Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1546 1547 1548 1549 1550 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17807   2008. 01. 14. hétfő 08:47
MmePrune MmePrune VIP Admin
na nem mintha saját tapasztalatból tudnám...csak bele kell nézni mélyen a szemébe...na ott aztán olyan dolgokat láthatsz...huh... vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 01. 14. hétfő 08:45
hát jahh...de akkor nem éreztem fájdalmat...annyira élveztem.. nyes

használati utmutatot meg senkitöl sem kaptam...már ami a doki sexuális hozzáállását illeti.... circling
#17806   2008. 01. 14. hétfő 08:46
amióta csinálod smile

más:
1957 Január 14. (51 éve történt)
Hollywoodban 57 éves korában meghalt Humphrey Bogart (eredeti nevén: Humphrey de Forest Bogart) amerikai filmszínész, akinek legismertebb filmjei: "Casablanca", "A máltai sólyom", "Afrika királynője", "A Sierra Madre kincse".

úgy emlékszem, hogy a casablanca-s csókjelenet a "csókjelenetek top10" első helyezettje volt/van valami felmérésben...nektek van kedvenc csókjelenetetek...charl bizti kérdezte már, de azért most én is felteszem a kérdést: ti szerettek csókolózni?
(sőt! tuti, hogy kérdezte)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620) VIP
2008. 01. 14. hétfő 08:38
mióta nem tudsz róla?
(persze csak szelíden)
#17805   2008. 01. 14. hétfő 08:45
X Törölt felhasználó (52127)
hát jahh...de akkor nem éreztem fájdalmat...annyira élveztem.. nyes

használati utmutatot meg senkitöl sem kaptam...már ami a doki sexuális hozzáállását illeti.... circling
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 01. 14. hétfő 08:38
a dokival vigyázz...az egy perverz állat hehe
kikötözött mi? meg fojtogatott szex közben?
#17804   2008. 01. 14. hétfő 08:38
X Törölt felhasználó (24620) VIP
mióta nem tudsz róla?
(persze csak szelíden)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 01. 14. hétfő 08:37
pálinka meg sör???? mióta alkoholizálsz? wow2
#17803   2008. 01. 14. hétfő 08:38
a dokival vigyázz...az egy perverz állat hehe
kikötözött mi? meg fojtogatott szex közben?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 01. 14. hétfő 07:55
jo reggelt...

huhh...az összes nyakamnál lévö csontom fáj...kész vagyok...kb ugy nézek ki most..elsö tükörbenézésem után..mint egy 70 éves öregasszony....segiiitsééég... szomoru1
#17802   2008. 01. 14. hétfő 08:37
pálinka meg sör???? mióta alkoholizálsz? wow2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620) VIP
2008. 01. 14. hétfő 07:42
((Kérlek, maradjunk a Wilikánál...))
Koncert alatt nem is voltam olyan rosszul, a pálinka meg a sör érzéstelenített..
Meg arra, hogy itt a gépen ellegyek, meg egyéb alapfunkciókra jó vagyok... de hogy ezt a kémiát a fejembe gyömöszköljem.... ááááh...
most meg izzadhatok, hogy ne robbanjon le a neptun a tantárgyfelvételnél :S
#17801   2008. 01. 14. hétfő 07:55
X Törölt felhasználó (52127)
jo reggelt...

huhh...az összes nyakamnál lévö csontom fáj...kész vagyok...kb ugy nézek ki most..elsö tükörbenézésem után..mint egy 70 éves öregasszony....segiiitsééég... szomoru1
#17800   2008. 01. 14. hétfő 07:42
((Kérlek, maradjunk a Wilikánál...))
Koncert alatt nem is voltam olyan rosszul, a pálinka meg a sör érzéstelenített..
Meg arra, hogy itt a gépen ellegyek, meg egyéb alapfunkciókra jó vagyok... de hogy ezt a kémiát a fejembe gyömöszköljem.... ááááh...
most meg izzadhatok, hogy ne robbanjon le a neptun a tantárgyfelvételnél :S
#17799   2008. 01. 13. vasárnap 22:53
basszus nekem holnap vizsgám kémiából... uhhh, nem tudtam sokat tanulni rá... basszus mióta beteg vagyok, minduntalan elalszom, ha valami olyasmit kell csinálnom, amit nem teljesen csípek... ez a kémia kikészít... hamar meg kéne gyógyulnom, és akkor a következő vizsgára, második alkalommal talán összehozok valamit... :S de most nagyon gyűlölöm...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 01. 13. vasárnap 22:21
leszámítva tom, hipp és gyurka(?) giccsversengését?? hehe
egyébként tényleg...hol vannak a többiek? charl megtalálta álmai házát?..és gyurka? komáromban sem nagyon mozgolódik...éppen joel-lel verekszenek valahol? vigyor
#17798   2008. 01. 13. vasárnap 22:21
leszámítva tom, hipp és gyurka(?) giccsversengését?? hehe
egyébként tényleg...hol vannak a többiek? charl megtalálta álmai házát?..és gyurka? komáromban sem nagyon mozgolódik...éppen joel-lel verekszenek valahol? vigyor
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 13. vasárnap 22:11
Mellesleg ne haragudj, de ez a kép nagyon giccses, nem nagyon illik a nappali stílusához.....
#17797   2008. 01. 13. vasárnap 22:11
BigJoe23 BigJoe23
Mellesleg ne haragudj, de ez a kép nagyon giccses, nem nagyon illik a nappali stílusához.....
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 01. 13. vasárnap 19:42
Hoztam egy kis esti csendéletet a kihalt nappaliba:
smile

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#17796   2008. 01. 13. vasárnap 22:10
BigJoe23 BigJoe23
öh ebbe a kihallt nappaliba inkább némi zaj kéne, cseand van itt elég, ahogy nézem....
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 01. 13. vasárnap 19:42
smile

#17795   2008. 01. 13. vasárnap 19:42
tom1019 tom1019 VIP Admin
smile

#17794   2008. 01. 13. vasárnap 11:14
BigJoe23 BigJoe23
Jó reggelit... Kávé sok konyakkal.. sok tojás baconnal, és piritóssal... már csak kéne valaki aki elkészíti.....
#17793   2008. 01. 13. vasárnap 08:35
Jó reggelt !

#17792   2008. 01. 13. vasárnap 06:55
ez tényleg szívás...nem tudom...az ész azt diktálja, hogy sürgősen meg kell szakítani a kapcsolatot, de a szívnek ki tud diktálni? smile
egyébként a múltkor volt a dr house-ban egy ilyen ügy, csak ott apuka félrekefélt, tehát "csak" féltestvérek voltak...hááát

sokszor biztos, hogy hasznos lenne a biológiai szülőket felkutatni, betegségek esetén például, gondolok itt a donorokra...de lehet, hogy egyszerűen egy örökbefogadott szülőnek lehetne lehetősége utánanézni gyermeke partnerének...tudom persze, hogy kínos, de mondjuk a leendő vej/meny szüleivel sem ártana csevegni a témáról
apa, anya1.:-hello! mi örökbefogadtuk lujzikát...önöknél természetes úton történt minden?
apa2:-hello! persze, minden...leszámítva azt a két fiút, akiket én csináltam borsodban, egyet zalában, és van egy itt pesten is...drágám, te hogy állsz a kérdéssel?
anya2: én akkor szültem egy fiút a postásnak, amikor kimentél ndk-ba dolgozni, de a két lányunk közös
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 12. szombat 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 01. 12. szombat 23:16
Az igazi szívás:

Nem tudták, hogy ikrek, összeházasodtak

Boldognak induló házasságot kellett soron kívüli eljárással felbontania a londoni felsőbíróságnak, miután kiderült, hogy a házasfelek egymás ikertestvérei.

A számos részletében továbbra is titok fedte ügyre egy brit főrend, Lord Alton hívta fel a figyelmet a mesterséges fogantatási, illetve az örökbeadási eljárás adatkezelési szabályainak módosításáról jelenleg folyó felsőházi vita során. A szombati brit sajtóban komoly terjedelemben tárgyalt rendkívüli eset egy olyan brit ikerpárral történt, akiket születésük után nem sokkal örökbefogadott két különböző család.

A testvérek soha nem szereztek tudomást egymás létezéséről, viszont - az azonosíthatóság elkerülése végett szándékosan nem részletezett körülmények között - valahogy találkoztak, egymásba szerettek és összeházasodtak. Röviddel a házasságkötés után azonban - szintén fel nem fedett módon - kiderült, hogy azonos szülőktől, azonos napon születtek, ezért házasságuk a családjogi törvény alapján eleve érvénytelen. A megkötött frigyet a londoni felsőbíróság formális eljárással annullálta.

Lord Alton az ügyet annak a véleményének az illusztrálására hozta fel a parlamenti vitában, hogy ha nem biztosítják a csecsemőkorukban örökbefogadott, illetve donorok révén, mesterséges beavatkozással fogant gyermekeknek a jogot biológiai szüleik megismerésére, az további hasonló eseteket eredményezhet. A felsőházi tag olyan törvénymódosítást javasol, amelynek alapján minden gyermek "genetikai előtörténetét" meg kellene őrizni egy részletes születési kivonatban, és a mesterséges megtermékenyítéssel fogant gyermekekkel közölni kellene fogantatásuk körülményeit.

Egy nemrégiben elfogadott brit törvény alapján a művi beavatkozás révén születetteknek, illetve az örökbefogadottaknak 18 éves koruk után joguk van felkutatni biológiai szüleiket, de azokat, akik felnevelték őket, továbbra sem kötelezi semmi arra, hogy feltárják gyermekeik előtt valós származásukat.

szomoru1

Namármost. Ha veletek ilyen történne, mit csinálnátok?
#17791   2008. 01. 12. szombat 23:16
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
Az igazi szívás:

Nem tudták, hogy ikrek, összeházasodtak

Boldognak induló házasságot kellett soron kívüli eljárással felbontania a londoni felsőbíróságnak, miután kiderült, hogy a házasfelek egymás ikertestvérei.

A számos részletében továbbra is titok fedte ügyre egy brit főrend, Lord Alton hívta fel a figyelmet a mesterséges fogantatási, illetve az örökbeadási eljárás adatkezelési szabályainak módosításáról jelenleg folyó felsőházi vita során. A szombati brit sajtóban komoly terjedelemben tárgyalt rendkívüli eset egy olyan brit ikerpárral történt, akiket születésük után nem sokkal örökbefogadott két különböző család.

A testvérek soha nem szereztek tudomást egymás létezéséről, viszont - az azonosíthatóság elkerülése végett szándékosan nem részletezett körülmények között - valahogy találkoztak, egymásba szerettek és összeházasodtak. Röviddel a házasságkötés után azonban - szintén fel nem fedett módon - kiderült, hogy azonos szülőktől, azonos napon születtek, ezért házasságuk a családjogi törvény alapján eleve érvénytelen. A megkötött frigyet a londoni felsőbíróság formális eljárással annullálta.

Lord Alton az ügyet annak a véleményének az illusztrálására hozta fel a parlamenti vitában, hogy ha nem biztosítják a csecsemőkorukban örökbefogadott, illetve donorok révén, mesterséges beavatkozással fogant gyermekeknek a jogot biológiai szüleik megismerésére, az további hasonló eseteket eredményezhet. A felsőházi tag olyan törvénymódosítást javasol, amelynek alapján minden gyermek "genetikai előtörténetét" meg kellene őrizni egy részletes születési kivonatban, és a mesterséges megtermékenyítéssel fogant gyermekekkel közölni kellene fogantatásuk körülményeit.

Egy nemrégiben elfogadott brit törvény alapján a művi beavatkozás révén születetteknek, illetve az örökbefogadottaknak 18 éves koruk után joguk van felkutatni biológiai szüleiket, de azokat, akik felnevelték őket, továbbra sem kötelezi semmi arra, hogy feltárják gyermekeik előtt valós származásukat.

szomoru1

Namármost. Ha veletek ilyen történne, mit csinálnátok?
#17790   2008. 01. 12. szombat 21:45
jó lenne, ha sűrűbben betolnád a pofidat a fórumba!!! nyes wave
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 01. 12. szombat 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 12. szombat 20:33
Csak az a kérdés, hogy az őszintesége tetszik vagy a mondanivalója :P
#17789   2008. 01. 12. szombat 21:18
az őszintesége...én is tudom, hogy elég vulgáris, de legalább azt mondja, amit szeret...egyetlen helyen fogadható el számomra az obszcenitás és az a szex..
inkább egy ilyen egyenes beszéd, mint sok-sok csalódás smile
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 01. 12. szombat 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 12. szombat 20:33
Csak az a kérdés, hogy az őszintesége tetszik vagy a mondanivalója :P
#17788   2008. 01. 12. szombat 20:37
eros007 eros007
Most néztem meg a Hasutasokat, hmmm.... háááát... izé... asszem szerelmes lettem, nyes no nem az Erzsikébe hehe

... 1546 1547 1548 1549 1550 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!