No ugye,hogy igazam van !
Surda is ezert szereti a sört,tölle pedig van mit tanulni ..
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 16:07
Surda is ezert szereti a sört,tölle pedig van mit tanulni ..

De ket-harom Würzburgi utan minggya szebbek lesznek..meg a dragam is,nem csak a szomszedasszony

De ket-harom Würzburgi utan minggya szebbek lesznek..meg a dragam is,nem csak a szomszedasszony
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 16:04

Hol lennenek no....hat durmolnak...a dragam is,a szomszedasszony is,en csak azert vagyok fent mert be kö ramojam a mosogatoba az adenyeket,meg ha lejar a gep,ha ki kö ramojjam...
Ük meg monggyak,csak delutani szepsegalvas vala....hiszi a piszi,mijen rancoson,kocoson kellnek ki az agyboo...
Ük meg monggyak,csak delutani szepsegalvas vala....hiszi a piszi,mijen rancoson,kocoson kellnek ki az agyboo...

Itt is vagyok, csakhogy én nem érem be egy "pofa" sörrel, és mivel az "Off"-szobából jövök, jó ha beérem három kupica Garrone-nal, kedves sanyisanyi-sapka!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Hol lennenek no....hat durmolnak...a dragam is,a szomszedasszony is,en csak azert vagyok fent mert be kö ramojam a mosogatoba az adenyeket,meg ha lejar a gep,ha ki kö ramojjam...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 15:54

Akkor már tudom hogy hol vannak a csajok
De rendes doki úgy felizgatja őkett hogy utána a nappaliba nem győzzük a kielégitést

De rendes doki úgy felizgatja őkett hogy utána a nappaliba nem győzzük a kielégitést

Ugye-ugye. Na meg tom kérésének megfelelően én is sűrűbben látogatom majd a nappalit. Mindig kimaradok a lényeges dolgokból...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Jól van na értem én
na sűrűbben nézek be hozzád
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 15:50

A nappaliba akkoriban se nagyon fordulatam meg. Valahogy mindig "kiesett" nekem. Pedig tom is felhívta rá a figyelmem, h legalább nézzek be időnként, h képben legyek a történtekről...

Akkor már tudom hogy hol vannak a csajok
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Inkabb a haloszobaban forgolodik
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 15:48

Itt van már doki is a GG
,kár hogy a nappaliba ritkán jár
mig nem volt admin sűrűbben láttuk mindenhol a fórumban,de hát a munka az munka,és ráadásul jól is csinálja

A nappaliba akkoriban se nagyon fordulatam meg. Valahogy mindig "kiesett" nekem. Pedig tom is felhívta rá a figyelmem, h legalább nézzek be időnként, h képben legyek a történtekről...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 15:48

Itt van már doki is a GG
mig nem volt admin sűrűbben láttuk mindenhol a fórumban,de hát a munka az munka,és ráadásul jól is csinálja

Itt van már doki is a GG
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 15:16

Ritka szitu...csak ketten vagyunk moment a gg-forumban..es nincs ki takaritson se.....

Hm... a nemetnek több mint 600 sörfeleje van,es Würzburgit meg nem ittam..
No akko ..egeszsegünkre !
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Hozztam neked is egy pohárral,majd csak jönn valaki
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 15:16

Ritka szitu...csak ketten vagyunk moment a gg-forumban..es nincs ki takaritson se.....

(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 14:58

Szerencsére nem csak ma nappali tisztaságára ügyelnek
De tom mondjuk elküldhetné hozzám sárlt,prunnét,pillécskét is takaritani

Szerencsére nem csak ma nappali tisztaságára ügyelnek
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 13:19

Talán jobb is így, mert páran biztosan felvettük volna a kesztyűt és szereztünk volna magunknak egy új "barátot"...
És közben persze teleszarjuk a nappalit...
Köszönöm...!

Köszönöm...!
Valamikor intim képnek számitott most meg művészi kategoria
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 14:15

Törölt felhasználó (7767)

Huuhhhh!
Ez a bugyi nem az én stílusom! Húzzad csak le, de izibe!!! Aztán úgy jöhet a kép ismét!!!
Ez a bugyi nem az én stílusom! Húzzad csak le, de izibe!!! Aztán úgy jöhet a kép ismét!!!

Talán jobb is így, mert páran biztosan felvettük volna a kesztyűt és szereztünk volna magunknak egy új "barátot"...
Köszönöm...! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 10:42

Köszönöm...! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)

a szerelmes levelet nyugodtan írogathatod!
én meg kisbetűimmel tiltalak az alábbi indokaim alapján:
1. ezerszer elmondtuk (olvassss vissza!!!), hogy a fórum nem "hejesirási" verseny!
mindenki úgy ír ahogyan tud, vagy jólesik neki!
A HSZ. TARTALMA A LÉNYEG!!!
2. kurvára elkezdted offolni a nappalit a helyesírási kifogásaiddal és az ikonjaiddal
3. itt és ebben a topicban rend, béke, nyugalom honol (ha eddig nem vetted észre), természetesen az egészséges poénok és zrikálások beleférnek!
vagyis nincs felye fikázásnak, éles vitáknak, és (még ha jogos is, de), megalapozatlan kritikáknak!
1 hét, és punktum, addig gondold át, hogy ide nem rondítunk bele olyan sorozat hsz-kel amit tegnap éjfél előtt tettél!
(bocs, hogy kisbetűkkel írtam, de lusta voltam helyesen és nagybetűkkel írni!)
én meg kisbetűimmel tiltalak az alábbi indokaim alapján:
1. ezerszer elmondtuk (olvassss vissza!!!), hogy a fórum nem "hejesirási" verseny!
mindenki úgy ír ahogyan tud, vagy jólesik neki!
A HSZ. TARTALMA A LÉNYEG!!!
2. kurvára elkezdted offolni a nappalit a helyesírási kifogásaiddal és az ikonjaiddal
3. itt és ebben a topicban rend, béke, nyugalom honol (ha eddig nem vetted észre), természetesen az egészséges poénok és zrikálások beleférnek!
vagyis nincs felye fikázásnak, éles vitáknak, és (még ha jogos is, de), megalapozatlan kritikáknak!
1 hét, és punktum, addig gondold át, hogy ide nem rondítunk bele olyan sorozat hsz-kel amit tegnap éjfél előtt tettél!
(bocs, hogy kisbetűkkel írtam, de lusta voltam helyesen és nagybetűkkel írni!)
Huuhhhh!

itt nincs vita, meg privizés!
sipirc átfele a megfelelő topicba!
a többit meg privibe (ez mindenkire érvényes)! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 10:47
sipirc átfele a megfelelő topicba!

a többit meg privibe (ez mindenkire érvényes)! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Na szép napot mindenkinek.
Kaptam egy levelett hangyaboytól mely a következő:Szerintem ne nagyon próbálkozz írással, publikussal pláne ne!
Ugyanis ahhoz azért nem ártana legalább némi alapfokú műveltség avagy veled született intelligencia, ami sajnos alapvetôen hiányzik a lényedbôl, az agyadból. Talán az éneklés menne vagy a rajzolás inkább... Bár az sem egyszerű... :-(
Ilyen fokú helyesírási hibák egy általános iskolában tanuló disznópásztortól is bicskanyitogatóak lennének!!!!!!!
Csak hogy aláírás is legyen:
Gergô
Tisztelt hangyboy 2006,06,01 től a közell 150 hsz átolvasva nem értem hirtelen mi kifogásod támadt a helyesirásommal?honnan veszed hogy én doki vagyok?
Ha akarsz felelsz ha akarsz nem.Amitt prunne irt azon gondolkodj el inkább
Kedves prunne én inkább meg b........ mint levelett irjak,inkább megyek halgatok egy kis zenét
Kaptam egy levelett hangyaboytól mely a következő:Szerintem ne nagyon próbálkozz írással, publikussal pláne ne!
Ugyanis ahhoz azért nem ártana legalább némi alapfokú műveltség avagy veled született intelligencia, ami sajnos alapvetôen hiányzik a lényedbôl, az agyadból. Talán az éneklés menne vagy a rajzolás inkább... Bár az sem egyszerű... :-(
Ilyen fokú helyesírási hibák egy általános iskolában tanuló disznópásztortól is bicskanyitogatóak lennének!!!!!!!
Csak hogy aláírás is legyen:
Gergô
Tisztelt hangyboy 2006,06,01 től a közell 150 hsz átolvasva nem értem hirtelen mi kifogásod támadt a helyesirásommal?honnan veszed hogy én doki vagyok?
Ha akarsz felelsz ha akarsz nem.Amitt prunne irt azon gondolkodj el inkább

Kedves prunne én inkább meg b........ mint levelett irjak,inkább megyek halgatok egy kis zenét

Jó reggelt! Szép napot mindenkinek!