Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1350 1351 1352 1353 1354 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#21727   2008. 07. 18. péntek 22:00
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
Mióta jelenik meg egy pasi a ribanc óvónéni szeretőjével nyilvános helyen?
És ki mondta, hogy egy kocsma nem lehet klassz hely?

Egy esetben érdekes a foglalkozás, ha esetleg tűzoltó nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 18. péntek 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 07. 18. péntek 21:55
nem mindegy, hogy a kőműves apuka a helyi kricsmibe visz szórakozni, vagy az ügyvez.ig. apuka a four season-be hehe
#21726   2008. 07. 18. péntek 21:57
X Törölt felhasználó (60564)
vörössel, ha már lehet választani.... vigyor2

egyébként, ismerek ilyeneket...elég közelről...nem unatkoznak. smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 18. péntek 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 07. 18. péntek 21:51
látod mennyit számít egy kihagyott idézőjel? smile
így már persze világos...egy lumpen életművész akarsz lenni egy szőke bögyössel az oldaladon hehe mondjuk így más a szitu

szerinted az ilyen emberek nem unatkoznak?
#21725   2008. 07. 18. péntek 21:55
MmePrune MmePrune VIP Admin
nem mindegy, hogy a kőműves apuka a helyi kricsmibe visz szórakozni, vagy az ügyvez.ig. apuka a four season-be hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 07. 18. péntek 21:51
Csak nem értem, miért érdekel az apuka foglalkozása? A többi három kérdés okés.
#21724   2008. 07. 18. péntek 21:54
a zenetanulás zeneiskolában történik, ott pedig van szolfézs, akár tetszik, akár nem
egyszer már próbáltuk...kiküldték óráról, mert zavarta a többieket...aztán volt pofájuk velem íratni pár sort, hogy ki akarom íratkoztatni a gyerekemet szolfézsról
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 21:50
Nem a szolfézzsal kell kezdeni. Venni kell neki dobszerkót vagy basszgitárt. Aztán hidd el, akar majd zenét tanulni smile
#21723   2008. 07. 18. péntek 21:52
Bandur Bandur VIP
Na jóéjszakát gyrekek megyen ..... aludni mára
még jó hogy nem hallottátok hogy éneklek na pusszi a lányoknak,üdv a fiuknak
#21722   2008. 07. 18. péntek 21:51
látod mennyit számít egy kihagyott idézőjel? smile
így már persze világos...egy lumpen életművész akarsz lenni egy szőke bögyössel az oldaladon hehe mondjuk így más a szitu

szerinted az ilyen emberek nem unatkoznak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2008. 07. 18. péntek 21:46
A munkában megfáradt-ot idézöjelbe kellett volna tennem... nyes Abba a kategóriába képzeltem a szitut ahol nem csákányolással keresném degeszre magam. hehe Így, én is mesélhetnék mi volt a konditeremben, mennyivel kapott ki kedvenc helyi zülledék csapatom és mennyi sört ittunk a haverokkal... hehe
De, gondolom olvasod barátosném írásait, engem meg ismersz nagyjából, tudod, hogy mi a valóság...és így is piszkosul jól érzem magam. vigyor2
#21721   2008. 07. 18. péntek 21:51
Csak nem értem, miért érdekel az apuka foglalkozása? A többi három kérdés okés.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 18. péntek 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 07. 18. péntek 21:40
a kérdőívek baromságok...van pár lényeges dolog, amit nem árt tudnia az óvónőnek, pl. allergiás-e valamire a gyerek, van-e valami különös/furcsa szokása, van-e valami fóbiája, érzékenysége, fél-e valamitől
a gyerek viselkedik valahogyan otthon, ahol előfordulhat, hogy egyedül gyerek...és fog viselkedni majd az óvodában, ahol lesznek 25-30an, és ráadásul alkalmazkodnia kell majd a többiekhez...miért lényeges, hogy szótfogadó-e?
semmi jelentősége nincs, ugyanis más környezetben fog élni...írd be, hogy szófogadó, és ha panaszkodnak, akkor mondd meg, hogy nem tehetsz róla, ha az óvónéni béna
hehe

mellesleg tipikus eset, amikor a szülő panaszkodik, hogy ő nem érti mi van, de otthon a gyerek egy ördögfióka, az óvónéni meg néz bambán, hogy ezt a kis angyalkát nevezi az anyja ördögnek?

és azt sem értem, hogy ezen mit görcsölsz...meglátják a ribanc fejedet, és azt fogják mondani: istenem ez a szegény kislány, ilyen anyja van!...innentől kezdve lesz a lányodnak 3 tuti éve
tök mindegy mit írsz be a kérdőívre
(azért nem bánnám, ha priviben elküldenéd a kérdéseit)

ha nekem kéne kérdőívet írnom óvodás gyerekek szüleinek, a következő kérdések lennének benne:
1. apuka foglalkozása
2. apuka autójának márkája
3. apuka falloszának mérete
4. mely napokon, és hánykor jön az apuka a gyerekért
#21720   2008. 07. 18. péntek 21:50
Nem a szolfézzsal kell kezdeni. Venni kell neki dobszerkót vagy basszgitárt. Aztán hidd el, akar majd zenét tanulni smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 18. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 07. 18. péntek 21:48
nem erőltettek rám semmit...kicsit sajnálom is
jártam egy évet néptáncra, de abbahagytam...jobb lett volna, ha erőltetik a szüleim (akkor biztos nem gondoltam volna így)
aztán jártam két évet színjátszó körbe...életem nagy baklövése volt, amikor a tanárnő átvitt a másik csoportjába, felajánlotta a hókirálynő címszerepét, én pedig nem vállaltam...na akkor sem ártott volna némi szülői szigor, erőltetés
és ennyi volt az én világot jelentő deszkás pályafutásom is

én egyetlen egy dolgot próbálok a gyerekemre erőltetni, hogy tanuljon zenét, de az a tetves, kib@szott szolfézs ellenem van boxer
egyelőre tanácstalan vagyok, de majd előszedem a "szemét anya"-énemet, és bekeményítek hehe
szerencsére a sportot nem kell erőltetni, azt magától is szívesen csinálja
#21719   2008. 07. 18. péntek 21:49
az óvónéninek egy hét után megvan a véleménye hehe
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 07. 18. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 21:46
A kérdőiv tájékosztató jellegű hülyeség,az ovónéninek 1 hónap múlva meglesz a saját véleménye
#21718   2008. 07. 18. péntek 21:48
nem erőltettek rám semmit...kicsit sajnálom is
jártam egy évet néptáncra, de abbahagytam...jobb lett volna, ha erőltetik a szüleim (akkor biztos nem gondoltam volna így)
aztán jártam két évet színjátszó körbe...életem nagy baklövése volt, amikor a tanárnő átvitt a másik csoportjába, felajánlotta a hókirálynő címszerepét, én pedig nem vállaltam...na akkor sem ártott volna némi szülői szigor, erőltetés
és ennyi volt az én világot jelentő deszkás pályafutásom is

én egyetlen egy dolgot próbálok a gyerekemre erőltetni, hogy tanuljon zenét, de az a tetves, kib@szott szolfézs ellenem van boxer
egyelőre tanácstalan vagyok, de majd előszedem a "szemét anya"-énemet, és bekeményítek hehe
szerencsére a sportot nem kell erőltetni, azt magától is szívesen csinálja
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 13:19
Valamelyik nap azon gondolkodtam, hogy azt szokták mondani, az ember a gyerekével akarja megvalósíttatni a saját nem teljesült álmait. Nekem egyelőre nincs ilyenem. Nem akarom, hogy régész legyen pl.

Ti éreztétek, hogy a szüleitek a saját álmaikat erőltették rátok? És akinek van gyereke, előfordult, hogy azon kapta magát, arrafelé terelgeti a gyereket, amerre ő vágyott?

kerdes
#21717   2008. 07. 18. péntek 21:46
Bandur Bandur VIP
A kérdőiv tájékosztató jellegű hülyeség,az ovónéninek 1 hónap múlva meglesz a saját véleménye
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 13:17
Szép napot!

Nagy dilemmában vagyok. Kaptam egy kérdőívet az ovitól, hogy töltsem ki a gyerek tulajdonságairól. A kérdésekre nagyjából tudok válaszolni, de arra nem igazán, hogy a gyerek szófogadó-e.
Hát mi a szófogadás? Mindent megtesz, amit anya kér és mindentől tartózkodik, amit anya tilt? Ha így nézem, szófogadatlan. Ki látott már olyan 3 évest, aki úgy táncol, ahogy a szülei fütyülnek? De szerintem a gyerekem nem szófogadatlan, csak nem bírja legyőzni a kíváncsiságát és kipróbál mindent, ami érdekli (a kurva meszesvödörbe is mindig belenyúlt, pedig folyton mondtam neki, hogy tilos...)
Ha beírom, hogy szófogadó, kiröhögnek az oviban, mikor megismerik.
Ha beírom, hogy szófogadatlan, előítéletekkel állnak majd neki és meg akarják nevelni.
Asszem aláhúzom mindkettőt és beírom, hogy helyzettől függ...

nyes
#21716   2008. 07. 18. péntek 21:46
zelli zelli
Sziasztok! Szép estét!
Én is a képre akartam utalni! hehe
Egy teljesalakos meztelen kép, vagy esetleg egy vizesnaci kép az apuciról! eplus2
És ezt a kérdőívet az iskolában is be kellene vezetni! vigyor1
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 07. 18. péntek 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 21:44
kérdőiv na ezt kitöltöm vigyor
1:Ezt tetszik tudni
2:nincs autóm
3:van rólam fénykép
4:amikor akarod akkor megyek
vigyor vigyor5
#21715   2008. 07. 18. péntek 21:46
X Törölt felhasználó (60564)
A munkában megfáradt-ot idézöjelbe kellett volna tennem... nyes Abba a kategóriába képzeltem a szitut ahol nem csákányolással keresném degeszre magam. hehe Így, én is mesélhetnék mi volt a konditeremben, mennyivel kapott ki kedvenc helyi zülledék csapatom és mennyi sört ittunk a haverokkal... hehe
De, gondolom olvasod barátosném írásait, engem meg ismersz nagyjából, tudod, hogy mi a valóság...és így is piszkosul jól érzem magam. vigyor2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 18. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 07. 18. péntek 21:27
összesített válaszadás:
vannak htb típusú nők, akiket kielégít az otthoni munka, a gyereknevelés...és vannak karrierista típusú nők, akiknek fontos az önmegvalósítás, a siker...és van az arany középút, akik igyekeznek jó anyák, jó feleségek és jó munkaerő lenni...

szerintem egy olyan világban élünk, ahol felgyorsult minden, többek között az információáramlás is...ha valaki otthon ül folyamatosan, vagy a közért és az óvoda, iskola között ingázik, akkor kimarad nagyon sok minden olyanból, amit emberek adnak át egymásnak

nekem szükségem van kudarcra, sikerre, munkára...ha lehetőségem lenne, akkor napi 4 órát dolgoznék, a maradék 4et otthoni munkára áldoznám, és így mindenki jól járna a családban
(most is jól járnak, de ezt csak akkor értenék meg, ha nem élnék itt nyes )
szükségem lenne olyan tevékenységre, ami azt igazolja, hogy képes vagyok valamit megtenni, elvégezni, és persze nem is akárhogyan...szükségem lenne visszaigazolásra, hogy értékes, hasznos ember vagyok

azt gondolom, hogy régebben a nők életét kitöltötte a házimunka... még az én anyukám is gyúrt tésztát, ma már nem, hiszen nincs is ideje rá...és persze a napi munka után energiája sem
a nagyanyám állatokat tartott, volt háztájija, meg kis veteményes a háznál, szóval kora tavasztól késő őszig mindig volt mit csinálnia...és nem volt fagyasztója, minden termést másképpen kellett eltennie télre

krapu:" Én nem erre vágynék, ha már annyit keresnék...legyen szabad,(nevelőnő, házvezetőnő, cselédlány segítségével) járjon szoliba , úszni kozmetikushoz, shoppingolni vagy amit akar és este pihenten, sugárzóan várná ágyba megfáradt párját."-----> és mit csinálna a megfáradt párjával? elmesélné, hogy új csövek vannak a szoliban? vagy, hogy a sminktetoválása a legszebb a városban? ezt remélem nem teljesen gondolod így?
szerinted egy munkában megfáradt férfinek erre van szüksége? egy csacsogó cicababára, akinek a legnagyobb élmény egy új butik a plázában?

#21714   2008. 07. 18. péntek 21:44
Bandur Bandur VIP
kérdőiv na ezt kitöltöm vigyor
1:Ezt tetszik tudni
2:nincs autóm
3:van rólam fénykép
4:amikor akarod akkor megyek
vigyor vigyor5
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 18. péntek 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 07. 18. péntek 21:40
a kérdőívek baromságok...van pár lényeges dolog, amit nem árt tudnia az óvónőnek, pl. allergiás-e valamire a gyerek, van-e valami különös/furcsa szokása, van-e valami fóbiája, érzékenysége, fél-e valamitől
a gyerek viselkedik valahogyan otthon, ahol előfordulhat, hogy egyedül gyerek...és fog viselkedni majd az óvodában, ahol lesznek 25-30an, és ráadásul alkalmazkodnia kell majd a többiekhez...miért lényeges, hogy szótfogadó-e?
semmi jelentősége nincs, ugyanis más környezetben fog élni...írd be, hogy szófogadó, és ha panaszkodnak, akkor mondd meg, hogy nem tehetsz róla, ha az óvónéni béna
hehe

mellesleg tipikus eset, amikor a szülő panaszkodik, hogy ő nem érti mi van, de otthon a gyerek egy ördögfióka, az óvónéni meg néz bambán, hogy ezt a kis angyalkát nevezi az anyja ördögnek?

és azt sem értem, hogy ezen mit görcsölsz...meglátják a ribanc fejedet, és azt fogják mondani: istenem ez a szegény kislány, ilyen anyja van!...innentől kezdve lesz a lányodnak 3 tuti éve

ha nekem kéne kérdőívet írnom óvodás gyerekek szüleinek, a következő kérdések lennének benne:
1. apuka foglalkozása
#21713   2008. 07. 18. péntek 21:42
amikor te dolgozol, akkor este nem vagy szép és illatos?
krapuci egy intelligens ember, kizártnak tartom, hogy nem akar pár szót váltani két tömés között hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 21:38
Nyuszifül, te nem tudsz olvasni a sorok között? Krapuci nem azt igényli, hogy este meséljenek neki, hanem hogy kényeztessék. A szép és illatos asszonykának gyorsan betömi a száját. Nincs esély csacsogni.

nyes
#21712   2008. 07. 18. péntek 21:40
hehe

1. apuka foglalkozása
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 18. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 18. péntek 13:17
Szép napot!

Nagy dilemmában vagyok. Kaptam egy kérdőívet az ovitól, hogy töltsem ki a gyerek tulajdonságairól. A kérdésekre nagyjából tudok válaszolni, de arra nem igazán, hogy a gyerek szófogadó-e.
Hát mi a szófogadás? Mindent megtesz, amit anya kér és mindentől tartózkodik, amit anya tilt? Ha így nézem, szófogadatlan. Ki látott már olyan 3 évest, aki úgy táncol, ahogy a szülei fütyülnek? De szerintem a gyerekem nem szófogadatlan, csak nem bírja legyőzni a kíváncsiságát és kipróbál mindent, ami érdekli (a kurva meszesvödörbe is mindig belenyúlt, pedig folyton mondtam neki, hogy tilos...)
Ha beírom, hogy szófogadó, kiröhögnek az oviban, mikor megismerik.
Ha beírom, hogy szófogadatlan, előítéletekkel állnak majd neki és meg akarják nevelni.
Asszem aláhúzom mindkettőt és beírom, hogy helyzettől függ...

nyes
#21711   2008. 07. 18. péntek 21:39
Bandur Bandur VIP
Minden péntek este 8kor a cseten a jeremosszobában van kviz játék én már 4szer játszottam,1 nyertem holtvesnyenyben laca42 vel .egyszer 2 lettem nagyon jó csak kár hogy még közületek senkit nem láttam ott szomoru1 gyertek próbáljátok ki,szokott játszani molly is és öregsam is, eljen .ma igaz egy pontott se szereztem de élveztem a játékot wave
#21710   2008. 07. 18. péntek 21:38
Nyuszifül, te nem tudsz olvasni a sorok között? Krapuci nem azt igényli, hogy este meséljenek neki, hanem hogy kényeztessék. A szép és illatos asszonykának gyorsan betömi a száját. Nincs esély csacsogni.

nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 18. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
összesített válaszadás:
vannak htb típusú nők, akiket kielégít az otthoni munka, a gyereknevelés...és vannak karrierista típusú nők, akiknek fontos az önmegvalósítás, a siker...és van az arany középút, akik igyekeznek jó anyák, jó feleségek és jó munkaerő lenni...

szerintem egy olyan világban élünk, ahol felgyorsult minden, többek között az információáramlás is...ha valaki otthon ül folyamatosan, vagy a közért és az óvoda, iskola között ingázik, akkor kimarad nagyon sok minden olyanból, amit emberek adnak át egymásnak

nekem szükségem van kudarcra, sikerre, munkára...ha lehetőségem lenne, akkor napi 4 órát dolgoznék, a maradék 4et otthoni munkára áldoznám, és így mindenki jól járna a családban
szükségem lenne olyan tevékenységre, ami azt igazolja, hogy képes vagyok valamit megtenni, elvégezni, és persze nem is akárhogyan...szükségem lenne visszaigazolásra, hogy értékes, hasznos ember vagyok

azt gondolom, hogy régebben a nők életét kitöltötte a házimunka... még az én anyukám is gyúrt tésztát, ma már nem, hiszen nincs is ideje rá...és persze a napi munka után energiája sem
a nagyanyám állatokat tartott, volt háztájija, meg kis veteményes a háznál, szóval kora tavasztól késő őszig mindig volt mit csinálnia...és nem volt fagyasztója, minden termést másképpen kellett eltennie télre

krapu:" Én nem erre vágynék, ha már annyit keresnék...legyen szabad,(nevelőnő, házvezetőnő, cselédlány segítségével) járjon szoliba , úszni kozmetikushoz, shoppingolni vagy amit akar és este pihenten, sugárzóan várná ágyba megfáradt párját."-----> és mit csinálna a megfáradt párjával? elmesélné, hogy új csövek vannak a szoliban? vagy, hogy a sminktetoválása a legszebb a városban? ezt remélem nem teljesen gondolod így?
szerinted egy munkában megfáradt férfinek erre van szüksége? egy csacsogó cicababára, akinek a legnagyobb élmény egy új butik a plázában?

#21709   2008. 07. 18. péntek 21:35
Bandur Bandur VIP
Ezt nagyon szépen összefoglaltad
MmePrune VIP Admin
összesített válaszadás:

#21708   2008. 07. 18. péntek 21:27
összesített válaszadás:

... 1350 1351 1352 1353 1354 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!