Akárhogy cikiztek hogy etetem a nappalisokat akkor is hoztam ebédet
Jó étvágyat

Jó étvágyat

mi ez a nagy punnyadás???
senki nem ébredt fel ma időben?
mindenki elment iskolába? (még a felnőttek is?)
Jó reggelt nappaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
senki nem ébredt fel ma időben?
mindenki elment iskolába? (még a felnőttek is?)

Jó reggelt nappaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Jó éjszakát!
Tom és Mona Lisa (elég jól mutatnak együtt)
Tom és Mona Lisa (elég jól mutatnak együtt)

ezek az ovis évek szép évek a szülőnek,mikor előveszem a fényképalbumott mindig szép emlékek jutnak eszembe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 22:16

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó estét!
Oviba megy a lányom. Azt hittem, hogy nem vagyok bőgős, elérzékenyülős picsa, de az vagyok. Már most hiányzik a kis szaros.
Kellemes szeptembert mindenkinek!
Oviba megy a lányom. Azt hittem, hogy nem vagyok bőgős, elérzékenyülős picsa, de az vagyok. Már most hiányzik a kis szaros.

Egyeztessünk...holnap este ?
Csak amig ilyen lelkesek vagyunk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 22:17
Csak amig ilyen lelkesek vagyunk...

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Én benne vagyok!!!
Egyeztessünk!
Egyeztessünk!

Én benne vagyok!!!
Egyeztessünk!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyeztessünk!

Jó estét!

Hát ez nem jött össze....
Majd legközelebb !!! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 20:49
Majd legközelebb !!! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Összerittyentünk egy bulit Gyapi tiszteletére ?
Ha már újra a körünkben van...

Körülnéztem itt Tibetben, de nem láttam Sam-et... Lehet, hogy Alaszkában kell keresni, becsapott mindenkit
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 12:20

Sziasztok, szép napot! Nem tudjátok az ÖregSammy már megint merre jár? Idepakolta a sok kaját és meglépett?? Tán csak nem még is a Tibetbe ment, és ott imádkozik nekem??

Én a "hazai"izeket szeretném
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 20:59

Akkor szervezzünk Csajokat is !
Bár csak itt lenne Sam...ennek Ő a nagymestere !

Akkor szervezzünk Csajokat is !
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Semmi rossznak elrontója nem vagyok
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 20:49

Sziasztok, szép napot! Nem tudjátok az ÖregSammy már megint merre jár? Idepakolta a sok kaját és meglépett?? Tán csak nem még is a Tibetbe ment, és ott imádkozik nekem??

Ebből nem lehet megélni, egy kis pótlást hozok Molly reggelijéhez. Kellemes hétvégét mindenkinek!

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 07:57

Jóóóó reggelt
Ez most nem vegetáriánus reggeli hátha tom is erre jár, szava nem lehet hogy hizlalom a nappalisokat
Legyen szép napotok

Ez most nem vegetáriánus reggeli hátha tom is erre jár, szava nem lehet hogy hizlalom a nappalisokat

Legyen szép napotok

Jóóóó reggelt
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

Rátette a macsek a farkát a sodrófámra, pedig lehet lassan szükségem lesz rá. Ez a macsek tud valamit??

Szervusztok!
Kellemes hétvégét mindenkinek és jó kirándulóidőt!

Kellemes hétvégét mindenkinek és jó kirándulóidőt!

Jóóó reggelt Jó szombatot