most egy ugyanillent rullad a privimre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 15. kedd 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 23:10

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Most találtam egy állati jó képet. Muszáj megosztanom veletek:

felismertelek!
jó reggelt!

veled álmodtam, és verejtékben ébredtem...jó volt nagyon...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 15. kedd 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 23:10

jó reggelt!

veled álmodtam, és verejtékben ébredtem...jó volt nagyon...

VIP
Admin

maradjunk annyiban, hogy szerencsére a humorérzékük Őket sem hagyja el... és sokszor... kívülállóként furcsának is hat, mikor a saját fogyatékosságukon viccelődnek... élcelődnek!
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 04. 15. kedd 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 10:06

Már miért ne Tehetnél ki?
Ha úgy Érzed, megérdemlem, akkor Tedd!
Szándékosan idézőjelesen írT-A-M, mert nem saját véleményem...
Ha nem csak Olvasod, de Érted is a hsz-em, akkor Láthatod, hogy tisztelettel beszélek minden fogyatékosról, nem sajnálattal, hanem együttérzéssel gondolok Rájuk!
Ha nem csak Olvasod, de Érted is a hsz-em, akkor Láthatod, hogy tisztelettel beszélek minden fogyatékosról, nem sajnálattal, hanem együttérzéssel gondolok Rájuk!

ez egy gyönyörű tetkó
olyan férfi karon amire én csak vágyhatok.
de akkor is azt mondom, hogy nekem izé számomra nem férfiakra való, és szívesen megnézem "egy karcsu nöci derekán...nyáron pici shortban...amikor kivillan onnan(alola)" mondjuk ha az a nő esetleg Te lennél meg pláne
lenne...
mikor írtam az eredeti hsz-em erre a kultúrkörre nem gondoltam...
de pusztán divatbuziként tetováltatja magát egy férfi azt tartom visszataszítónak!
el nem bírnám képzelni a motoroosokat tetkó nélkül!
ehj meg is nézem mikor lesz a közelünkben motoros találkozó!
no nem azért, hogy olajat öntsek egy kanyarba, mint tavaj egy köcsög!
olyan férfi karon amire én csak vágyhatok.
de akkor is azt mondom, hogy nekem izé számomra nem férfiakra való, és szívesen megnézem "egy karcsu nöci derekán...nyáron pici shortban...amikor kivillan onnan(alola)" mondjuk ha az a nő esetleg Te lennél meg pláne

mikor írtam az eredeti hsz-em erre a kultúrkörre nem gondoltam...
de pusztán divatbuziként tetováltatja magát egy férfi azt tartom visszataszítónak!
el nem bírnám képzelni a motoroosokat tetkó nélkül!
ehj meg is nézem mikor lesz a közelünkben motoros találkozó!
no nem azért, hogy olajat öntsek egy kanyarba, mint tavaj egy köcsög!
Már miért ne Tehetnél ki?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 15. kedd 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 09:49

érdekes
T-A-M alant elkövetett poénja nekem is szemet szúrt..gondolkodtam is, hogy picsán rúgom, de ezért nem tehetem ki a fórumból
...annyit fűznék hozzá, hogy azok miatt vannak az eddig megvitatott nézetek, akik (általánosságban gondoltam) poént csinálnak az ilyenből.../és csak azért mert más irányba kötelezték el magukat/
ne folyjunk bele!
viszont ha már itt tartunk, akkor vannak durva fogyatékos viccek is...szóval, amíg a világ ilyen "gonosz" addig nincs mit tenni

ne folyjunk bele!

viszont ha már itt tartunk, akkor vannak durva fogyatékos viccek is...szóval, amíg a világ ilyen "gonosz" addig nincs mit tenni

érdekes
T-A-M alant elkövetett poénja nekem is szemet szúrt..gondolkodtam is, hogy picsán rúgom, de ezért nem tehetem ki a fórumból
...annyit fűznék hozzá, hogy azok miatt vannak az eddig megvitatott nézetek, akik (általánosságban gondoltam) poént csinálnak az ilyenből.../és csak azért mert más irányba kötelezték el magukat/
ne folyjunk bele!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 15. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 09:04

ne folyjunk bele!

nos nekem aki mindenből és mindenkiből poént csinálok most ez a poén nekem sok...
pláne mert egy abszolút kedves, rendes hölgyről van szó... bár sztem nem is gondolod hogy ki is Ő...
a témához:
sok mindenben igazatok van!
de: bele gondoltátok magatokat a srác helyébe? Ti hogyan viselkednétek? hogyan fogadnátok a hírt?
én spec /rossz bevallani/ valószínűleg hasonlóképp reagálnék rá!
... mondjuk a 8 óra beszélgetés alatt nam derül ki-től tekintsünk el
sajnos nagyon sok dolog ami sokkal inkább visszataszító, mint ez hosszú idő után derül csak ki a másik félről!
pláne mert egy abszolút kedves, rendes hölgyről van szó... bár sztem nem is gondolod hogy ki is Ő...
a témához:
de: bele gondoltátok magatokat a srác helyébe? Ti hogyan viselkednétek? hogyan fogadnátok a hírt?
sajnos nagyon sok dolog ami sokkal inkább visszataszító, mint ez hosszú idő után derül csak ki a másik félről!
és még aszongyák, h lökött wok?!!!
holle anyó!
guszta amit a doki szobájába tettél!
de hány illen kávés csészéd van?
mert egyet kűthetnél nekem is... de valósat... nem ám fotót!
remélem tudod, hogy semmi bántó szándékom nincs!
holle anyó!
guszta amit a doki szobájába tettél!
de hány illen kávés csészéd van?
mert egyet kűthetnél nekem is... de valósat... nem ám fotót!
remélem tudod, hogy semmi bántó szándékom nincs!
Imádom a tetovált rosszfiúkat!

Szép napot! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 15. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 09:20

Szép napot! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 15. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

a fenébe,hogy állandoan vitáznom kell Veled....
olvastad,hogy mit irtam??....alkat és stilus kérdése a tetko...
Rajtad abszolute nem tudnám elképzelni...mert egyáltalán nem olyan a stilusod...és az alkatod sem...(ezt most nehogy sértésnek vedd)
szivesen elvinnélek egyszer abba a társasági körbe...ahol Én nagyon sokat megfordulok...
na..ott majdnem hogy "kötelezö" a tetoválás...mert ahoz a feelinghez az is hozzátartozik....és Én nagyon sokszor csak állok/ülök..és csorgatom a nyálamat...mert annyira rosszfiusan "dögösek"...
(FÉRFIAKROL beszéltem)

a kép illusztrácio...hogy megértsd eme feeling értelmét..

Rajtad abszolute nem tudnám elképzelni...mert egyáltalán nem olyan a stilusod...és az alkatod sem...(ezt most nehogy sértésnek vedd)
szivesen elvinnélek egyszer abba a társasági körbe...ahol Én nagyon sokat megfordulok...

na..ott majdnem hogy "kötelezö" a tetoválás...mert ahoz a feelinghez az is hozzátartozik....és Én nagyon sokszor csak állok/ülök..és csorgatom a nyálamat...mert annyira rosszfiusan "dögösek"...

(FÉRFIAKROL beszéltem)

a fenébe,hogy állandoan vitáznom kell Veled....
(FÉRFIAKROL beszéltem)

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 15. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 08:42

(FÉRFIAKROL beszéltem)

hmmm ?
egyéb hsz-re nincs szükség, mert vesézett: hölgyön diszkrét alig látható helyen... kb. ahogy tom és a madám írta... de nekem a "Ribanc rendszám" /remélem nem értesz egyet vele! de miért is nem lepődök meg ezen Tőled!
/ már sok, túl nagy /pláne a Sárl által betett, az kifejezettten randa!/.
és imádom Angelina Jolie-t de utálom a Szeretlek Mari féle tetkókat... akkor is ha igényes a kivitel!
pl.. a lapocka nekem is bejön vagy mell környéki.. esetleg punci mellett... magamra soha nem tennék... férfin egyébként is undorítónak tartom a tetkót!
és ne feledje senki, hogy olyat tegyen aki
egyéb hsz-re nincs szükség, mert vesézett: hölgyön diszkrét alig látható helyen... kb. ahogy tom és a madám írta... de nekem a "Ribanc rendszám" /remélem nem értesz egyet vele! de miért is nem lepődök meg ezen Tőled!

és imádom Angelina Jolie-t de utálom a Szeretlek Mari féle tetkókat... akkor is ha igényes a kivitel!
pl.. a lapocka nekem is bejön vagy mell környéki.. esetleg punci mellett... magamra soha nem tennék... férfin egyébként is undorítónak tartom a tetkót!

sőt az előző hsz-emnél is!
mert bé akartam még írni egy pár gondolatot:
miért is beszéltek élete nagy szerelméről egy találkozás után?
jah és sztem is csak okot keresett a srác...
de ha ez zavarja is... hmmm azért egy ilyennel nem gondoljátok, hogy meg kell barátkozni?
valaki /tán a doki/ írta, hogy a fogyatékkal élők sokkal magasabb értékrendet képviselnek emberségben... teljesen igaz! de miért van ez így

az agyunk tudja, hogy ennyiért nem lenne szabad elutasítani egy ilyen kapcsolatot, de ... és mégis... (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 04. 15. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
nos nekem aki mindenből és mindenkiből poént csinálok most ez a poén nekem sok...
a témához:
sajnos nagyon sok dolog ami sokkal inkább visszataszító, mint ez hosszú idő után derül csak ki a másik félről! (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
a témához:
sajnos nagyon sok dolog ami sokkal inkább visszataszító, mint ez hosszú idő után derül csak ki a másik félről! (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
...pedig de megnézném a Puncid melletti tetkódat...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 15. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 08:42

hmmm ?

ez a kép a Bakonyban készült Rólad és a madámról???
kár, h nem jártam arra... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 09:36
kár, h nem jártam arra... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Jó reggelt, szép hetet!
Eléggé lóg az eső lába. Vigyetek esernyőt magatokkal!
Eléggé lóg az eső lába. Vigyetek esernyőt magatokkal!

Mivel név nélkül történt, nem Veheti "kiadásnak"...max. azért Haragudhatna meg, hogy "témát" Csináltál belőle...azaz a történetből...
Még egy pár gondolat eszembe (vagy hova) jutott a témával kapcsolatban...
Rendszerint (tapasztalatom szerint) a fogyatékkal élők emberileg sokkal magasabb értékrendet képviselnek mint egészséges embertársaik.
Nem szeretik, ha sajnálják Őket, következésképp nem is "teszik a kirakatba" az esetleges fogyatékosságukat.
Mint korábban írtam, az, hogy nem vette észre a srác a Hölgy kezét, azt jelzi, hogy nem szembeőtlő, nem látványos a hiányosság.
Talán a srác elképzelte a lehetséges "közös jövőjüket" és nála egy hiányzó kézfej nem fér bele a mindennapi életbe.
A Hölgynek azonban ezzel kell együtt élnie, Neki ez a természetes... Valószínűleg fel van készülve, talán meg is Szokta az efajta elutasítást, ám érdekelne, hogy a srácban kizárólag ez váltotta-e ki ezt a reakciót?
Lehet, hogy valóban "Élete szerelméről" fog lecsúszni...ám ha fél belevágni, akkor ezt soha nem fogja megtundni...
Mindenesetre, amikor komolyabb érzelmekről van szó, olyankor a lehetséges legrosszabb mondat a "Legyünk CSAK barátok..." mert ez így az egyik fél számára biztosan fájdalmat okoz... Bár kérdéses, hogy egyetlen beszélgetés alkalmas lehet-e, hogy egy ilyen valóban kialakuljon...hisz ezek szerint azért a hosszú időtartam ellenére mégiscsak felületes volt...
Azt sem szabad figyelmen kívűl hagyni, hogy az ember (főleg a férfiak többsége) vízuális típus.
Lehet emlegetni (talán már-már közhely) hogy fontosabbak a belső értékek (én is így gondolom), ám nem vagyunk egyformák. Ha mindenki a beső értékre fókuszálna, akkor a "plázacicák" ideje rég lejárt, vagy el sem jött volna...
Összegezve: dumálhatunk mi itt bármit, hozhatunk érveket vagy ellenérveket, ez az Ő döntése...saját lelkiismeretével kell elszámolnia, valamint Neki kell megvívnia magában a harcot, hogy az előítélet erősebb Benne, vagy az érdeklődés a Hölgy iránt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 22:02

Még egy pár gondolat eszembe (vagy hova) jutott a témával kapcsolatban...
Rendszerint (tapasztalatom szerint) a fogyatékkal élők emberileg sokkal magasabb értékrendet képviselnek mint egészséges embertársaik.
Nem szeretik, ha sajnálják Őket, következésképp nem is "teszik a kirakatba" az esetleges fogyatékosságukat.
Mint korábban írtam, az, hogy nem vette észre a srác a Hölgy kezét, azt jelzi, hogy nem szembeőtlő, nem látványos a hiányosság.
Talán a srác elképzelte a lehetséges "közös jövőjüket" és nála egy hiányzó kézfej nem fér bele a mindennapi életbe.
A Hölgynek azonban ezzel kell együtt élnie, Neki ez a természetes... Valószínűleg fel van készülve, talán meg is Szokta az efajta elutasítást, ám érdekelne, hogy a srácban kizárólag ez váltotta-e ki ezt a reakciót?
Lehet, hogy valóban "Élete szerelméről" fog lecsúszni...ám ha fél belevágni, akkor ezt soha nem fogja megtundni...
Mindenesetre, amikor komolyabb érzelmekről van szó, olyankor a lehetséges legrosszabb mondat a "Legyünk CSAK barátok..." mert ez így az egyik fél számára biztosan fájdalmat okoz... Bár kérdéses, hogy egyetlen beszélgetés alkalmas lehet-e, hogy egy ilyen valóban kialakuljon...hisz ezek szerint azért a hosszú időtartam ellenére mégiscsak felületes volt...

Azt sem szabad figyelmen kívűl hagyni, hogy az ember (főleg a férfiak többsége) vízuális típus.
Lehet emlegetni (talán már-már közhely) hogy fontosabbak a belső értékek (én is így gondolom), ám nem vagyunk egyformák. Ha mindenki a beső értékre fókuszálna, akkor a "plázacicák" ideje rég lejárt, vagy el sem jött volna...
Összegezve: dumálhatunk mi itt bármit, hozhatunk érveket vagy ellenérveket, ez az Ő döntése...saját lelkiismeretével kell elszámolnia, valamint Neki kell megvívnia magában a harcot, hogy az előítélet erősebb Benne, vagy az érdeklődés a Hölgy iránt!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Friss a sztori. Szóval lehet még változás, de a srác tényleg eléggé mereven elzárkózik.
Nem hiszem, hogy a csaj felcsigázó körnek szánta az első találkozást. Ha jól tudom, valami számítógépjavítás ügyében találkoztak, csak ebből lett egy nagyon hosszú beszélgetés.
Most azon gondolkodom, hogy megmutatom a srácnak az itteni véleményeket, de félek, hogy megharagszik, hogy kiadtam.
:-/
Nem hiszem, hogy a csaj felcsigázó körnek szánta az első találkozást. Ha jól tudom, valami számítógépjavítás ügyében találkoztak, csak ebből lett egy nagyon hosszú beszélgetés.
Most azon gondolkodom, hogy megmutatom a srácnak az itteni véleményeket, de félek, hogy megharagszik, hogy kiadtam.
:-/
hmmm ?
és ne feledje senki, hogy olyat tegyen aki (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 21:00

és ne feledje senki, hogy olyat tegyen aki (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)

A harmadik tetó tudod, hogy milyen "köznépi" szleng-névnek örved?
"Ribanc-rendszám"...
"Ribanc-rendszám"...

mily gyönyörű dimbes dombos ez a Bakony
azt vettem észre, hogy a pofám tiszta.... nyál
és még kettő ebből a vonulatból:
falun jó! falun jó!
de legjobb a tanyán!
mert ott büdös van
és vár rám az anyám
vár rám az anyám
tudja, hogy jövök
tudja, hogy jövök
mert ugat a kutya...
és a legeslegjobb:
Józsi bácsi a tóparthoz ért
no meg egy picit a villanyszereléshe is!
sorryyyyyyyy
jah és ezt olvastam: "Estére tervezek még valami kefélésfélét az uramnak."
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 20:22
azt vettem észre, hogy a pofám tiszta.... nyál
és még kettő ebből a vonulatból:
falun jó! falun jó!
de legjobb a tanyán!
mert ott büdös van
és vár rám az anyám
vár rám az anyám
tudja, hogy jövök
tudja, hogy jövök
mert ugat a kutya...

és a legeslegjobb:
Józsi bácsi a tóparthoz ért
no meg egy picit a villanyszereléshe is!

sorryyyyyyyy
jah és ezt olvastam: "Estére tervezek még valami kefélésfélét az uramnak."

VIP
Admin

Jó estét!
Beszámoló:
Reggel felköszöntöttem az uramat - szülinapja van. Vettem neki egy 7,5 órás filmet. Most egy darabig nyugtom lesz...
Ebéd után túráztunk a Bakonyban. Szép idő volt, jól kifáradtunk.
És most itt ülök.
Estére tervezek még valami köszöntésfélét az uramnak.
Megyek öltözködni
Beszámoló:
Reggel felköszöntöttem az uramat - szülinapja van. Vettem neki egy 7,5 órás filmet. Most egy darabig nyugtom lesz...

Ebéd után túráztunk a Bakonyban. Szép idő volt, jól kifáradtunk.
És most itt ülök.
Estére tervezek még valami köszöntésfélét az uramnak.
Megyek öltözködni

a bioenergiában én is hiszek! csak a biogázom tárolása még nem megoldott!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 14:28

Bossssssssssssssssorka társ!
Jelentkezni kellene!
De a mostani műsort már féléve felvették, és ha a nézettség, és a médiavisszhang nem jó, akkor menetközben is leveszik a műsorról......
Hiszek a bioenergiákban, a telepátiában, és a másikraható mentalitásban, de nem annyira, mint a műsor sugallja. Állítólag médium vagyok, ezt régen mondták, és egymástól független emberek.
Majd kiderül!
Jelentkezni kellene!
De a mostani műsort már féléve felvették, és ha a nézettség, és a médiavisszhang nem jó, akkor menetközben is leveszik a műsorról......
Hiszek a bioenergiákban, a telepátiában, és a másikraható mentalitásban, de nem annyira, mint a műsor sugallja. Állítólag médium vagyok, ezt régen mondták, és egymástól független emberek.
Majd kiderül!

remélem saját magad mozgattad a szád és nem magától remefett...
tudod mi az előnye az öreg prostinak
a remegő száj!
bocsi ezt nem tudtam kihagyni...
azért ezt a hajlítós módszert alkalmazhatná valaki nálam is....
aholy: reggelt és hetet nappali...
tudod mi az előnye az öreg prostinak

a remegő száj!

bocsi ezt nem tudtam kihagyni...
azért ezt a hajlítós módszert alkalmazhatná valaki nálam is....

aholy: reggelt és hetet nappali...
Friss a sztori. Szóval lehet még változás, de a srác tényleg eléggé mereven elzárkózik.
:-/ (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 21:29
:-/ (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)

ha bármi testi fogyatékosságom lenne azonnal jelezném...nem akarnám leróni a "felcsigázó" köröket, hogy aztán dobva legyek:(
mennyire friss a sztori? esetleg várhatóak újabb fejlemények? lehetséges, hogy a fiú meggondolja magát?
persze kérdés, hogy a lány ezek után akarja-e még
mennyire friss a sztori? esetleg várhatóak újabb fejlemények? lehetséges, hogy a fiú meggondolja magát?
persze kérdés, hogy a lány ezek után akarja-e még