Nézzétek milyen cuki nyakkendőt találtam!
Elvileg fehér nyakkendőt kerestem a turkálóban, de sajna nem volt. :( (se dobókockás, se zongoramintás, se egyéb fekete-fehér mintázatú (pláne nem pepita)) Ezt viszont nem tudtam otthagyni.
Annyira jópofák ezek a bálnák.
És végre megtanultam 20 évesen nyakkendőt kötni.(youtube-nak hála
)

Elvileg fehér nyakkendőt kerestem a turkálóban, de sajna nem volt. :( (se dobókockás, se zongoramintás, se egyéb fekete-fehér mintázatú (pláne nem pepita)) Ezt viszont nem tudtam otthagyni.

És végre megtanultam 20 évesen nyakkendőt kötni.(youtube-nak hála

nem hencegésnek szántam.....csak végre egy pozitív gondolat a mai nap
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 15. kedd 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)

...ne Hencegj!...Te még csini tini Vagy...:P
...én is Bika akarT-A-M lenni...de "csak" Oroszlán lettem...
...sebaj, majd a szagommal kompenzálom a bikuciság hiányát...
...hja, és éccsanyám amikor meglátott születésemkor, így kiáltott fel...-Istenem, én kisfiút szerettem volna!....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 15. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 10:22
...sebaj, majd a szagommal kompenzálom a bikuciság hiányát...

...hja, és éccsanyám amikor meglátott születésemkor, így kiáltott fel...-Istenem, én kisfiút szerettem volna!....

Törölt felhasználó (52127)

jo reggelt..vagy napot már....
ez a horoszkop...megtagadom,hogy szüz vagyok...BIKA akarok lennniiiiiii

kezdem egész tininek érezni magam

Teeee
igaz-é, h tudom mivel lehet előcsalogatni Téged!
mióta nem jártál má a törzshelyünkön!
Néked is BékePINA!
mizújs, h ennyire el vagy veszve? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 15. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 13:16
igaz-é, h tudom mivel lehet előcsalogatni Téged!
mióta nem jártál má a törzshelyünkön!
Néked is BékePINA!
mizújs, h ennyire el vagy veszve? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 15. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Szép napot!
Surda! Te egy akkora fasz vagy, hogy baxon meg téged egy talicska majom! Állandóan a kort emlegeted. Neked ezt még meg is kell érned, de szerintem nem fogod, mert valaki addig agyoncsap.
Nem szégyelljük a korunkat, de hidd el nekem, ennek is megvan a szépsége. Ja és nekem már csak "dédi" jut? Majd ezt is csak bízzad rám!
Na PINA!
Surda! Te egy akkora fasz vagy, hogy baxon meg téged egy talicska majom! Állandóan a kort emlegeted. Neked ezt még meg is kell érned, de szerintem nem fogod, mert valaki addig agyoncsap.
Nem szégyelljük a korunkat, de hidd el nekem, ennek is megvan a szépsége. Ja és nekem már csak "dédi" jut? Majd ezt is csak bízzad rám!
Na PINA!
Szép napot!
Na PINA! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 15. kedd 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 12:11
Na PINA! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 15. kedd 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)

hát Te már nagypapi korosztály vagy az osztán szent!
ha meg hipp jön evvel a kérdéssel Neki már a dédi jut csak!

keziccsokolom Admin bácsi!
nincs azért annyi kórkülönbség
kettőnk között! sztem!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 15. kedd 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 12:45
nincs azért annyi kórkülönbség

akkor jó lesz, ha ezek után "csókolommal" köszönsz/töd a catman barétodnak/dat!
(miért? mert, ha az első randim ősszejön, akkor most annyi idős fiam van, mint most Te!
)
kiscsákó, érted a csíziót?
(miért? mert, ha az első randim ősszejön, akkor most annyi idős fiam van, mint most Te!

akkor jó lesz, ha ezek után "csókolommal" köszönsz/töd a catman barétodnak/dat!
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 15. kedd 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 12:11

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 15. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)

én meg skorpió....

Vazzze, és én akkor mi vagyok?
Tecathullafax!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 15. kedd 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Tecathullafax!

lököttttt!
Te Stan!
mi van má a vállalkozásotokkal? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 15. kedd 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 10:38
Te Stan!
mi van má a vállalkozásotokkal? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 15. kedd 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Ugye...de azt csak én láttam,hogy a 18.000. hsz a tiéd wót...
...mehetsz a fönöxhőz térdelni...buáááááháháhá...
Nya...húztam..majd yewek...

én életem végéig szűz maradok!
azért eléggé betöltjük a nappalit mi szűzek!

azért eléggé betöltjük a nappalit mi szűzek!
Ugye...de azt csak én láttam,hogy a 18.000. hsz a tiéd wót...
...mehetsz a fönöxhőz térdelni...buáááááháháhá...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 15. kedd 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Tevén fasz!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 15. kedd 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Te szoktad olvasni is a nappalit?
én fel is köszöntöttem!
haggyatok mán a horoszkóppal!
a duma jó ami benne van! ennyi! a többi egy nagy baromság! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 15. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 10:28
én fel is köszöntöttem!
haggyatok mán a horoszkóppal!
a duma jó ami benne van! ennyi! a többi egy nagy baromság! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 15. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)

ti tudtátok, hogy gyurka mást is ünnepelt szilveszterkor???? most néztem utána...majd szedek össze valami ajándékfélét
37
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 15. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 10:28

ti tudtátok, hogy gyurka mást is ünnepelt szilveszterkor???? most néztem utána...majd szedek össze valami ajándékfélét
jo reggelt..vagy napot már....