neeemmmmm
én leszek a Búúú faló Bill!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:12
én leszek a Búúú faló Bill!

Akkor én becézhetlek majd "BILI-NEK"...
Zenélős bili lesző...
Pina!

Zenélős bili lesző...

Pina!
Te Bili...izé...Surdi...egy ideje máá azon tünődöm,hogy wan ééé...olyan nap mikor az öreg Fred...nm nyalizik Charl-nak...
...ez a szerelem?!
PINA!

PINA!

bizony szépek!
elképzeltem, h azzal kényeztetsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:14
elképzeltem, h azzal kényeztetsz!

Törölt felhasználó (52127)

szerencséd..hogy kijavitottad azt a lepcses szot.....igen is...Nekem szépek az ajkaim...

Attól még lepcses maradt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:14

szerencséd..hogy kijavitottad azt a lepcses szot.....igen is...Nekem szépek az ajkaim...

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:12

Zenélős bili lesző...
Pina!

Zenélős bili lesző...

Pina!
Szép reggelt mindenkinek!
Kedves Charlotte!
Köszönjük a mikulás ajándékozási ötletet, én mint régi "netes" elmondhatom, hogy nagyon sok fórum megirigyelhetné ezt az összetartást, mégegyszer gratula.
Kedves Charlotte!
Köszönjük a mikulás ajándékozási ötletet, én mint régi "netes" elmondhatom, hogy nagyon sok fórum megirigyelhetné ezt az összetartást, mégegyszer gratula.

Zenélős bili lesző...
Pina! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:06

Zenélős bili lesző...

Pina! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Mikijével Nikijével?
erről jut eszembe, h nick nevet fogok váltani:
Bill-re
és egyúttal bejelentem, h ezentúl csak marhahúst eszek!
Bill-re
és egyúttal bejelentem, h ezentúl csak marhahúst eszek!
Bambuléjok...csak bambuléjok egyelőre...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor tedd oda a bort is forrni! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)

kicsit bemelegítem a nappalit ezen a szép, kellemes, ünnepélyes, de hideg estén:

egy kis közös ajándék mindenkinek:

Mikijével Nikijével?
Bill-re
és egyúttal bejelentem, h ezentúl csak marhahúst eszek! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 20:58
Bill-re
és egyúttal bejelentem, h ezentúl csak marhahúst eszek! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez szígyen, meg is sértődök!
Mi van? Mindenki ünnepségen van?
Most akkor tehetek a tűzre a kandallóban.
És már megint Magammal társalgok!
Kabbe Surdi, ezért is Te vagy a hibás!
És Mindenkinek jó éjt! Mikijével, vagy Nikijével, vagy bárkivel!

Mi van? Mindenki ünnepségen van?

Most akkor tehetek a tűzre a kandallóban.
És már megint Magammal társalgok!

Kabbe Surdi, ezért is Te vagy a hibás!

És Mindenkinek jó éjt! Mikijével, vagy Nikijével, vagy bárkivel!

De ha egyszer annyira kíwántam a lepcses szádat...mit szádat...azokat a gyönyörű ajkakat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 07:58

én mondtam Neked az elmulthéten..hogy nem kellene annyit csokoloznunk..mert beteg vagyok...de beszélhettem Én Neked.......tessék...elkaptad Tölem..

Teeeeee
azé nem minden hétfűn és prénteken nem gyüwök! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 16:36
azé nem minden hétfűn és prénteken nem gyüwök! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha holnap jönne Surdi dolgozóba, bár Ő írta, hogy a tudomány jelenlegi állása szerint hétfőn és pénteken nem dolgozik, akkor Tom is felkészülhet egy talicska majomra Tőle!
És Én mit kapok?

És Én mit kapok?

kívánom, h a döntőt is ilyen nyögvenyelősen nyerjék meg, mint a tegnapi lenygyelek ellenit!
jó reggelt!
királylány!
baby!
ne kajabálja annyira! Teeeee! zsong a fejem!
no némmá!
molle anyó is parancsolgat!
én meg csak csoszogok itt nagy álmosan! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 16:11
jó reggelt!
királylány!
baby!
ne kajabálja annyira! Teeeee! zsong a fejem!
no némmá!
molle anyó is parancsolgat!
én meg csak csoszogok itt nagy álmosan! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)

kedves surdikám!
a magas lasztikat ügyesen csapkodod, mint a legyeket (de ettől még több nappalis csajt nem fogok átpasszolni neked!)
és különben is, reflexből írtam az ominózus hsz-t, de kijavítottam már!
és annyira szeretem a kézis csajokat, természetesen a magyarokat, hogy az, és ott már freudi elírás volt...vazzeg!
a magas lasztikat ügyesen csapkodod, mint a legyeket (de ettől még több nappalis csajt nem fogok átpasszolni neked!)

és különben is, reflexből írtam az ominózus hsz-t, de kijavítottam már!
és annyira szeretem a kézis csajokat, természetesen a magyarokat, hogy az, és ott már freudi elírás volt...vazzeg!

én mondtam Neked az elmulthéten..hogy nem kellene annyit csokoloznunk..mert beteg vagyok...de beszélhettem Én Neked.......tessék...elkaptad Tölem..
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 07. péntek 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 07:09

Jóó reggelt!
Nálam túl meleg wan..asszem belázasodtam...elkaptam wmi xart...
Kellemes napot mindenkinek...

Jóó reggelt!

Kellemes meleg van. El is bóbiskoltam.
Na, megyek az ágyamba.
Jó éjt mindenkinek! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 22:11
Na, megyek az ágyamba.
Jó éjt mindenkinek! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)

kicsit bemelegítem a nappalit ezen a szép, kellemes, ünnepélyes, de hideg estén:

ahha!
voltam moziban!
de csak arra emlékszem, hogy az utolsó sorba "ültünk", arra már nem, hogy kocsik is voltak e előttünk...
(jaaaa, de voltak! a vásznon!)
arra viszont tisztán emlékszem, hogy kurva jól leszoptak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 21:21
voltam moziban!
de csak arra emlékszem, hogy az utolsó sorba "ültünk", arra már nem, hogy kocsik is voltak e előttünk...

(jaaaa, de voltak! a vásznon!)
arra viszont tisztán emlékszem, hogy kurva jól leszoptak...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó estét!
Voltatok már autós moziban? Emlékezetes volt? Esetleg volt, aki nem a filmet nézte?
Voltatok már autós moziban? Emlékezetes volt? Esetleg volt, aki nem a filmet nézte?

Jó estét!