Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1439 1440 1441 1442 1443 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#19954   2008. 04. 15. kedd 08:23
surdapapa surdapapa
a bioenergiában én is hiszek! csak a biogázom tárolása még nem megoldott! nyes
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 14:28
Bossssssssssssssssorka társ!
Jelentkezni kellene!
De a mostani műsort már féléve felvették, és ha a nézettség, és a médiavisszhang nem jó, akkor menetközben is leveszik a műsorról......
Hiszek a bioenergiákban, a telepátiában, és a másikraható mentalitásban, de nem annyira, mint a műsor sugallja. Állítólag médium vagyok, ezt régen mondták, és egymástól független emberek.
Majd kiderül! vigyor5 wow2
#19953   2008. 04. 15. kedd 08:20
surdapapa surdapapa
remélem saját magad mozgattad a szád és nem magától remefett...

tudod mi az előnye az öreg prostinak kerdes
a remegő száj! vigyor5 hehe

bocsi ezt nem tudtam kihagyni...

azért ezt a hajlítós módszert alkalmazhatná valaki nálam is.... eplus2

aholy: reggelt és hetet nappali...
#19952   2008. 04. 14. hétfő 22:02
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
Friss a sztori. Szóval lehet még változás, de a srác tényleg eléggé mereven elzárkózik.

Nem hiszem, hogy a csaj felcsigázó körnek szánta az első találkozást. Ha jól tudom, valami számítógépjavítás ügyében találkoztak, csak ebből lett egy nagyon hosszú beszélgetés.

Most azon gondolkodom, hogy megmutatom a srácnak az itteni véleményeket, de félek, hogy megharagszik, hogy kiadtam.

:-/
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 14. hétfő 21:29
ha bármi testi fogyatékosságom lenne azonnal jelezném...nem akarnám leróni a "felcsigázó" köröket, hogy aztán dobva legyek:(

mennyire friss a sztori? esetleg várhatóak újabb fejlemények? lehetséges, hogy a fiú meggondolja magát?
persze kérdés, hogy a lány ezek után akarja-e még
#19951   2008. 04. 14. hétfő 21:29
MmePrune MmePrune VIP Admin
ha bármi testi fogyatékosságom lenne azonnal jelezném...nem akarnám leróni a "felcsigázó" köröket, hogy aztán dobva legyek:(

mennyire friss a sztori? esetleg várhatóak újabb fejlemények? lehetséges, hogy a fiú meggondolja magát?
persze kérdés, hogy a lány ezek után akarja-e még
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 04. 14. hétfő 09:57
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS

Van egy ismerősöm. Régóta nem talál magának egy rendes lányt. Most megismerkedett valakivel, akivel első randin 8 órán keresztül beszélgettek önfeledten. Azt mondta, hogy nagyon szimpatikus neki a lány. Másnap azonban elárulta a lány, hogy hiányzik a jobb kezén a kézfeje (azt ne kérdezzétek, hogy ezt hogy sikerült előző nap lepleznie...). A srác visszahőkölt és benyögte a "legyünk csak barátok" dumát.

Én jól lebasztam ezért, mert szerintem egy ilyen dolog miatt nem kéne elszalasztania a lányt, akiről kiderülhet, hogy élete legnagyobb szerelme lehetne. De hiába magyarázom neki, hogy a belső értékek sokkal fontosabbak, mint a külső.
(a lány amúgy csinos, az arca aranyos, szóval semmilyen más probléma nincs vele testileg)

Mi erről a véleményetek? Titeket zavarna egy ilyen?

kerdes
#19950   2008. 04. 14. hétfő 21:12
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
DÖBBENET, DÖBBENET ÉS DÖBBENET!!!

Van erről egy sztorim...

Egy barátnőm (haver) megismerkedett a neten egy sráccal. Órákat beszélgettek msn-en, majd telefonon, az ismeretségből barátság lett, anélkül, h találkoztak volna egyszer is. A lány amikor el kezdte érezni, hogy többet érez szimpla barátságon, és ezt a srácon is érezte, akkor nagyon szeretett volna személyesen is találkozni, és bár 1 városban laktak, a srác mindig odázta, odázta a dolgot.

Míg egy nap összefutottak egy bevásárló-központban (ugye fénykép-csere volt, arcra ismerték már egymást).

A srác kerekes kocsiban volt...

Amikor meglátta a lányt, szinte "elszaladt" előle (már amennyire ez kerekes kocsival lehetséges), szóval el akart menekülni... De a lány utána ment.

A srác egy születési rendellenesség miatt nem tudta térdtől lefelé használni a lábait, csak csökevényesen fejlődtek ki neki.

A lány utána ment, és nem engedte elmenni a srácot.

Summa summárum: 4 éve együtt élnek, vagy egy gyönyörű kislányuk, és én még embereket nem láttam ennyire szeretni egymást. A srcánál tisztességesebb, becsületesebb embert nem nagyon láttam még, okos, értelmes, széles látókörű, mégis visszafogott, csendes. Fantasztikus ember!

...

Süket? Béna? Vak? Mozgássérült? ÉÉÉÉSSS??? Lehet, sőt biztos, hogy emberileg sokkal de sokkal több akárkinél, bárkinél, nálam is.

Az ilyen ember, aki egy ilyen miatt elítél valakit, az megérdemli, hogy sose találjon rá a szerelem. Az IGAZI szerelem.

Szerintem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS

Van egy ismerősöm. Régóta nem talál magának egy rendes lányt. Most megismerkedett valakivel, akivel első randin 8 órán keresztül beszélgettek önfeledten. Azt mondta, hogy nagyon szimpatikus neki a lány. Másnap azonban elárulta a lány, hogy hiányzik a jobb kezén a kézfeje (azt ne kérdezzétek, hogy ezt hogy sikerült előző nap lepleznie...). A srác visszahőkölt és benyögte a "legyünk csak barátok" dumát.

Én jól lebasztam ezért, mert szerintem egy ilyen dolog miatt nem kéne elszalasztania a lányt, akiről kiderülhet, hogy élete legnagyobb szerelme lehetne. De hiába magyarázom neki, hogy a belső értékek sokkal fontosabbak, mint a külső.
(a lány amúgy csinos, az arca aranyos, szóval semmilyen más probléma nincs vele testileg)

kerdes
#19949   2008. 04. 14. hétfő 21:01
BEKAPHATOD!!! nyes vigyor5

Akkor "jogász-duma" ez, amikor a a gyapot szüreteli a négert... nyes

De Neked is szól a 20469-es... eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 14. hétfő 08:26
én is hallottam már ezt a kifejezést...vazzzz...micsoda körökben mozgok én...ki is mondta? doki? akkor valszeg jogászkörökben mozoghatok hehe vigyor5
#19948   2008. 04. 14. hétfő 20:59
Mondod Te, a hibátlan bőröddel... smile

Dehogy vállalnád be...

A "ribanc-rendszám" meg nem saját dumcsi... De menj el Peten egy plázába... Az összes szőke plázamacsek-plázaribi derekán ott virít egy-egy ilyen... eplus2 hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 04. 14. hétfő 08:11
jo reggelt.... smile

"ribanc rendszám" confused ....még Én sem hallottam soha...és szerintem is egy teljesen idiota jelzö...
Nekem is tetszenek a tetoválások...FÉRFIAS Pasikon is...és a Nökön is...
gyönyörü nöi tetkokat láttam egy ujságban...mondjuk Nekem föleg a derék-csipö körülik tetszenek...simán bevállalnám...
de,szerintem ez is függ attol..milyen az alkata a Nönek...ennek megfelelö helyre a tetoválás...
de,nagyon guszta tud lenni egy karcsu nöci derekán...nyáron pici shortban...amikor kivillan onnan(alola)...teljesen erotikus.... smile

Szép napot mindenkinek....
#19947   2008. 04. 14. hétfő 20:55
Hát ez meg mi? Féltékenykedés?
Na, dörzsöli már Tom a kezeit, hogy piros retiküljeinket lengetve, egymás haját húzva, sikítozva, majd sárbirkózásban csapunk össze érte
vigyor
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 14. hétfő 20:17
céda gunyos1 hehe wink
#19946   2008. 04. 14. hétfő 20:17
MmePrune MmePrune VIP Admin
céda gunyos1 hehe wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 20:14
Köszönöm ezt a spontán szeretetkitörést.
*szempillarebegtetős szmájli*
#19945   2008. 04. 14. hétfő 20:14
Köszönöm ezt a spontán szeretetkitörést.
*szempillarebegtetős szmájli*
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 04. 14. hétfő 16:41
tényleg elgondolkodtató!

- már megszoktam frappáns és érdekes kérdéseidet, néha hiányzik is, de ez a mostani nem semmi...
- mindig is csodáltam érdeklődésedet, meséidet...
jól kérdezni, kommunikálni, a fiúk fantáziáját lekötni csak OKOS NŐ tud (tán pont ezért szeretlek)!
de a kérdésedre visszatérve:
- kicsit nekem is furcsa, v. hihehetlen dolognak tűnik, hogy valaki egy ilyen mély és hosszantartó beszélgetés során ne vegyen észre egy ennyire szembeötlő "hiányosságot" confused
- mégis elgondolkodtam a dolgon, és azt mondom, hogy nehezen itélkeznék bármilyen megitélésén a szituációnak,
- nincs két egyforma ember, nincs két tökéletesen egyformán megoldható feladat az emberek életében, nincs két egyforma gondolkozás, érzelem, megitélés, és döntés
- mindenkinek a saját sorsáról és érzéseiről kell egy adott pillanatban döntenie, ami egyesek megitélése szerint lehet jó, vagy rossz döntés is,
- amondó vagyok, nehéz és felelőtlen dolog lenne itélkezni egy külső szemlélőnek ebben a konkrét esetben,
- az aki 8 órán keresztül eltitkolja fogyatékosságát, az legalább olyan hibás szemlélettel gondolkodik az életéről, mint amikor a másik fél részére kiderült az igazság, és azonnal visszakozott, és "csak" a barátságát ajánlotta, egy esetleges belső lelki szenvedély helyett! szomoru1
- egyben egyetértek, "hogy a belső értékek sokkal fontosabbak, mint a külső" kinézete az embereknek...különben lehet, hogy engem egy szép nő sem szeretett volna meg az életben... lookaround
#19944   2008. 04. 14. hétfő 19:21
X Törölt felhasználó (24620)
Nem feltétlenül furcsa az, hogy nem tűnt fel neki a hiányzó testrész. Nekem persze feltűnt volna, mert állandóan az emberek kézfejeit fürkészem.
És szerintem nem hiba a lány részéről, hogy eltitkolta. Valószínűleg nem a legnagyobb boldogsága-büszkesége az a hiányzó rész és boldog volt, hogy valaki szimpatikusat talált. Valószínűleg megvívta magában már párszor, hogy megmondja-e vagy sem.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 04. 14. hétfő 16:41
tényleg elgondolkodtató!

- már megszoktam frappáns és érdekes kérdéseidet, néha hiányzik is, de ez a mostani nem semmi...
jól kérdezni, kommunikálni, a fiúk fantáziáját lekötni csak OKOS NŐ tud (tán pont ezért szeretlek)!
- kicsit nekem is furcsa, v. hihehetlen dolognak tűnik, hogy valaki egy ilyen mély és hosszantartó beszélgetés során ne vegyen észre egy ennyire szembeötlő "hiányosságot" confused
- mégis elgondolkodtam a dolgon, és azt mondom, hogy nehezen itélkeznék bármilyen megitélésén a szituációnak,
- nincs két egyforma ember, nincs két tökéletesen egyformán megoldható feladat az emberek életében, nincs két egyforma gondolkozás, érzelem, megitélés, és döntés
- mindenkinek a saját sorsáról és érzéseiről kell egy adott pillanatban döntenie, ami egyesek megitélése szerint lehet jó, vagy rossz döntés is,
- amondó vagyok, nehéz és felelőtlen dolog lenne itélkezni egy külső szemlélőnek ebben a konkrét esetben,
- az aki 8 órán keresztül eltitkolja fogyatékosságát, az legalább olyan hibás szemlélettel gondolkodik az életéről, mint amikor a másik fél részére kiderült az igazság, és azonnal visszakozott, és "csak" a barátságát ajánlotta, egy esetleges belső lelki szenvedély helyett! szomoru1
- egyben egyetértek, "hogy a belső értékek sokkal fontosabbak, mint a külső" kinézete az embereknek...különben lehet, hogy engem egy szép nő sem szeretett volna meg az életben... lookaround
#19943   2008. 04. 14. hétfő 19:08
én csak azt szoktam mondani, hogy valami tisztességes, kétkezi munkát kéne neki adni...
najó, nem gonoszkodom tovább.
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 14:52
...el is nevezték "félkarú rablónak"... smile
#19942   2008. 04. 14. hétfő 16:41
tom1019 tom1019 VIP Admin
tényleg elgondolkodtató!

ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS

kerdes
#19941   2008. 04. 14. hétfő 14:57
T-A-M T-A-M
Sem elítélni nem kívánom a srácot, sem egyetérteni nem tudok vele...
Mivel nem volT-A-M a helyében, így a saját reakciómat sem tudom pontosan elképzelni ebben a helyzetben...
Az azért elgondolkodtató, ha nem vette észre a 8 órás együttlét alatt...
Vagyis nem annyira szembeötlő a dolog.
Lehet, hogy akár élete szerelme is lehetne, de még mindig jobb így az elején, mint úgy, hogy már hosszabb együttlét után jelentse be, neki így nem kell...
Persze jöhet az ellenérv, hogy esélyt sem adott...de talán nem is csak ez volt a közvetlen ok... smile
Bonyolult dolog az ember, a lélek, a gondolkodás, az ösztön ( elöttem már írták...), lehet véleményt formálni így kívűlről nézve, de más benne lenni egy adott szituációban!
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS

kerdes
#19940   2008. 04. 14. hétfő 14:52
T-A-M T-A-M
...el is nevezték "félkarú rablónak"... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2008. 04. 14. hétfő 12:12
Hát, persze, ez nem volt túl szép.
De valahol megértem talán a srácot. Legalábbis el tudom képzelni. Meglepődött, gondolom, hogy amolyan sokként érte a dolog.
Ha nagyon viszolyog ettől, akkor nincs értelme erőltetnie a gondolatait.
Amúgy, valahol ez egy természetes ösztön. Jó, megértem, nem vagyunk mi állatok... de attól még benne lehet a srácban.

(Amúgy egyik politikusunkról is kevesen tudják, hogy nincs meg a fél keze, pedig sűrűn mutatkozik)
#19939   2008. 04. 14. hétfő 12:12
Hát, persze, ez nem volt túl szép.
De valahol megértem talán a srácot. Legalábbis el tudom képzelni. Meglepődött, gondolom, hogy amolyan sokként érte a dolog.
Ha nagyon viszolyog ettől, akkor nincs értelme erőltetnie a gondolatait.
Amúgy, valahol ez egy természetes ösztön. Jó, megértem, nem vagyunk mi állatok... de attól még benne lehet a srácban.

(Amúgy egyik politikusunkról is kevesen tudják, hogy nincs meg a fél keze, pedig sűrűn mutatkozik)
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS

kerdes
#19938   2008. 04. 14. hétfő 12:11
Abszolút igazat adok nektek!!!
#19937   2008. 04. 14. hétfő 10:13
erdokerulo erdokerulo
Az a véleményem, hogy finom voltál. Tökön kellett volna rúgni a marhát. De "aki hülye, haljon meg"..
Ha képes volt az első randin 8 órát dumálni egy "ismeretlennel" aki még szimpatikus is neki, akkor elsőre ne akadjon fent ilyen testi fogyatékosságon. Adjon mindkettőjüknek még két-három esélyt legalább. Aztán eldől, hogy folytatja e. Lehet kapcsolatként, lehet "csak" barátként (nem véletlen az ""-jel, tudod miért).
Volt egy kollégám, neki könyöktől hiányzott a keze. Eleinte furcsa volt. Nem azért mert zavart, hanem azért, hogy ne úgynézzek oda, mintha azt nézném. Mert nem is azt nézem, de esetleg úgy tűnhet. Érthető? Nem tudom most másként mondani..
Egy idő után már fel se tűnt, hogy nincs.
Egyébként egy istentelenül művelt, jó humorú, ráadásul jóképű pasi volt. És nem volt barátnője, Mert a fent említett ok miatt mindenki csak legyünk barátok akart lenni.
Időnként nagy barmok az emeberek. Én is.
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS

kerdes
#19936   2008. 04. 14. hétfő 09:57
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS

kerdes
#19935   2008. 04. 14. hétfő 09:55
erdokerulo erdokerulo
Szép jónapot mindenkinek.

Ülhetsz is a nyakamba Charlotte. Igaz, nálunk napernyőként (is) funkcionálnál smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 09:36
Jó reggelt, szép hetet!

Eléggé lóg az eső lába. Vigyetek esernyőt magatokkal!

... 1439 1440 1441 1442 1443 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48754db
Utolsó üzenet: ma 00:24

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!