netán bizonyos K. Anna
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 10:30

te lükeeee! az ott örök szerelmed, miután lesüllyed a topicja, s ő maga is

Tudod, drága, ez egy olyan hagyomány, ami nagyjából egyidős a nappalival, szóval nevezhetjük ősi hagyománynak.
Viszont a képek tartalma mindenkinek szól, hiszen kommuna vagyunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 10:31
Viszont a képek tartalma mindenkinek szól, hiszen kommuna vagyunk

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szia Charlotte!
Mindig csak a surdinak, másnak meg semmi.
Nem baj, mi a kevéssel is beérjük. Kellemes szép napot neked.
Nem baj, mi a kevéssel is beérjük. Kellemes szép napot neked.
most ilyen nyilvánosan tegyek be ide képet magamról?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 09:37
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
Surdinak beszúrok egy képet. Surdi, te mit szúrsz be nekem?

Ment, olvasd el.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 08:49

nem udvariasságból írtam
sajnos nem jól látod, nem lehetek szép, mert okos vagyok
te eddig féltél tőlem??? én köszönöm, hogy szánhattam rád kis időt
dobtam egy privit, olvasd majd, és válaszolj

Szia Charlotte!
Nem baj, mi a kevéssel is beérjük. Kellemes szép napot neked. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 09:37
Nem baj, mi a kevéssel is beérjük. Kellemes szép napot neked. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó reggelt!

te lükeeee! az ott örök szerelmed, miután lesüllyed a topicja, s ő maga is
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 08:51

visszanéztem az ajándékok topicba!
ösmerős-ösmerős, de szellentésem se lészen!
ösmerős-ösmerős, de szellentésem se lészen!
Jó reggelt!

Jo reggelt...vagy már nap van?...
Surdi...köszönöm...."mindig van uj és ujabb,hát várd a csodát...."
new...Neked is szia...jo,hogy itt vagy...
Surdi...köszönöm...."mindig van uj és ujabb,hát várd a csodát...."
new...Neked is szia...jo,hogy itt vagy...

Szép jónapot mindenkinek, látom megkaptátok az ajándékokat, most már készülhetünk a karácsonyra.
Na, megyek visszaolvasni, sok a lemaradásom..
Na, megyek visszaolvasni, sok a lemaradásom..
ezt nem értem!
Te okos sem lehetsz, hisz szép vagy! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 08:49
Te okos sem lehetsz, hisz szép vagy! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)

nem udvariasságból írtam

némá!
messzirő ránézünk egy jó nőre oszt má azé baszogacc bennünket!
szabó erika igenis jó nő!
nézz rája az előző tilda fejére! pfúúújjj (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 06:16
messzirő ránézünk egy jó nőre oszt má azé baszogacc bennünket!
szabó erika igenis jó nő!
nézz rája az előző tilda fejére! pfúúújjj (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)

jóóóóóregg
hétalvók
bah..ez a tilda dolog...nekem akkor okozott életreszóló stresszt
, amikor lecserélték a másik tildát erre a tildára...egyébként nekem szabó erika egy anorexiás maca
pasikat akaroooook látni, celebeket, akik vetkőznek! bochkort pl

bah..ez a tilda dolog...nekem akkor okozott életreszóló stresszt

pasikat akaroooook látni, celebeket, akik vetkőznek! bochkort pl

tegnap a ladikossal nagyon egyet értettem!
karácsonyra angol lordnak beöltöztetni a kutyát!
de ki az a beteg gondolkodású, aki a kutyájának ajándékot vesz ilyenkor
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 23:22
karácsonyra angol lordnak beöltöztetni a kutyát!

de ki az a beteg gondolkodású, aki a kutyájának ajándékot vesz ilyenkor

Admin

Jó estét!
Nézelődtem a neten. Mindenféle baromságra ráakadtam:
Nyílt egy képkiállítás kutyáknak, ez a cikk bevezetőszövege:
"DogArt címmel nyílt kiállítás tegnap Budapesten a kutyáknak, de a műélvezet helyett inkább közösülni igyekeztek a kisállatok."
Komolyan mondom, nem értem néha az embereket. Sok tehetséges ember nem tudja megmutatni más embereknek a művészetét, itt meg kolbászról és teniszlabdáról festett képeket állítanak ki kutyáknak.
A másik ma esti gyöngyszemem a Szabó Erika vetkőzött a Barátok köztben. Eleve röhejes a nagy izgalom emiatt, hiszen már vetkőzött bikinire magazinban.
De persze megjelentek a lelkes kommentelők:
"ahhh megbaszlak tilda a faszomat szopod majd, a rabszólgám leszel te geci ahhh, anyád szívja faszom megbaszlak tilta ,segbeduglak tilta üvöltesz tilda baszlak agyon ahh"
Készen vagyok!
Nézelődtem a neten. Mindenféle baromságra ráakadtam:
Nyílt egy képkiállítás kutyáknak, ez a cikk bevezetőszövege:
"DogArt címmel nyílt kiállítás tegnap Budapesten a kutyáknak, de a műélvezet helyett inkább közösülni igyekeztek a kisállatok."
Komolyan mondom, nem értem néha az embereket. Sok tehetséges ember nem tudja megmutatni más embereknek a művészetét, itt meg kolbászról és teniszlabdáról festett képeket állítanak ki kutyáknak.
A másik ma esti gyöngyszemem a Szabó Erika vetkőzött a Barátok köztben. Eleve röhejes a nagy izgalom emiatt, hiszen már vetkőzött bikinire magazinban.
De persze megjelentek a lelkes kommentelők:
"ahhh megbaszlak tilda a faszomat szopod majd, a rabszólgám leszel te geci ahhh, anyád szívja faszom megbaszlak tilta ,segbeduglak tilta üvöltesz tilda baszlak agyon ahh"
Készen vagyok!

hisz mindannyian tudjuk a sör szépségre gyakorolt hatását!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 17:20

visszanéztem az ajándékok topicba!
ösmerős-ösmerős, de szellentésem se lészen! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 08:43
ösmerős-ösmerős, de szellentésem se lészen! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)

te komolyan nem tudod, hogy ki van az ajándékod első képén????
hát izé
nekem máá nyíllott a bicska a zsebembe
oszt lett wón a macskoszmentől ötév kötél!
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 13:19
nekem máá nyíllott a bicska a zsebembe
oszt lett wón a macskoszmentől ötév kötél!

Talán jobb is így, mert páran biztosan felvettük volna a kesztyűt és szereztünk volna magunknak egy új "barátot"...
És közben persze teleszarjuk a nappalit...
Köszönöm...!

És közben persze teleszarjuk a nappalit...

Köszönöm...!
nem udvariasságból írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 08:46

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szép reggelt mindenkinek!
Tudom, hogy udvariasságból írtad, viszont én elmondhatom, hogy te egy kimondottan szép nő vagy, ezért többet nem félek tőled. Sőt elvárom, hogy büntessssssss meg. Köszönöm, hogy szántál egy kis időt rám, szépséges adminom. (Nem félek az adminoktól!)
Tudom, hogy udvariasságból írtad, viszont én elmondhatom, hogy te egy kimondottan szép nő vagy, ezért többet nem félek tőled. Sőt elvárom, hogy büntessssssss meg. Köszönöm, hogy szántál egy kis időt rám, szépséges adminom. (Nem félek az adminoktól!)
Szép reggelt mindenkinek!
Tudom, hogy udvariasságból írtad, viszont én elmondhatom, hogy te egy kimondottan szép nő vagy, ezért többet nem félek tőled. Sőt elvárom, hogy büntessssssss meg. Köszönöm, hogy szántál egy kis időt rám, szépséges adminom. (Nem félek az adminoktól!) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom, hogy udvariasságból írtad, viszont én elmondhatom, hogy te egy kimondottan szép nő vagy, ezért többet nem félek tőled. Sőt elvárom, hogy büntessssssss meg. Köszönöm, hogy szántál egy kis időt rám, szépséges adminom. (Nem félek az adminoktól!) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
te komolyan nem tudod, hogy ki van az ajándékod első képén????
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
de akkor mé hibázod Te el
hejesen:
monynyon le!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 08. szombat 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 08. szombat 23:10

hejesen:
monynyon le!

Törölt felhasználó (729)

Sanyi mondjon le!!!!!!!
az van cica, hogy lotyó a meghirdetés előtti időszak aktív fórumozóit vette számba, és te sajnos (ismert okok miatt) nem voltál...de majd jön és elmondja ő is
viszont, mint régi és megbecsült tagunk jogosan reklamálsz...ezért én felajánlok neked egy ajándékot, csak még ki kell találnom, hogy mi legyen az
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 08:34

viszont, mint régi és megbecsült tagunk jogosan reklamálsz...ezért én felajánlok neked egy ajándékot, csak még ki kell találnom, hogy mi legyen az

örömmel veszem tudomásul,hogy ebből a gennyzsákból nekem nem jutott ajándék.
kiesett a puttonyból?
azért sziasztok!
kiesett a puttonyból?
azért sziasztok!