nem...menj lotyóhoz, és kérj tőle két anyai pofont az én nevemben is
emlékszel mennyire pánikoltál a koncertre menés előtt? most meg már paso táborozol...szóval nyugi, mindennek eljön az ideje, főleg, ha levetkőzöd végre a negatív aurádat, és hozzád férnek
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 19. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 13:35

emlékszel mennyire pánikoltál a koncertre menés előtt? most meg már paso táborozol...szóval nyugi, mindennek eljön az ideje, főleg, ha levetkőzöd végre a negatív aurádat, és hozzád férnek

Törölt felhasználó (24620)

felesleges szenvedést okozol magadnak, ha olyanra vágysz, ami reálisan nem lehet a tiéd.
Szóval hagyjam a p_csába a nőket és kezdjek el trombitát tanulni?
Szóval hagyjam a p_csába a nőket és kezdjek el trombitát tanulni?
felesleges szenvedést okozol magadnak, ha olyanra vágysz, ami reálisan nem lehet a tiéd.
Szóval hagyjam a p_csába a nőket és kezdjek el trombitát tanulni? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 19. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 19. szombat 11:16
Szóval hagyjam a p_csába a nőket és kezdjek el trombitát tanulni? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 19. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Wilika, jelentkezz két anyai pofonra nálam 1 órán belül!
Nem azt mondtam, hogy baj, ha vágysz rá, hanem, hogy felesleges szenvedést okozol magadnak, ha olyanra vágysz, ami reálisan nem lehet a tiéd.
Én pl. ezért nem vágyom tengerparti nyaralóra meg világkörüli útra...
utólagos módosítás, na jó, vágyom ezekre, de elfogadom, hogy nem kaphatom meg
Nem azt mondtam, hogy baj, ha vágysz rá, hanem, hogy felesleges szenvedést okozol magadnak, ha olyanra vágysz, ami reálisan nem lehet a tiéd.
Nnah, akkor nálam a pont :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 19. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Miértne kaphatnád meg amire vágysz ?
Sose tudhatod még mit tartogat neked az Élet. Ahogy igy visszagondolok az életemre sok vágyam teljesült amit else tudtam volna képzelni hogy elérem.
A vágy amugy kevés, akarni is kell és összejön.
Ha esetleg az kinn ülsz a tengerparti nyaralódban, mondjuk a Hawai szigeteken vagy bárhol. 2 cocktail között dobjál 1 pár sort hány fokos a tenger
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 19. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sose tudhatod még mit tartogat neked az Élet. Ahogy igy visszagondolok az életemre sok vágyam teljesült amit else tudtam volna képzelni hogy elérem.
A vágy amugy kevés, akarni is kell és összejön.
Ha esetleg az kinn ülsz a tengerparti nyaralódban, mondjuk a Hawai szigeteken vagy bárhol. 2 cocktail között dobjál 1 pár sort hány fokos a tenger

VIP
Admin

Hoztam ebédet a Nappalisoknak
Mindenkinek jó étvágyat
Mindenkinek jó étvágyat

utólagos módosítás, na jó, vágyom ezekre, de elfogadom, hogy nem kaphatom meg (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 23:45
utólagos módosítás, na jó, vágyom ezekre, de elfogadom, hogy nem kaphatom meg (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Nemtom, bátyám buliján tűnt fel egy trombita, és a fazon azt mondta, hogy elsőre nem tudja senki megszólaltatni, de nekem mégis sikerült valami avantgarde zenei művet összeállítanom.
De miért baj az, ha vágyom rá? Tudom, hogy nőm sem lehet, de azért vágyni szabad nem?
De miért baj az, ha vágyom rá? Tudom, hogy nőm sem lehet, de azért vágyni szabad nem?
Nemtom, bátyám buliján tűnt fel egy trombita, és a fazon azt mondta, hogy elsőre nem tudja senki megszólaltatni, de nekem mégis sikerült valami avantgarde zenei művet összeállítanom.
De miért baj az, ha vágyom rá? Tudom, hogy nőm sem lehet, de azért vágyni szabad nem? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 23:40
De miért baj az, ha vágyom rá? Tudom, hogy nőm sem lehet, de azért vágyni szabad nem? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Drága, miért vágysz olyanra, amihez saját bevallásod szerint nincs tehetséged? Vagy van tehetséged, csak az állandó önértékelési zavarod szól megint közbe?
És ha tényleg nincs tehetséged, nem lenne jobb nem vágyni rá?
Egy ismerősöm nemrég kezdett trombitálni tanulni, azt mondta, az ajaktartással gondok vannak, de majd belejön. Szóval én úgy érzem, a trombitálásban a csücsörítés a lényeg
Az megy neked?
Egy ismerősöm nemrég kezdett trombitálni tanulni, azt mondta, az ajaktartással gondok vannak, de majd belejön. Szóval én úgy érzem, a trombitálásban a csücsörítés a lényeg

Az megy neked?
Drága, miért vágysz olyanra, amihez saját bevallásod szerint nincs tehetséged? Vagy van tehetséged, csak az állandó önértékelési zavarod szól megint közbe?
Az megy neked? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 23:07

Az megy neked? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Matematika (és utóbbi időkben pár könny erejéig mechanika) mellett szolfézs volt az egyetlen tantárgy amin elbőgtem magam.
Pedig egyszer meg szeretnék tanulni trombitálni. (Szaxofonról meg nem is álmodom, ahhoz már masszívan két kéz kell, nekem meg bénák a kezeim páros munkára (csitt!))
Mondjuk a trombitához tüdő kéne... meg még sokminden más is kéne egyáltalán zenéhez ami nekem aligha lehet meg.
Pedig egyszer meg szeretnék tanulni trombitálni. (Szaxofonról meg nem is álmodom, ahhoz már masszívan két kéz kell, nekem meg bénák a kezeim páros munkára (csitt!))
Mondjuk a trombitához tüdő kéne... meg még sokminden más is kéne egyáltalán zenéhez ami nekem aligha lehet meg.
Matematika (és utóbbi időkben pár könny erejéig mechanika) mellett szolfézs volt az egyetlen tantárgy amin elbőgtem magam.
Mondjuk a trombitához tüdő kéne... meg még sokminden más is kéne egyáltalán zenéhez ami nekem aligha lehet meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 21:50
Mondjuk a trombitához tüdő kéne... meg még sokminden más is kéne egyáltalán zenéhez ami nekem aligha lehet meg. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Nem a szolfézzsal kell kezdeni. Venni kell neki dobszerkót vagy basszgitárt. Aztán hidd el, akar majd zenét tanulni

Sajna nem fog menni...aznap kezdem az éjszakás hetet, szabi kizárva, majd meséld el...nem semmi lesz az biztos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 22:20

VIP
Admin

Felkérés elfogadva
Aug. 12. Maiden, Sziget?

Aug. 12. Maiden, Sziget?
Nincs választásom, továbbképzésre kell mennem!
Furulyázni is elfelejtettem már!
És csak gitáros, dobos magántanárokat ismerek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 18. péntek 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 22:21

Furulyázni is elfelejtettem már!

És csak gitáros, dobos magántanárokat ismerek!

ezt magyaráztam az előbb...ha nem dolgoznál, és mindig csak htb lennél, akkor lemaradnál ilyen fontos tudományos újításokról

ezt magyaráztam az előbb...ha nem dolgoznál, és mindig csak htb lennél, akkor lemaradnál ilyen fontos tudományos újításokról
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 07. 18. péntek 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Felkérés elfogadva
Aug. 12. Maiden, Sziget? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 22:17

Aug. 12. Maiden, Sziget? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)

Szia!
Még mindig nem műxenek a kapcsolataid? Mááá mindenki visszajelölt...

Szilva! Ezt a fősulin oktatták?
Nekünk még nem volt a tananyagban!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 18. péntek 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 22:03

Nekünk még nem volt a tananyagban!

hallottál már speciális nevelési helyzet megoldásának céljából szervezett taktikai megbeszélésről apuka és óvónéni között, kiragadott környezetben, ahol a zavaró tényezők kiszűrése jelentősen befolyásolja a gyerek jövőjének alakulását?
Szia!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 22:08

VIP
Admin

Ahhh de szépen fogalmazol

Ahhh de szépen fogalmazol
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 18. péntek 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 22:03

hallottál már speciális nevelési helyzet megoldásának céljából szervezett taktikai megbeszélésről apuka és óvónéni között, kiragadott környezetben, ahol a zavaró tényezők kiszűrése jelentősen befolyásolja a gyerek jövőjének alakulását?
Ezért fizettél természetben?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 18. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 22:05

én jártam furulyázni egy potens magántanárhoz...és nem konzervatív vagyok, hanem szegény

ahhh...az a baj, hogy én nem vagyok ilyen, nekem fontos az intellektuális beszélgetés
asszem ezért nem értem, hogy nem unatkoznak
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 21:57

Törölt felhasználó (60564)

vörössel, ha már lehet választani....
egyébként, ismerek ilyeneket...elég közelről...nem unatkoznak.

egyébként, ismerek ilyeneket...elég közelről...nem unatkoznak.

én jártam furulyázni egy potens magántanárhoz...és nem konzervatív vagyok, hanem szegény
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 22:02

VIP
Admin

Konzervatív vagy. A zenetanulás nem feltétlenül zeneiskolában zajlik. Keresni kell egy nagyon tehetséges (aki nem tud olvasni a sorok között annak mondom: ez konkrétan nagyon potenst jelent) magánzenetanárt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 22:00
VIP
Admin

Mióta jelenik meg egy pasi a ribanc óvónéni szeretőjével nyilvános helyen?
És ki mondta, hogy egy kocsma nem lehet klassz hely?
Egy esetben érdekes a foglalkozás, ha esetleg tűzoltó
És ki mondta, hogy egy kocsma nem lehet klassz hely?
Egy esetben érdekes a foglalkozás, ha esetleg tűzoltó