Elismerést
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 01:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 01:42

Törölt felhasználó (24620)

mitkapok?
Jó reggelt, szép hetet!
Eléggé lóg az eső lába. Vigyetek esernyőt magatokkal!
Eléggé lóg az eső lába. Vigyetek esernyőt magatokkal!

Szép jóreggelt, nappalisok!
Kék delfin a lapockámon...

Kék delfin a lapockámon...
én is hallottam már ezt a kifejezést...vazzzz...micsoda körökben mozgok én...ki is mondta? doki? akkor valszeg jogászkörökben mozoghatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 08:11

Törölt felhasználó (52127)

jo reggelt....
"ribanc rendszám"
....még Én sem hallottam soha...és szerintem is egy teljesen idiota jelzö...
Nekem is tetszenek a tetoválások...FÉRFIAS Pasikon is...és a Nökön is...
gyönyörü nöi tetkokat láttam egy ujságban...mondjuk Nekem föleg a derék-csipö körülik tetszenek...simán bevállalnám...
de,szerintem ez is függ attol..milyen az alkata a Nönek...ennek megfelelö helyre a tetoválás...
de,nagyon guszta tud lenni egy karcsu nöci derekán...nyáron pici shortban...amikor kivillan onnan(alola)...teljesen erotikus....
Szép napot mindenkinek....

"ribanc rendszám"

gyönyörü nöi tetkokat láttam egy ujságban...mondjuk Nekem föleg a derék-csipö körülik tetszenek...simán bevállalnám...
de,szerintem ez is függ attol..milyen az alkata a Nönek...ennek megfelelö helyre a tetoválás...
de,nagyon guszta tud lenni egy karcsu nöci derekán...nyáron pici shortban...amikor kivillan onnan(alola)...teljesen erotikus....

jo reggelt....
"ribanc rendszám"
....még Én sem hallottam soha...és szerintem is egy teljesen idiota jelzö...

"ribanc rendszám"

Jáú reggölt!
A páromnak wan...sok éwe...a derekán...

Ribancrendszám...hmm soha nm halottam...elég tréé duma erre...

Wan egy kozmetikus barátnője...az kezdte el neki rajzolni..olyan kikoposat...de annyira tudott a csaj rajzolni mint egy 3 éwes...maradt a tetkós srác aki ügyesen kijawította és faxa lett...

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Mi a véleményetek a tetovált nőkről?
Mennyi tetoválást bírtok tolerálni a női testen?
Volt már, hogy valakit lebeszéltetek vagy rábeszéltetek a tetoválásra?

mitkapok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 23:56
VIP
Admin

Bingó!

Bingó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 23:47

Törölt felhasználó (24620)

Sátántangó?
Sátántangó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 20:22
VIP
Admin

Jó estét!
Beszámoló:
Reggel felköszöntöttem az uramat - szülinapja van. Vettem neki egy 7,5 órás filmet. Most egy darabig nyugtom lesz...
Ebéd után túráztunk a Bakonyban. Szép idő volt, jól kifáradtunk.
És most itt ülök.
Estére tervezek még valami köszöntésfélét az uramnak.
Megyek öltözködni
Beszámoló:
Reggel felköszöntöttem az uramat - szülinapja van. Vettem neki egy 7,5 órás filmet. Most egy darabig nyugtom lesz...

És most itt ülök.
Megyek öltözködni

a derékon tetkó elcsépelt, unalmas, uniformizált...nekem nincs..egyelőre még...de gondolkodom valami diszkréten...a vállamra, hátulra, ahol ha akarom látszik, ha akarom nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 20:25
VIP
Admin

Rendszámmal vagy anélkül???
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 21:12

szeretem a ribancokat, itt önbevallás szerint kettő is van...

szeretem a ribancokat, itt önbevallás szerint kettő is van...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 21:00

A harmadik tetó tudod, hogy milyen "köznépi" szleng-névnek örved?
"Ribanc-rendszám"...
"Ribanc-rendszám"...

A harmadik tetó tudod, hogy milyen "köznépi" szleng-névnek örved?
"Ribanc-rendszám"...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 20:47
"Ribanc-rendszám"...

garatula a férjednek, meglephetted volna szülinapjára egy további + nővel, vagy pasival egy esti szexhez!

a képeden a csajszi szép, de túltetovált!
szeretem a tetoválást, de a nőn csak intim helyen és szoftos-szaftos-guszta-erotikus változatban!

szeretem a tetoválást, de a nőn csak intim helyen és szoftos-szaftos-guszta-erotikus változatban!

Beszámoló?Tegnap reggeltől anyg beszerzés(kefni,sóder,vas anyag)ma estig keritis csinálás,tegnap estére úgy elfáradtam hogy még dugni se volt kedvem
Tetkos nők?az apro dolgok azok tetszenek kis delfin vagy kis rózsa
Sárl kedves egy ilyen asszony kell ide ki semmiről nem feledkezik meg
Számot választani?jó volna de csak hétvégén leszek a GG
igy lemondok róla

Tetkos nők?az apro dolgok azok tetszenek kis delfin vagy kis rózsa

Sárl kedves egy ilyen asszony kell ide ki semmiről nem feledkezik meg

Számot választani?jó volna de csak hétvégén leszek a GG

garatula a férjednek, meglephetted volna szülinapjára egy további + nővel, vagy pasival egy esti szexhez!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 20:25

VIP
Admin

Jó estét!
Beszámoló:
És most itt ülök.
Megyek öltözködni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 11:14
Beszámoló:

És most itt ülök.
Megyek öltözködni

a macskás pasi kilőtte a 356-ot
remélem mindenki kefél a szabadban, és azért nem ültök a gép előtt
este mindenkitől beszámolót kérek...hol volt, mit csinált, milyen pózban...és persze, hogy kivel is

remélem mindenki kefél a szabadban, és azért nem ültök a gép előtt

este mindenkitől beszámolót kérek...hol volt, mit csinált, milyen pózban...és persze, hogy kivel is

459-be írtam...Nem unalomból...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 08:46

ha már túl vagytok a sokadik meneten, és baromira unatkoztok, akkor itt van néhány szám:
356...879...1055...2000...459...1451
ezek topicokat jelölnek, akinek van kedve válasszon egyet, a feladat pedig az lesz, hogy egy remek hozzászólást bigyesszen bele
356...879...1055...2000...459...1451
ezek topicokat jelölnek, akinek van kedve válasszon egyet, a feladat pedig az lesz, hogy egy remek hozzászólást bigyesszen bele

Bossssssssssssssssorka társ!
Jelentkezni kellene!
De a mostani műsort már féléve felvették, és ha a nézettség, és a médiavisszhang nem jó, akkor menetközben is leveszik a műsorról......
Hiszek a bioenergiákban, a telepátiában, és a másikraható mentalitásban, de nem annyira, mint a műsor sugallja. Állítólag médium vagyok, ezt régen mondták, és egymástól független emberek.
Majd kiderül!
Jelentkezni kellene!
De a mostani műsort már féléve felvették, és ha a nézettség, és a médiavisszhang nem jó, akkor menetközben is leveszik a műsorról......
Hiszek a bioenergiákban, a telepátiában, és a másikraható mentalitásban, de nem annyira, mint a műsor sugallja. Állítólag médium vagyok, ezt régen mondták, és egymástól független emberek.
Majd kiderül!

Akkor a papi is parafenomenalista!
Itt most már profitot is kellene keresni a témában! Régóta keresem!
Szóval a bio, para, asztrális síkból jó lenne profitálni!
Bár egy művem most lektorálják, és ez most komoly......
Előbb-utóbb valami lesz, megnézem, hogy esetleg némi tripla méret nem vár-é engömet?

Itt most már profitot is kellene keresni a témában! Régóta keresem!

Szóval a bio, para, asztrális síkból jó lenne profitálni!

Bár egy művem most lektorálják, és ez most komoly......
Előbb-utóbb valami lesz, megnézem, hogy esetleg némi tripla méret nem vár-é engömet?