Jó reggelt hétalvók!
Végre péntek van, a hét uccsó dolgos napja. Utána pihi és szex ezerrel (már akinek van affinitása hozzá...de miért is ne lenne...facérok ne csüggedjetek...MP szexújságforgatási technikája majdnem mindig és mindenkinél beválik...
), akinek meg van kivel, azoknak mindent bele!
Itt tavasz első lágy fuvallata, használjátok ki a biologiai ösztöneiteket, amíg vissza nem tér a hideg és a hó!

(jóreggelthez!)

(tavaszhoz!)

(szexhez!)
Csók a lányoknak:

Üdv a fiúknak:

Végre péntek van, a hét uccsó dolgos napja. Utána pihi és szex ezerrel (már akinek van affinitása hozzá...de miért is ne lenne...facérok ne csüggedjetek...MP szexújságforgatási technikája majdnem mindig és mindenkinél beválik...

Itt tavasz első lágy fuvallata, használjátok ki a biologiai ösztöneiteket, amíg vissza nem tér a hideg és a hó!

(jóreggelthez!)

(tavaszhoz!)

(szexhez!)
Csók a lányoknak:

Üdv a fiúknak:

Hinnye! Én szeretnék majd egyszer téglafalat.
Egy angol ismerősünk kint egy 200-éves átalakított pajtát vett meg, ami nagyjarészt, rendesen be volt meszelve (vagy miszösz) de csomó helyen ki volt hagyva, hogy az eredeti kövek kilátsszanak. Tök jól nézett ki.
Ha sima fal, akkor valami szürke-fekete festést (különféle alakzatokkal) szeretnék szerintem. (világítás szempontjából persze nem jó, de tetszene) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 22:06

Egy angol ismerősünk kint egy 200-éves átalakított pajtát vett meg, ami nagyjarészt, rendesen be volt meszelve (vagy miszösz) de csomó helyen ki volt hagyva, hogy az eredeti kövek kilátsszanak. Tök jól nézett ki.
Ha sima fal, akkor valami szürke-fekete festést (különféle alakzatokkal) szeretnék szerintem. (világítás szempontjából persze nem jó, de tetszene) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Ki szereti a nyers téglafalat a lakáson belül? Nem feltétlenül az ilyen bordót, hanem pl. a bontott téglát.

Ez picit elszomorító, hogy kismamák... namindegy...
Azért képzelem, ha én lennék a postás:
- Nem jön be egy kávéra?
- Nem iszom kávét.
- Akkor egy kólára?
- Sajnálom, de kólát sem iszom már pár éve.
- Ööö, van a férjemnek nagyon jó házi fütyülőse.
- Ritkán fogyasztok alkoholt, azt is csak régi barátok körében, mértékkel.
- Akkor tudja mit? B_ssza meg!
- Örömest tenném asszonyom, de sajnos egyedül élek. Na tehát egy levél a gázművektől, egy az apehtől, és egy népszbaccság. További szép napot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 21:59

Azért képzelem, ha én lennék a postás:
- Nem jön be egy kávéra?
- Nem iszom kávét.
- Akkor egy kólára?
- Sajnálom, de kólát sem iszom már pár éve.
- Ööö, van a férjemnek nagyon jó házi fütyülőse.
- Ritkán fogyasztok alkoholt, azt is csak régi barátok körében, mértékkel.
- Akkor tudja mit? B_ssza meg!
- Örömest tenném asszonyom, de sajnos egyedül élek. Na tehát egy levél a gázművektől, egy az apehtől, és egy népszbaccság. További szép napot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Gyuri, téged megtámadtak már kiéhezett háziasszonyok szerelés közben?
Egy postás haverom mesélte, hogy sok magányos kismama behívja egy kávéra. Félreérthetetlen arckifejezéssel.
A mi postásunk miért olyan ronda???

Egy postás haverom mesélte, hogy sok magányos kismama behívja egy kávéra. Félreérthetetlen arckifejezéssel.
Én szeretem...sőt az egyik ösmerősömnek hordtam haza a címeres téglákat és azt építette be a nappali falába...nm sokat de tök jól néz ki a rendes téglák között...
Amúgy a kedwesem bármikor olwashatja akár wissza is...miket fecsengek...
De wannak trükkök amiwel már sok háziasszonykának megnézhettem a mellét...úgy,hogy Ő nm is weszi észre..de ezeket nm árulóm el..nm baj??
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 22:06
Amúgy a kedwesem bármikor olwashatja akár wissza is...miket fecsengek...

De wannak trükkök amiwel már sok háziasszonykának megnézhettem a mellét...úgy,hogy Ő nm is weszi észre..de ezeket nm árulóm el..nm baj??

VIP
Admin

Ki szereti a nyers téglafalat a lakáson belül? Nem feltétlenül az ilyen bordót, hanem pl. a bontott téglát.

Gyurikám, nem kell a rizsa, az asszony most biztosan nem olvassa a fórumot!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 22:01

Hát kedwesem én olyan kurwa ronda wagyok és masszíw,hogy ez a weszély nm fenyeget...

Hát kedwesem én olyan kurwa ronda wagyok és masszíw,hogy ez a weszély nm fenyeget...
2008. 01. 31. csütörtök 21:59

VIP
Admin

Köszike...mindenki rendben wan...lehet már homap hozhatom őket haza mert ágy hiánnyal küszködik a kórház...
De ez még nm biztos...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 17:56
De ez még nm biztos...

Törölt felhasználó (94621)

Gyuri!
Gratulálok a kis jövevényhez, jó egészséget kívánok neki és az anyukának!
Gratulálok a kis jövevényhez, jó egészséget kívánok neki és az anyukának!
A mi postásunk miért olyan ronda??? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 21:56

A mi postásunk miért olyan ronda??? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyah miwel rengeteg lakásba házba megfordulok...tunnék mesélni...de nm mondok semmit mert wannak itt női egyedek akik úgy is okosabbak...
..meg unják ha dumálok...höhö
De Charlnak teljesen igaza wan...
Nálunk az oldal falak sárgák...a plafon fehér..a fürdőszobát nm rég nyaltam trópusi orangéra...süti
Fehér falak nm tetszenek...a halwány züldtől meg falnak megyek..
De nyáron úgy is festem a többi helységet és egy sem lesz fehér ammá biztos...

Nálunk az oldal falak sárgák...a plafon fehér..a fürdőszobát nm rég nyaltam trópusi orangéra...süti

De nyáron úgy is festem a többi helységet és egy sem lesz fehér ammá biztos...
Kösszenet zelli...bocsesz a mailodra még nm wolt időm wálaszolni...olyan kutyafuttás életet élek most...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 19:11

Sziasztok Kedveseim!
Akkor Én is megtehetem, hogy a gyönyörű KisKatihoz gratuláljak!
Jelenlegi formáját tekintve, valószínűleg nem lesz problemája, mert leveri a szemtelenebb pasikat!
A lakáshoz, csak tapasztalatból: van műanyagmentes festék, sőt, olyan is amiben penésztaszító szer is van. Sajnos tudom!
A nevét meg nem!
Egerek!
Amikor visszaköltöztem ide találkoztam eggyel.
A macskáim, a qrva, Wh....s dögök, le sem bagózták az egereket.
3 hete, két egérfogó segített, szalonnadarab volt benne. Volt olyan éjszaka, hogy 7 egeret fogott. Az állandó kattogástól nem tudtam aludni.
Újabb infó: A probléma az lehet, hogy a ház két műanyag réteg közé be van dunsztolva. Belülre érdemes páramentesítő készüléket vásárolni. A műanyagmentes, penészgátló festékanyagokról pedig érdemes lenne valamelyik barkácsáruházban érdeklődni, lehetőleg ismerőstől.
Most pasztell a lakás, de a fehéret szeretem, mert maximálisan dekorálható.
Puszi Nektek, hiányoztok!
Akkor Én is megtehetem, hogy a gyönyörű KisKatihoz gratuláljak!
Jelenlegi formáját tekintve, valószínűleg nem lesz problemája, mert leveri a szemtelenebb pasikat!

A lakáshoz, csak tapasztalatból: van műanyagmentes festék, sőt, olyan is amiben penésztaszító szer is van. Sajnos tudom!

Egerek!

Amikor visszaköltöztem ide találkoztam eggyel.
A macskáim, a qrva, Wh....s dögök, le sem bagózták az egereket.
3 hete, két egérfogó segített, szalonnadarab volt benne. Volt olyan éjszaka, hogy 7 egeret fogott. Az állandó kattogástól nem tudtam aludni.
Újabb infó: A probléma az lehet, hogy a ház két műanyag réteg közé be van dunsztolva. Belülre érdemes páramentesítő készüléket vásárolni. A műanyagmentes, penészgátló festékanyagokról pedig érdemes lenne valamelyik barkácsáruházban érdeklődni, lehetőleg ismerőstől.

Most pasztell a lakás, de a fehéret szeretem, mert maximálisan dekorálható.
Puszi Nektek, hiányoztok!

Nyah miwel rengeteg lakásba házba megfordulok...tunnék mesélni...de nm mondok semmit mert wannak itt női egyedek akik úgy is okosabbak...
..meg unják ha dumálok...höhö
De nyáron úgy is festem a többi helységet és egy sem lesz fehér ammá biztos... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 21:40

De nyáron úgy is festem a többi helységet és egy sem lesz fehér ammá biztos... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Azok a falak szellőztek. Nem voltak hermetikusan lezárva...
Dugtál a hőszigetelőkkel?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 21:46

... de most már le vannak zárva a műanyag alapú festékkel
vigyünk már egy kis szexet is a topicba

... de most már le vannak zárva a műanyag alapú festékkel
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 21:40

VIP
Admin

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 21:37

sose fogdosom hideg kézzel a hőhidakat, az atika farkáról nem is beszélve
nem akarnék kötözködni, de mi van anyámék régi mészfalával, meg az új pasztellsárga penészessel?

nem akarnék kötözködni, de mi van anyámék régi mészfalával, meg az új pasztellsárga penészessel?
sose fogdosom hideg kézzel a hőhidakat, az atika farkáról nem is beszélve
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 21:29

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Hát ez a hozzáállás nem vall épp előre mutató gondolkodásra. Hiába szigeteled le a házat, ha fent hideg marad a fal és bepenészedik az egész. Igenis ügyelni kell a hőhidakra! Hideg kézzel pl. ne fogdossuk a párunk hőhídját, meg ilyesmi...
Hát ez a hozzáállás nem vall épp előre mutató gondolkodásra. Hiába szigeteled le a házat, ha fent hideg marad a fal és bepenészedik az egész. Igenis ügyelni kell a hőhidakra! Hideg kézzel pl. ne fogdossuk a párunk hőhídját, meg ilyesmi...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 21:12

jóóóó...majd ha építkezek, következő életemben, akkor erre is figyelek..vagy legalábbis szólok az akkori férjemnek, hogy figyeljen a geometriai hőhídjainkra
addig domestosozom a fürdőszobát
jah...jut eszembe..amíg anyáméknál meszelt fal volt, addig nem penészedett sose...hőhidak ide-hőhidak oda, náluk még be sincs nikecellezve
egyébként érezhető a szigetelés hatása, lassabban hűl ki a lakás, és nyáron lassan melegszik át...mondjuk nyár elején még kifejezetten hűvös van a lakásban

jah...jut eszembe..amíg anyáméknál meszelt fal volt, addig nem penészedett sose...hőhidak ide-hőhidak oda, náluk még be sincs nikecellezve
egyébként érezhető a szigetelés hatása, lassabban hűl ki a lakás, és nyáron lassan melegszik át...mondjuk nyár elején még kifejezetten hűvös van a lakásban
te az állatbarát betöméses módszert alkalmazod, gyepmesterkém??
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 21:20

persze, engem meg sem kérsz, hogy egerészek neked!
pedig, ha tudnád mennyire profi vagyok, főleg, ha a lábad közé fut a kisegér, tutira kifogom a lyukból is...
na csak próbáld ki egyszer...

pedig, ha tudnád mennyire profi vagyok, főleg, ha a lábad közé fut a kisegér, tutira kifogom a lyukból is...

Ha kérhetném, inkább egér nélkül....
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 21:20

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 20:42

VIP
Admin

Igen, ahogy New is írja, tutira vannak még. De a ragacs 2 napja nem fog egyet sem. Át kell tennem máshová.
Egy ismerősöm megkérdezte, hogy megmutattam-e a lányomnak a kisegereket. Megrökönyödtem a hülye kérdésén. Már hogy mutatnám meg a döglődő, síró kisegeret, amikor látta a Stewart Little-t karácsony táján és nagyon szívébe zárta a kisegeret? Meg ha nem is látott volna még ilyen egeres mesét, akkor sem mutogatnám neki, hogy az anyja hogyan öldököl.
Egy ismerősöm megkérdezte, hogy megmutattam-e a lányomnak a kisegereket. Megrökönyödtem a hülye kérdésén. Már hogy mutatnám meg a döglődő, síró kisegeret, amikor látta a Stewart Little-t karácsony táján és nagyon szívébe zárta a kisegeret? Meg ha nem is látott volna még ilyen egeres mesét, akkor sem mutogatnám neki, hogy az anyja hogyan öldököl.
jóóóó...majd ha építkezek, következő életemben, akkor erre is figyelek..vagy legalábbis szólok az akkori férjemnek, hogy figyeljen a geometriai hőhídjainkra
egyébként érezhető a szigetelés hatása, lassabban hűl ki a lakás, és nyáron lassan melegszik át...mondjuk nyár elején még kifejezetten hűvös van a lakásban (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 31. csütörtök 20:50

egyébként érezhető a szigetelés hatása, lassabban hűl ki a lakás, és nyáron lassan melegszik át...mondjuk nyár elején még kifejezetten hűvös van a lakásban (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Azért penészesedtek, mert rossz a szigetelés:
"Az épület hőszigetelésénél a nagy lehűlő felületek (falak, födémek, padlók) mellett fokozott figyelmet kell fordítani a szerkezeti és geometriai hőhidak: épületlábazatok, födémkoszorúk, áthidalók, attikafalak, radiátor falfülkék, ablakkávák, vasbeton pillérek, oszlopok, falcsatlakozások, stb. kialakítására. Ennek elmulasztása nemcsak jelentős hőveszteséget, hanem felületi páralecsapódást, penészesedést, esztétikai károsodást, komfortcsökkenést eredményez."
"Az épület hőszigetelésénél a nagy lehűlő felületek (falak, födémek, padlók) mellett fokozott figyelmet kell fordítani a szerkezeti és geometriai hőhidak: épületlábazatok, födémkoszorúk, áthidalók, attikafalak, radiátor falfülkék, ablakkávák, vasbeton pillérek, oszlopok, falcsatlakozások, stb. kialakítására. Ennek elmulasztása nemcsak jelentős hőveszteséget, hanem felületi páralecsapódást, penészesedést, esztétikai károsodást, komfortcsökkenést eredményez."