Pááálinka... a mindenható orvosság
Meg már hideg ilyenkor a domboldal
Itt egy kis gyógyszer és gyógyulj meg mihamarabb!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 07. péntek 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 13:28

Meg már hideg ilyenkor a domboldal

Itt egy kis gyógyszer és gyógyulj meg mihamarabb!

rettenetesen beteg vagyok
de ha valaki ezt kihasználva szétoffolja a fórumot, arra még lesz erőm, hogy tiltsam, vagy megbüntessem

hohooo...a gyurci is beteg....micsoda véletlenek
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 07. péntek 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)

de ha valaki ezt kihasználva szétoffolja a fórumot, arra még lesz erőm, hogy tiltsam, vagy megbüntessem

Mert nem kellett volna a hidegben levetkőzni a Mikulásnak!!!

büntesssssssssss
Úrnőm büntessssssss!
Úrnőm büntessssssss!

hogy 1 klasszikust idézzek:
Egyetértek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 11:26
Egyetértek...

Törölt felhasználó (94621)
VIP

mert te egy ördögfióka vagy:

ezek miatt:

ezek miatt:

nem stimm!
mert észre veszem, h itt vagy! de nagyon hiányoznál ha elmennél!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 11:45
mert észre veszem, h itt vagy! de nagyon hiányoznál ha elmennél!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél.
Hugo, Victor
Neki....
Hugo, Victor
Neki....
Egyetértek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 11:45

Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél.
Hugo, Victor
Neki....
Hugo, Victor
Neki....
Hugo, Victor
Neki....
Hugo, Victor
Neki....
mert te egy ördögfióka vagy:

ezek miatt:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 07. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 11:23

ezek miatt:

és vannak olyan emberek
akiknek a lelkében a pokol tüze ég!
nos én olyan vagyok!
nos én olyan vagyok!

és vannak olyan emberek
nos én olyan vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 11:19
nos én olyan vagyok!

VIP

És a befejezés.........

És a befejezés.........

Fred!
gyönyörűek a számok!
de nincs vmi jó hangulatod!
még Jimmy is tetszett, pedig nálam Sumi/Kanna kategória! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 11:02
gyönyörűek a számok!
de nincs vmi jó hangulatod!
még Jimmy is tetszett, pedig nálam Sumi/Kanna kategória! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Na mégegy, és a mai zenei tevékenységem befejeztem.
Ez a szám az amihez a legtöbb emlékem fűződik, sajnos......
KATT IDE!
KATT IDE!
Na mégegy, és a mai zenei tevékenységem befejeztem.
KATT IDE!
KATT IDE!
Nah...én nm nagyon hallgattam(ok) Jimmit...de ez tetszett...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 10:26

VIP

Örülök, hogy tetszett.
Akkor most egy kevésbé közismert Jimmy számmal (nagyon szerettem /szeretem a hangját) mondom el a mai hangulatom (ilyen topic nincs)
KATT IDE!
Akkor most egy kevésbé közismert Jimmy számmal (nagyon szerettem /szeretem a hangját) mondom el a mai hangulatom (ilyen topic nincs)
KATT IDE!

VIP

Surda! ez nem gond, de ha valaki lát a sorok között, az átérzi amit talán nem is kellene megmagyarázni.........
Surda! ez nem gond, de ha valaki lát a sorok között, az átérzi amit talán nem is kellene megmagyarázni.........
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 07. péntek 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
nem wok nappalis lány, de sorry belehallgattam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 09:47

VIP

Tegnap egy barátom temetésén voltam, gondolom nem kell részleteznem a tegnapi hangulatom.
Tudom az élet nem áll meg, egyszer mindenkit elfelednek, de akkor jó ha nyomot hagyunk magunk után, és az olyan legyen, hogy szeretettel emlékezzenek ránk.
Ezt a dalt a nappalis lányoknak küldöm: KATT IDE!
Tudom az élet nem áll meg, egyszer mindenkit elfelednek, de akkor jó ha nyomot hagyunk magunk után, és az olyan legyen, hogy szeretettel emlékezzenek ránk.
Örülök, hogy tetszett.
KATT IDE! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 10:10
KATT IDE! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem ma nagyon nagy örömöt szereztél ezzel a dallal...Imádom......
"...de Téged mostmár féltelek,szeress ugy,hogy jo legyen
Örizz meg,elveszek,ha nem figyelsz Rám...."

Örizz meg,elveszek,ha nem figyelsz Rám...."
Nekem ma nagyon nagy örömöt szereztél ezzel a dallal...Imádom......
Örizz meg,elveszek,ha nem figyelsz Rám...." (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 09:47

Örizz meg,elveszek,ha nem figyelsz Rám...." (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Tegnap egy barátom temetésén voltam, gondolom nem kell részleteznem a tegnapi hangulatom.