Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1351 1352 1353 1354 1355 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#21708   2008. 07. 18. péntek 21:27
MmePrune MmePrune VIP Admin
összesített válaszadás:
vannak htb típusú nők, akiket kielégít az otthoni munka, a gyereknevelés...és vannak karrierista típusú nők, akiknek fontos az önmegvalósítás, a siker...és van az arany középút, akik igyekeznek jó anyák, jó feleségek és jó munkaerő lenni...

szerintem egy olyan világban élünk, ahol felgyorsult minden, többek között az információáramlás is...ha valaki otthon ül folyamatosan, vagy a közért és az óvoda, iskola között ingázik, akkor kimarad nagyon sok minden olyanból, amit emberek adnak át egymásnak

nekem szükségem van kudarcra, sikerre, munkára...ha lehetőségem lenne, akkor napi 4 órát dolgoznék, a maradék 4et otthoni munkára áldoznám, és így mindenki jól járna a családban
(most is jól járnak, de ezt csak akkor értenék meg, ha nem élnék itt nyes )
szükségem lenne olyan tevékenységre, ami azt igazolja, hogy képes vagyok valamit megtenni, elvégezni, és persze nem is akárhogyan...szükségem lenne visszaigazolásra, hogy értékes, hasznos ember vagyok

azt gondolom, hogy régebben a nők életét kitöltötte a házimunka... még az én anyukám is gyúrt tésztát, ma már nem, hiszen nincs is ideje rá...és persze a napi munka után energiája sem
a nagyanyám állatokat tartott, volt háztájija, meg kis veteményes a háznál, szóval kora tavasztól késő őszig mindig volt mit csinálnia...és nem volt fagyasztója, minden termést másképpen kellett eltennie télre

krapu:" Én nem erre vágynék, ha már annyit keresnék...legyen szabad,(nevelőnő, házvezetőnő, cselédlány segítségével) járjon szoliba , úszni kozmetikushoz, shoppingolni vagy amit akar és este pihenten, sugárzóan várná ágyba megfáradt párját."-----> és mit csinálna a megfáradt párjával? elmesélné, hogy új csövek vannak a szoliban? vagy, hogy a sminktetoválása a legszebb a városban? ezt remélem nem teljesen gondolod így?
szerinted egy munkában megfáradt férfinek erre van szüksége? egy csacsogó cicababára, akinek a legnagyobb élmény egy új butik a plázában?

#21707   2008. 07. 18. péntek 16:43
X Törölt felhasználó (241797)
Szia!
Három gyereket nevelek, habár a legkisebb is a felnőtt kor küszöbén, mindhárman nappalin tanulnak. Saját álmaink megvalósításáról azért lehet szó, mivel a gyerekek adottságai nagy része a szülőkben is megtalálható. Több segítséget tud így nyújtani az ember. A gyerekeket támogattam terveik megvalósításában, helyettük nem voltam hajlandó dönteni, inkább a választható célok megismertetése volt a célom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 07. 18. péntek 13:19
Valamelyik nap azon gondolkodtam, hogy azt szokták mondani, az ember a gyerekével akarja megvalósíttatni a saját nem teljesült álmait. Nekem egyelőre nincs ilyenem. Nem akarom, hogy régész legyen pl.

Ti éreztétek, hogy a szüleitek a saját álmaikat erőltették rátok? És akinek van gyereke, előfordult, hogy azon kapta magát, arrafelé terelgeti a gyereket, amerre ő vágyott?

kerdes
#21706   2008. 07. 18. péntek 16:37
zelli zelli
Kedves Tom!

Nagyon korrekten leírtad, szinte tudományosan, hogy mi a helyzet. Biztos jól ismeri/k a kérdőív összeállítója/i a kisgyermekkor lélektanát! wow2 vigyor5
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 18. péntek 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 07. 18. péntek 15:20

charlott-nak válasz:
- soha nem akartam apám nyomdokaiba lépni, Ő viszont ösztönzött akkoriban minket a testvéremmel, és a bátyámnak sikerült követnie a szakmában (majd ő is kiszállt abból a "cégből"), és ma hasonló dologban, de a privát szférában dolgozik)...megjegyzem én is... nyes
- a gyerekeimre soha nem erőltettem rá semmit, soha nem is fogok...viszont egy kérésem volt feléjük, hogy tanuljanak, tanuljanak és tanuljanak (szakmát és nyelvet), ha érvényesülni szeretnének ebben a kibaszott világban!

- ovi előtt álló kislányod esetében jó döntésnek tűnik az utolsó mondatod, gondolatod...én is ezt tenném a helyedben...
(szvsz. különben nagyon hülye a kérdés egy ennyi idős gyereknél, szinte természetes, hogy ösztönösen az adott szituációnak megfelelően viselkedik...nyilván számít az otthoni ráhatás, neveltetés, de a 3-4 éves mindenre nyitott és kíváncsi gyermekeknek még nem lehet megmagyarázni bizonyos dolgokat, hogy mit lehet és mit nem, főleg erőszakos neveltetési módszerekkel nem lehet eredmény elérni...
ebben a korban a gyerekek egy része szófogadó, egy része szófogadatlan, de különböző esetekben talán pont fordítva...
nem akarok nagyon belezavarodni és összekeveredni a gondolataimba, mert vannak nálam szakképzett anyukák, akik jobban ki fogják tudni elemezni ezen bonyolult kérdéskört... smile
#21705   2008. 07. 18. péntek 16:33
zelli zelli
Most nagyon megijedtem! hehe eplus2
Ha tudnád, hogy milyen boszorkánnyal beszélsz!?! wow1 bee1
Tűzönjáróval! eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (241797)
2008. 07. 18. péntek 15:55
Kedves zelli!
A kertész az enyém! Hogy ki vagyok? Krapuci házisárkánya. Vigyázz!
Lángra lobbantalak
#21704   2008. 07. 18. péntek 16:28
Szia!
Egyetértek a munkavállalásról írtakkal, hozzáfűzve, ha a nő otthol marad, kevés teheti meg, hogy lóbálja a lábát, inkább azt választhatja, odahaza vagy megosztott időbeosztással otthol és a munkahelyen fog-e dolgozni. confused
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 18. péntek 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 09:55
örülne a tököm! vigyor5 /bocs/

akkor nem mehetnék be egy két jó kaját összedobni! szomoru1

maradjunk annyiban, h az a szerencsés ha eldöntheti akar-e dolgozni vagy sem... tehát ne legyen lépés kényszer a nő munkavállalása!!!
#21703   2008. 07. 18. péntek 15:55
Kedves zelli!
A kertész az enyém! Hogy ki vagyok? Krapuci házisárkánya. Vigyázz!
Lángra lobbantalak
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 07. 18. péntek 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 06:16
Lehetne erre a kérdésre lazán, viccesen is felelni, de inkább nem ezt az utat választom.
Karrier-család-egzisztencia. Nálam ez a 3 fontos tényező sosem állt fenn egyszerre.
A hozzáállásom egyik kérdéshez sem negatív, de így nem ment.
Kezdem előlről.
1. Karrier: Fontosnak tartom, de nem a legfontosabbnak. A sikerek érdekében részemről mindent megtettem, se a tanulmányaim, se a munkám sosem tudták szídni. Ennek ellenére mégsincs melóm. Nem akarok nyalni! Ott nem! "Túlképzett", az általános elutasító szöveg.
Igen, végeznék saját önmegvalósító munkákat, erre szóban elég bíztatást kaptam, de egzisztenciálisan nem.
Amiben nagyon jó volt lenni, az a vendéglátás. Ezért szóban nagyon meg is dícsértek fontos emberek. De ez nem elég.
Konkrét, kidolgozott projektem, kidolgozott prezentációval is van, csak nincs hozzá tőke. Az ötletet nem adom ki, levédeni nincs pénzem, szóval ez sem jött össze.
2. Család: A hátteremre nem vagyok büszke, tulajdonképpen nem is nevezhető háttérnek. Sok kellemetlen döntéstől megkímélhettek volna.
Amíg Nagyanyám élt, lepofozta anyámat, és próbált kiállni értem. Miért nyalod a hálátlan fiad fenekét, és arra, akire büszke lehetsz, miért bántod? Tudom miért, már igen! Tettek volna intézetbe, jó korán, de nem egyenlő eséllyel indulhattam az életben a bátyámmal.( Fizették a lakását, stb.) Az egzisztenciámban meghatározó a család hozzáállása. Nem kellett volna rossz döntéseket hoznom, kényszerből. Csak oda ne kelljen mennem! Tavaly mégis megtettem a "közös érdek" miatt. Nem vált be. És ezt előre megmondtam.
3. Emóciók:
2 nagy szerelem az életben.
17-19 évesen, és tavaly.
Végtelenül toleráns partner vagyok, sokmindent elfogadok, de hülye mégsem vagyok.
Nem jött össze semelyik, és ez nem rajtam múlott.
Igen, egy bébi kiteljesítené az életem, csinálnának is jópáran, a férjem is, de ez így nem működik. Megvallom, alkalmi szalma vagyok, (heti 3-4 napra) egzisztenciális viták, tehát nem egy harmadik miatt, de egyre inkább egyedül akarok maradni. Ilyenkor tudok épülni. Nem iszok, kevesebbet dohányzom, minimális kávé. És Magamra kezdek figyelni ismét. Sokat fogytam, tornázom, szóval a korosztályomnál megint fiatalabbnak nézek ki. Egyedül! Erre Büszke vagyok!
Ő meg visszakapni akar, de nagyon.

Szóval maradok Zelli, az öntörvényű, büszke, nőstényállat, aki imádja a szexet! vigyor5

És kedves Krapuci! Bírnád a 3 női alkalmazottat! eplus2 Nekem meg a qurva kertésszel kiszúrnád a szemem! bee1
Kabbe! smile
Gyurci-baby! Hát, Nálam a háztartás közös. És nincs vita! Comprende? eplus2
És rohadt mérges vagyok, hogy smájli-téren a rendszer nem enged többet! Most nem tudok smájlikat kitenni, mert nem......
#21702   2008. 07. 18. péntek 15:20
tom1019 tom1019 VIP Admin

charlott-nak válasz:
- soha nem akartam apám nyomdokaiba lépni, Ő viszont ösztönzött akkoriban minket a testvéremmel, és a bátyámnak sikerült követnie a szakmában (majd ő is kiszállt abból a "cégből"), és ma hasonló dologban, de a privát szférában dolgozik)...megjegyzem én is... nyes
- a gyerekeimre soha nem erőltettem rá semmit, soha nem is fogok...viszont egy kérésem volt feléjük, hogy tanuljanak, tanuljanak és tanuljanak (szakmát és nyelvet), ha érvényesülni szeretnének ebben a kibaszott világban!

- ovi előtt álló kislányod esetében jó döntésnek tűnik az utolsó mondatod, gondolatod...én is ezt tenném a helyedben...
(szvsz. különben nagyon hülye a kérdés egy ennyi idős gyereknél, szinte természetes, hogy ösztönösen az adott szituációnak megfelelően viselkedik...nyilván számít az otthoni ráhatás, neveltetés, de a 3-4 éves mindenre nyitott és kíváncsi gyermekeknek még nem lehet megmagyarázni bizonyos dolgokat, hogy mit lehet és mit nem, főleg erőszakos neveltetési módszerekkel nem lehet eredmény elérni...
ebben a korban a gyerekek egy része szófogadó, egy része szófogadatlan, de különböző esetekben talán pont fordítva...
nem akarok nagyon belezavarodni és összekeveredni a gondolataimba, mert vannak nálam szakképzett anyukák, akik jobban ki fogják tudni elemezni ezen bonyolult kérdéskört... smile
#21701   2008. 07. 18. péntek 15:02
Molly_anyó Molly_anyó
Megprobálom rövidre fogni a tapasztalom,a gyerekterelés témában 3 lányommal kapcsolatban.
Fiatal koromban a vágyam az volt ápolőnő legyek.
A lányom egészségügyi szakközépbe ment.Elvégezte az elsőt, aztán köszönte nem kéri, 1 év mulva fiatalon férjhezment. /Hiba volt de ez más történet/
Én közben kereskedő lettem üzletem volt.
Középső lányom keeskedelmibe ment. Csinos lány volt nagy cicikkel,ahol gyakorlaton volt a boltba a fönöke sexuálisan zaklatta. Mikor megakarta a raktárban erőszakolni.Fejbeverte, ezért az iskolából is kirugták.Az éjszakába ment dolgozni, vetközött és táncolt. Külföldi szerződést kapott, bejött neki.
A legkissebbet nem tereltem Vendéglátó Szakközépbe akart menni,segitettem elvégezte.
A Váci utcába került pincérnek /mindenhol volt ismerösöm nem volt nehéz elhelyezni/
Akkor épitettek át a Váci utcát sétáló utcának, mikor a kivitelező mérnök bement kávézni a kollegájval. Meglátta a lányom és közölte ő lesz a felesége./Már 10 éves házasok 2 gyerekük van/
A végeredmény van 3 sikeres lányom nem tudom részem volt e benne a terelgetésnek de ugy érzem igen.
Mindig az volt a fontos nekem őt mit akarnak. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Valamelyik nap azon gondolkodtam, hogy azt szokták mondani, az ember a gyerekével akarja megvalósíttatni a saját nem teljesült álmait. Nekem egyelőre nincs ilyenem. Nem akarom, hogy régész legyen pl.

Ti éreztétek, hogy a szüleitek a saját álmaikat erőltették rátok? És akinek van gyereke, előfordult, hogy azon kapta magát, arrafelé terelgeti a gyereket, amerre ő vágyott?

kerdes
#21700   2008. 07. 18. péntek 13:38
surdapapa surdapapa
a fiam olimpiai bajnok vízilabdázó lesz!

aztán a jányom sokkalta stabilabban labdázik...

lehet, h Ő lesz az confused

kerdes
#21699   2008. 07. 18. péntek 13:19
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin

kerdes
#21698   2008. 07. 18. péntek 13:17
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
Szép napot!

Nagy dilemmában vagyok. Kaptam egy kérdőívet az ovitól, hogy töltsem ki a gyerek tulajdonságairól. A kérdésekre nagyjából tudok válaszolni, de arra nem igazán, hogy a gyerek szófogadó-e.
Hát mi a szófogadás? Mindent megtesz, amit anya kér és mindentől tartózkodik, amit anya tilt? Ha így nézem, szófogadatlan. Ki látott már olyan 3 évest, aki úgy táncol, ahogy a szülei fütyülnek? De szerintem a gyerekem nem szófogadatlan, csak nem bírja legyőzni a kíváncsiságát és kipróbál mindent, ami érdekli (a kurva meszesvödörbe is mindig belenyúlt, pedig folyton mondtam neki, hogy tilos...)
Ha beírom, hogy szófogadó, kiröhögnek az oviban, mikor megismerik.
Ha beírom, hogy szófogadatlan, előítéletekkel állnak majd neki és meg akarják nevelni.
Asszem aláhúzom mindkettőt és beírom, hogy helyzettől függ...

nyes
#21697   2008. 07. 18. péntek 11:37
surdapapa surdapapa
khm... én azt kértem, h a szavazás lezárása után lehessen tudni...

molly!
hidd el el tudom dönteni kinek akarom megmutatni a vizesgatyás seggem!

nem fogom kitenni ide közszemlére!

egyébként is egy versenynek akkor van értelme, ha lehet tudni a végén kik milyen helyezést is értek el!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 18. péntek 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 10:41
Jó reggelt Nappali wave
Mámeg mi ez a negativ hozzáállás a jó kis játékokhoz confused
Sztem nagyon jó aki vette a bátorságot és beküldte a fotóját. A szavazás nem a nicknek járt, hanem a jó ciciknek vagy a sexre csábitó popoknak.
wink
#21696   2008. 07. 18. péntek 10:41
Molly_anyó Molly_anyó
Jó reggelt Nappali wave
Mámeg mi ez a negativ hozzáállás a jó kis játékokhoz confused
Sztem nagyon jó aki vette a bátorságot és beküldte a fotóját. A szavazás nem a nicknek járt, hanem a jó ciciknek vagy a sexre csábitó popoknak.
wink
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 18. péntek 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 09:44
én megmodtam, h nem fogok küldeni, mert ez egy baromság!

jah és a vizespollós is az wót, mert a szavazás lezárta után se tudhattuk meg melyik képen ki wót!
#21695   2008. 07. 18. péntek 09:55
surdapapa surdapapa
örülne a tököm! vigyor5 /bocs/

akkor nem mehetnék be egy két jó kaját összedobni! szomoru1

maradjunk annyiban, h az a szerencsés ha eldöntheti akar-e dolgozni vagy sem... tehát ne legyen lépés kényszer a nő munkavállalása!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 17. csütörtök 19:17
Jó estét!

Csajoknak kérdés karrier-család-önmegvalósítás témakörben.

Lányok, ha megtehetnétek, hogy nem kell dolgoznotok (mert a párotok annyit keres, hogy bőven elég az egész családnak), otthon maradnátok háztartást vezetni vagy ebben az esetben is szeretnétek dolgozni.
Ha igen, miért?
Ha nem, miért?

Mennyire van szükségetek arra, hogy naponta bejárjatok valahová dolgozni, ahol sikerek (és persze kudarcok) érnek titeket a szakmában?

Van igényetek az önmegvalósításra? Vagy önmegvalósításnak az is elég, ha meleg családi fészket, szép otthont, gondozott kertet teremtünk?

A mai nő képes karrier nélkül, htb-ként élni?

kerdes

Fiúk! Ti örülnétek, ha visszaállna a régi rend és a nőnek a konyhában lenne a helye?
Indoklást is kérek a válaszhoz!

kerdes

Szép estét!
#21694   2008. 07. 18. péntek 09:44
surdapapa surdapapa
én megmodtam, h nem fogok küldeni, mert ez egy baromság!

jah és a vizespollós is az wót, mert a szavazás lezárta után se tudhattuk meg melyik képen ki wót!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 16. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 07. 16. szerda 14:29
nahát nappalis fiúk!
mind egy szálig nyuszik vagytok, mekflájok boxer hát senki nem küldött be képet a formás fenekéről a házi versenyre?
hogy égjen szénné gyurka összes fasírtja gun és más káromkodás most eszembe sem jut...nagggggyon dühös vagyok
(én bezzeg törtem magam a vizespólós versenyen)
gunyos1
#21693   2008. 07. 18. péntek 09:41
surdapapa surdapapa
mecsoda választék!

nálad is...

mollynál is!

finom még szerencse, h sült szalonnával és kolbászval jól laktam!

Sárl!
Nem hiszek a sorsfordító dolgokban!
Feltétlenül hiszek abban, h az élet szép/pé tehető/ Ez csak mindenkinek saját magán múlik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 16. szerda 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 07. 16. szerda 09:49
Szervusztok, én is hoztam egy kis reggelit, dőzsölhettek. Legyen szép napotok!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

wink
#21692   2008. 07. 18. péntek 09:37
surdapapa surdapapa
wow1 mi az, h nem reagálunk a hsz-edre confused

wót, h egyesek kiatökömezanő stílusban válaszoltak Neked! hehe
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 07. 15. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 15. kedd 20:35
Tömeg oszlató hatásod van eplus2 rá se ránts (öö....izé ..... a rárántás a te dolgod.... hehe ) az én hsz-eimre nem is reagálnak, ja... hazudok,.... de abban meg benne volt a seggem, igaz csak szóban hehe

A köv. bulin számítunk rád nyes wave
#21691   2008. 07. 18. péntek 09:34
surdapapa surdapapa
nyugiiii

a nappaliban régóta nem lehet szinkronba lenni!

de Te vagy a nappali aszinkron motorja hehe vigyor5

jaóóó reggelllllllttttt mindegykinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 15. kedd 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2008. 07. 15. kedd 20:18
...már rég nem.
#21690   2008. 07. 18. péntek 06:16
zelli zelli
Lehetne erre a kérdésre lazán, viccesen is felelni, de inkább nem ezt az utat választom.
Karrier-család-egzisztencia. Nálam ez a 3 fontos tényező sosem állt fenn egyszerre.
A hozzáállásom egyik kérdéshez sem negatív, de így nem ment.
Kezdem előlről.
1. Karrier: Fontosnak tartom, de nem a legfontosabbnak. A sikerek érdekében részemről mindent megtettem, se a tanulmányaim, se a munkám sosem tudták szídni. Ennek ellenére mégsincs melóm. Nem akarok nyalni! Ott nem! "Túlképzett", az általános elutasító szöveg.
Igen, végeznék saját önmegvalósító munkákat, erre szóban elég bíztatást kaptam, de egzisztenciálisan nem.
Amiben nagyon jó volt lenni, az a vendéglátás. Ezért szóban nagyon meg is dícsértek fontos emberek. De ez nem elég.
Konkrét, kidolgozott projektem, kidolgozott prezentációval is van, csak nincs hozzá tőke. Az ötletet nem adom ki, levédeni nincs pénzem, szóval ez sem jött össze.
2. Család: A hátteremre nem vagyok büszke, tulajdonképpen nem is nevezhető háttérnek. Sok kellemetlen döntéstől megkímélhettek volna.
Amíg Nagyanyám élt, lepofozta anyámat, és próbált kiállni értem. Miért nyalod a hálátlan fiad fenekét, és arra, akire büszke lehetsz, miért bántod? Tudom miért, már igen! Tettek volna intézetbe, jó korán, de nem egyenlő eséllyel indulhattam az életben a bátyámmal.( Fizették a lakását, stb.) Az egzisztenciámban meghatározó a család hozzáállása. Nem kellett volna rossz döntéseket hoznom, kényszerből. Csak oda ne kelljen mennem! Tavaly mégis megtettem a "közös érdek" miatt. Nem vált be. És ezt előre megmondtam.
3. Emóciók:
2 nagy szerelem az életben.
17-19 évesen, és tavaly.
Végtelenül toleráns partner vagyok, sokmindent elfogadok, de hülye mégsem vagyok.
Nem jött össze semelyik, és ez nem rajtam múlott.
Igen, egy bébi kiteljesítené az életem, csinálnának is jópáran, a férjem is, de ez így nem működik. Megvallom, alkalmi szalma vagyok, (heti 3-4 napra) egzisztenciális viták, tehát nem egy harmadik miatt, de egyre inkább egyedül akarok maradni. Ilyenkor tudok épülni. Nem iszok, kevesebbet dohányzom, minimális kávé. És Magamra kezdek figyelni ismét. Sokat fogytam, tornázom, szóval a korosztályomnál megint fiatalabbnak nézek ki. Egyedül! Erre Büszke vagyok!
Ő meg visszakapni akar, de nagyon.

Szóval maradok Zelli, az öntörvényű, büszke, nőstényállat, aki imádja a szexet! vigyor5

És kedves Krapuci! Bírnád a 3 női alkalmazottat! eplus2 Nekem meg a qurva kertésszel kiszúrnád a szemem! bee1
Kabbe! smile
Gyurci-baby! Hát, Nálam a háztartás közös. És nincs vita! Comprende? eplus2
És rohadt mérges vagyok, hogy smájli-téren a rendszer nem enged többet! Most nem tudok smájlikat kitenni, mert nem......
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 17. csütörtök 19:17
Jó estét!

Csajoknak kérdés karrier-család-önmegvalósítás témakörben.

Lányok, ha megtehetnétek, hogy nem kell dolgoznotok (mert a párotok annyit keres, hogy bőven elég az egész családnak), otthon maradnátok háztartást vezetni vagy ebben az esetben is szeretnétek dolgozni.
Ha igen, miért?
Ha nem, miért?

Mennyire van szükségetek arra, hogy naponta bejárjatok valahová dolgozni, ahol sikerek (és persze kudarcok) érnek titeket a szakmában?

Van igényetek az önmegvalósításra? Vagy önmegvalósításnak az is elég, ha meleg családi fészket, szép otthont, gondozott kertet teremtünk?

A mai nő képes karrier nélkül, htb-ként élni?

kerdes

Fiúk! Ti örülnétek, ha visszaállna a régi rend és a nőnek a konyhában lenne a helye?
Indoklást is kérek a válaszhoz!

kerdes

Szép estét!
#21689   2008. 07. 17. csütörtök 20:47
X Törölt felhasználó (60564)
Ja, egye fene, legyen egy kertész is...ha nem bírná ki estig... vigyor hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 17. csütörtök 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2008. 07. 17. csütörtök 20:44
Én nem erre vágynék, ha már annyit keresnék...legyen szabad,(nevelőnő, házvezetőnő, cselédlány segítségével) járjon szoliba , úszni kozmetikushoz, shoppingolni vagy amit akar és este pihenten, sugárzóan várná ágyba megfáradt párját. (ilyen is volt a "régi rend"- ben nem???) smile

... 1351 1352 1353 1354 1355 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!