Megjegyezném, hogy átalakítani egy házat álmaink házává, néha nagyobb b*szódás, mint építeni egyet....
Tudnék róla mesélni, az átalakítósdit már 23 éve játszuk.... 24.... 1984.....huh.... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 14:14
Tudnék róla mesélni, az átalakítósdit már 23 éve játszuk.... 24.... 1984.....huh.... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Kicsi telken (800 nm alatti) lévő házat tutira nem veszünk, mert az uram belepusztulna.
Na, majd kialakul.
De én amilyen gyorsan csak lehet, menni akarok ebből a lakásból. Olyan kevés hely van, hogy a bútorok között csak folyosónyi hely maradt.
És kitisztították az eldugult szennyvízcsövet, ennek következtében az egész házban penetráns sz.rszag terjeng. És ezzel nincs vége, mert tavasszal szét kell majd bontani a csöveket.
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy semmi hőszigetelés nincs ezen a nyomortanyán. Most megfagyok, nyáron megsülök. Szóval nekem elég sürgős a költözés. Nem várok tovább. 10 év elég volt itt.
Na, majd kialakul.
De én amilyen gyorsan csak lehet, menni akarok ebből a lakásból. Olyan kevés hely van, hogy a bútorok között csak folyosónyi hely maradt.
És kitisztították az eldugult szennyvízcsövet, ennek következtében az egész házban penetráns sz.rszag terjeng. És ezzel nincs vége, mert tavasszal szét kell majd bontani a csöveket.
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy semmi hőszigetelés nincs ezen a nyomortanyán. Most megfagyok, nyáron megsülök. Szóval nekem elég sürgős a költözés. Nem várok tovább. 10 év elég volt itt.
megértelek!
mert hasonló helyen élünk, bár sokkalta jobbak a körülmények.
Fszt
jó elosztású, de 55 nm-es lakás, 2 fél szobával, ami a különböző nemű gyerekek miatt is nagyon jó!
a hőszigetelést most kezdik nyílászáró cserével.
csak ekkora faszfej ne lenne a közösképviselőnk!
jó 7végét mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 14:14
mert hasonló helyen élünk, bár sokkalta jobbak a körülmények.
Fszt
jó elosztású, de 55 nm-es lakás, 2 fél szobával, ami a különböző nemű gyerekek miatt is nagyon jó!
a hőszigetelést most kezdik nyílászáró cserével.
csak ekkora faszfej ne lenne a közösképviselőnk!

jó 7végét mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Kicsi telken (800 nm alatti) lévő házat tutira nem veszünk, mert az uram belepusztulna.
Na, majd kialakul.
Na, majd kialakul.
Na, majd kialakul.
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy semmi hőszigetelés nincs ezen a nyomortanyán. Most megfagyok, nyáron megsülök. Szóval nekem elég sürgős a költözés. Nem várok tovább. 10 év elég volt itt. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 11. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 14:04
Na, majd kialakul.
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy semmi hőszigetelés nincs ezen a nyomortanyán. Most megfagyok, nyáron megsülök. Szóval nekem elég sürgős a költözés. Nem várok tovább. 10 év elég volt itt. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 11. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)

ezért mondtam, h a legvalószínűbb, h olyat vesztek, amibe láttok fantáziát. és nem olyat amiben a jelenlegi állapotába le fogjátok élni az életeteket!
aztán meg most befektettek, méretre olyan helyen laktok ahol sokkalta kényelmesebb. aztán szép lassan kialakítjátok családi fészekké!
a döntő úgyis az ár-érték arány lesz! /a hétvégi telken nekünk is az volt/
aztán akkor már a legkevésbé fog az számítani, h alig van telek, hozzá, vagy épp ellenkezőleg azaz bejárni is alig tudjátok!
tehát ha pici lesz a telek azt is megszokjátok, ha meg túl nagy akkor csináltok benne egy gyümölcsöst!
tudod mennyivel finomabb a saját termés, mint a piacon vásárolt?
pl. én cseresznyét nem igazán eszek /inkább iszok
))/, de a szüretelése közbe úgy bezabáltam belőle!
aztán meg most befektettek, méretre olyan helyen laktok ahol sokkalta kényelmesebb. aztán szép lassan kialakítjátok családi fészekké!
aztán akkor már a legkevésbé fog az számítani, h alig van telek, hozzá, vagy épp ellenkezőleg azaz bejárni is alig tudjátok!
tehát ha pici lesz a telek azt is megszokjátok, ha meg túl nagy akkor csináltok benne egy gyümölcsöst!

ezért mondtam, h a legvalószínűbb, h olyat vesztek, amibe láttok fantáziát. és nem olyat amiben a jelenlegi állapotába le fogjátok élni az életeteket!
))/, de a szüretelése közbe úgy bezabáltam belőle!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 13:48

VIP
Admin

A probléma az, hogy teljesen jó állapotban lévő, eléggé nagy házat nem tudunk venni, mert az itt 25-30 millába kerül.
Amennyi pénzünk van, az egy nem túl rossz állapotú, de felújítandó, átépítendő házra elég.
Viszont nem marad elég pénzünk a felújításra.
Ezt úgy hívják: szívás :-(
Amennyi pénzünk van, az egy nem túl rossz állapotú, de felújítandó, átépítendő házra elég.
Ezt úgy hívják: szívás :-(
A probléma az, hogy teljesen jó állapotban lévő, eléggé nagy házat nem tudunk venni, mert az itt 25-30 millába kerül.
Ezt úgy hívják: szívás :-( (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 11. péntek 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 12:18
Ezt úgy hívják: szívás :-( (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 11. péntek 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)

nos nem könnyű!
inkább elmondom nekünk hogyan alakult ...
annyi pénzünk nem volt, h családi házat vegyünk. ezért vettünk egy romos állaptban lévő, gazzal benőtt hétvégi telket, atommal lebombázott házzal.
erre volt pénz.
ezt takarítottuk ki, és kis toldással tetőtér beépítéssel próbálkozunk kialakítani egy olyan helyet ahol meg tudjuk húzni magunkat. lagalább nyárra ki lehessen költözni.
a telek viszont baszott nagy! 1600 nméter.
nos ezt azért mondtam el, h soxor a pénz határozza meg a lehetőségeket.
ki kell alakítanotok egy közös álláspontot!
nem rossz azért a Dzsó által írt körpanoráma azért gyönyörű tud lenni!
Willy a nagy kert városi betegség
van akinek 1600 nméter se nagy
van akinek a 200 is az!
szóval 4-6 négyzetméter az ideális telekméret bruttóba, azaz vonjátok le belőle a ház által és egyebek által kitakart területet.
de a vásárlónak hosszú távon kell elgondolnia mit is akar ott!
mindenképp figyelembe kell venni, h mennyi időt tud az ember ráfordítani a karbantartásár!
ősgyep - már neharagudj ez a szó jutott eszembe róla: barom!
szóval úgysem az lesz, h előre elhatározzátok, 150 nméteres ház 400 nméteres telken.
hanem eccerre beleszerelmesedtek vmillik házba ami mindkettőtök részéről kompromisszum, de legfőképp a zsebeteknek felel meg!
sosem voltam a megalománia híve!
mindig agyatlanságnak tartottam az ilyet. pl. mikor egyhatvanas ember óriás méretű autót vásárolt.
az ilyet péniszirigységnek tartok!
de értsd meg az urad is! glom a töke tele van az 50 nméterrel /nemtom valójában mennyi/. semmit se tudtok rendesen elpakolni ...
de ez olyan, mint amikor éhgyomorra méc vásárolni! sokkalta nagyobb mennyiséget vásárolsz, mint jóllakottan, és pláne mint amire szükséged van!
temető -hmmm. ha ablak nem nyílik rá talán, de sztem annak se örülnék.
tetőtér beépítés -nekünk muszáj a telken. ha lehetőségem van választani: legyen tetőtérbeépítés, de vendégszobának. aztán ha a gyerekek úgy gondolják nagyobb korukba akár fel is költözhetnek. sztem optimális ha van lehetőség annak kialakítására, de nincs semmi elkezdve. majd ha belakjátok eldönthetitek mit is akartok!
inkább elmondom nekünk hogyan alakult ...
annyi pénzünk nem volt, h családi házat vegyünk. ezért vettünk egy romos állaptban lévő, gazzal benőtt hétvégi telket, atommal lebombázott házzal.
erre volt pénz.
ezt takarítottuk ki, és kis toldással tetőtér beépítéssel próbálkozunk kialakítani egy olyan helyet ahol meg tudjuk húzni magunkat. lagalább nyárra ki lehessen költözni.
a telek viszont baszott nagy! 1600 nméter.
nos ezt azért mondtam el, h soxor a pénz határozza meg a lehetőségeket.
ki kell alakítanotok egy közös álláspontot!
nem rossz azért a Dzsó által írt körpanoráma azért gyönyörű tud lenni!
Willy a nagy kert városi betegség

van akinek 1600 nméter se nagy
van akinek a 200 is az!
szóval 4-6 négyzetméter az ideális telekméret bruttóba, azaz vonjátok le belőle a ház által és egyebek által kitakart területet.
de a vásárlónak hosszú távon kell elgondolnia mit is akar ott!
mindenképp figyelembe kell venni, h mennyi időt tud az ember ráfordítani a karbantartásár!
ősgyep - már neharagudj ez a szó jutott eszembe róla: barom!
szóval úgysem az lesz, h előre elhatározzátok, 150 nméteres ház 400 nméteres telken.
hanem eccerre beleszerelmesedtek vmillik házba ami mindkettőtök részéről kompromisszum, de legfőképp a zsebeteknek felel meg!
sosem voltam a megalománia híve!
mindig agyatlanságnak tartottam az ilyet. pl. mikor egyhatvanas ember óriás méretű autót vásárolt.
az ilyet péniszirigységnek tartok!
de értsd meg az urad is! glom a töke tele van az 50 nméterrel /nemtom valójában mennyi/. semmit se tudtok rendesen elpakolni ...
de ez olyan, mint amikor éhgyomorra méc vásárolni! sokkalta nagyobb mennyiséget vásárolsz, mint jóllakottan, és pláne mint amire szükséged van!
temető -hmmm. ha ablak nem nyílik rá talán, de sztem annak se örülnék.
tetőtér beépítés -nekünk muszáj a telken. ha lehetőségem van választani: legyen tetőtérbeépítés, de vendégszobának. aztán ha a gyerekek úgy gondolják nagyobb korukba akár fel is költözhetnek. sztem optimális ha van lehetőség annak kialakítására, de nincs semmi elkezdve. majd ha belakjátok eldönthetitek mit is akartok!
nem tudom, h igaz-e?
de az emberi hülyeségnek nincsenek korlátai! /ld a vitánkat Catman-nal! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 13:42
de az emberi hülyeségnek nincsenek korlátai! /ld a vitánkat Catman-nal! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Ez most komoly?
Biztos nem fake?
És ráadásul férfiak...
Mert ugye néhány plázacicából kinéznénk egy ilyen akciót, de pasikból?

Biztos nem fake?
És ráadásul férfiak...
Mert ugye néhány plázacicából kinéznénk egy ilyen akciót, de pasikból?
Ez most komoly?
Biztos nem fake?
És ráadásul férfiak...
Mert ugye néhány plázacicából kinéznénk egy ilyen akciót, de pasikból? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 11. péntek 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Biztos nem fake?
És ráadásul férfiak...
Mert ugye néhány plázacicából kinéznénk egy ilyen akciót, de pasikból? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 11. péntek 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm!
Hát ez tényleg beszarás
Imádom, amikor a tehetség, tudás, profizmus humorérzékkel párosul.
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 01. 11. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 12:35
Hát ez tényleg beszarás

Imádom, amikor a tehetség, tudás, profizmus humorérzékkel párosul.

Sárló!
Ezt neked küldöm. Én végig röhögtem az egészet. Figyeld az arcukat..
O Sole Mio
(keresd meg Bryan Adams-el együtt is!!)
O Sole Mio
azt nem tudom, h a velencei karneválról digit kpeim vannak-e.
szétnézek Neked. ha nem /ami valószínű/ akkor is szkennelek be Neked egy párat!
gyerekek én Rióba vágyok!
de asszony nélkül!
és aszongyák Kubába is érdemes menni, de míg az öreg Kasztrált él! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 13:27
szétnézek Neked. ha nem /ami valószínű/ akkor is szkennelek be Neked egy párat!
gyerekek én Rióba vágyok!
de asszony nélkül!
és aszongyák Kubába is érdemes menni, de míg az öreg Kasztrált él! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Megnéztem, és köszönöm.

Megnéztem, és köszönöm.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 11. péntek 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)

nézz át a híres épületbe!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 12:55

Pontosan azért írtam neked, mert villamos ember vagy, akkor "nefürggyé le", láttam a fiad, jó!
A borsodi is jó volt.
A borsodi is jó volt.
Megnéztem...wálaszolwa...
Szewa Hippi...remélem 1re többet nézel be...
Surdi...még mindig Pinya!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 11. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Szewa Hippi...remélem 1re többet nézel be...

Surdi...még mindig Pinya!

Pontosan azért írtam neked, mert villamos ember vagy, akkor "nefürggyé le", láttam a fiad, jó!
A borsodi is jó volt. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 11. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 12:47
A borsodi is jó volt. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 11. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)

szerinted én nem értek?
és nem ugyanez a véleményem!
inkább hallgatok a fiamra!

Le akarom csapni a kezedről.
Hipp-nek meg igaza van, csak azt nem tudja, hogy nálatok nincs is áram. A vizet is a kútról hoztátok
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 11. péntek 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 12:42
Hipp-nek meg igaza van, csak azt nem tudja, hogy nálatok nincs is áram. A vizet is a kútról hoztátok

mi ez a kivételezés!
más is szereti a 3 tenors-t!!!
pl surdi!
mondjuk az öreg Gregort is azért szerettem, mert eszméletlen jó volt a humora!
pl surdi!
mondjuk az öreg Gregort is azért szerettem, mert eszméletlen jó volt a humora!
szerinted én nem értek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 12:45

Szervusztok, szép napot mindenkinek!
Nem tudtam megállni, hogy ne szóljak hozzá!
Wazze surda, a kép láttán kirázott a hideg. Ha valaki ért a villamossághoz, az tudja, hogy abból a medencéből sűrgősen pucolni kell! A hülyeségnek tényleg nincsenek korlátai.
Wazze surda, a kép láttán kirázott a hideg. Ha valaki ért a villamossághoz, az tudja, hogy abból a medencéből sűrgősen pucolni kell! A hülyeségnek tényleg nincsenek korlátai.
Szervusztok, szép napot mindenkinek!
Wazze surda, a kép láttán kirázott a hideg. Ha valaki ért a villamossághoz, az tudja, hogy abból a medencéből sűrgősen pucolni kell! A hülyeségnek tényleg nincsenek korlátai. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 11. péntek 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Wazze surda, a kép láttán kirázott a hideg. Ha valaki ért a villamossághoz, az tudja, hogy abból a medencéből sűrgősen pucolni kell! A hülyeségnek tényleg nincsenek korlátai. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 11. péntek 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
mi ez a kivételezés!
pl surdi!
mondjuk az öreg Gregort is azért szerettem, mert eszméletlen jó volt a humora! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 01. 11. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 12:35
pl surdi!
mondjuk az öreg Gregort is azért szerettem, mert eszméletlen jó volt a humora! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 01. 11. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Sárló!
O Sole Mio
O Sole Mio
Sárló!
O Sole Mio
O Sole Mio
egyébként mindenkinek köszi a jószót!
nyú Neked külön köszönet, mert meghatóra sikerült!
és annak a nagyszájúnak is köszi aki azt mondta, h télleg nem wok normális!
pedig keresztapu a bűnös!
igaz ha Ő nem akkor apuci lett vón az!
nyú Neked külön köszönet, mert meghatóra sikerült!
és annak a nagyszájúnak is köszi aki azt mondta, h télleg nem wok normális!
pedig keresztapu a bűnös!