örömmel veszem tudomásul,hogy ebből a gennyzsákból nekem nem jutott ajándék.
kiesett a puttonyból?
azért sziasztok!
kiesett a puttonyból?
azért sziasztok!

én értem!
ha mán ki lett hétvégére penderítve prune ágyából a Sumihajder hátba szúr engemet és rejád startol! tuggya, h a hétvégén nem vagy óvó karjaim között!
azé' azt meg köll hagyni nagyon jó az ízlése! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 08. szombat 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 20:50
ha mán ki lett hétvégére penderítve prune ágyából a Sumihajder hátba szúr engemet és rejád startol! tuggya, h a hétvégén nem vagy óvó karjaim között!
azé' azt meg köll hagyni nagyon jó az ízlése! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 08. szombat 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Ezt az erekciót izéééé reakciót most nem értem...
remélem a legújabb vidijó elkészítése miatt nem értél rá korábban!
vagy a dokinak készített ajándék vidijón Te vagy a férfi szereplő?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 08. szombat 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 19:04
vagy a dokinak készített ajándék vidijón Te vagy a férfi szereplő?

Szép napott mindenkinek
Dehogy rúgott ki az asszony,egy ilyen embert?

Dehogy rúgott ki az asszony,egy ilyen embert?

no az újkori szerelmesek egymásra leltek megint!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 08. szombat 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregggeeeeeeeeellllltttttt
napppppaaaaliiiiiiiiiiiiii!
de mivel ezt eredetileg királylánynak szántam küldöm is tovább Neki! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 12. 07. péntek 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt! Szép új hetet!

Molly! Ki az a Bocskor? (de nekem van vidéken a szekrény mélyén, tudok hozni neked kukkolóba, még fel is húzhatod magadra...
)

Molly! Ki az a Bocskor? (de nekem van vidéken a szekrény mélyén, tudok hozni neked kukkolóba, még fel is húzhatod magadra...

Jó reggelt!(főleg a hercegnőmnek!)
Fasz?...mááá FASSSZ waok...nah...szépen wagyunk...igazi hisztérika wagy...
...fasz...mindjárt át is keresztelkedem...hihetetlen wagy...micsoda reggeli ébresztőőő...imádlak!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 06:16
Fasz?...mááá FASSSZ waok...nah...szépen wagyunk...igazi hisztérika wagy...

jóóóóóregg
hétalvók
bah..ez a tilda dolog...nekem akkor okozott életreszóló stresszt
, amikor lecserélték a másik tildát erre a tildára...egyébként nekem szabó erika egy anorexiás maca
pasikat akaroooook látni, celebeket, akik vetkőznek! bochkort pl

jóóóóóregg
hétalvók
, amikor lecserélték a másik tildát erre a tildára...egyébként nekem szabó erika egy anorexiás maca

Jó estét!
Nézelődtem a neten. Mindenféle baromságra ráakadtam:
Nyílt egy képkiállítás kutyáknak, ez a cikk bevezetőszövege:
"DogArt címmel nyílt kiállítás tegnap Budapesten a kutyáknak, de a műélvezet helyett inkább közösülni igyekeztek a kisállatok."
Komolyan mondom, nem értem néha az embereket. Sok tehetséges ember nem tudja megmutatni más embereknek a művészetét, itt meg kolbászról és teniszlabdáról festett képeket állítanak ki kutyáknak.
A másik ma esti gyöngyszemem a Szabó Erika vetkőzött a Barátok köztben. Eleve röhejes a nagy izgalom emiatt, hiszen már vetkőzött bikinire magazinban.
De persze megjelentek a lelkes kommentelők:
"ahhh megbaszlak tilda a faszomat szopod majd, a rabszólgám leszel te geci ahhh, anyád szívja faszom megbaszlak tilta ,segbeduglak tilta üvöltesz tilda baszlak agyon ahh"
Készen vagyok!
Nézelődtem a neten. Mindenféle baromságra ráakadtam:
Nyílt egy képkiállítás kutyáknak, ez a cikk bevezetőszövege:
"DogArt címmel nyílt kiállítás tegnap Budapesten a kutyáknak, de a műélvezet helyett inkább közösülni igyekeztek a kisállatok."
Komolyan mondom, nem értem néha az embereket. Sok tehetséges ember nem tudja megmutatni más embereknek a művészetét, itt meg kolbászról és teniszlabdáról festett képeket állítanak ki kutyáknak.
A másik ma esti gyöngyszemem a Szabó Erika vetkőzött a Barátok köztben. Eleve röhejes a nagy izgalom emiatt, hiszen már vetkőzött bikinire magazinban.
De persze megjelentek a lelkes kommentelők:
"ahhh megbaszlak tilda a faszomat szopod majd, a rabszólgám leszel te geci ahhh, anyád szívja faszom megbaszlak tilta ,segbeduglak tilta üvöltesz tilda baszlak agyon ahh"
Készen vagyok!

További élvezetektől gazdag éjszakát kivánok.
Remélem hétvégén találkozunk
HIPP meg szőke nem is tudtam
na akkor neki sok szőrös pinátt kivánok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 21:22
Remélem hétvégén találkozunk

HIPP meg szőke nem is tudtam

akkor sem másolunk be privit...még, ha megdugsz akkor sem

akkor sem másolunk be privit...még, ha megdugsz akkor sem
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 21:12

Amitt tettem tudod miért tettem,legalábbis annyira már ismersz(Már csak a hálóba kellene megismerkedni)

isten hozott szép szőke hercegem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 19:28

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szép jó estét mindenkinek!
Amitt tettem tudod miért tettem,legalábbis annyira már ismersz(Már csak a hálóba kellene megismerkedni)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 20:51

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)

drága virágszálam
privit sose másolunk be, mert manipulálható
(utólagos szerk: már olvastam tomot az offban evvel kapcsolatban)

(utólagos szerk: már olvastam tomot az offban evvel kapcsolatban)
drága virágszálam
privit sose másolunk be, mert manipulálható
(utólagos szerk: már olvastam tomot az offban evvel kapcsolatban) (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 10:47

(utólagos szerk: már olvastam tomot az offban evvel kapcsolatban) (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Na szép napot mindenkinek.
Kaptam egy levelett hangyaboytól mely a következő:Szerintem ne nagyon próbálkozz írással, publikussal pláne ne!
Ugyanis ahhoz azért nem ártana legalább némi alapfokú műveltség avagy veled született intelligencia, ami sajnos alapvetôen hiányzik a lényedbôl, az agyadból. Talán az éneklés menne vagy a rajzolás inkább... Bár az sem egyszerű... :-(
Ilyen fokú helyesírási hibák egy általános iskolában tanuló disznópásztortól is bicskanyitogatóak lennének!!!!!!!
Csak hogy aláírás is legyen:
Gergô
Tisztelt hangyboy 2006,06,01 től a közell 150 hsz átolvasva nem értem hirtelen mi kifogásod támadt a helyesirásommal?honnan veszed hogy én doki vagyok?
Ha akarsz felelsz ha akarsz nem.Amitt prunne irt azon gondolkodj el inkább
Kedves prunne én inkább meg b........ mint levelett irjak,inkább megyek halgatok egy kis zenét
Kaptam egy levelett hangyaboytól mely a következő:Szerintem ne nagyon próbálkozz írással, publikussal pláne ne!
Ugyanis ahhoz azért nem ártana legalább némi alapfokú műveltség avagy veled született intelligencia, ami sajnos alapvetôen hiányzik a lényedbôl, az agyadból. Talán az éneklés menne vagy a rajzolás inkább... Bár az sem egyszerű... :-(
Ilyen fokú helyesírási hibák egy általános iskolában tanuló disznópásztortól is bicskanyitogatóak lennének!!!!!!!
Csak hogy aláírás is legyen:
Gergô
Tisztelt hangyboy 2006,06,01 től a közell 150 hsz átolvasva nem értem hirtelen mi kifogásod támadt a helyesirásommal?honnan veszed hogy én doki vagyok?
Ha akarsz felelsz ha akarsz nem.Amitt prunne irt azon gondolkodj el inkább

Kedves prunne én inkább meg b........ mint levelett irjak,inkább megyek halgatok egy kis zenét

Tom nyugtató?
Még a végén este elalszok az asszonyon
inkáb hozd a csajokat a szexnél jobb nyugtató és feszültségoldó nem kell
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 19:58

Még a végén este elalszok az asszonyon

inkáb hozd a csajokat a szexnél jobb nyugtató és feszültségoldó nem kell

Hoztam egy kis nyugtató asztaldíszt a nappaliba Advent második vasárnapján:

Hoztam egy kis nyugtató asztaldíszt a nappaliba Advent második vasárnapján:

Te ez k.... jó ebbe van egy nagy igázság csajok ti is igy vagytok?
Mert még hozok valamit inni
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 17:20

Mert még hozok valamit inni

És természetesen töltök mindenkinek a nappaliba

És utána hatalmas gruppent szervezünk de hol a többi csaj?

Törölt felhasználó (7767)

Itt is vagyok, csakhogy én nem érem be egy "pofa" sörrel, és mivel az "Off"-szobából jövök, jó ha beérem három kupica Garrone-nal, kedves sanyisanyi-sapka!

Szép jó estét mindenkinek!
Na, jövök! Toljuk el együtt... azt a biciklit...!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 14:15

Törölt felhasználó (7767)