Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1438 1439 1440 1441 1442 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#19971   2008. 04. 16. szerda 08:16
surdapapa surdapapa
most egy ugyanillent rullad a privimre! eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 15. kedd 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 04. 15. kedd 23:10
Most találtam egy állati jó képet. Muszáj megosztanom veletek:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#19970   2008. 04. 16. szerda 08:12
tom1019 tom1019 VIP Admin
felismertelek! eplus2

jó reggelt!

veled álmodtam, és verejtékben ébredtem...jó volt nagyon... finom

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 15. kedd 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 23:10

#19969   2008. 04. 15. kedd 23:10
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin

#19968   2008. 04. 15. kedd 10:44
surdapapa surdapapa
maradjunk annyiban, hogy szerencsére a humorérzékük Őket sem hagyja el... és sokszor... kívülállóként furcsának is hat, mikor a saját fogyatékosságukon viccelődnek... élcelődnek!
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 04. 15. kedd 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 10:06
Már miért ne Tehetnél ki?
Ha úgy Érzed, megérdemlem, akkor Tedd!
Szándékosan idézőjelesen írT-A-M, mert nem saját véleményem...

Ha nem csak Olvasod, de Érted is a hsz-em, akkor Láthatod, hogy tisztelettel beszélek minden fogyatékosról, nem sajnálattal, hanem együttérzéssel gondolok Rájuk! smile
#19967   2008. 04. 15. kedd 10:42
surdapapa surdapapa
ez egy gyönyörű tetkó
olyan férfi karon amire én csak vágyhatok.

de akkor is azt mondom, hogy nekem izé számomra nem férfiakra való, és szívesen megnézem "egy karcsu nöci derekán...nyáron pici shortban...amikor kivillan onnan(alola)" mondjuk ha az a nő esetleg Te lennél meg pláne finom lenne...

mikor írtam az eredeti hsz-em erre a kultúrkörre nem gondoltam...

de pusztán divatbuziként tetováltatja magát egy férfi azt tartom visszataszítónak!

el nem bírnám képzelni a motoroosokat tetkó nélkül!

ehj meg is nézem mikor lesz a közelünkben motoros találkozó!
no nem azért, hogy olajat öntsek egy kanyarba, mint tavaj egy köcsög!
#19966   2008. 04. 15. kedd 10:06
T-A-M T-A-M
Már miért ne Tehetnél ki?
Ha úgy Érzed, megérdemlem, akkor Tedd!
Szándékosan idézőjelesen írT-A-M, mert nem saját véleményem...

Ha nem csak Olvasod, de Érted is a hsz-em, akkor Láthatod, hogy tisztelettel beszélek minden fogyatékosról, nem sajnálattal, hanem együttérzéssel gondolok Rájuk! smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 15. kedd 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 15. kedd 09:49
érdekes smile T-A-M alant elkövetett poénja nekem is szemet szúrt..gondolkodtam is, hogy picsán rúgom, de ezért nem tehetem ki a fórumból hehe ...annyit fűznék hozzá, hogy azok miatt vannak az eddig megvitatott nézetek, akik (általánosságban gondoltam) poént csinálnak az ilyenből.../és csak azért mert más irányba kötelezték el magukat/
ne folyjunk bele! idiota
viszont ha már itt tartunk, akkor vannak durva fogyatékos viccek is...szóval, amíg a világ ilyen "gonosz" addig nincs mit tenni szomoru1
#19965   2008. 04. 15. kedd 09:49
MmePrune MmePrune VIP Admin
érdekes smile T-A-M alant elkövetett poénja nekem is szemet szúrt..gondolkodtam is, hogy picsán rúgom, de ezért nem tehetem ki a fórumból hehe ...annyit fűznék hozzá, hogy azok miatt vannak az eddig megvitatott nézetek, akik (általánosságban gondoltam) poént csinálnak az ilyenből.../és csak azért mert más irányba kötelezték el magukat/
ne folyjunk bele! idiota
viszont ha már itt tartunk, akkor vannak durva fogyatékos viccek is...szóval, amíg a világ ilyen "gonosz" addig nincs mit tenni szomoru1
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 15. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 09:04
nos nekem aki mindenből és mindenkiből poént csinálok most ez a poén nekem sok...

pláne mert egy abszolút kedves, rendes hölgyről van szó... bár sztem nem is gondolod hogy ki is Ő...

a témához:
sok mindenben igazatok van!
de: bele gondoltátok magatokat a srác helyébe? Ti hogyan viselkednétek? hogyan fogadnátok a hírt?
én spec /rossz bevallani/ valószínűleg hasonlóképp reagálnék rá!
... mondjuk a 8 óra beszélgetés alatt nam derül ki-től tekintsünk el
sajnos nagyon sok dolog ami sokkal inkább visszataszító, mint ez hosszú idő után derül csak ki a másik félről!
#19964   2008. 04. 15. kedd 09:32
surdapapa surdapapa
és még aszongyák, h lökött wok?!!!

holle anyó!
guszta amit a doki szobájába tettél!

de hány illen kávés csészéd van?
mert egyet kűthetnél nekem is... de valósat... nem ám fotót!

remélem tudod, hogy semmi bántó szándékom nincs!
#19963   2008. 04. 15. kedd 09:27
Imádom a tetovált rosszfiúkat!

Szép napot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 15. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 04. 15. kedd 09:20
a fenébe,hogy állandoan vitáznom kell Veled.... nyes

olvastad,hogy mit irtam??....alkat és stilus kérdése a tetko...
Rajtad abszolute nem tudnám elképzelni...mert egyáltalán nem olyan a stilusod...és az alkatod sem...(ezt most nehogy sértésnek vedd)
szivesen elvinnélek egyszer abba a társasági körbe...ahol Én nagyon sokat megfordulok... smile
na..ott majdnem hogy "kötelezö" a tetoválás...mert ahoz a feelinghez az is hozzátartozik....és Én nagyon sokszor csak állok/ülök..és csorgatom a nyálamat...mert annyira rosszfiusan "dögösek"... finom
(FÉRFIAKROL beszéltem)

a kép illusztrácio...hogy megértsd eme feeling értelmét.. smile
#19962   2008. 04. 15. kedd 09:20
X Törölt felhasználó (52127)
a fenébe,hogy állandoan vitáznom kell Veled.... nyes

olvastad,hogy mit irtam??....alkat és stilus kérdése a tetko...
Rajtad abszolute nem tudnám elképzelni...mert egyáltalán nem olyan a stilusod...és az alkatod sem...(ezt most nehogy sértésnek vedd)
szivesen elvinnélek egyszer abba a társasági körbe...ahol Én nagyon sokat megfordulok... smile
na..ott majdnem hogy "kötelezö" a tetoválás...mert ahoz a feelinghez az is hozzátartozik....és Én nagyon sokszor csak állok/ülök..és csorgatom a nyálamat...mert annyira rosszfiusan "dögösek"... finom
(FÉRFIAKROL beszéltem)

a kép illusztrácio...hogy megértsd eme feeling értelmét.. smile
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 15. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 08:42
hmmm ?

egyéb hsz-re nincs szükség, mert vesézett: hölgyön diszkrét alig látható helyen... kb. ahogy tom és a madám írta... de nekem a "Ribanc rendszám" /remélem nem értesz egyet vele! de miért is nem lepődök meg ezen Tőled! confused / már sok, túl nagy /pláne a Sárl által betett, az kifejezettten randa!/.
és imádom Angelina Jolie-t de utálom a Szeretlek Mari féle tetkókat... akkor is ha igényes a kivitel!

pl.. a lapocka nekem is bejön vagy mell környéki.. esetleg punci mellett... magamra soha nem tennék... férfin egyébként is undorítónak tartom a tetkót!

és ne feledje senki, hogy olyat tegyen aki
#19961   2008. 04. 15. kedd 09:20
surdapapa surdapapa
eljen bevettem a fogalmazásgátló taplettám...

sőt az előző hsz-emnél is!
mert bé akartam még írni egy pár gondolatot:
miért is beszéltek élete nagy szerelméről egy találkozás után?
jah és sztem is csak okot keresett a srác...
de ha ez zavarja is... hmmm azért egy ilyennel nem gondoljátok, hogy meg kell barátkozni?

valaki /tán a doki/ írta, hogy a fogyatékkal élők sokkal magasabb értékrendet képviselnek emberségben... teljesen igaz! de miért van ez így confused

az agyunk tudja, hogy ennyiért nem lenne szabad elutasítani egy ilyen kapcsolatot, de ... és mégis...
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 04. 15. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 08:46
...pedig de megnézném a Puncid melletti tetkódat... nyes
#19960   2008. 04. 15. kedd 09:04
surdapapa surdapapa
nos nekem aki mindenből és mindenkiből poént csinálok most ez a poén nekem sok...

pláne mert egy abszolút kedves, rendes hölgyről van szó... bár sztem nem is gondolod hogy ki is Ő...

a témához:
sok mindenben igazatok van!
de: bele gondoltátok magatokat a srác helyébe? Ti hogyan viselkednétek? hogyan fogadnátok a hírt?
én spec /rossz bevallani/ valószínűleg hasonlóképp reagálnék rá!
... mondjuk a 8 óra beszélgetés alatt nam derül ki-től tekintsünk el
sajnos nagyon sok dolog ami sokkal inkább visszataszító, mint ez hosszú idő után derül csak ki a másik félről!
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 14:52
...el is nevezték "félkarú rablónak"... smile
#19959   2008. 04. 15. kedd 08:46
T-A-M T-A-M
...pedig de megnézném a Puncid melletti tetkódat... nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 15. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 08:42
hmmm ?

egyéb hsz-re nincs szükség, mert vesézett: hölgyön diszkrét alig látható helyen... kb. ahogy tom és a madám írta... de nekem a "Ribanc rendszám" /remélem nem értesz egyet vele! de miért is nem lepődök meg ezen Tőled! confused / már sok, túl nagy /pláne a Sárl által betett, az kifejezettten randa!/.
és imádom Angelina Jolie-t de utálom a Szeretlek Mari féle tetkókat... akkor is ha igényes a kivitel!

pl.. a lapocka nekem is bejön vagy mell környéki.. esetleg punci mellett... magamra soha nem tennék... férfin egyébként is undorítónak tartom a tetkót!

#19958   2008. 04. 15. kedd 08:46
surdapapa surdapapa
ez a kép a Bakonyban készült Rólad és a madámról???

kár, h nem jártam arra...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 09:36
Jó reggelt, szép hetet!

Eléggé lóg az eső lába. Vigyetek esernyőt magatokkal!

#19957   2008. 04. 15. kedd 08:43
T-A-M T-A-M
Mivel név nélkül történt, nem Veheti "kiadásnak"...max. azért Haragudhatna meg, hogy "témát" Csináltál belőle...azaz a történetből... duma

Még egy pár gondolat eszembe (vagy hova) jutott a témával kapcsolatban...
Rendszerint (tapasztalatom szerint) a fogyatékkal élők emberileg sokkal magasabb értékrendet képviselnek mint egészséges embertársaik.
Nem szeretik, ha sajnálják Őket, következésképp nem is "teszik a kirakatba" az esetleges fogyatékosságukat.
Mint korábban írtam, az, hogy nem vette észre a srác a Hölgy kezét, azt jelzi, hogy nem szembeőtlő, nem látványos a hiányosság.
Talán a srác elképzelte a lehetséges "közös jövőjüket" és nála egy hiányzó kézfej nem fér bele a mindennapi életbe.
A Hölgynek azonban ezzel kell együtt élnie, Neki ez a természetes... Valószínűleg fel van készülve, talán meg is Szokta az efajta elutasítást, ám érdekelne, hogy a srácban kizárólag ez váltotta-e ki ezt a reakciót?
Lehet, hogy valóban "Élete szerelméről" fog lecsúszni...ám ha fél belevágni, akkor ezt soha nem fogja megtundni...
Mindenesetre, amikor komolyabb érzelmekről van szó, olyankor a lehetséges legrosszabb mondat a "Legyünk CSAK barátok..." mert ez így az egyik fél számára biztosan fájdalmat okoz... Bár kérdéses, hogy egyetlen beszélgetés alkalmas lehet-e, hogy egy ilyen valóban kialakuljon...hisz ezek szerint azért a hosszú időtartam ellenére mégiscsak felületes volt... smile
Azt sem szabad figyelmen kívűl hagyni, hogy az ember (főleg a férfiak többsége) vízuális típus.
Lehet emlegetni (talán már-már közhely) hogy fontosabbak a belső értékek (én is így gondolom), ám nem vagyunk egyformák. Ha mindenki a beső értékre fókuszálna, akkor a "plázacicák" ideje rég lejárt, vagy el sem jött volna...

Összegezve: dumálhatunk mi itt bármit, hozhatunk érveket vagy ellenérveket, ez az Ő döntése...saját lelkiismeretével kell elszámolnia, valamint Neki kell megvívnia magában a harcot, hogy az előítélet erősebb Benne, vagy az érdeklődés a Hölgy iránt! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 22:02
Friss a sztori. Szóval lehet még változás, de a srác tényleg eléggé mereven elzárkózik.

Nem hiszem, hogy a csaj felcsigázó körnek szánta az első találkozást. Ha jól tudom, valami számítógépjavítás ügyében találkoztak, csak ebből lett egy nagyon hosszú beszélgetés.

Most azon gondolkodom, hogy megmutatom a srácnak az itteni véleményeket, de félek, hogy megharagszik, hogy kiadtam.

:-/
#19956   2008. 04. 15. kedd 08:42
surdapapa surdapapa
hmmm ?

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 13. vasárnap 21:00
A harmadik tetó tudod, hogy milyen "köznépi" szleng-névnek örved?

"Ribanc-rendszám"... vigyor5 eplus2
#19955   2008. 04. 15. kedd 08:27
surdapapa surdapapa
mily gyönyörű dimbes dombos ez a Bakony
azt vettem észre, hogy a pofám tiszta.... nyál

és még kettő ebből a vonulatból:
falun jó! falun jó!
de legjobb a tanyán!
mert ott büdös van
és vár rám az anyám
vár rám az anyám
tudja, hogy jövök
tudja, hogy jövök
mert ugat a kutya... vigyor5

és a legeslegjobb:
Józsi bácsi a tóparthoz ért
no meg egy picit a villanyszereléshe is! nyes vigyor5

sorryyyyyyyy

jah és ezt olvastam: "Estére tervezek még valami kefélésfélét az uramnak." hehe eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 20:22
Jó estét!

Beszámoló:
Reggel felköszöntöttem az uramat - szülinapja van. Vettem neki egy 7,5 órás filmet. Most egy darabig nyugtom lesz...
hehe

Ebéd után túráztunk a Bakonyban. Szép idő volt, jól kifáradtunk.

És most itt ülök.

Estére tervezek még valami köszöntésfélét az uramnak.

Megyek öltözködni wink

#19954   2008. 04. 15. kedd 08:23
surdapapa surdapapa
a bioenergiában én is hiszek! csak a biogázom tárolása még nem megoldott! nyes
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 14:28
Bossssssssssssssssorka társ!
Jelentkezni kellene!
De a mostani műsort már féléve felvették, és ha a nézettség, és a médiavisszhang nem jó, akkor menetközben is leveszik a műsorról......
Hiszek a bioenergiákban, a telepátiában, és a másikraható mentalitásban, de nem annyira, mint a műsor sugallja. Állítólag médium vagyok, ezt régen mondták, és egymástól független emberek.
Majd kiderül! vigyor5 wow2
#19953   2008. 04. 15. kedd 08:20
surdapapa surdapapa
remélem saját magad mozgattad a szád és nem magától remefett...

tudod mi az előnye az öreg prostinak kerdes
a remegő száj! vigyor5 hehe

bocsi ezt nem tudtam kihagyni...

azért ezt a hajlítós módszert alkalmazhatná valaki nálam is.... eplus2

aholy: reggelt és hetet nappali...
#19952   2008. 04. 14. hétfő 22:02
Friss a sztori. Szóval lehet még változás, de a srác tényleg eléggé mereven elzárkózik.

Nem hiszem, hogy a csaj felcsigázó körnek szánta az első találkozást. Ha jól tudom, valami számítógépjavítás ügyében találkoztak, csak ebből lett egy nagyon hosszú beszélgetés.

Most azon gondolkodom, hogy megmutatom a srácnak az itteni véleményeket, de félek, hogy megharagszik, hogy kiadtam.

:-/
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 04. 14. hétfő 21:29
ha bármi testi fogyatékosságom lenne azonnal jelezném...nem akarnám leróni a "felcsigázó" köröket, hogy aztán dobva legyek:(

mennyire friss a sztori? esetleg várhatóak újabb fejlemények? lehetséges, hogy a fiú meggondolja magát?
persze kérdés, hogy a lány ezek után akarja-e még

... 1438 1439 1440 1441 1442 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48751db
Utolsó üzenet: ma 17:36

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!