Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1437 1438 1439 1440 1441 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#19991   2008. 04. 16. szerda 20:52
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Te tom, az nem Lenin volt??? eplus2

Lenin élt, Lenin él, Lenin élni fog... eplus2

(Na, most jön majd Kata, hogy politizálok... vigyor5 )

Ja, van erről egy viccem...

Megkérdezik a John Lennont meggyilkoló Mark David Chapman-t:

Mondja, miért kellett egy ekkor tehetséget, egy ilyen csodás embert, mint Lennon megölni?

Mire a válasz:

Lennon???? Nem Lenin??? eplus2
#19990   2008. 04. 16. szerda 20:47
tom1019 tom1019 VIP Admin
miről beszélsz???
meg sem halt!!!
garbó örökké él, élni fog, és divatos most is rossz időben... eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 16. szerda 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 16. szerda 20:41
18 éve halt meg, te dinnye...ezenanapon smile
#19989   2008. 04. 16. szerda 20:47
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Szép jó esttét, Nappali!!! nyes
#19988   2008. 04. 16. szerda 20:41
MmePrune MmePrune VIP Admin
18 éve halt meg, te dinnye...ezenanapon smile
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 16. szerda 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 04. 16. szerda 20:38
nekem a kedvenc színésznőm volt fekete-fehérben smile
nagy kár, hogy korán abbahagyta a filmezést:(

a szépség, az elegancia, és az intelligencia megtestesítője, a kor szépségideálja! worship

igazán igéző szemei voltak:

de hogy a kis ribikéimnek, hogyan jött a látókürükbe ez a "kis érdekesség"??? hehe
#19987   2008. 04. 16. szerda 20:38
nekem a kedvenc színésznőm volt fekete-fehérben smile
nagy kár, hogy korán abbahagyta a filmezést:(

a szépség, az elegancia, és az intelligencia megtestesítője, a kor szépségideálja! worship

igazán igéző szemei voltak:

de hogy a kis ribikéimnek, hogyan jött a látókürükbe ez a "kis érdekesség"??? hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 16. szerda 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 16. szerda 19:53
mert te még nem költöztél ide wave

egy kis érdekesség:
1850 Április 16. (158 éve történt)
Londonban 88 éves korában meghalt Marie Tussaud (szül. Grossholtz) feltehetően svájci származású francia viaszöntő, az 1832-ben Londonban megnyílt "Madame Tussaud panoptikuma" megalapítója.

1780-ban Párizsba utazott, hogy a királyi családot és az udvari nemességet viaszból megformázza, majd a forradalom után a győztes vezetők és a kivégzettek fejéről készített viaszöntvényeket. 1802-ben költözött Londonba, és korának, valamint a múlt neves és hírhedt személyiségeinek készítette el életnagyságú viaszszobrait, amelyeket a világhírű viaszfiguramúzeumában, a "Madame Tussaud panoptikumá"-ban állított ki.

1990 Április 16. (18 éve történt)
New Yorkban 84 éves korában meghalt Greta Garbo (eredeti nevén: Greta Lovisa Gustafsson) svéd színésznő (Ninocska).

Pályafutását Svédországban bolti elárusítónőként kezdte. Színésznőként húszévesen aratta első sikerét egy divatos regény adaptációjában, majd Németországba, utána Amerikába ment.
Először némafilmekben szerepelt, később hollywoodi sztár lett.
A Garbo művésznevet vette fel, és egy magasnyakú pulóverfélére is átruházta. Ezt a ruhadarabot előszeretettel hordta, mivel előnyösen kiemelte arcának szépségét. Az európai közönség rajongott érte. Az "isteni" jelzőt ragasztották rá, mert megközelíthetetlen és elérhetetlen volt, még a filmvilág pletykái sem értek el hozzá. Harminchat éves korában hagyott fel a filmezéssel, barátnőjével élt elvonultan a világtól, elrejtőzve a fotóriporterek elől. Az utókor így csak ifjú szépségére emlékezhet. Szerepeiből: "Anna Karenina", "Walewska grófnő", "Ninocska".

szerintem gyönyörű:

#19986   2008. 04. 16. szerda 20:29
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
Na, akkor mehet majd a találgatás, hogy melyikünké a pina nyes

Szép a Garbo, de a szemöldökével nem tudtam megbékülni még mindig...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 16. szerda 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 16. szerda 19:53

egy kis érdekesség:
Londonban 88 éves korában meghalt Marie Tussaud (szül. Grossholtz) feltehetően svájci származású francia viaszöntő, az 1832-ben Londonban megnyílt "Madame Tussaud panoptikuma" megalapítója.

1780-ban Párizsba utazott, hogy a királyi családot és az udvari nemességet viaszból megformázza, majd a forradalom után a győztes vezetők és a kivégzettek fejéről készített viaszöntvényeket. 1802-ben költözött Londonba, és korának, valamint a múlt neves és hírhedt személyiségeinek készítette el életnagyságú viaszszobrait, amelyeket a világhírű viaszfiguramúzeumában, a "Madame Tussaud panoptikumá"-ban állított ki.

New Yorkban 84 éves korában meghalt Greta Garbo (eredeti nevén: Greta Lovisa Gustafsson) svéd színésznő (Ninocska).

Pályafutását Svédországban bolti elárusítónőként kezdte. Színésznőként húszévesen aratta első sikerét egy divatos regény adaptációjában, majd Németországba, utána Amerikába ment.
A Garbo művésznevet vette fel, és egy magasnyakú pulóverfélére is átruházta. Ezt a ruhadarabot előszeretettel hordta, mivel előnyösen kiemelte arcának szépségét. Az európai közönség rajongott érte. Az "isteni" jelzőt ragasztották rá, mert megközelíthetetlen és elérhetetlen volt, még a filmvilág pletykái sem értek el hozzá. Harminchat éves korában hagyott fel a filmezéssel, barátnőjével élt elvonultan a világtól, elrejtőzve a fotóriporterek elől. Az utókor így csak ifjú szépségére emlékezhet. Szerepeiből: "Anna Karenina", "Walewska grófnő", "Ninocska".

szerintem gyönyörű:

#19985   2008. 04. 16. szerda 19:53

egy kis érdekesség:

szerintem gyönyörű:

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 16. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 04. 16. szerda 14:19
Logikai gondolatmenet következik:

Prune kiakadt a Hol lakik a legjobb pina topicban, hogy ha az ő falujának a táblájánál fotózkodnak, akkor mindenki azt fogja hinni, hogy az övé a kép.

Ez csak úgy lehet, hogy ő az egyetlen nő a faluban, akiről ezt el tudják képzelni.

Büdös ribanc!!!

nyes
#19984   2008. 04. 16. szerda 15:20
a logikai következtetésedtől majdnem magam alá pisiltem röhögés közben az irodámban (még szerencse, hogy a szőnyegpadló sok mindent kibír)... eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 16. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 14:19

Prune kiakadt a Hol lakik a legjobb pina topicban, hogy ha az ő falujának a táblájánál fotózkodnak, akkor mindenki azt fogja hinni, hogy az övé a kép.

Ez csak úgy lehet, hogy ő az egyetlen nő a faluban, akiről ezt el tudják képzelni.

Büdös ribanc!!!

nyes
#19983   2008. 04. 16. szerda 14:19

Büdös ribanc!!!

nyes
#19982   2008. 04. 16. szerda 12:21
surdapapa surdapapa
Te Tami!
14-16-18 évesről beszéltek!
hol érettek még ilyen szempontból confused
no meg teremtse meg hozzá az anyagi fedezetet... ne a Te pöcsöd verjék a csalánba /látom 1et értünk ebben/

fülbelövés? hmmm erről kicsit másképp gondolkozunk... sztem jobb minél előbb túl lenni rajta!
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 04. 16. szerda 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 12:15
3 lánykám van!

Számomra ez a kérdés is a vicc kategória!

Anno összevesztem a nejemmel és jóanyámmal, hogy miért lövetnek be fülbevalót a fél éves lánykámnak...
Nekem az a véleményem, ha önálló döntére képes (nem csak fizikailag felnőtt), lelkileg és szellemileg is érett, akkor majd Ő döntsön!
Ehez már nyilván nem kell az engedélyem, de valószínűleg elbeszélgetnék Vele akkor is!

Ez a plasztikai beavatkozás már nem az a kategória, amit fentebb említettem, de ebben is Ő döntsön...persze az oda-vissza megbeszélés után.
Ahogy Surda is említette, nem mindegy, hogy egy ilyen beavatkozás "szükséges", avagy inkább valami vélt szépészeti műtét lenne...

Anyagilag nem hiszem, hogy támogatnék egy ilyet... smile
#19981   2008. 04. 16. szerda 12:15
T-A-M T-A-M
3 lánykám van!

Számomra ez a kérdés is a vicc kategória!

Anno összevesztem a nejemmel és jóanyámmal, hogy miért lövetnek be fülbevalót a fél éves lánykámnak...
Nekem az a véleményem, ha önálló döntére képes (nem csak fizikailag felnőtt), lelkileg és szellemileg is érett, akkor majd Ő döntsön!
Ehez már nyilván nem kell az engedélyem, de valószínűleg elbeszélgetnék Vele akkor is!

Ez a plasztikai beavatkozás már nem az a kategória, amit fentebb említettem, de ebben is Ő döntsön...persze az oda-vissza megbeszélés után.
Ahogy Surda is említette, nem mindegy, hogy egy ilyen beavatkozás "szükséges", avagy inkább valami vélt szépészeti műtét lenne...

Anyagilag nem hiszem, hogy támogatnék egy ilyet... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 16. szerda 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 10:34
Tegnap olvastam, hogy egy 13 éves kislány mellműtétet kért a szülinapjára (mondjuk figyelembe véve, hogy az anyjának már 50-nél több szépészeti műtétje volt, ebben nincs is semmi rendkívüli).

Kérdés:

- Hány éves kortól engednétek a plasztikai sebészeti beavatkozásokat?

- Ha a lányotok odaállna elétek, hogy szeretne ilyen műtétet, hogyan reagálnátok, ha tegyük fel 16 / 18 / 20 éves?

kerdes
#19980   2008. 04. 16. szerda 10:48
surdapapa surdapapa
seggberúgnám és hívnék egy olyan chip@dale fiút aki a szűzességét is elvenné!

plasztikai műtét csak legvégső esetben!
azért mert kicsi? mert nagy? mert máskép áll?

hmm ilyenekért semmiképp!
ha valaki megégette az arcát... vagy balesetben megsérült /mint pl. Judy/ azt megértem... vagy akár születési rendellenességet eltüntetni...

MARHASÁG

ja egyébként mi az a többes szám?

mi egy bizonyos ringyóról beszéltünk felkialtas hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 16. szerda 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 10:34
Tegnap olvastam, hogy egy 13 éves kislány mellműtétet kért a szülinapjára (mondjuk figyelembe véve, hogy az anyjának már 50-nél több szépészeti műtétje volt, ebben nincs is semmi rendkívüli).

Kérdés:

- Ha a lányotok odaállna elétek, hogy szeretne ilyen műtétet, hogyan reagálnátok, ha tegyük fel 16 / 18 / 20 éves?

kerdes
#19979   2008. 04. 16. szerda 10:34

Kérdés:

kerdes
#19978   2008. 04. 16. szerda 10:30
Szép napot!

Mindenki ringyókról álmodik? (néztem az offot...)

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 16. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 04. 16. szerda 08:12
felismertelek! eplus2

jó reggelt!

veled álmodtam, és verejtékben ébredtem...jó volt nagyon... finom

#19977   2008. 04. 16. szerda 09:37
surdapapa surdapapa
akkor már kóstolgatja a sonkáid? hehe eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 16. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 16. szerda 09:35
már megkívánta...éppen most msn-szexelünk finom
#19976   2008. 04. 16. szerda 09:35
már megkívánta...éppen most msn-szexelünk finom
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 16. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 09:27
tutti, hogy megkívánod Te is!
#19975   2008. 04. 16. szerda 09:27
surdapapa surdapapa
tutti, hogy megkívánod Te is!
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 04. 16. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 09:22
nekemis nekemis lécci lécci lécci....
#19974   2008. 04. 16. szerda 09:22
T-A-M T-A-M
nekemis nekemis lécci lécci lécci....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 16. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 16. szerda 08:49
tudom, hogy nem rólam kérted...de küldtem neked egy privit a necces cuccomban...ha nem baj
#19973   2008. 04. 16. szerda 09:20
surdapapa surdapapa
ment a válasz...

béjbiiiiiii

megkívántalak!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 16. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 16. szerda 08:49
tudom, hogy nem rólam kérted...de küldtem neked egy privit a necces cuccomban...ha nem baj
#19972   2008. 04. 16. szerda 08:49
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 16. szerda 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 08:16
most egy ugyanillent rullad a privimre! eplus2

... 1437 1438 1439 1440 1441 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48751db
Utolsó üzenet: ma 17:36

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!