Szép reggelt mindenkinek, és kellemes napot!

Charl és Pruncika!
Imádlak titeket...
...legalább ma már newettem is...
Imádlak titeket...

En ezt tudom.......muszaj volt megtanulni,mivel csak negyen voltunk fiuk az osztalyban,noo....leanykak közt nöttem fel...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 19:21

ha csinálnál pár hosszanti csíkot, amelyek körbeérik a csőkulcsot, akkor én összeöltögetném őket...egymásra

Hímeztek? szép jó estét mindenkinek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 19:21

ha csinálnál pár hosszanti csíkot, amelyek körbeérik a csőkulcsot, akkor én összeöltögetném őket...egymásra

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 18:09

Törölt felhasználó (21812)
Admin

És a csőkulcsát beteszi a piros, horgolt csőkulcskabátkába.

És a csőkulcsát beteszi a piros, horgolt csőkulcskabátkába.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 18:04

raktam be ajándékötletet a boldog ünnepes topicba
csajok még elkészíthetik
vazzzzz...előttem van a kép: gyurka ledobja a csőkulcsot, és kivesz egy pink almakabátkába bugyolált almát a szerelőtáskájából

raktam be ajándékötletet a boldog ünnepes topicba
csajok még elkészíthetik
vazzzzz...előttem van a kép: gyurka ledobja a csőkulcsot, és kivesz egy pink almakabátkába bugyolált almát a szerelőtáskájából

a fennét...
akkor tanulok csak... lényegében...
Az órák lapjai pl. le vannak ragasztva a szobákban, mert akkor nem azzal foglalkozom, hogy "juj mennyit fogok így aludni?" hanem tanulok ameddig jónak látom, aztán lefekszem. Előttevaló nap úgysem tanulok...
Pl. csütörtökre ionokat kellett tanulnom. szerda éjjel tanultam, csütörtökön meg frankón tudtam... ma már egy darab ionra nem emlékszem...
mellesleg a tanulást is általában csak olyan 10-11 körül sikerül elkezdenem. (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 16:16
akkor tanulok csak... lényegében...
Az órák lapjai pl. le vannak ragasztva a szobákban, mert akkor nem azzal foglalkozom, hogy "juj mennyit fogok így aludni?" hanem tanulok ameddig jónak látom, aztán lefekszem. Előttevaló nap úgysem tanulok...
Pl. csütörtökre ionokat kellett tanulnom. szerda éjjel tanultam, csütörtökön meg frankón tudtam... ma már egy darab ionra nem emlékszem...
mellesleg a tanulást is általában csak olyan 10-11 körül sikerül elkezdenem. (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Haggyad má'! Nem kanna, Ő van ma lestrapálva. Bénézett a tükörbe reggel oszt megijjedt, "ki a franc ez.."
Most mennem kő.
A tanulást meg főleg zh-előtti estén csak móggyával űzd. Okosabb nem leszel, csak összezavarodsz

Most mennem kő.
A tanulást meg főleg zh-előtti estén csak móggyával űzd. Okosabb nem leszel, csak összezavarodsz

Haggyad má'! Nem kanna, Ő van ma lestrapálva. Bénézett a tükörbe reggel oszt megijjedt, "ki a franc ez.."
Most mennem kő.

Most mennem kő.

de'iszen az a kannanéni, csak kicsit le van strapálva...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 14:16

willonyos!
kösz a zajándékot!
de áruld má' el ki van az egyedik képen!
kösz a zajándékot!
de áruld má' el ki van az egyedik képen!
hipp!
gratulálok hozzá Neked!
de miért szombati eredmény ez?
nos sziasztok! lépek!
én egy folyamatos kiválló munkát értek/érzek mögötte!
gratulálok hozzá Neked!
de miért szombati eredmény ez?
nos sziasztok! lépek!
én egy folyamatos kiválló munkát értek/érzek mögötte!
válaszoltam!
Te értetted félre, vagy én válaszoltam túl komolyan tomnak!
hogy a fenébe ne tudnám, h érezni akarod a farkam! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 15:12
Te értetted félre, vagy én válaszoltam túl komolyan tomnak!
hogy a fenébe ne tudnám, h érezni akarod a farkam! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Surdikám!
Te túl komolyan veszed ezt a kannás dolgot. Meg azt, hogy írunk abba a topicba. Mi oda csak szórakozni járunk.
(offtopicban is írtam erről).
És a farkadról nem képet akarok. Tudod te azt jól
Te túl komolyan veszed ezt a kannás dolgot. Meg azt, hogy írunk abba a topicba. Mi oda csak szórakozni járunk.

Surdikám!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 14:18

válaszoltam!
de azt hiszem túlteljesítettem a dolgot, mert emiatt benéztem abba a topicba is!
otthoni net: má hónapok óta elő van fizetve a mobil net, de tudod otthon szinte semmi időm. se beállítani a netet, se használni!
de azt hiszem túlteljesítettem a dolgot, mert emiatt benéztem abba a topicba is!

otthoni net: má hónapok óta elő van fizetve a mobil net, de tudod otthon szinte semmi időm. se beállítani a netet, se használni!
miért is kéne irigykednem
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)

irigykedünk-irigykedünk?...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 14:21

bébi értettem én!
csak nem glod, h megosztom itt mindenkivel a farkamról készült képet!
tudod nem akarok a férfi társaimnak kellemetlenséget okozni azzal, h a farkam kelljen nézegetniük! én szoktam ilyenekre is ügyelni! nem úgy, mint egyesek, akiknek a fotójától majdnem berókáztam az ajándékok közé!
csak nem glod, h megosztom itt mindenkivel a farkamról készült képet!
tudod nem akarok a férfi társaimnak kellemetlenséget okozni azzal, h a farkam kelljen nézegetniük! én szoktam ilyenekre is ügyelni! nem úgy, mint egyesek, akiknek a fotójától majdnem berókáztam az ajándékok közé!

Te fővadászúr!
kegyetlen jó zenéket hoztál ma! aszem egyedül a nappaliba betett nem jött be nekem!
willyvel kapcsban: szted mi különbség van a két dolog tanulásának-tanításának oka/fontossága között?
mert sztem semmi! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
kegyetlen jó zenéket hoztál ma! aszem egyedül a nappaliba betett nem jött be nekem!
willyvel kapcsban: szted mi különbség van a két dolog tanulásának-tanításának oka/fontossága között?
mert sztem semmi! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha arra gondolsz,akkor az nálam feltöltés alatt jelenik meg...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 14:52

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Igen arról!
Igen arról!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 14:32

igazad van!
meg kell, h kövesselek!
mert, csak azt néztem ki is írt, de igazán tartalmat nem néztem!
hisz szinte ugyanarra utaltál, amit én kifejtettem az offban!
sorry!!!
mellik honlapodról beszélsz?
a hobbidról?
meg kell, h kövesselek!
sorry!!!
a hobbidról?
Választanál inkább? EU ismeretek, vagy munkásmozgalmi? Mer' nekem még olyan vót(feláll a szőr a hátamon szmájli)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 14:03

Törölt felhasználó (24620)

Hagyja a halál, hát még lesz egy mérnöki-ismeretek ZH-m, illetve holnapra egy nyavajás házi-dogát is össze kéne hánynom EU-ismeretekből (minek nekem olyan... bleee) Matekból meg buktam, holnap pót, de én a jövő évi pót-pótra gyúrok...
igazad van!
meg kell, h kövesselek!
sorry!!!
a hobbidról? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 14:26
meg kell, h kövesselek!
sorry!!!
a hobbidról? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

te Jimmy ecsém, már megint velem (is) példálózol az OFF topicban? KA ügyben? na erre válaszként küldöm a majmokat. (majd egyébként less be a honlapomra, és a képek rovatban láthatod a szombati eredményt.)