az őszintesége...én is tudom, hogy elég vulgáris, de legalább azt mondja, amit szeret...egyetlen helyen fogadható el számomra az obszcenitás és az a szex..
inkább egy ilyen egyenes beszéd, mint sok-sok csalódás
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 01. 12. szombat 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 12. szombat 20:33
inkább egy ilyen egyenes beszéd, mint sok-sok csalódás

Csak az a kérdés, hogy az őszintesége tetszik vagy a mondanivalója :P
Most néztem meg a Hasutasokat, hmmm.... háááát... izé... asszem szerelmes lettem,
no nem az Erzsikébe

Csak az a kérdés, hogy az őszintesége tetszik vagy a mondanivalója :P
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 12. szombat 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 12. szombat 08:58

jóregg
megtaláltam a tökéletes hirdetést (nekem ez tényleg tetszik):
hello szeretnék egy szemániás kurvát magamnak akit baszhatnék mindennap
üdv. javitanom kell magam egy olyan kibaszott ribancot keresek aki nagyon profi modon szopik és nagyon élvezi ha keményen seggbe basszák!!!
nem kertelt, megmondta a frankót...és nyilván csak a "kibaszott ribancok" fognak jelentkezni...senki nem csalódik

üdv. javitanom kell magam egy olyan kibaszott ribancot keresek aki nagyon profi modon szopik és nagyon élvezi ha keményen seggbe basszák!!!
nem kertelt, megmondta a frankót...és nyilván csak a "kibaszott ribancok" fognak jelentkezni...senki nem csalódik
hello
bárcsak ilyen jó hangom lenne
azért nagyon kedves, hogy rám gondoltál
(ugye nagyon sokszor jutok eszedbe?
)
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 01. 12. szombat 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 12. szombat 13:41

azért nagyon kedves, hogy rám gondoltál

(ugye nagyon sokszor jutok eszedbe?

Jónapot mindenkinek!
Örömmel közlöm, hogy megtaláltam Prune legújabb dalát. Erősen gondolkodtam, hogy a "Csillagok a zene.."-be tegyem e, de nagyobb nyilvánosságot kíván.
Prune dala
bocs' , de mikor meghallotam, rögtön Te jutottál az eszembe. Ez a hangfekvés
Örömmel közlöm, hogy megtaláltam Prune legújabb dalát. Erősen gondolkodtam, hogy a "Csillagok a zene.."-be tegyem e, de nagyobb nyilvánosságot kíván.
Prune dala

olvasd gyakrabban a nappalit
ez zippzár a szájon szmájli? én annak használom
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 01. 12. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 12. szombat 11:03

'reggelt!
Tudjátok mi kattant be?
zellit nem láttuk ezer éve...
Bár mondjuk jelezte, hogy költözés miatt lehet, h nem lesz netje... Ez lehet a bibi?
Tudjátok mi kattant be?
Bár mondjuk jelezte, hogy költözés miatt lehet, h nem lesz netje... Ez lehet a bibi?

Jól néz ki, csak nem Lasagna?
Jónapot mindenkinek!
Prune dala
bocs' , de mikor meghallotam, rögtön Te jutottál az eszembe. Ez a hangfekvés
Prune dala

Hí all, jó regge..... hoppá, dél van ,szombat, és nem is dolgozok? hűű de ritka ez

Hidd el... lesznek...
'reggelt!
Tudjátok mi kattant be?
Tudjátok mi kattant be?
Reggelt!
Hidd el Molly kedwes ha wan pénze is a hírdetőnek nm kewés nőt fog seggbe ízélni a szaunájába..
A káfét meg köcce..
Hidd el Molly kedwes ha wan pénze is a hírdetőnek nm kewés nőt fog seggbe ízélni a szaunájába..

A káfét meg köcce..

Madárfüttyös jó reggelt nappalisok!
Végre hosszú idő után süt a napocska!
Ki a szabadba! (na, egyenlőre nem pokróccal dugni, de egy jó séta kirándulás OK!)

Végre hosszú idő után süt a napocska!
Ki a szabadba! (na, egyenlőre nem pokróccal dugni, de egy jó séta kirándulás OK!)

na de most őszintén molly! ha azt írja, hogy keresek szexuális kapcsolatra egy kedves, igényes lányt, közben meg csak seggbe akarja baszni...hát az mennyivel lenne jobb? így legalább mindenki tudja, hogy mire számíthat
lotyónak üzenem, hogy rhcp-t hallgatok...és surdinak meg üzenem, hogy vérzik a szívem, most szedem le a csodaszép üvegangyalaimat a gyönyörű műfenyőmről

lotyónak üzenem, hogy rhcp-t hallgatok...és surdinak meg üzenem, hogy vérzik a szívem, most szedem le a csodaszép üvegangyalaimat a gyönyörű műfenyőmről

Jóreggeltetet!
Éljenek az őszinte, szókimondó emberek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 12. szombat 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 12. szombat 08:58
Éljenek az őszinte, szókimondó emberek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 12. szombat 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg

jóregg

Hát, ebből is látszik, hogy én egy szaros faluban lakom, ahol rossz fekvésű, kicsi telkeket adnak kurva drágán.
Nabakker, most találtam egy 78 milliós házat a falu szélén... az ilyenektől üt meg a guta... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 11. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 21:10
Nabakker, most találtam egy 78 milliós házat a falu szélén... az ilyenektől üt meg a guta... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 11. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)

8milla, háát nem is tudom itt minimum 11-et kérnekérte, de itt pl nem tudnak elédépíteni, hacsak nem toronyházat

8milla, háát nem is tudom itt minimum 11-et kérnekérte, de itt pl nem tudnak elédépíteni, hacsak nem toronyházat
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 20:59

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Ebben egyetértünk. Csak az a baj, hogy itt egy telek 8 milla. És arra még fel kell húzni egy házat :-/
És ráadásul a még eladó telkek vacak helyen vannak.
Na, szétnézek a szomszéd falu eladó házai között...
Na, szétnézek a szomszéd falu eladó házai között...
Ebben egyetértünk. Csak az a baj, hogy itt egy telek 8 milla. És arra még fel kell húzni egy házat :-/
Na, szétnézek a szomszéd falu eladó házai között... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 11. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 19:58
Na, szétnézek a szomszéd falu eladó házai között... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 11. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Megjegyezném, hogy átalakítani egy házat álmaink házává, néha nagyobb b*szódás, mint építeni egyet....
Tudnék róla mesélni, az átalakítósdit már 23 éve játszuk.... 24.... 1984.....huh....
Tudnék róla mesélni, az átalakítósdit már 23 éve játszuk.... 24.... 1984.....huh....