igazad van!
meg kell, h kövesselek!
mert, csak azt néztem ki is írt, de igazán tartalmat nem néztem!
hisz szinte ugyanarra utaltál, amit én kifejtettem az offban!
sorry!!!
mellik honlapodról beszélsz?
a hobbidról? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 14:26
meg kell, h kövesselek!
mert, csak azt néztem ki is írt, de igazán tartalmat nem néztem!
hisz szinte ugyanarra utaltál, amit én kifejtettem az offban!
sorry!!!
mellik honlapodról beszélsz?
a hobbidról? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

te Jimmy ecsém, már megint velem (is) példálózol az OFF topicban? KA ügyben? na erre válaszként küldöm a majmokat. (majd egyébként less be a honlapomra, és a képek rovatban láthatod a szombati eredményt.)

te Jimmy ecsém, már megint velem (is) példálózol az OFF topicban? KA ügyben? na erre válaszként küldöm a majmokat. (majd egyébként less be a honlapomra, és a képek rovatban láthatod a szombati eredményt.)

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 14:18

válaszoltam!
de azt hiszem túlteljesítettem a dolgot, mert emiatt benéztem abba a topicba is!
otthoni net: má hónapok óta elő van fizetve a mobil net, de tudod otthon szinte semmi időm. se beállítani a netet, se használni!
de azt hiszem túlteljesítettem a dolgot, mert emiatt benéztem abba a topicba is!

otthoni net: má hónapok óta elő van fizetve a mobil net, de tudod otthon szinte semmi időm. se beállítani a netet, se használni!
bébi értettem én!
csak nem glod, h megosztom itt mindenkivel a farkamról készült képet!
tudod nem akarok a férfi társaimnak kellemetlenséget okozni azzal, h a farkam kelljen nézegetniük! én szoktam ilyenekre is ügyelni! nem úgy, mint egyesek, akiknek a fotójától majdnem berókáztam az ajándékok közé!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 13:30
csak nem glod, h megosztom itt mindenkivel a farkamról készült képet!
tudod nem akarok a férfi társaimnak kellemetlenséget okozni azzal, h a farkam kelljen nézegetniük! én szoktam ilyenekre is ügyelni! nem úgy, mint egyesek, akiknek a fotójától majdnem berókáztam az ajándékok közé!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Látod, Surdinak nem esett le. De te beletrafáltál

válaszoltam!
otthoni net: má hónapok óta elő van fizetve a mobil net, de tudod otthon szinte semmi időm. se beállítani a netet, se használni! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)

otthoni net: má hónapok óta elő van fizetve a mobil net, de tudod otthon szinte semmi időm. se beállítani a netet, se használni! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
willonyos!
kösz a zajándékot!
de áruld má' el ki van az egyedik képen! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 14:03
kösz a zajándékot!
de áruld má' el ki van az egyedik képen! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Hagyja a halál, hát még lesz egy mérnöki-ismeretek ZH-m, illetve holnapra egy nyavajás házi-dogát is össze kéne hánynom EU-ismeretekből (minek nekem olyan... bleee) Matekból meg buktam, holnap pót, de én a jövő évi pót-pótra gyúrok...
Hagyja a halál, hát még lesz egy mérnöki-ismeretek ZH-m, illetve holnapra egy nyavajás házi-dogát is össze kéne hánynom EU-ismeretekből (minek nekem olyan... bleee) Matekból meg buktam, holnap pót, de én a jövő évi pót-pótra gyúrok...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 12:38

Gyerekek, ez nem igaz...
Beírtam a jotubon, hogy "Vörös Rébék", erre mit ad ki?
Édespille, Sárló, Krapu, valahány név a GG-n ide. Ez qrva jó!!!
Szekszujel fhifhies a Szilvupléban
Willy-ke! hagyd abba a tanulást.....
surdi barátom!
üzeneted van az off topicban!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 12:23
üzeneted van az off topicban!

a búbánatba!
nyú!
a végén Te jársz a legjobban!
az összes tüneményes fehérszemély Téged kényezetet!
nyú!
az összes tüneményes fehérszemély Téged kényezetet!
Látod, Surdinak nem esett le. De te beletrafáltál
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 11:52

Te lüke....!!! Hááát nem érted? Akkor majd én beszúrom Sárlónak, Te meg készíted a képeket

Ebbe most beleborzongtam és pityergek is.
Imádom ezt a filmet, csak az a baj, hogy valahányszor nézem, szomorúvá tesz, hogy tudom, mi a vége. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 10:56
Imádom ezt a filmet, csak az a baj, hogy valahányszor nézem, szomorúvá tesz, hogy tudom, mi a vége. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

a föld felett centiméterekkel.........
KATT!
KATT!
Nah...pont jókor jöttem...eeebéééd...
Tunyulok...tunyulok..kénye írnom egy lewelet...
(Ez egy válasz Briliáns üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 12:39

Tunyulok...tunyulok..kénye írnom egy lewelet...

Sziasztok!
Hipp, attól, hogy már vége a Mikulásos-ajándékozósnak, azért néha átnézhetnél a megyébe is!
Ja, és hogy ne jöjjek üres kézzel, hoztam Nektek ebédet:
Hipp, attól, hogy már vége a Mikulásos-ajándékozósnak, azért néha átnézhetnél a megyébe is!

Sziasztok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 10:56

VIP

KATT!
KATT!
Gyerekek, ez nem igaz...
céééééép szőrös punci, hát lehet azt nem szeretni?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)

a búbánatba!
nyú!
az összes tüneményes fehérszemély Téged kényezetet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 10:52
nyú!
az összes tüneményes fehérszemély Téged kényezetet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Csatlakozom Szilvához és háziasszonyi teendőimnek eleget téve, kapsz tőlem is ajándékot.
hippi!
menj át a kvízbe!
Neked való finom falat van Neked ott!
menj át a kvízbe!
Neked való finom falat van Neked ott!
Te lüke....!!! Hááát nem érted? Akkor majd én beszúrom Sárlónak, Te meg készíted a képeket
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)

ennyi pontosítás hippnek: gyakorlatilag a nappali /pillécske általi/ felfedezése után nem sokkal kezdődött ez, amikor ez a tüneményes nő minden nap hagyott valamit Surdilovicsnak!
nem is emléxem van-e még ilyen, az ős nappaliból eredő hagyományunk!
azaz úgy emléxem már nincs!
vagyunk őskövületek: sárl-madám-erdőkerülő-willy-tom-én-tán kátyát is ide lehet venni, aztán akik visszanéznek közénk: pillécske-para-cuncus-Nagyjóska-horsi.
de hidd el hipp!
veletek együtt így jó a nappali -pláne ha a régiek is vissza-vissza jönnek közénk
de vannak akik télleg ritkán néznek be, de még mindig visszanéznek: ilyen jézus, CPT, de tán bildi is ...
és erről Vadorzó jut eszembe! remélem már nem számolgatja a napokat! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 10:48
nem is emléxem van-e még ilyen, az ős nappaliból eredő hagyományunk!
azaz úgy emléxem már nincs!
vagyunk őskövületek: sárl-madám-erdőkerülő-willy-tom-én-tán kátyát is ide lehet venni, aztán akik visszanéznek közénk: pillécske-para-cuncus-Nagyjóska-horsi.
de hidd el hipp!
veletek együtt így jó a nappali -pláne ha a régiek is vissza-vissza jönnek közénk
de vannak akik télleg ritkán néznek be, de még mindig visszanéznek: ilyen jézus, CPT, de tán bildi is ...
és erről Vadorzó jut eszembe! remélem már nem számolgatja a napokat! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Tudod, drága, ez egy olyan hagyomány, ami nagyjából egyidős a nappalival, szóval nevezhetjük ősi hagyománynak.
Viszont a képek tartalma mindenkinek szól, hiszen kommuna vagyunk
Viszont a képek tartalma mindenkinek szól, hiszen kommuna vagyunk

KATT!
KATT!
Csatlakozom Szilvához és háziasszonyi teendőimnek eleget téve, kapsz tőlem is ajándékot.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 08:34

örömmel veszem tudomásul,hogy ebből a gennyzsákból nekem nem jutott ajándék.
kiesett a puttonyból?
azért sziasztok!
kiesett a puttonyból?
azért sziasztok!

netán bizonyos K. Anna
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 10:30

te lükeeee! az ott örök szerelmed, miután lesüllyed a topicja, s ő maga is