....ha nem tudsz viselkedni,visszafogni magadat,akkor ajánlom neked a

billentyűt.
(Ez egy válasz menyus30 üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 18:39

billentyűt.

kőszi látom ittis olyan mint a chat mivan konkorencia de legyél boldog igy is kell nyirni másokat ahol lehet ez egy gerinctelen mocsok dolog és illik a szoba név ténleg erre tartalak ha csak ezért
gyorsan reagáld le (magyarázd meg) a hsz-det, mert baromira nem témába illő, nem vicces és nem poénos!
van dühöngő és adminok szobája!
ha nem sikerül akkor kénytelen leszek moderálni "kedvességedet"...
(Ez egy válasz menyus30 üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
van dühöngő és adminok szobája!

ha nem sikerül akkor kénytelen leszek moderálni "kedvességedet"...

kőszi látom ittis olyan mint a chat mivan konkorencia de legyél boldog igy is kell nyirni másokat ahol lehet ez egy gerinctelen mocsok dolog és illik a szoba név ténleg erre tartalak ha csak ezért
Valaki nem konvertálná át olvasható formátumba ?
Többször neki futottam, de feladtam...
Többször neki futottam, de feladtam...

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 11:25

mi ez a nagy punnyadás???
senki nem ébredt fel ma időben?
mindenki elment iskolába? (még a felnőttek is?)
Jó reggelt nappaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Köszi' a fini' kaját---Én szeretek enni.......úgyh. most megyek is a konyhába....
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 12:04

Akárhogy cikiztek hogy etetem a nappalisokat akkor is hoztam ebédet
Jó étvágyat

Jó étvágyat

Úgy látom surdapapa a nőci jobb bimbijével már szomját oltotta, mert az nagyobb mint a másik!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Na ne! Ez valami álhír lehet! Ilyet még andersen is nehezen tud kitalálni.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 14:10

Gyerekek!
elkapott a röhögőgörcs:
[URL=http://index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/xxxxxx]Plafonbámulással hiúsított meg rablást egy eladó[ /URL]
(javítottam, inkább idézzünk az index.hu-ról, mint az egész oldalt linkeljük be! így a topic élvezhetőbb, és senki nem ragad le egy másik honlapon tovább "csemegézni" ! :tom)
és a cikk:
Plafonbámulással hiúsított meg rablást egy eladó
| 2008. szeptember 1., hétfő 11:47
A plafon árulása, illetve az eladó plafonbámulása hiúsított meg bolti rablást Oroszlányban.
Egy vegyesboltba rontott be egy csuklyás férfi és többször a levegőbe lőtt a bevételt követelve. Az eladó nyugodt vérmérsékletű lehet, mert a plafont bámulta és jól tette: feltűnt neki, hogy a lövések nem okoztak golyó ütötte lyukakat. Így gázfegyvernek könyvelte el a pisztolyt és megtagadta a pénz átadását.
A rabló üres kézzel menekült el a helyszínről.
Vasárnap az oroszlányi rendőrök őrizetbe vettek egy macedón állampolgárt, aki megalapozottan gyanúsítható a rablási kísérlettel.
elkapott a röhögőgörcs:
[URL=http://index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/xxxxxx]Plafonbámulással hiúsított meg rablást egy eladó[ /URL]
(javítottam, inkább idézzünk az index.hu-ról, mint az egész oldalt linkeljük be! így a topic élvezhetőbb, és senki nem ragad le egy másik honlapon tovább "csemegézni" ! :tom)
és a cikk:
A plafon árulása, illetve az eladó plafonbámulása hiúsított meg bolti rablást Oroszlányban.
Egy vegyesboltba rontott be egy csuklyás férfi és többször a levegőbe lőtt a bevételt követelve. Az eladó nyugodt vérmérsékletű lehet, mert a plafont bámulta és jól tette: feltűnt neki, hogy a lövések nem okoztak golyó ütötte lyukakat. Így gázfegyvernek könyvelte el a pisztolyt és megtagadta a pénz átadását.
Vasárnap az oroszlányi rendőrök őrizetbe vettek egy macedón állampolgárt, aki megalapozottan gyanúsítható a rablási kísérlettel.
Na most ezt a nedvet kapod ha nem jó keresünk más nedvet
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 14:57

majd éhen halok!
tedd ide elibém eme fínomságot! had faljam be mindet!
osztán valami nedű nincs utánna?
vagy puncinedvvel oltsam a szomjam

Látod Sulamit, én igy vártam Sam-ot, meg is kaptam az összes makkját, amit az erdőben szedett, Tibetbe jövet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 21:26

Törölt felhasználó (213201)

Körülnéztem itt Tibetben, de nem láttam Sam-et... Lehet, hogy Alaszkában kell keresni, becsapott mindenkit

majd éhen halok!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 12:04

Jó étvágyat

Jó étvágyat

Persze!
a gyermekek ovónőire gondolsz mi?
vagy a többi anyucira??? vald be! hány wót meg közülük
most még beszktatáskor vigye anyuci a gyerkőcöt, de aztán ragaszkodom ahhoz, h gyönyörködhessekaz anyucikban!!!
meg az óvónénikben! télleg a nappali óvónénije merre kószál?????? (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 22:30
a gyermekek ovónőire gondolsz mi?
vagy a többi anyucira??? vald be! hány wót meg közülük

most még beszktatáskor vigye anyuci a gyerkőcöt, de aztán ragaszkodom ahhoz, h gyönyörködhessekaz anyucikban!!!
meg az óvónénikben! télleg a nappali óvónénije merre kószál?????? (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)

ezek az ovis évek szép évek a szülőnek,mikor előveszem a fényképalbumott mindig szép emlékek jutnak eszembe

Gyerekek!
elkapott a röhögőgörcs:
és a cikk:
elkapott a röhögőgörcs:
és a cikk:
Ááááááááááááááááááááá....
....megint "kiment" a bokám és kegyetlenül fáj......
Inkább a vacak járdákat javítanák ki,h. ne legyenek életveszéjesek.De legalább szerencsém volt,h. nem később tortént a balesetem.

Inkább a vacak járdákat javítanák ki,h. ne legyenek életveszéjesek.De legalább szerencsém volt,h. nem később tortént a balesetem.

szép jó napot mindenkinek?Mamó ki az aki Téged cikizni mer?mi csetesek tartsunk össze és együnk jókat!nem tudtátok hogy a testesebbek mennyivel jobb kedvűek?.... hoztam egy kis fenék növelőt!

Jó étvágyat

Jó étvágyat

mi ez a nagy punnyadás???

Jó éjszakát!
Tom és Mona Lisa (elég jól mutatnak együtt)
Tom és Mona Lisa (elég jól mutatnak együtt)

ezek az ovis évek szép évek a szülőnek,mikor előveszem a fényképalbumott mindig szép emlékek jutnak eszembe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 22:16

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó estét!
Oviba megy a lányom. Azt hittem, hogy nem vagyok bőgős, elérzékenyülős picsa, de az vagyok. Már most hiányzik a kis szaros.
Kellemes szeptembert mindenkinek!
Oviba megy a lányom. Azt hittem, hogy nem vagyok bőgős, elérzékenyülős picsa, de az vagyok. Már most hiányzik a kis szaros.
Kellemes szeptembert mindenkinek!

Egyeztessünk...holnap este ?
Csak amig ilyen lelkesek vagyunk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 22:17
Csak amig ilyen lelkesek vagyunk...

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Én benne vagyok!!!
Egyeztessünk!
Egyeztessünk!

Én benne vagyok!!!
Egyeztessünk!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyeztessünk!