Tcs,üdv a
Zenebona...
Zenebona...
- Honnan tudod meg, hogy egy nõ szûz-e?
- ???
Felhívod a szobádba, eléraksz egy újságot, és kifigyeled, hogy melyik csillagjegy horoszkópját olvassa.
- ???
Felhívod a szobádba, eléraksz egy újságot, és kifigyeled, hogy melyik csillagjegy horoszkópját olvassa.
Basz ...
Tényleg te? Azt tudom hogy nem szűz..
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 16. szombat 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 08:51

Tényleg te? Azt tudom hogy nem szűz..

- Honnan tudod meg, hogy egy nõ szûz-e?
- ???
- ???
De bizony az...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 16. szombat 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Szexhoroszkópod:
A neve ellenére a szűz nem szűzies, ellenben maximalista. Szereti elejétől a végéig végigcsinálni a dolgokat, a titka az apró részletekben rejlik. Igényes típus, a párjaitól is elvárja az ápoltságot és az odafigyelést. Első megítélésre ugyan lehet hűvös, de gondos türelemmel előbújik belőle a parázsló énje.
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 16. szombat 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
A neve ellenére a szűz nem szűzies, ellenben maximalista. Szereti elejétől a végéig végigcsinálni a dolgokat, a titka az apró részletekben rejlik. Igényes típus, a párjaitól is elvárja az ápoltságot és az odafigyelést. Első megítélésre ugyan lehet hűvös, de gondos türelemmel előbújik belőle a parázsló énje.

Amúgy kinek mi a csillagjegye?
Én a rák..
Én a rák..
Hello egyszer meghivtatok.
Krrr... oroszlán
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 16. szombat 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello
Üdv nálunk
Itt vannak a legdögösebb csajszik..
Pasikról nem tudok mit mondani... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 16. szombat 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 12:33
Üdv nálunk

Itt vannak a legdögösebb csajszik..

Pasikról nem tudok mit mondani... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 16. szombat 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4021382)

Hello egyszer meghivtatok.
Az Oroszlán a tűz jegyében született, tehát igen csak virgonc. Nagyon egocentrikus és szexközpontú, viszont kényelmes is... Az a legjobb, ha a számára megfelelő szerető felszedi és neki semmit sem kell érte tennie. Fontos számára a külsőség, szereti a hosszú előjátékot esztétikus partnerével.
Tess,egy horoszkóp
Ez igaz rád? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 16. szombat 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 12:36
Tess,egy horoszkóp
Ez igaz rád? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 16. szombat 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Krrr... oroszlán
Igaz teljesen.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 16. szombat 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 12:39

Az Oroszlán a tűz jegyében született, tehát igen csak virgonc. Nagyon egocentrikus és szexközpontú, viszont kényelmes is... Az a legjobb, ha a számára megfelelő szerető felszedi és neki semmit sem kell érte tennie. Fontos számára a külsőség, szereti a hosszú előjátékot esztétikus partnerével.
Tess,egy horoszkóp
Ez igaz rád?
Tess,egy horoszkóp
Ez igaz rád?
Akkor magamat is:
Szeretkezős típus, érzéki és szeret kötődni partneréhez. Fontos számára a bizalom, nem is tudja enélkül igazán elengedni magát. Az intimitás elengedhetetlen, szereti ha a partnere dominál, cserébe pedig lelkes tanonc.
Mondjuk rám is...
Nem hiszek ezekben amúgy
Szeretkezős típus, érzéki és szeret kötődni partneréhez. Fontos számára a bizalom, nem is tudja enélkül igazán elengedni magát. Az intimitás elengedhetetlen, szereti ha a partnere dominál, cserébe pedig lelkes tanonc.
Mondjuk rám is...

Nem hiszek ezekben amúgy
Mondjuk Tangást is ilyennek képzelem

Szerintem a Lédi:Kos
Cat: Bika
N. :Ikrek
Vőri :Skorpió
Majd ha jöttök,érdekelne hogy talált-e...
Sexhoroszóp
Cat: Bika
N. :Ikrek
Vőri :Skorpió
Majd ha jöttök,érdekelne hogy talált-e...
Sexhoroszóp
Szerintem a kos es az oroszlan pasik a legszenvedélyesebbek. Bocsi a tobbiekert.
Amennyiben a N én vagyok,nem talált. Nyilas vagyok.
Igen,lusta voltam kiírni.
Másik tippem az volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 16. szombat 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 13:31

Törölt felhasználó (4003272)

Amennyiben a N én vagyok,nem talált. Nyilas vagyok.
Ehhez nem tudok hozzászólni
Csajszitól meg nem szoktam kérdezni.
Párom Bak jegyű,nekem oké
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 16. szombat 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 16. szombat 13:13

Csajszitól meg nem szoktam kérdezni.
Párom Bak jegyű,nekem oké

Szerintem a kos es az oroszlan pasik a legszenvedélyesebbek. Bocsi a tobbiekert.
Hát hajnali 4 kor nem biztos hogy örültél volna ha írok
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 15. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 15. péntek 13:54

Törölt felhasználó (869472)

Az en kezem alatt is eg a munka. Kitartas. Dead-nek jo szundikalast. En nehezen szoknam meg ezt a mindug maskor alvast. Ejjel irj nekem es szoval tatlak....ha ebren vagyok.