Na nézzük mi örtént a nappaliban a múltévben, izé.... a múlthéten

én a Velentin napot NEM szeretem (buta amcsi majmolt ünnep), viszont a TE játékodban ettől függetlenül szívesen résztveszek! (de csak miattad és csak most, mert szeretem a játékaidat, és aki mögötte van...
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 04. hétfő 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 04. hétfő 08:29

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Sziasztok!
Közeleg a Valentin nap. Én nem szeretem és nem is szoktam ajándékot adni-kapni, de arra gondoltam, hogy aki február 14-én bejön a nappaliba, az tegyen be valamilyen képeslapot, verset, igaz történetet, videót, ami kapcsolatos a szerelemmel!
Szóval, akinek van kedve részt venni a játékban, kezdhet gondolkodni, keresgélni!
Közeleg a Valentin nap. Én nem szeretem és nem is szoktam ajándékot adni-kapni, de arra gondoltam, hogy aki február 14-én bejön a nappaliba, az tegyen be valamilyen képeslapot, verset, igaz történetet, videót, ami kapcsolatos a szerelemmel!
Szóval, akinek van kedve részt venni a játékban, kezdhet gondolkodni, keresgélni!

Sziasztok!

Egész nap verőfényes koratvaszi nap volt nálunk is ki is használtuk a családal a jóidőt,kár hogy csak félórát tudok itt lenni a nappaliban
és legközelebb mikor lesz időm
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 03. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 03. vasárnap 21:02

és legközelebb mikor lesz időm

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Kellemes estét mindenkinek!
Mi kirándulni voltunk, bár nem volt csudaklassz kirándulóidő, de legalább nem esett az eső.
Ja és boldog februárt mindenkinek!
Mi kirándulni voltunk, bár nem volt csudaklassz kirándulóidő, de legalább nem esett az eső.
Kellemes estét mindenkinek!
willy, ismét meg kell álapítanom, hogy lököttebb vagy a sokéves átlagnál!
Leginkább a 18 év alatti verzió tetszett!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 02. szombat 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Leginkább a 18 év alatti verzió tetszett!

azt nem hiszem, hogy ma még senki sem dugta be ide a pofáját!
ébresztőőőő! ki az ágyból, hasatokra süt a NAP!
vagy menjetek a pinába nyalni-dugni, vagy ki a természetbe kirándulni...
ébresztőőőő! ki az ágyból, hasatokra süt a NAP!
vagy menjetek a pinába nyalni-dugni, vagy ki a természetbe kirándulni...

Minden jót kivánok nektek
küldtem e-mailt
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 02. 02. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 02. szombat 10:40

küldtem e-mailt

Jó reggelt kíwánok!
Sok szexet...mii??!!
Nah...ha minden igaz ma hozhatom haza a kis családom
a hospitálból...
Kellemes 7wégét mindenkinek...

Sok szexet...mii??!!

a hospitálból...

gyuri!
neked a szex most nuku!
család és család ezerrel, van ilyenkor ezer dolgod körülöttük! (remélem még egy masztira sem marad erőd
)
jó egészséget és sok örömöt kívánok nekik, ill. hozzájuk!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 02. 02. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
neked a szex most nuku!
család és család ezerrel, van ilyenkor ezer dolgod körülöttük! (remélem még egy masztira sem marad erőd

jó egészséget és sok örömöt kívánok nekik, ill. hozzájuk!

Jó reggelt kíwánok!
Sok szexet...mii??!!
a hospitálból...

Sok szexet...mii??!!

a hospitálból...

Hát, úgy látom, eddig senki sem nyugtatott meg.
Szóval bizonyára csak te látod!
Szép hétvégét mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 02. szombat 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval bizonyára csak te látod!

Szép hétvégét mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 02. szombat 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Nektek is!
Nagyon Vigyázz Rájuk! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 02. 02. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon Vigyázz Rájuk! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 02. 02. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt kíwánok!
Sok szexet...mii??!!
a hospitálból...

Sok szexet...mii??!!

a hospitálból...

Jó reggelt kíwánok!
Sok szexet...mii??!!
a hospitálból...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 02. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 02. szombat 08:29

Sok szexet...mii??!!

a hospitálból...

Jó reggelt! kellemes hétvégét, szép időt, és sok szexet mindenkinek!

Jó reggelt! kellemes hétvégét, szép időt, és sok szexet mindenkinek!

jó 7végét!
hétfőn nem rontom itten a levegőt!!!
hétfőn nem rontom itten a levegőt!!!
Isten áldja nagycsöcsös asszonyt levele érkezett..
Rosz bőrben vagy...
Igen gyönge a pulzusod fiam...nagyon kihasználnak téged..
Jer felfrissitelek ..kezelésbe veszlek...te szegény gyerek...

Nos ebből a huncutkodásból lettem én is...szerettek szeretkezni akkor is..bizony nekik is voltak ötleteik.

Ájulásig szeretkeztek...bolondok és felelőtlenek voltak..és nem csak a testek táncoltak ott hanem a lelket tangója vihánca is volt.
Előfordulhat hogy effajta kalandokból születtünk-mert ugye hát a családfa papirja margójára nem irták oda még ceruzával sem a kalandos fére keféléseket- no de hát ez a legizgalmassabb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 01:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 01:47
Rosz bőrben vagy...
Igen gyönge a pulzusod fiam...nagyon kihasználnak téged..
Jer felfrissitelek ..kezelésbe veszlek...te szegény gyerek...

Nos ebből a huncutkodásból lettem én is...szerettek szeretkezni akkor is..bizony nekik is voltak ötleteik.

Ájulásig szeretkeztek...bolondok és felelőtlenek voltak..és nem csak a testek táncoltak ott hanem a lelket tangója vihánca is volt.
Előfordulhat hogy effajta kalandokból születtünk-mert ugye hát a családfa papirja margójára nem irták oda még ceruzával sem a kalandos fére keféléseket- no de hát ez a legizgalmassabb...

Törölt felhasználó (24620)

Ez picit elszomorító, hogy kismamák... namindegy...
Azért képzelem, ha én lennék a postás:
- Nem jön be egy kávéra?
- Nem iszom kávét.
- Akkor egy kólára?
- Sajnálom, de kólát sem iszom már pár éve.
- Ööö, van a férjemnek nagyon jó házi fütyülőse.
- Ritkán fogyasztok alkoholt, azt is csak régi barátok körében, mértékkel.
- Akkor tudja mit? B_ssza meg!
- Örömest tenném asszonyom, de sajnos egyedül élek. Na tehát egy levél a gázművektől, egy az apehtől, és egy népszbaccság. További szép napot.

- Nem jön be egy kávéra?
- Nem iszom kávét.
- Akkor egy kólára?
- Örömest tenném asszonyom, de sajnos egyedül élek. Na tehát egy levél a gázművektől, egy az apehtől, és egy népszbaccság. További szép napot.
jaj drága postás úr
sütöttem pár palacsintát, és bekeverném a fokhagymás, túrós tölteléket, de tegnap megégettem a nyelvemet, és nem érzem az ízeket...nem jönne be segíteni kicsit a fűszerezésnél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 01:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 01:47

Törölt felhasználó (24620)

Ez picit elszomorító, hogy kismamák... namindegy...
- Nem jön be egy kávéra?
- Nem iszom kávét.
- Akkor egy kólára?

- Nem jön be egy kávéra?
- Nem iszom kávét.
- Akkor egy kólára?
több dologra reagálnék
- anyáméknál mindig meszelt fal volt, aztán tavaly anyám beszínesítette két helyiség falát, frankó szakemberrel...a festés óta penészes a sarok, hőhidak ide, hőhidak oda, a meszelt falnál nem volt ilyen sose...nah, ebből feltételezem a műanyag festékes dolgot
- nálunk fehér minden, de vannak képek a falon, és bútorok is, amiktől nem látszik
...nem tudom, hogy akarnék-e színes falakat...mondjuk a mediterrán jellegű lakberendezés nekem is tetszik
-világéletemben vágytam habos-babos csacsiragyi cuki rózsás kanapéra, nagy bordó muszlinfüggönnyel, baldachinos ágyra, párnákra a földön, de együtt élek egy férfivel, akit nehezen tudnék elképzelni a rózsás kanapén
és én szeretem a magas légterű, régi bútoros lakásokat is, de gyerekeim vannak, akiket lehet, hogy nyomasztana ez a kicsit muzeális légkör
fontos szempont egy lakás csinosításánál, hogy kik élnek benne...egy ismerősöm rühellte a viaszos vászon abroszt, és azt mondta, hogy igénytelenség (mondjuk nem volt gyereke) nekünk az van a konyha asztalon, de nem az a régi, klasszikus virágos, hanem szolid, vajszínű, zöld fűszernövényes...valamelyik nap raktam rá textil terítőt, kb. fél órát bírta
én azt mondom, hogy a lakás van értünk, és nem mi a lakásért...

- anyáméknál mindig meszelt fal volt, aztán tavaly anyám beszínesítette két helyiség falát, frankó szakemberrel...a festés óta penészes a sarok, hőhidak ide, hőhidak oda, a meszelt falnál nem volt ilyen sose...nah, ebből feltételezem a műanyag festékes dolgot
- nálunk fehér minden, de vannak képek a falon, és bútorok is, amiktől nem látszik

-világéletemben vágytam habos-babos csacsiragyi cuki rózsás kanapéra, nagy bordó muszlinfüggönnyel, baldachinos ágyra, párnákra a földön, de együtt élek egy férfivel, akit nehezen tudnék elképzelni a rózsás kanapén

és én szeretem a magas légterű, régi bútoros lakásokat is, de gyerekeim vannak, akiket lehet, hogy nyomasztana ez a kicsit muzeális légkör

fontos szempont egy lakás csinosításánál, hogy kik élnek benne...egy ismerősöm rühellte a viaszos vászon abroszt, és azt mondta, hogy igénytelenség (mondjuk nem volt gyereke) nekünk az van a konyha asztalon, de nem az a régi, klasszikus virágos, hanem szolid, vajszínű, zöld fűszernövényes...valamelyik nap raktam rá textil terítőt, kb. fél órát bírta

én azt mondom, hogy a lakás van értünk, és nem mi a lakásért...
pedig ez a nappali fehér és narancssárga!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 01. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 12:13

Törölt felhasználó (52127)

bocsi...de én nem lehetek ápolt...egy percet sem birnék ki fehér falak között...
és..bár nem annyira publikus...de megmutatom..milyen a Dokival berendezett lakásunk nappalija....

tiszta mediterrán hangulat..és téglafal is van...
és..bár nem annyira publikus...de megmutatom..milyen a Dokival berendezett lakásunk nappalija....

bocsi...de én nem lehetek ápolt...egy percet sem birnék ki fehér falak között...

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 01. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 01. péntek 11:37

a nappali a gégé elmegyógyintézete!
tom a főorvos
a Madám a főnővér
Sárl a segédorvos
mi meg a kezeltek
csak hát a az elme és gyógyintézetben sose lehet tudni, h a betegek vagy a gyógyítóik az őrültebbek!
és 2 nagyon őrült van:
tom
főorvos, és surdi
aki Don Quijotenak képzeli magát!

ja és hipp Sancho Panza, gyurci meg Rosinante!
arra nem emléxem, h Sárlott vagy Te vagy Dul Sinea
de ha Sárlott Dul Sinea akkor nem lehet eccerre segédorvos is!
tom a főorvos
a Madám a főnővér
Sárl a segédorvos
mi meg a kezeltek
csak hát a az elme és gyógyintézetben sose lehet tudni, h a betegek vagy a gyógyítóik az őrültebbek!
és 2 nagyon őrült van:
tom

ja és hipp Sancho Panza, gyurci meg Rosinante!
arra nem emléxem, h Sárlott vagy Te vagy Dul Sinea

de ha Sárlott Dul Sinea akkor nem lehet eccerre segédorvos is!