ennyire balszerencsés és balfasz módon elnukni!
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 25. péntek 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 10:31

de igenis szurkolT-A-M!
TelerakT-A-M a hajamat hajcsatokkal és mutogatT-A-M a tv elött, hogy Hajcsatok! Hajcsatok!
...még a Német-Svéden is...a Németeket hajszolT-A-M...de ezek bénák....csak magukra gondolnak
TelerakT-A-M a hajamat hajcsatokkal és mutogatT-A-M a tv elött, hogy Hajcsatok! Hajcsatok!

...még a Német-Svéden is...a Németeket hajszolT-A-M...de ezek bénák....csak magukra gondolnak

nemrossz, de korsóval is megy neki?
Egyébként jó reggelt... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 25. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 08:54

Egyébként jó reggelt... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 25. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt! Kellemes pénteket.
A tökéletes nő:
A tökéletes nő:

de igenis szurkolT-A-M!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 25. péntek 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)

mondotta wót Kinézi Jenő!
tegnap nem szurkoltál vmi jól! (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 25. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap nem szurkoltál vmi jól! (Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 25. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt jó szurkolást...mondottam az aszfaltkészítőknek...:P
surdi nem rajzol egyáltalán!
surdi lenni kétbalkéz! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 25. péntek 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 09:01
surdi lenni kétbalkéz! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 25. péntek 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Surdi nem rajzolt! Surdi nem kap képet...

Surdi nem rajzolt! Surdi nem kap képet...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 25. péntek 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)

és már nem Surdinak van itthagyva a kép?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 25. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 08:54

VIP
Admin

A tökéletes nő:
A tökéletes nő:

A tökéletes nő:
A tökéletes nő:

7alvóóóóóóóókkkkkkkkk ébresztőőőőőőőőőőőőő!
jóóóóóóó rrrrrrrrreeeeeeeeggggggggggg nnnnaaaaaaappppppppaaaaallllllliiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!
ki az ágybóóóóóóólllllllllll!
willonyos!
hajrá!
hazaérsz élménybeszámolót!
jóóóóóóó rrrrrrrrreeeeeeeeggggggggggg nnnnaaaaaaappppppppaaaaallllllliiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!
ki az ágybóóóóóóólllllllllll!
willonyos!
hajrá!
hazaérsz élménybeszámolót!

Hm, vicces belegondolni, hogy 5 óra múlva ott fogok toporogni az egyik előadóterem ajtajában, hogy vizsgázni mehessek...
Egy kis alvást azért beiktatok. Legyetek jók.
Egy kis alvást azért beiktatok. Legyetek jók.
Itt meg vannak nagyon rendes moderátorok akik az ilyen kis f_szfejeket bannolják.
(Ez egy válasz gaborxyw üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 17:15

ügyes ez a Fotosop, jjóóógyerek vót mindig
itt is vannak hasonlóan érdekse, de annál hasznosabb dolgok!!!
http://www.*****************
(eltévedtél kicsit. charlotte)

ügyes ez a Fotosop, jjóóógyerek vót mindig

hirtelen ránézésre picit montírozás szaga van...
Hát azt, hogy így járt, ment volna odébb egy picit a méhben, és akkor nem keveredik össze a tesójával...
Ha esetleg megnőne nagyra, a hentes majd vakarhatja a tarkóját, hogy vajon hol kezdjen neki.
Ha esetleg megnőne nagyra, a hentes majd vakarhatja a tarkóját, hogy vajon hol kezdjen neki.

...az ilyen kutatásokkal, felmérésekkel, statisztikákkal mindig szkeptikus vagyok...ugyanis engem még soha egyetlen ilyen ügyben nem kérdeztek meg...
Mellesleg utálom bármilyen témában az általánosítást...nincs két egyforma ember...mindenkire más jellemző... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 13:51

Mellesleg utálom bármilyen témában az általánosítást...nincs két egyforma ember...mindenkire más jellemző... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Szép napot!
Nnnno, most olvastam, hogy a veszekedés a hosszú házasság titka!
Teljes cikk:
"Hosszú és egészségben leélt házasságra számíthatnak a veszekedő párok - erre a következtetésre jutottak michigani kutatók. Az amerikai kutatócsoport 192 házaspár életét vizsgálta 17 éven át. A párokat a következő négy kategóriába sorolták:
- a férj és feleség egyaránt kiadja magából a dühét,
- a feleség veszekedős, a férj visszafogott,
- a férj veszekedős, a feleség hallgat,
- mindketten magukat rágják inkább.
Az eredmények azt mutatták, hogy ez utóbbi, "elfojtós" csoportba tartozók kétszer nagyobb eséllyel számíthatnak korai halálra, mint a többiek. "Amikor két ember együttélésre szövetkezik, az előttük álló egyik legnagyobb feladat, hogy megtalálják a konfliktusaikat kiváltó okot" - magyarázza Ernest Harburg, a kutatás vezetője - "de ennek technikáját senki sem tanulja meg korábban, még kevésbé nyújtanak példát a felek szülei. A fő probléma tehát a konfliktusok feloldása". Ha azonban a feloldás elmarad, akkor férj és feleség mélyen magába temeti haragját, amely egyre nő, aztán ez a felgyülemlett düh egy újabb konfliktus esetén ismét akadályozza a megoldást. A vizsgált 192 párból 26-an tartoztak a visszafojtók közé, közülük 13-an nem érték meg a kutatás végét. Az esetek 27 százalékában hunyt el a 17 év során a pár egyik tagja, 23 százalékban pedig mindketten."
Én személy szerint nem fogom vissza magam, ha valami bajom van, kiadom a dühömet. De az uram elnyomja magában. Szóval mi a második kategóriába tartozunk.
Ti?
Teljes cikk:
"Hosszú és egészségben leélt házasságra számíthatnak a veszekedő párok - erre a következtetésre jutottak michigani kutatók. Az amerikai kutatócsoport 192 házaspár életét vizsgálta 17 éven át. A párokat a következő négy kategóriába sorolták:
Az eredmények azt mutatták, hogy ez utóbbi, "elfojtós" csoportba tartozók kétszer nagyobb eséllyel számíthatnak korai halálra, mint a többiek. "Amikor két ember együttélésre szövetkezik, az előttük álló egyik legnagyobb feladat, hogy megtalálják a konfliktusaikat kiváltó okot" - magyarázza Ernest Harburg, a kutatás vezetője - "de ennek technikáját senki sem tanulja meg korábban, még kevésbé nyújtanak példát a felek szülei. A fő probléma tehát a konfliktusok feloldása". Ha azonban a feloldás elmarad, akkor férj és feleség mélyen magába temeti haragját, amely egyre nő, aztán ez a felgyülemlett düh egy újabb konfliktus esetén ismét akadályozza a megoldást. A vizsgált 192 párból 26-an tartoztak a visszafojtók közé, közülük 13-an nem érték meg a kutatás végét. Az esetek 27 százalékában hunyt el a 17 év során a pár egyik tagja, 23 százalékban pedig mindketten."
Én személy szerint nem fogom vissza magam, ha valami bajom van, kiadom a dühömet. De az uram elnyomja magában. Szóval mi a második kategóriába tartozunk.
Ti?

hát ha otthon is oljan vagy, mint itt egy baráttal biztosan 120 évig élsz!
szasztok!
mára ennyi futotta!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 14:16
szasztok!
mára ennyi futotta!

szólj, ha megözvegyülsz, egy kikapós, veszekedős özvegy a legjobb szexpartner...
(de szerinted én meddig fogok élni, ismervén személyesen a természetemet, meg ami itt lejön az írásaimból???
)

(de szerinted én meddig fogok élni, ismervén személyesen a természetemet, meg ami itt lejön az írásaimból???

Nekem még volt is olyan barátnőm aki nem értette, hogy miért nem emeltem fel egyszer sem a hangom, merthogy az előzőjével akkor már x-szer veszekedtek...
Hát mondom... most ordítsam le a fejed?
Amikor legelső barátnőm továbbküldőset küldött, na neki (levélben) leordítottam a fejét. Az olyanért ölni tudok, mint a spamért.
Nemtudom, ha arról van szó, hogy most szeretek valakit (mindegy, hogy tényleg, vagy csak mittomén) akkor én nem tudom rá felemelni a hangom... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 13:51
Hát mondom... most ordítsam le a fejed?
Amikor legelső barátnőm továbbküldőset küldött, na neki (levélben) leordítottam a fejét. Az olyanért ölni tudok, mint a spamért.
Nemtudom, ha arról van szó, hogy most szeretek valakit (mindegy, hogy tényleg, vagy csak mittomén) akkor én nem tudom rá felemelni a hangom... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Szép napot!
Teljes cikk:
Ti?
Teljes cikk:
Ti?

Szemezés? Te miről beszélsz? Hülyére röhögné magát egy idegen, ha úgy néznék a szemébe.
Itt most arról volt szó, hogy nem látják, hogy mi mit nézünk. :P (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 09:02
Itt most arról volt szó, hogy nem látják, hogy mi mit nézünk. :P (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)

hééé röfi!
hol a repedt herébe kolbászoltál
mostanság???
a következő aki előkerül az zombeee lesz?
Sárl Te is hüle vagy!
kóbormalac!
hol a repedt herébe kolbászoltál

a következő aki előkerül az zombeee lesz?
Sárl Te is hüle vagy!
kóbormalac!