több dologra reagálnék
- anyáméknál mindig meszelt fal volt, aztán tavaly anyám beszínesítette két helyiség falát, frankó szakemberrel...a festés óta penészes a sarok, hőhidak ide, hőhidak oda, a meszelt falnál nem volt ilyen sose...nah, ebből feltételezem a műanyag festékes dolgot
- nálunk fehér minden, de vannak képek a falon, és bútorok is, amiktől nem látszik
...nem tudom, hogy akarnék-e színes falakat...mondjuk a mediterrán jellegű lakberendezés nekem is tetszik
-világéletemben vágytam habos-babos csacsiragyi cuki rózsás kanapéra, nagy bordó muszlinfüggönnyel, baldachinos ágyra, párnákra a földön, de együtt élek egy férfivel, akit nehezen tudnék elképzelni a rózsás kanapén
és én szeretem a magas légterű, régi bútoros lakásokat is, de gyerekeim vannak, akiket lehet, hogy nyomasztana ez a kicsit muzeális légkör
fontos szempont egy lakás csinosításánál, hogy kik élnek benne...egy ismerősöm rühellte a viaszos vászon abroszt, és azt mondta, hogy igénytelenség (mondjuk nem volt gyereke) nekünk az van a konyha asztalon, de nem az a régi, klasszikus virágos, hanem szolid, vajszínű, zöld fűszernövényes...valamelyik nap raktam rá textil terítőt, kb. fél órát bírta
én azt mondom, hogy a lakás van értünk, és nem mi a lakásért...

- anyáméknál mindig meszelt fal volt, aztán tavaly anyám beszínesítette két helyiség falát, frankó szakemberrel...a festés óta penészes a sarok, hőhidak ide, hőhidak oda, a meszelt falnál nem volt ilyen sose...nah, ebből feltételezem a műanyag festékes dolgot
- nálunk fehér minden, de vannak képek a falon, és bútorok is, amiktől nem látszik

-világéletemben vágytam habos-babos csacsiragyi cuki rózsás kanapéra, nagy bordó muszlinfüggönnyel, baldachinos ágyra, párnákra a földön, de együtt élek egy férfivel, akit nehezen tudnék elképzelni a rózsás kanapén

és én szeretem a magas légterű, régi bútoros lakásokat is, de gyerekeim vannak, akiket lehet, hogy nyomasztana ez a kicsit muzeális légkör

fontos szempont egy lakás csinosításánál, hogy kik élnek benne...egy ismerősöm rühellte a viaszos vászon abroszt, és azt mondta, hogy igénytelenség (mondjuk nem volt gyereke) nekünk az van a konyha asztalon, de nem az a régi, klasszikus virágos, hanem szolid, vajszínű, zöld fűszernövényes...valamelyik nap raktam rá textil terítőt, kb. fél órát bírta

én azt mondom, hogy a lakás van értünk, és nem mi a lakásért...
pedig ez a nappali fehér és narancssárga!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 12:13

Törölt felhasználó (52127)

bocsi...de én nem lehetek ápolt...egy percet sem birnék ki fehér falak között...
és..bár nem annyira publikus...de megmutatom..milyen a Dokival berendezett lakásunk nappalija....

tiszta mediterrán hangulat..és téglafal is van...
és..bár nem annyira publikus...de megmutatom..milyen a Dokival berendezett lakásunk nappalija....

bocsi...de én nem lehetek ápolt...egy percet sem birnék ki fehér falak között...

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 01. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 11:37

a nappali a gégé elmegyógyintézete!
tom a főorvos
a Madám a főnővér
Sárl a segédorvos
mi meg a kezeltek
csak hát a az elme és gyógyintézetben sose lehet tudni, h a betegek vagy a gyógyítóik az őrültebbek!
és 2 nagyon őrült van:
tom
főorvos, és surdi
aki Don Quijotenak képzeli magát!

ja és hipp Sancho Panza, gyurci meg Rosinante!
arra nem emléxem, h Sárlott vagy Te vagy Dul Sinea
de ha Sárlott Dul Sinea akkor nem lehet eccerre segédorvos is!
tom a főorvos
a Madám a főnővér
Sárl a segédorvos
mi meg a kezeltek
csak hát a az elme és gyógyintézetben sose lehet tudni, h a betegek vagy a gyógyítóik az őrültebbek!
és 2 nagyon őrült van:
tom

de ha Sárlott Dul Sinea akkor nem lehet eccerre segédorvos is!
a nappali a gégé elmegyógyintézete!
tom a főorvos
a Madám a főnővér
Sárl a segédorvos
mi meg a kezeltek
és 2 nagyon őrült van:
tom
főorvos, és surdi
aki Don Quijotenak képzeli magát!

de ha Sárlott Dul Sinea akkor nem lehet eccerre segédorvos is! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 11:24
tom a főorvos
a Madám a főnővér
Sárl a segédorvos
mi meg a kezeltek
és 2 nagyon őrült van:
tom

de ha Sárlott Dul Sinea akkor nem lehet eccerre segédorvos is! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)

hááát...Charlottot ismerve..nem fog odon butorok közt élni...Én sem tudnék...annyira müvi minden és mindig az az érzésem lenne,hogy semmihez sem szabad hozzányulnom...
ráadásul egyáltalán nem fiatalos....
(de,izlések és pofonok)...
a tégláshoz viszont...az is lényeges,milyen a tégla szine...sztem....
nem biztos,hogy csak fehér szinnel tudnám elképzelni....
Te...szoktunk Mi vitatkozni????

hááát...Charlottot ismerve..nem fog odon butorok közt élni...Én sem tudnék...annyira müvi minden és mindig az az érzésem lenne,hogy semmihez sem szabad hozzányulnom...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 01. péntek 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 11:19

elme és gyógyintézet!
én pl a kéket nem bírnám elképzelni a fürdőszobán kívül sehová!
jóanyám oljan színes helyiségeket csináltatott mmagának ...
egy-egy helyiség színesebb, mint a cigányasszonyok szoknyája!
továbbra is: fontos a harmónika a helyiségbe, ódon téglafalhoz nó szín, régi bútorhoz no szín.
de végigolvasva nem is vitatkozunk hanem egymást erősítjük ...

továbbra is: fontos a harmónika a helyiségbe, ódon téglafalhoz nó szín, régi bútorhoz no szín.
de végigolvasva nem is vitatkozunk hanem egymást erősítjük ...
elme és gyógyintézet!
de végigolvasva nem is vitatkozunk hanem egymást erősítjük ... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 11:12

de végigolvasva nem is vitatkozunk hanem egymást erősítjük ... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem..teljesen kiolvashato az emberek lelkivilága azután...hogy megnézted..milyen környezetben(a falak színe nagyon fontos)...lakásban él...
én a fehérben ugy érezném...valami zárt elmegyogyintézetben vagyok ahola fehér szinnel is nyugtatni probálnának....
színespárti vagyok...és mondjuk egy mediterrán hangulatu lakást(mint amilyenben Én is lakok) el sem tudnék képzelni színes falak nélkül
ráadásul..még melegséget is sugározhatnak...
de..természetesen minden azon mulik...milyenek a butorok..a világitás....és milyen beállitottságu lakberendezés terén a házigazda...
ja..és mennyire vastag a pénztárcája
én a fehérben ugy érezném...valami zárt elmegyogyintézetben vagyok ahola fehér szinnel is nyugtatni probálnának....
színespárti vagyok...és mondjuk egy mediterrán hangulatu lakást(mint amilyenben Én is lakok) el sem tudnék képzelni színes falak nélkül

de..természetesen minden azon mulik...milyenek a butorok..a világitás....és milyen beállitottságu lakberendezés terén a házigazda...

Szerintem..teljesen kiolvashato az emberek lelkivilága azután...hogy megnézted..milyen környezetben(a falak színe nagyon fontos)...lakásban él...

még szerencse, h nem nekem kellett ezt itt mondanom, mert megkapnám megint, h kötekető vagyok!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 22:01

Hát kedwesem én olyan kurwa ronda wagyok és masszíw,hogy ez a weszély nm fenyeget...

mi volt itt tennap este!
a penészedéssel foglalkoztok ahelyett, h a péniszesedésetekkel foglalkoznátok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 21:37
a penészedéssel foglalkoztok ahelyett, h a péniszesedésetekkel foglalkoznátok!

sose fogdosom hideg kézzel a hőhidakat, az atika farkáról nem is beszélve
nem akarnék kötözködni, de mi van anyámék régi mészfalával, meg az új pasztellsárga penészessel?

nem akarnék kötözködni, de mi van anyámék régi mészfalával, meg az új pasztellsárga penészessel?
Te kis szenilis!
végre, h előkergültél Te is! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 19:11
végre, h előkergültél Te is! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Kedveseim!
Akkor Én is megtehetem, hogy a gyönyörű KisKatihoz gratuláljak!
Jelenlegi formáját tekintve, valószínűleg nem lesz problemája, mert leveri a szemtelenebb pasikat!
A lakáshoz, csak tapasztalatból: van műanyagmentes festék, sőt, olyan is amiben penésztaszító szer is van. Sajnos tudom!
A nevét meg nem!
Egerek!
Amikor visszaköltöztem ide találkoztam eggyel.
A macskáim, a qrva, Wh....s dögök, le sem bagózták az egereket.
3 hete, két egérfogó segített, szalonnadarab volt benne. Volt olyan éjszaka, hogy 7 egeret fogott. Az állandó kattogástól nem tudtam aludni.
Újabb infó: A probléma az lehet, hogy a ház két műanyag réteg közé be van dunsztolva. Belülre érdemes páramentesítő készüléket vásárolni. A műanyagmentes, penészgátló festékanyagokról pedig érdemes lenne valamelyik barkácsáruházban érdeklődni, lehetőleg ismerőstől.
Most pasztell a lakás, de a fehéret szeretem, mert maximálisan dekorálható.
Puszi Nektek, hiányoztok!
Akkor Én is megtehetem, hogy a gyönyörű KisKatihoz gratuláljak!
Jelenlegi formáját tekintve, valószínűleg nem lesz problemája, mert leveri a szemtelenebb pasikat!

A lakáshoz, csak tapasztalatból: van műanyagmentes festék, sőt, olyan is amiben penésztaszító szer is van. Sajnos tudom!

Egerek!

Amikor visszaköltöztem ide találkoztam eggyel.
A macskáim, a qrva, Wh....s dögök, le sem bagózták az egereket.
3 hete, két egérfogó segített, szalonnadarab volt benne. Volt olyan éjszaka, hogy 7 egeret fogott. Az állandó kattogástól nem tudtam aludni.
Újabb infó: A probléma az lehet, hogy a ház két műanyag réteg közé be van dunsztolva. Belülre érdemes páramentesítő készüléket vásárolni. A műanyagmentes, penészgátló festékanyagokról pedig érdemes lenne valamelyik barkácsáruházban érdeklődni, lehetőleg ismerőstől.

Most pasztell a lakás, de a fehéret szeretem, mert maximálisan dekorálható.
Puszi Nektek, hiányoztok!

ugyanmár!
csak a macskásembört akarja megnyerni egértelenítésre!
csak a macskásembört akarja megnyerni egértelenítésre!

izé színes/fehér fal
tapéta/nem tapéta
soxor kompresszium!
én fehér fal hívő vagyok!
pl nem tudnám elképzelni az ódon tégla falat színesre festett másik fallal. sztem nem mutatna jól, nem illik egymáshoz!
de pl én nem gtam, h narancs sárga tapéta is milyen jól mutat.
a zasszony ragaszkodott hozzá. surdi szájhúzva megcsinálta Neki. osztán nagyon jól mutat!
tapéta/festett fal
a tapéta soxor szükséges rosz. pl nálunk a 70es években készült panel /izé ki tudja mi is/ össze vissza repedezik. bármit csinál az ember vele elő jön a repedés.
a tapéta legalább elfedi.
hát igen a vízbázisú műanyag festékek nem igazán szellőzik. bár jól lehőszigetelt fal nem igazán penészedhet. vszínű szilváéknál a hőhidat nem szüntették meg!
fal szín ..
hm nálam kék szín pl csak fürdő szoba...
de nagyban befolyásolja a fal színét a bútor
ódon, vagy ódon hatású bútorhoz szinte kizárólag a fehér illik ... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 15:13
tapéta/nem tapéta
soxor kompresszium!

én fehér fal hívő vagyok!
pl nem tudnám elképzelni az ódon tégla falat színesre festett másik fallal. sztem nem mutatna jól, nem illik egymáshoz!
de pl én nem gtam, h narancs sárga tapéta is milyen jól mutat.
a zasszony ragaszkodott hozzá. surdi szájhúzva megcsinálta Neki. osztán nagyon jól mutat!
tapéta/festett fal
a tapéta soxor szükséges rosz. pl nálunk a 70es években készült panel /izé ki tudja mi is/ össze vissza repedezik. bármit csinál az ember vele elő jön a repedés.
a tapéta legalább elfedi.
hát igen a vízbázisú műanyag festékek nem igazán szellőzik. bár jól lehőszigetelt fal nem igazán penészedhet. vszínű szilváéknál a hőhidat nem szüntették meg!
fal szín ..
hm nálam kék szín pl csak fürdő szoba...
de nagyban befolyásolja a fal színét a bútor
ódon, vagy ódon hatású bútorhoz szinte kizárólag a fehér illik ... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Csaj? Ez nekem szólt? Nem vén picsát akartál írni?
Áhhh, kezdek szétesni.
Három egeret fogtunk eddig a lakásban, de úgy érzem, még nincs vége.
Aztán zajlanak ugye a ház vétele miatti teendők.
Ráadásul csak lakberendezéssel kapcsolatos kérdéseim vannak, és lassan kezdek mindenki agyára menni.
Ti pl. festenétek a lakásotok falait színesre? Ha igen, melyik helyiséget milyen színűre?
Amúgy van valaki, aki színes falak között él?
Uram szerint nagyon hamar rá lehet unni.
Hát szerintem meg a fehér falaknál nincs unalmasabb a világon.
Áhhh, kezdek szétesni.
Három egeret fogtunk eddig a lakásban, de úgy érzem, még nincs vége.
Aztán zajlanak ugye a ház vétele miatti teendők.
Ráadásul csak lakberendezéssel kapcsolatos kérdéseim vannak, és lassan kezdek mindenki agyára menni.
Ti pl. festenétek a lakásotok falait színesre? Ha igen, melyik helyiséget milyen színűre?
Amúgy van valaki, aki színes falak között él?
Uram szerint nagyon hamar rá lehet unni.
Hát szerintem meg a fehér falaknál nincs unalmasabb a világon.
gyurikám!
én a melegben kifacsartam...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 02. 01. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 08:24
én a melegben kifacsartam...

Főnöx!
Te hun érzed a tawaszt???Olyan hideg wan kint mint a zállat...belém is fagyott...
Jó reggelt mindenkinek!
Te hun érzed a tawaszt???Olyan hideg wan kint mint a zállat...belém is fagyott...

Jó reggelt mindenkinek!

nos ez a fej biztos:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 10:26

deeehoogy tapintottam.....azt Te megéreznéd baby....
..és..mondjuk ilyen szemeket vágnál..
......

deeehoogy tapintottam.....azt Te megéreznéd baby....
..és..mondjuk ilyen szemeket vágnál..
......
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 01. péntek 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

az elevenemre tapintottál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 09:52

mit csinálok Én a Beatlessel????
jaah...hogy síííímogatom a....
Gyuri..Neked meg küldtem valamit a zenésben...

mit csinálok Én a Beatlessel????
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 01. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Jah asz más...nm tudhattam,hogy ilyen problemák
wannak...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 01. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 08:29
wannak...

hol hol!
Ősz vége óta nem állt fel nekije!
most meg felállt!
mi ez ha nem a tavasz első jele!
most meg felállt!

hol hol!
most meg felállt!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 02. 01. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 08:24
most meg felállt!

Főnöx!
Jó reggelt mindenkinek!

Jó reggelt mindenkinek!

Főnöx!
Jó reggelt mindenkinek!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 01. péntek 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 07:11

Jó reggelt mindenkinek!

Jó reggelt hétalvók!
Végre péntek van, a hét uccsó dolgos napja. Utána pihi és szex ezerrel (már akinek van affinitása hozzá...de miért is ne lenne...facérok ne csüggedjetek...MP szexújságforgatási technikája majdnem mindig és mindenkinél beválik...
), akinek meg van kivel, azoknak mindent bele!
Itt tavasz első lágy fuvallata, használjátok ki a biologiai ösztöneiteket, amíg vissza nem tér a hideg és a hó!

(jóreggelthez!)

(tavaszhoz!)

(szexhez!)
Csók a lányoknak:

Üdv a fiúknak:

Végre péntek van, a hét uccsó dolgos napja. Utána pihi és szex ezerrel (már akinek van affinitása hozzá...de miért is ne lenne...facérok ne csüggedjetek...MP szexújságforgatási technikája majdnem mindig és mindenkinél beválik...

Itt tavasz első lágy fuvallata, használjátok ki a biologiai ösztöneiteket, amíg vissza nem tér a hideg és a hó!

(jóreggelthez!)

(tavaszhoz!)

(szexhez!)
Csók a lányoknak:

Üdv a fiúknak: