Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1518 1519 1520 1521 1522 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#18371   2008. 02. 01. péntek 13:50
MmePrune MmePrune VIP Admin
több dologra reagálnék smile
- anyáméknál mindig meszelt fal volt, aztán tavaly anyám beszínesítette két helyiség falát, frankó szakemberrel...a festés óta penészes a sarok, hőhidak ide, hőhidak oda, a meszelt falnál nem volt ilyen sose...nah, ebből feltételezem a műanyag festékes dolgot
- nálunk fehér minden, de vannak képek a falon, és bútorok is, amiktől nem látszik hehe ...nem tudom, hogy akarnék-e színes falakat...mondjuk a mediterrán jellegű lakberendezés nekem is tetszik
-világéletemben vágytam habos-babos csacsiragyi cuki rózsás kanapéra, nagy bordó muszlinfüggönnyel, baldachinos ágyra, párnákra a földön, de együtt élek egy férfivel, akit nehezen tudnék elképzelni a rózsás kanapén hehe
és én szeretem a magas légterű, régi bútoros lakásokat is, de gyerekeim vannak, akiket lehet, hogy nyomasztana ez a kicsit muzeális légkör smile
fontos szempont egy lakás csinosításánál, hogy kik élnek benne...egy ismerősöm rühellte a viaszos vászon abroszt, és azt mondta, hogy igénytelenség (mondjuk nem volt gyereke) nekünk az van a konyha asztalon, de nem az a régi, klasszikus virágos, hanem szolid, vajszínű, zöld fűszernövényes...valamelyik nap raktam rá textil terítőt, kb. fél órát bírta nyes
én azt mondom, hogy a lakás van értünk, és nem mi a lakásért...
#18370   2008. 02. 01. péntek 12:19
surdapapa surdapapa
pedig ez a nappali fehér és narancssárga!!! vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 02. 01. péntek 12:13
bocsi...de én nem lehetek ápolt...egy percet sem birnék ki fehér falak között...
és..bár nem annyira publikus...de megmutatom..milyen a Dokival berendezett lakásunk nappalija.... crazya hehe

tiszta mediterrán hangulat..és téglafal is van... smile
#18369   2008. 02. 01. péntek 12:13
X Törölt felhasználó (52127)
bocsi...de én nem lehetek ápolt...egy percet sem birnék ki fehér falak között...
és..bár nem annyira publikus...de megmutatom..milyen a Dokival berendezett lakásunk nappalija.... crazya hehe

tiszta mediterrán hangulat..és téglafal is van... smile
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 01. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 11:37
a nappali a gégé elmegyógyintézete!

tom a főorvos
a Madám a főnővér
Sárl a segédorvos

mi meg a kezeltek

csak hát a az elme és gyógyintézetben sose lehet tudni, h a betegek vagy a gyógyítóik az őrültebbek!

és 2 nagyon őrült van:
tom zavart2 főorvos, és surdi idiota aki Don Quijotenak képzeli magát! eplus2

ja és hipp Sancho Panza, gyurci meg Rosinante!

arra nem emléxem, h Sárlott vagy Te vagy Dul Sinea confused

de ha Sárlott Dul Sinea akkor nem lehet eccerre segédorvos is!
#18368   2008. 02. 01. péntek 11:37
surdapapa surdapapa
a nappali a gégé elmegyógyintézete!

tom a főorvos
a Madám a főnővér
Sárl a segédorvos

mi meg a kezeltek

csak hát a az elme és gyógyintézetben sose lehet tudni, h a betegek vagy a gyógyítóik az őrültebbek!

és 2 nagyon őrült van:
tom zavart2 főorvos, és surdi idiota aki Don Quijotenak képzeli magát! eplus2

ja és hipp Sancho Panza, gyurci meg Rosinante!

arra nem emléxem, h Sárlott vagy Te vagy Dul Sinea confused

de ha Sárlott Dul Sinea akkor nem lehet eccerre segédorvos is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 11:24
hááát...Charlottot ismerve..nem fog odon butorok közt élni...Én sem tudnék...annyira müvi minden és mindig az az érzésem lenne,hogy semmihez sem szabad hozzányulnom... smile
ráadásul egyáltalán nem fiatalos....
(de,izlések és pofonok)...
a tégláshoz viszont...az is lényeges,milyen a tégla szine...sztem....
nem biztos,hogy csak fehér szinnel tudnám elképzelni....

Te...szoktunk Mi vitatkozni???? hehe
#18367   2008. 02. 01. péntek 11:24
hááát...Charlottot ismerve..nem fog odon butorok közt élni...Én sem tudnék...annyira müvi minden és mindig az az érzésem lenne,hogy semmihez sem szabad hozzányulnom... smile
ráadásul egyáltalán nem fiatalos....
(de,izlések és pofonok)...
a tégláshoz viszont...az is lényeges,milyen a tégla szine...sztem....
nem biztos,hogy csak fehér szinnel tudnám elképzelni....

Te...szoktunk Mi vitatkozni???? hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 01. péntek 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 11:19
elme és gyógyintézet! idiota vigyor5

én pl a kéket nem bírnám elképzelni a fürdőszobán kívül sehová!

jóanyám oljan színes helyiségeket csináltatott mmagának ...
egy-egy helyiség színesebb, mint a cigányasszonyok szoknyája! vigyor

továbbra is: fontos a harmónika a helyiségbe, ódon téglafalhoz nó szín, régi bútorhoz no szín.

de végigolvasva nem is vitatkozunk hanem egymást erősítjük ...
#18366   2008. 02. 01. péntek 11:19
surdapapa surdapapa
elme és gyógyintézet! idiota vigyor5

én pl a kéket nem bírnám elképzelni a fürdőszobán kívül sehová!

jóanyám oljan színes helyiségeket csináltatott mmagának ...
egy-egy helyiség színesebb, mint a cigányasszonyok szoknyája! vigyor

továbbra is: fontos a harmónika a helyiségbe, ódon téglafalhoz nó szín, régi bútorhoz no szín.

de végigolvasva nem is vitatkozunk hanem egymást erősítjük ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 11:12
Szerintem..teljesen kiolvashato az emberek lelkivilága azután...hogy megnézted..milyen környezetben(a falak színe nagyon fontos)...lakásban él...
én a fehérben ugy érezném...valami zárt elmegyogyintézetben vagyok ahola fehér szinnel is nyugtatni probálnának....
színespárti vagyok...és mondjuk egy mediterrán hangulatu lakást(mint amilyenben Én is lakok) el sem tudnék képzelni színes falak nélkül smile
ráadásul..még melegséget is sugározhatnak...
de..természetesen minden azon mulik...milyenek a butorok..a világitás....és milyen beállitottságu lakberendezés terén a házigazda...
ja..és mennyire vastag a pénztárcája nyes
#18365   2008. 02. 01. péntek 11:12
Szerintem..teljesen kiolvashato az emberek lelkivilága azután...hogy megnézted..milyen környezetben(a falak színe nagyon fontos)...lakásban él...
én a fehérben ugy érezném...valami zárt elmegyogyintézetben vagyok ahola fehér szinnel is nyugtatni probálnának....
színespárti vagyok...és mondjuk egy mediterrán hangulatu lakást(mint amilyenben Én is lakok) el sem tudnék képzelni színes falak nélkül smile
ráadásul..még melegséget is sugározhatnak...
de..természetesen minden azon mulik...milyenek a butorok..a világitás....és milyen beállitottságu lakberendezés terén a házigazda...
ja..és mennyire vastag a pénztárcája nyes
#18364   2008. 02. 01. péntek 11:10
surdapapa surdapapa
még szerencse, h nem nekem kellett ezt itt mondanom, mert megkapnám megint, h kötekető vagyok! hehe
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 22:01
Hát kedwesem én olyan kurwa ronda wagyok és masszíw,hogy ez a weszély nm fenyeget... eplus2
#18363   2008. 02. 01. péntek 11:08
surdapapa surdapapa
mi volt itt tennap este!
a penészedéssel foglalkoztok ahelyett, h a péniszesedésetekkel foglalkoznátok! hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 01. 31. csütörtök 21:37
sose fogdosom hideg kézzel a hőhidakat, az atika farkáról nem is beszélve hehe

nem akarnék kötözködni, de mi van anyámék régi mészfalával, meg az új pasztellsárga penészessel?
#18362   2008. 02. 01. péntek 11:03
surdapapa surdapapa
Te kis szenilis!

végre, h előkergültél Te is!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 19:11
Sziasztok Kedveseim!

Akkor Én is megtehetem, hogy a gyönyörű KisKatihoz gratuláljak!
Jelenlegi formáját tekintve, valószínűleg nem lesz problemája, mert leveri a szemtelenebb pasikat! vigyor5
A lakáshoz, csak tapasztalatból: van műanyagmentes festék, sőt, olyan is amiben penésztaszító szer is van. Sajnos tudom! szomoru1 A nevét meg nem!
Egerek! hehe
Amikor visszaköltöztem ide találkoztam eggyel.
A macskáim, a qrva, Wh....s dögök, le sem bagózták az egereket.
3 hete, két egérfogó segített, szalonnadarab volt benne. Volt olyan éjszaka, hogy 7 egeret fogott. Az állandó kattogástól nem tudtam aludni.

Újabb infó: A probléma az lehet, hogy a ház két műanyag réteg közé be van dunsztolva. Belülre érdemes páramentesítő készüléket vásárolni. A műanyagmentes, penészgátló festékanyagokról pedig érdemes lenne valamelyik barkácsáruházban érdeklődni, lehetőleg ismerőstől. lookaround
Most pasztell a lakás, de a fehéret szeretem, mert maximálisan dekorálható.

Puszi Nektek, hiányoztok! wave
#18361   2008. 02. 01. péntek 11:00
surdapapa surdapapa
ugyanmár!

csak a macskásembört akarja megnyerni egértelenítésre! eplus2
#18360   2008. 02. 01. péntek 10:58
surdapapa surdapapa
izé színes/fehér fal

tapéta/nem tapéta

soxor kompresszium! vigyor5

én fehér fal hívő vagyok!
pl nem tudnám elképzelni az ódon tégla falat színesre festett másik fallal. sztem nem mutatna jól, nem illik egymáshoz!

de pl én nem gtam, h narancs sárga tapéta is milyen jól mutat.
a zasszony ragaszkodott hozzá. surdi szájhúzva megcsinálta Neki. osztán nagyon jól mutat!

tapéta/festett fal

a tapéta soxor szükséges rosz. pl nálunk a 70es években készült panel /izé ki tudja mi is/ össze vissza repedezik. bármit csinál az ember vele elő jön a repedés.
a tapéta legalább elfedi.

hát igen a vízbázisú műanyag festékek nem igazán szellőzik. bár jól lehőszigetelt fal nem igazán penészedhet. vszínű szilváéknál a hőhidat nem szüntették meg!

fal szín ..
hm nálam kék szín pl csak fürdő szoba...

de nagyban befolyásolja a fal színét a bútor
ódon, vagy ódon hatású bútorhoz szinte kizárólag a fehér illik ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2008. 01. 31. csütörtök 15:13
Csaj? Ez nekem szólt? Nem vén picsát akartál írni?

Áhhh, kezdek szétesni.

Három egeret fogtunk eddig a lakásban, de úgy érzem, még nincs vége.

Aztán zajlanak ugye a ház vétele miatti teendők.

Ráadásul csak lakberendezéssel kapcsolatos kérdéseim vannak, és lassan kezdek mindenki agyára menni.

Ti pl. festenétek a lakásotok falait színesre? Ha igen, melyik helyiséget milyen színűre?
Amúgy van valaki, aki színes falak között él?
Uram szerint nagyon hamar rá lehet unni.
Hát szerintem meg a fehér falaknál nincs unalmasabb a világon.
#18359   2008. 02. 01. péntek 10:55
tom1019 tom1019 VIP Admin
gyurikám!
én a melegben kifacsartam... eplus2

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 02. 01. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 08:24
Főnöx!
Te hun érzed a tawaszt???Olyan hideg wan kint mint a zállat...belém is fagyott... nyes

Jó reggelt mindenkinek! wave
#18358   2008. 02. 01. péntek 10:30
surdapapa surdapapa
nos ez a fej biztos: wow1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 10:26
deeehoogy tapintottam.....azt Te megéreznéd baby.... hehe ..és..mondjuk ilyen szemeket vágnál.. wow1 ...... eplus2
#18357   2008. 02. 01. péntek 10:26
deeehoogy tapintottam.....azt Te megéreznéd baby.... hehe ..és..mondjuk ilyen szemeket vágnál.. wow1 ...... eplus2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 01. péntek 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 09:55
az elevenemre tapintottál!
#18356   2008. 02. 01. péntek 09:55
surdapapa surdapapa
az elevenemre tapintottál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 09:52
mit csinálok Én a Beatlessel???? confused

jaah...hogy síííímogatom a.... hehe crazya

Gyuri..Neked meg küldtem valamit a zenésben... smile
#18355   2008. 02. 01. péntek 09:52
mit csinálok Én a Beatlessel???? confused

jaah...hogy síííímogatom a.... hehe crazya

Gyuri..Neked meg küldtem valamit a zenésben... smile
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 01. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 08:21
Teeeeee

a Beatlessel is tapizol ám rendesen! hehe eplus2
#18354   2008. 02. 01. péntek 09:00
gazosgyuri gazosgyuri
Jah asz más...nm tudhattam,hogy ilyen problemák
wannak... eplus2 hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 01. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 08:29
hol hol!

Ősz vége óta nem állt fel nekije!

most meg felállt!

mi ez ha nem a tavasz első jele! hehe eplus2 nyes
#18353   2008. 02. 01. péntek 08:29
surdapapa surdapapa
hol hol!

Ősz vége óta nem állt fel nekije!

most meg felállt!

mi ez ha nem a tavasz első jele! hehe eplus2 nyes
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 02. 01. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 08:24
Főnöx!
Te hun érzed a tawaszt???Olyan hideg wan kint mint a zállat...belém is fagyott... nyes

#18352   2008. 02. 01. péntek 08:24
gazosgyuri gazosgyuri
Főnöx!

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 01. péntek 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 02. 01. péntek 07:11
Jó reggelt hétalvók!
Végre péntek van, a hét uccsó dolgos napja. Utána pihi és szex ezerrel (már akinek van affinitása hozzá...de miért is ne lenne...facérok ne csüggedjetek...MP szexújságforgatási technikája majdnem mindig és mindenkinél beválik... nyes ), akinek meg van kivel, azoknak mindent bele!
Itt tavasz első lágy fuvallata, használjátok ki a biologiai ösztöneiteket, amíg vissza nem tér a hideg és a hó!
hehe

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(jóreggelthez!)

(tavaszhoz!)

(szexhez!)
Csók a lányoknak:

Üdv a fiúknak:

eplus2

... 1518 1519 1520 1521 1522 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48751db
Utolsó üzenet: ma 17:36

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!