Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1550 1551 1552 1553 1554 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17724   2008. 01. 10. csütörtök 19:59
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Álomház? huha, először is domb, vagy hegy tetején, messze mindentől, a leg közelebbi pláza minimum 20 km re legyen, szomszéd kb 1km-re...
Óriási ablakokkal,nagy nappali zongorával, és kandallóval, nagy kert (most is az van és nagyon élvezem) terméskőböl kirakott grillezővel, óriási hálószoba hatalmas ággyal, nagy garázs,tetőtér nagy emeleti balkonnal, és jakuzzival smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 01. 10. csütörtök 14:54
Nnnna, az van, hogy házat akarunk venni, mert kinőttük ezt a koszfészket.
Jó sokat vitatkozunk az urammal, mert egész másféle dolgokat preferálunk.
Ő például lehetőleg tetőteres házat akar, én jobban szeretem az egyszinteset.
Ő nem akar a falu szélén, szántóföld szomszédságában lévő telket, engem ez nem zavarna.
Én nem akarok temető mellé költözni, őt meg ez nem zavarná.
Ő hatalmas telket akar, nekem elég lenne egy közepes is, hiszen azt rendben is kéne tartani.

Persze előbb utóbb találunk valami kompromisszumos megoldást.

Kérdésem:

Nektek vannak ilyen preferenciáitok vagy olyan dolgok, amiket semmiképpen nem akarnátok? Kit zavarna pl. a temető mint szomszédság?

Magyarul: milyen nektek az álomház?

kerdes
#17723   2008. 01. 10. csütörtök 19:57
eros007 eros007
Hello BÚÉK mindenkinek!

Asszem a 3000-es hsz lemaradásom nem fogom bepótolni,..... a 2 hónapos válaszokról nem is beszélve hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ő nem akar a falu szélén, szántóföld szomszédságában lévő telket, engem ez nem zavarna.
Ő hatalmas telket akar, nekem elég lenne egy közepes is, hiszen azt rendben is kéne tartani.

Kérdésem:

Nektek vannak ilyen preferenciáitok vagy olyan dolgok, amiket semmiképpen nem akarnátok? Kit zavarna pl. a temető mint szomszédság?

kerdes
#17722   2008. 01. 10. csütörtök 15:58
X Törölt felhasználó (24620) VIP
A nagy kert az olyan tipikus városi betegség. nyes
Évfolyamtársnőm mondta, hogy mikor panelből kertesbe költöztek, akkor az anyja mindenképp naaaaaagy kertet akart... most már rájöttek, hogy még a felét is nehéz tartani.
Mi épp próbáljuk eladni a házunkat, nagyritkán valami szerencsétlen meg is nézi, de aztán mindig jön a hülyeségük, hogy "kicsiakert", "kicsiakert" (kicsi a lóf_szt, 4 hummerrel be lehetne parkolni (és felgyújtani azokat a dögöket) és hátul még kenel, meg elkerített rész is van, ahol grillezünk)... Hülye nagyvárosi mánia, utálom.. grrr.
(másik baj meg az, hogy nagy a ház)

Kérdésem:

kerdes
#17721   2008. 01. 10. csütörtök 15:09
quartzman quartzman
hello : mi a mai téma ::: most kapcsolodtam be...
#17720   2008. 01. 10. csütörtök 14:54
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin

Kérdésem:

kerdes
#17719   2008. 01. 10. csütörtök 14:46
Szerintem ezt a kérdést írd át inkább a búvóhely topicba és a help-be, inkább oda való.
(Ez egy válasz harto üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 14:23
Sziasztok!Egy kis segitséget szeretnék kérni. Ha tud valaki Pest bármely kerületében olyan panziot ahol pár órára is ki lehet venni szobát,légyszives jelezze eme oldalakon. Előre is kőszi4
#17718   2008. 01. 10. csütörtök 14:35
X Törölt felhasználó (729)
Hello! Én a III. kerületben, a Rómain tudok, bár az nem Pest...
Viszont jó tapasztalataim vannak. Ha érdekel valakit, írjon privit!
(Ez egy válasz harto üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 14:23
Sziasztok!Egy kis segitséget szeretnék kérni. Ha tud valaki Pest bármely kerületében olyan panziot ahol pár órára is ki lehet venni szobát,légyszives jelezze eme oldalakon. Előre is kőszi4
#17717   2008. 01. 10. csütörtök 14:23
harto harto
#17716   2008. 01. 10. csütörtök 13:40
tom1019 tom1019 VIP Admin
szerintem sem kamu a bejátszás,
sajnos vannak ilyen durva esetek nem csak az usa-ban, hanem nálunk is, főleg egy bizonyos rétegen belül,
csak az szülőket sajnálom ilyen durva helyzetekben, mert ha jól értelmeztem a pörgő szöveget, akkor az anya a felvétel során azonosult a "gyerek" lánya viselt, kicsapongó szexuális életmódjáról... szomoru1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620) VIP
2008. 01. 10. csütörtök 10:58
Ilyen kis riherongyot...
Mondjátok, hogy kamu, ha meg nem, akkor mondjátok, hogy mindennap jól elverik.

(angolul nem értőknek:
9-ik osztályos kiscsaj nagy mellénnyel kijelenti az anyjának, hogy 80 fazonnal volt kapcsolata, abból 15-ért fizettek is és hogy semmi köze az anyjának ahhoz, hogy mit csinál. Dióhéjban)
#17715   2008. 01. 10. csütörtök 13:35
tom1019 tom1019 VIP Admin
no-no, oly annyira tévedésben vagy, hogy még magamat is leszedtem/töröltem az iwiwről, és természetesen a macskámnak sem engedem meg, hogy regisztrálja magát ott! eplus2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 09:32
ekkora baromságot!
majd ha a gyerek nagyobb lesz regelje saját magát, de így!

abban meg bisztoss vagyok, h a tom macskájának is van regje! eplus2
a gyerek előtt inkább az ivás, mint az ívás történjen!
mi baj lenne a gyerek előtti mértékletes alkohol fogyasztásból confused
#17714   2008. 01. 10. csütörtök 13:19
Nem hiszem, hogy kamu. Vannak ilyen 15-16 évesek. Viszont a közönség reakciójából látod, hogy nem elfogadott dolog, márpedig ez jó hír.

Szép napot!

Szebbet mint a miénk. Megint elöntötte a lépcsőház alagsorát a szennyvíz. Éjjjjjen! Korlátoznunk kell a vízfogyasztást, amíg helyrehozzák.
Nem is hinnétek, mennyire hiányzik a víz, ha nem lehet ezerrel pacsálni.
És gyűlik a mosatlan edény, mosatlan ruha...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 10:58
Ilyen kis riherongyot...

(angolul nem értőknek:
9-ik osztályos kiscsaj nagy mellénnyel kijelenti az anyjának, hogy 80 fazonnal volt kapcsolata, abból 15-ért fizettek is és hogy semmi köze az anyjának ahhoz, hogy mit csinál. Dióhéjban)
#17713   2008. 01. 10. csütörtök 13:18
tavaly ilyenkor még én is erősen elleneztem az alkoholt
most úgy vagyok vele, hogy kis mértékben semmi bajom vele, de tény, hogy nagy piálást nem engednék a szülőknek. Gyerek jelenlétében meg pláne nem.
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 12:55
...mivel nem fogyasztok alkoholt, így könnyen formálok véleményt...be sem engedném gyermekkel ilyen helyre... smile
#17712   2008. 01. 10. csütörtök 12:58
T-A-M T-A-M
Nem regelném a lánykáimat és nem tartom jó ötletnek...
Még az én oldalamon sem tettem fel Róluk fotót...az internet hasznos, de veszélyes üzem is egyben... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 09. szerda 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 23:12
Másik téma: iwiw (meg a myvip meg ilyenek)

Ti regisztrálnátok a kicsi gyereketeket, kutyátokat, macskátokat, stb?

Sok ismerősöm gyerekének van iwiw-regje. Uram akarta a lányunknak is. Mondtam neki, hogy meg ne próbálja!!!!
#17711   2008. 01. 10. csütörtök 12:55
T-A-M T-A-M
...mivel nem fogyasztok alkoholt, így könnyen formálok véleményt...be sem engedném gyermekkel ilyen helyre... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 09. szerda 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 23:10
Cikk:

Nem rúghatnak be gyerekkel egyes angol pubokban

Angliában a 683 pubból álló, JD Wetherspoon nevű hálózat úgy döntött, többé nem üldögélhetnek akármeddig a gyerekkel betérő szülők a bárpult mellett, akinél ugyanis utód van, meg kell elégednie két pohár itallal. Többet ugyanis nem kap, mivel azt szeretnék elérni, hogy ha a családi ebéd befejeződött, ne iszogassanak még órákig ott a szülők. Azzal indokolnak, hogy a gyerekeket szeretnék megóvni az unalomtól.

A döntés máris felháborított jó pár embert, a karácsonyi szezonban ugyanis már előfordult, hogy egy hat fős társaság mindegyik tagjától megtagadták az italok kiszolgálását, mert volt velük egy két éves gyermek, akinek az anyja egyébként csak vizet ivott.

A JD Wetherspoon több visszhangot kiváltó intézkedést is hozott már, például elsőként tiltotta be a dohányzást éttermeiben, de rögtön utána a kutyák bevitelét is, emellett az étlapon felszólítják a vendégeiket, hogy ne káromkodjanak. Kérdés persze, hogy valóban csak a gyerekek kedélyét féltik-e, hiszen ez esetben ésszerűbb lett volna egy játszósarkot kialakítani, vagy talán mégis a részeg szülőktől tartanak.

Kérdés:

Vélemény erről?

Szerintetek megengedhető némi italozás a gyerek mellett, vagy a családi ebédeken valóban jobb, ha mellőzzük az alkoholt?

kerdes
#17710   2008. 01. 10. csütörtök 10:58
Ilyen kis riherongyot...

(angolul nem értőknek:
#17709   2008. 01. 10. csütörtök 10:41
surdapapa surdapapa
válaszolok, míg lehet, mert rövidesen tiltva lészen surdi!
nekem mérték a 6-8 sör!

káwinton! eljen nyes
ibolya hogyhíjjákagyógyszeromat? hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 10:36
Mértékletes... ha jól vettem ki a szövegből két pohárral ihatnak. Az elég mértékletes.
#17708   2008. 01. 10. csütörtök 10:36
Mértékletes... ha jól vettem ki a szövegből két pohárral ihatnak. Az elég mértékletes.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 09:32
ekkora baromságot!
majd ha a gyerek nagyobb lesz regelje saját magát, de így!

abban meg bisztoss vagyok, h a tom macskájának is van regje! eplus2
a gyerek előtt inkább az ivás, mint az ívás történjen!
mi baj lenne a gyerek előtti mértékletes alkohol fogyasztásból confused
#17707   2008. 01. 10. csütörtök 10:27
gazosgyuri gazosgyuri
Nagyon kellemetes a farkasosdiiii...csak "picit" waok feszült.. hehe nyes

Kódorgálok jobbra-balra...januári depi wan rajtam w mi? eplus2

De wazze!Tenneked káwintont kéne szedned...még hányszor írjam müg a baba newét mire megjegyzed...hmmm???

Katalin lesz a newe...Katalin...hogy idézzelek...írd le ezerszer...búááááhhááááhhháá
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 09:27
Helló Pan!
jájjj

farkast ne kijáccsá! eplus2
milyen a farkas póz györgyöm confused nyes

növünk növögetünk! inkább gyarapodunk-gyarapodunk! duplázta magát 2900cel született és 5800 most.

de Te hol a búbánatba kódorogsz, h allig vagy itten? mennyi van még a hivatalos végéig? neve publikus már a jövevénynek?

üdv: Stan
#17706   2008. 01. 10. csütörtök 10:10
Trágár és bunkó voltam, mikor bejelölt:
A Combino villamos
A Bohócdoktorok (gyűűűűűlölöm a bohócokat)
Maszat a kutya
stb...

és gyereknek sem csinálnék reget, soha.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 09. szerda 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 23:12
Másik téma: iwiw (meg a myvip meg ilyenek)

Ti regisztrálnátok a kicsi gyereketeket, kutyátokat, macskátokat, stb?

Sok ismerősöm gyerekének van iwiw-regje. Uram akarta a lányunknak is. Mondtam neki, hogy meg ne próbálja!!!!
#17705   2008. 01. 10. csütörtök 10:06
aspirin, ezüst kolloid...
Há' honnan szerezzek én ilyeneket...? (mármint pálinka, meg forraltbor)
Nincs senki akivel ihatnék :(
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 07:45
vazze normális férfiember egy kis házipálesszal fertőtlenít /elnyalhatnál egy kis szilva levet hehe / aztán forralt borral kúrálja magát!

erre Te vahj mit tettél?

... 1550 1551 1552 1553 1554 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48744db
Utolsó üzenet: ma 05:18

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!