak. Volt saját különbejáratú párnám amit Anyu varrt, persze azt sosem osztották ki alváskor nekem (nemtom, biztos az előző rendszerből maradt, hogy mindenki egyenlő legyen és ne legyek több a többinél (a lekváros és a disznónyelves szendvicset is lenyúlták a büdös ribancok)), és hiába reklamáltam, lógathattam a fejem azokba a k_rva öblös kinyitható ágyakba... hát b_sszák meg.
Máskor meg lazán beleb_sztak a medencébe, mert deszeretikagyerekekastrandot, aztán mikor elfogytak a buborékok, és vilike még mindig az aljzatot csodálta, akkor az úszómesternek végre leesett, hogy talán segíteni kéne vilikének dacolni a gravitációval, és kiemelni a vízből. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 15:23
az terror...
K_rva anyjuk az óvónéniknek úgy ahogy vannak. Volt saját különbejáratú párnám amit Anyu varrt, persze azt sosem osztották ki alváskor nekem (nemtom, biztos az előző rendszerből maradt, hogy mindenki egyenlő legyen és ne legyek több a többinél (a lekváros és a disznónyelves szendvicset is lenyúlták a büdös ribancok)), és hiába reklamáltam, lógathattam a fejem azokba a k_rva öblös kinyitható ágyakba... hát b_sszák meg.
Máskor meg lazán beleb_sztak a medencébe, mert deszeretikagyerekekastrandot, aztán mikor elfogytak a buborékok, és vilike még mindig az aljzatot csodálta, akkor az úszómesternek végre leesett, hogy talán segíteni kéne vilikének dacolni a gravitációval, és kiemelni a vízből. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Nem kérdezte még, de kijelentette, hogy én is ott fogok vele aludni délután. A kedd lesz kemény, mert akkor kell először ott aludnia.
Családlátogatás: az óvónők arcán nem látszott, hogy mennyire elborzasztja őket a nem teljesen kész ház és a ribanc anyuka. Jó színésznők
A lyányom beégetett, mert azt mondta nekik, hogy senki nem pakolja el a játékhalmot a földről, meg azt, hogy neki nem olvasnak, hanem a tévében néz mesét. Fasza, ezért téptem a számat és olvastam rongyosra a kurva Anna, Peti és Gergőt meg a Kippkopp és a hónapokat.
Családlátogatás: az óvónők arcán nem látszott, hogy mennyire elborzasztja őket a nem teljesen kész ház és a ribanc anyuka. Jó színésznők

A lyányom beégetett, mert azt mondta nekik, hogy senki nem pakolja el a játékhalmot a földről, meg azt, hogy neki nem olvasnak, hanem a tévében néz mesét. Fasza, ezért téptem a számat és olvastam rongyosra a kurva Anna, Peti és Gergőt meg a Kippkopp és a hónapokat.

Nem kérdezte még, de kijelentette, hogy én is ott fogok vele aludni délután. A kedd lesz kemény, mert akkor kell először ott aludnia.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 05. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 15:12

ez oké, de kijafranc a középhosszú barna???
egyébként le ne vágasd a hajadat...még a végén nem adják ki a szőke ribancnak a kiscsajt az oviból
a hétfő kemény lesz
nem kérdezte még, hogy: "akkor ennyi volt anya, ugye? többet már nem kell oviba mennem!"
nem is meséltél a családlátogatásról
egyébként le ne vágasd a hajadat...még a végén nem adják ki a szőke ribancnak a kiscsajt az oviból

a hétfő kemény lesz

nem is meséltél a családlátogatásról
sárlotyónak igaza volt, valami regelős izére kattantam...de most ez már okés...
jó szót akarsz? sose láttam még ilyen izgalmas, összetett, szórakoztató, kellemes pasit, mint te...a farkadról már nem is beszélve
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 12:32
jó szót akarsz? sose láttam még ilyen izgalmas, összetett, szórakoztató, kellemes pasit, mint te...a farkadról már nem is beszélve

Törölt felhasználó (24620)

elvileg ennek a linknek ott kellene lennie alant:
kép :P
kép :P
napok óta nem szoptad le! mégis mit vártál tőle? hogy ne legyen feszült?
szegény tomon vezeti le a feszültségét...szegény drága kicsi surdim...te meg egy hálátlan ribanc vagy, tudd is meg!
(ha most én lennék malfoy, akkor azt mondanám: sárvérű lotyó
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 11:18
szegény tomon vezeti le a feszültségét...szegény drága kicsi surdim...te meg egy hálátlan ribanc vagy, tudd is meg!

(ha most én lennék malfoy, akkor azt mondanám: sárvérű lotyó

VIP
Admin

Te, Surdi, miért vagy ilyen feszült ma? Olllyan hevesen reagáltál, hogy meg kellett kapaszkodnom az asztalban, le ne söpörjön az indulat
Nyugiiiiiii!
Nyugiiiiiii!
neked ilyen ágyad van?
vegyél feleségül! léccilécccilécccccccciiiiiiiii...mosok rád, meg főzök, meg mindent, amit akarsz...lécccccci...ahhhh...ez az ágy
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 05. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 11:00

vegyél feleségül! léccilécccilécccccccciiiiiiiii...mosok rád, meg főzök, meg mindent, amit akarsz...lécccccci...ahhhh...ez az ágy

ne is tegyed, nekem így tetszel...
várlak benneteket...

várlak benneteket...

ez oké, de kijafranc a középhosszú barna???
a hétfő kemény lesz
nem kérdezte még, hogy: "akkor ennyi volt anya, ugye? többet már nem kell oviba mennem!"
nem is meséltél a családlátogatásról (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 10:46

a hétfő kemény lesz

nem is meséltél a családlátogatásról (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Ma akartam fodrászhoz menni, de akkor inkább mégsem vágatom le még a hajam középhosszúra, nehogy érvénytelen legyen a leírás

elvileg ennek a linknek ott kellene lennie alant:
kép :P (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 09:07
kép :P (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Azért, drága szívem, mert a lap, amit belinkeltél regisztrációs felhívással indul...
Kérünk azonnal hozzáférhető verziót!
Kérünk azonnal hozzáférhető verziót!

még hozzá írtam ezt, de jöttek és nem tudtam időben elküldeni:
de télleg baromságnak tartom, azt aki úgy reagálta le a sörhabos dolgot, ahogy leírtad! mibaja lenne tülle a gyereknek!
a fijjam ugyanígy reagálta le... de Ő a sörösüveg száját nyalta... és eccer meghúzta és belekortyolt... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 11:36
de télleg baromságnak tartom, azt aki úgy reagálta le a sörhabos dolgot, ahogy leírtad! mibaja lenne tülle a gyereknek!
a fijjam ugyanígy reagálta le... de Ő a sörösüveg száját nyalta... és eccer meghúzta és belekortyolt... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

Én meg Veled értek egyet...
kutya baja sem lesz annak a gyereknek...ha egy picit "megnyalja" a felsoroltjaidat...
az Én lányom is nyalakodta a habot....egyszer a nyelve beleért a sörbe...összerázkodott....kinyögött egy "nagyon rossz"-t....azota a sör apának valo...

kutya baja sem lesz annak a gyereknek...ha egy picit "megnyalja" a felsoroltjaidat...

az Én lányom is nyalakodta a habot....egyszer a nyelve beleért a sörbe...összerázkodott....kinyögött egy "nagyon rossz"-t....azota a sör apának valo...

Én meg Veled értek egyet...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 05. péntek 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 11:08

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 05. péntek 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)

miért is nem lepődök meg a válaszodon!
totál ellenkezik az enyimével!
miért ne nyalhatná le a sörhabot!
a faszom nem mondod, h Te egy ennyire gyagyás ember vagy
számolod a kalóriákat... elveszed a gyerek elől az italt, ha nyúl érte...
áááááááááááááááá
oly ambivalens személyiség vagy, h ilyet a normális föld bolygónak le kéne vetnie a hátáról!!!
vazze miatökömbaja lesz a gyereknek, ha belenyúl a boros poharamba és lenyalja az ujjáról??? vagy a szájához húzza a sört és megnyalja az üveg száját????????
láccik rajtad, hogy pályinkás kenyérrel nyugtattak!!!

áááááááááááááááá
oly ambivalens személyiség vagy, h ilyet a normális föld bolygónak le kéne vetnie a hátáról!!!
vazze miatökömbaja lesz a gyereknek, ha belenyúl a boros poharamba és lenyalja az ujjáról??? vagy a szájához húzza a sört és megnyalja az üveg száját????????

feszült lennék?
faszom!
khm...
topicpörgető műbalhé!
de meg ne súgd katzornak! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 11:18
faszom!

khm...
topicpörgető műbalhé!
de meg ne súgd katzornak! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Te, Surdi, miért vagy ilyen feszült ma? Olllyan hevesen reagáltál, hogy meg kellett kapaszkodnom az asztalban, le ne söpörjön az indulat
Nyugiiiiiii!
Nyugiiiiiii!
Nyugiiiiiii! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 05. péntek 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 11:08
Nyugiiiiiii! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 05. péntek 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)

áááááááááááááááá

áááááááááááááááá

béjbi ledollnám rólad ezeket a ruhákat, ha ebbe nyitnál nekem ajtót!
tökéletes, az ízlésemnek leginkább megfelelő "cucc" surdi elcsábításához! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 11:00
tökéletes, az ízlésemnek leginkább megfelelő "cucc" surdi elcsábításához! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

baby doll párti vagyok....jöhet minden mennyiségben
....
vallom...sejtelmesen izgato...mutat is és nem is...

akár melyiket eltudnám képzelni...

áááááááááááááááá
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 05. péntek 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 10:05

áááááááááááááááá

bele...persze, hogy bele,
a pici farkam egy szűk punciba,
de semmilyen alkohol (és mértékű ) egy kisgyereknek a szájába!

ne is tegyed, nekem így tetszel...
várlak benneteket...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 10:46

várlak benneteket...

VIP
Admin

Ma akartam fodrászhoz menni, de akkor inkább mégsem vágatom le még a hajam középhosszúra, nehogy érvénytelen legyen a leírás

baby doll párti vagyok....jöhet minden mennyiségben
....

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 10:20

VIP
Admin

És hogy egy kis szex is legyen. Találtam egy kellemes tömegjelenetet.
Kérdés lányokhoz:
Melyik cuccost vennétek fel legszívesebben egy forró éjszakához?
Kérdés fiúkhoz:
Milyen cuccot viseljen a kedves a csábításhoz?
Kérdés lányokhoz:
Kérdés fiúkhoz:

Szervusztok nappalisok!
Tom kajája után egy kis rágcsálnivaló a lányoknak.
Szép napot mindenkinek!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 05. péntek 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 09:10
Tom kajája után egy kis rágcsálnivaló a lányoknak.
Szép napot mindenkinek!

Szép jó reggelt!
Megint itt a hétvége, és piszok meleg lesz
nem elég Molly kajája?
akkor jó étvágyat!
Megint itt a hétvége, és piszok meleg lesz

nem elég Molly kajája?
akkor jó étvágyat!

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 05. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 10:39

a fiúkhoz:
- egy középhusszú hajú barnát, és egy hosszú hajú szőkét vegyek magamhoz/ra a forró éjszakán...
a cuccos nem számít...csak a csábítás...
- egy középhusszú hajú barnát, és egy hosszú hajú szőkét vegyek magamhoz/ra a forró éjszakán...

a fiúkhoz:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 10:20

VIP
Admin

Kérdés lányokhoz:
Kérdés fiúkhoz:
Kérdés lányokhoz:
Kérdés fiúkhoz:

Kérdés lányokhoz:
Kérdés fiúkhoz:
Kérdés lányokhoz:
Kérdés fiúkhoz:

bele...persze, hogy bele,
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 05. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 05. péntek 09:15

VIP
Admin

Szép jó napot!
Nemrég az evésről kérdeztelek titeket. Ma az ivás témája vetődött fel bennem.
Nemrég mesélte egy ismerősöm, hogy mennyire kiakadt, amikor látta, hogy egy apuka megengedte az 1 éves gyerekének, hogy lenyalja a sörről a habot. Eddig úgy voltam vele, hogy a sörhabba belekortyolás annyira nem veszélyes, de ha jobban belegondolok, azért az is alkohol, és a gyereknek semmilyen formában nincs szüksége erre.
Ti mennyire vagytok/lennétek engedékenyek ebben a kérdésben?
Sörhab, sörbe kortyintás, szilveszterkor pár korty pezsgő, pálinka (hehe) belefér még?
Nemrég az evésről kérdeztelek titeket. Ma az ivás témája vetődött fel bennem.
Nemrég mesélte egy ismerősöm, hogy mennyire kiakadt, amikor látta, hogy egy apuka megengedte az 1 éves gyerekének, hogy lenyalja a sörről a habot. Eddig úgy voltam vele, hogy a sörhabba belekortyolás annyira nem veszélyes, de ha jobban belegondolok, azért az is alkohol, és a gyereknek semmilyen formában nincs szüksége erre.
Ti mennyire vagytok/lennétek engedékenyek ebben a kérdésben?
Sörhab, sörbe kortyintás, szilveszterkor pár korty pezsgő, pálinka (hehe) belefér még?