Szép jó napot!
Nemrég az evésről kérdeztelek titeket. Ma az ivás témája vetődött fel bennem.
Nemrég mesélte egy ismerősöm, hogy mennyire kiakadt, amikor látta, hogy egy apuka megengedte az 1 éves gyerekének, hogy lenyalja a sörről a habot. Eddig úgy voltam vele, hogy a sörhabba belekortyolás annyira nem veszélyes, de ha jobban belegondolok, azért az is alkohol, és a gyereknek semmilyen formában nincs szüksége erre.
Ti mennyire vagytok/lennétek engedékenyek ebben a kérdésben?
Sörhab, sörbe kortyintás, szilveszterkor pár korty pezsgő, pálinka (hehe) belefér még?
Nemrég az evésről kérdeztelek titeket. Ma az ivás témája vetődött fel bennem.
Nemrég mesélte egy ismerősöm, hogy mennyire kiakadt, amikor látta, hogy egy apuka megengedte az 1 éves gyerekének, hogy lenyalja a sörről a habot. Eddig úgy voltam vele, hogy a sörhabba belekortyolás annyira nem veszélyes, de ha jobban belegondolok, azért az is alkohol, és a gyereknek semmilyen formában nincs szüksége erre.
Ti mennyire vagytok/lennétek engedékenyek ebben a kérdésben?
Sörhab, sörbe kortyintás, szilveszterkor pár korty pezsgő, pálinka (hehe) belefér még?

Szép jó reggelt!
Megint itt a hétvége, és piszok meleg lesz
nem elég Molly kajája?
akkor jó étvágyat!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 05. péntek 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Megint itt a hétvége, és piszok meleg lesz

nem elég Molly kajája?
akkor jó étvágyat!

Azért, drága szívem, mert a lap, amit belinkeltél regisztrációs felhívással indul...
Kérünk azonnal hozzáférhető verziót!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 23:54
Kérünk azonnal hozzáférhető verziót!

Törölt felhasználó (24620)

én meg egy jó szót se kapok, tudod ki linkeljen neked magáról aktot ezentúl :P
a nappali lakosságának jelentős részének mostanában illik lerészegedni születésnap okán!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 20:51
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

Jo estét...
khm...szerintem sem igazak ezek a horoszkopos vackok...Én szüz volnék
...aztán a csudában sem vagyok már az....
(max tisztaságmániás...legföbb jllemzöje a szüz Nőnek)...ejj...régi szép idök...
zelli...Te is szüz vagy?...akkor mostanság fogsz ünnepelni....

csak bátran!
ez a perverzitása...az enyémekből nemrég nyitott kiállítást, és a bevételből a rendőr árvák javára gyűjt!...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 23:54
ez a perverzitása...az enyémekből nemrég nyitott kiállítást, és a bevételből a rendőr árvák javára gyűjt!...

Törölt felhasználó (24620)

Jóóó reggelt
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 21:06

figyi! egy erős edzett nő vagyok, engem már semmi nem ijeszt meg...ha most azt válaszolod, hogy "deénnagyonblablabla", akkor--->szükségem van kihívásokra
, szóval dobj nyugodtan egy aktot

Szerintem meg még mindig él a tiltásod a Nappaliból, szóval majd ha engedélyt kapsz, akkor gyere, különben meg alomars!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 22:15

Törölt felhasználó (7767)

Bocsánat! Törlendő!....
...Azazhogy, egy előző teszt eredménye: 75 és 37...(koordináta rendszerszerű!)
Bocsánat! Törlendő!....
Ribanc!
(imádlak béjbi) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 21:06

(imádlak béjbi) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)

figyi! egy erős edzett nő vagyok, engem már semmi nem ijeszt meg...ha most azt válaszolod, hogy "deénnagyonblablabla", akkor--->szükségem van kihívásokra

(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)

én inkább nem riogatlak
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 19:53

hoppá-hoppá...két kis bikuci
azonnal küldjetek a mailcímemre egy-egy aktot magatokról
Válasz willy87 üzenetére (ma 16:23)
Válasz Tweek üzenetére (ma 17:45)

Jo estét...
...aztán a csudában sem vagyok már az....
(max tisztaságmániás...legföbb jllemzöje a szüz Nőnek)...ejj...régi szép idök...

A kukim nem volt elegendő?
Najó, lásd kivel van dolgod. :P (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 19:53
Najó, lásd kivel van dolgod. :P (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)

A volt bikám se volt valami bika!
A halaim meg halvérűek!
Csupa állatot gyűjtöttem be!
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 17:45

A halaim meg halvérűek!

Csupa állatot gyűjtöttem be!

Hamár horoszkóp, bika vagyok, én vagyok a falu bikája, én bőgök a többi meg baszik.

Sziasztok! Szép estét!
Volt itt valami pályázat? Már megint lecsúsztam! Puff!
Stressz? Volt mikor bogyókat szedtem, vagy a pohár fenekére néztem. Most music, dance, humor!
Esztétikai élményeket a szemnek, a fülnek, a testnek, rengeteg endorfin.
Nagyon régen a gyomromra, és szívemre gyúrtam. Vérnyomás (220/180 Hgmm), gyomorhurut. Jelentem alássan, ebben is javultam. A vérnyomásom lejjebb ment, a gyomrom is jobb. Humor, humor, humor. Tényleg gyógyít.
Továbbra is szűz vagyok, a Föld férfilakosságának nagy részétől. Na megyek táncikálni!
Surdi, Te egy reneszansz költő vagy! Nagyságodat csak Faludy Gyuri bához hasonlíthatnám!
Azt az összehorgolódott szemöldökét!
Volt itt valami pályázat? Már megint lecsúsztam! Puff!
Stressz? Volt mikor bogyókat szedtem, vagy a pohár fenekére néztem. Most music, dance, humor!
Esztétikai élményeket a szemnek, a fülnek, a testnek, rengeteg endorfin.
Nagyon régen a gyomromra, és szívemre gyúrtam. Vérnyomás (220/180 Hgmm), gyomorhurut. Jelentem alássan, ebben is javultam. A vérnyomásom lejjebb ment, a gyomrom is jobb. Humor, humor, humor. Tényleg gyógyít.
Továbbra is szűz vagyok, a Föld férfilakosságának nagy részétől. Na megyek táncikálni!

Surdi, Te egy reneszansz költő vagy! Nagyságodat csak Faludy Gyuri bához hasonlíthatnám!

Azt az összehorgolódott szemöldökét!

Hamár horoszkóp, bika vagyok, én vagyok a falu bikája, én bőgök a többi meg baszik.

Akkor én meg ökör vagyok, mert bár bika volnék, kefélni mégsem kefélek.
Látod surdi, működik ez a sztetoszkópizé (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 04. csütörtök 10:01
Látod surdi, működik ez a sztetoszkópizé (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 04. csütörtök 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)

jááájjjj nefárajjjj!!!
mert oroszlán jegyű!
Te meg azért kefélsz, mert szűz vagy és tenni akarsz ellene!
miiiiii?????
ffffffáááááááájjjjjjjj
haggyatokmán evvel a monoszkóp baromságval!
munkahelyet még nem hagytam ott... de főnökre már vágtam rá ajtót!
egyébként mázlista vagy: a fiam tegnap megérkeztünk az oviba.. mondjuk neki puszi?! /elköszönésképp/ erre rohan az ovónénihez lelkesen és az arcára nyomja a puszit... mi meg le vagyunk sz..va...
mert oroszlán jegyű!
Te meg azért kefélsz, mert szűz vagy és tenni akarsz ellene!

ffffffáááááááájjjjjjjj
haggyatokmán evvel a monoszkóp baromságval!
munkahelyet még nem hagytam ott... de főnökre már vágtam rá ajtót!
egyébként mázlista vagy: a fiam tegnap megérkeztünk az oviba.. mondjuk neki puszi?! /elköszönésképp/ erre rohan az ovónénihez lelkesen és az arcára nyomja a puszit... mi meg le vagyunk sz..va...