Tegnap egy barátom temetésén voltam, gondolom nem kell részleteznem a tegnapi hangulatom.
Tudom az élet nem áll meg, egyszer mindenkit elfelednek, de akkor jó ha nyomot hagyunk magunk után, és az olyan legyen, hogy szeretettel emlékezzenek ránk.
Ezt a dalt a nappalis lányoknak küldöm: KATT IDE!
Tudom az élet nem áll meg, egyszer mindenkit elfelednek, de akkor jó ha nyomot hagyunk magunk után, és az olyan legyen, hogy szeretettel emlékezzenek ránk.
Ezt a dalt a nappalis lányoknak küldöm: KATT IDE!
Deee rettenetesen...
...hoool wan az mééég...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 09:09

Törölt felhasználó (52127)

Te fiukaaaa..nem félsz attol,hogy egyszer összeakasztjuk a bajszunkaaat?

Psssssssssssssszt........
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:46

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Igen, ez a szerelem!

Te fiukaaaa..nem félsz attol,hogy egyszer összeakasztjuk a bajszunkaaat?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagy én kényeztettem nem ugy mind Surdi
Amugy jó napot napalisok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:14

Törölt felhasználó (52127)

szerencséd..hogy kijavitottad azt a lepcses szot.....igen is...Nekem szépek az ajkaim...

az én zsákomban is van minden jó!
és akarom, h így juss hozzá a benne lévő jó dolgokhoz!
érzem a farkamon a nyelved! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:45
és akarom, h így juss hozzá a benne lévő jó dolgokhoz!
érzem a farkamon a nyelved! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
Nem feledtem el, csak este sokkot kaptam. Az történt ugyanis, hogy kikapcsoltam a telefonomat éjjel 11-kor és mivel ritkán kapcsolom ki, a PIN(A)-kódja nincs bevésődve az agyamba rendesen. És kómásan rosszul jutott eszembe, tudtam, hogy van benne 2-es, 7-es, 0, meg valamelyik kétszer. De hogy pontosan mi a sorrend?
Na, és akkor a PUK-kódig eljutottam, és nagy izgalmamban, hogy vajon megvan-e a 8 évvel ezelőtt kapott cetli a PUK-ról, elfelejtettem képet betenni neked.
És tartozom több nappal visszamenőleg, tudom.
De akkor meg az volt, hogy jött a Mikulás és volt a zsákjában minden jó
Tudom, sok a szöveg.
Szóval: Surdinak a képek (és a gondolatok)

Nem feledtem el, csak este sokkot kaptam. Az történt ugyanis, hogy kikapcsoltam a telefonomat éjjel 11-kor és mivel ritkán kapcsolom ki, a PIN(A)-kódja nincs bevésődve az agyamba rendesen. És kómásan rosszul jutott eszembe, tudtam, hogy van benne 2-es, 7-es, 0, meg valamelyik kétszer. De hogy pontosan mi a sorrend?
Na, és akkor a PUK-kódig eljutottam, és nagy izgalmamban, hogy vajon megvan-e a 8 évvel ezelőtt kapott cetli a PUK-ról, elfelejtettem képet betenni neked.

Tudom, sok a szöveg.

Igen, ez a szerelem!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:19

Te Bili...izé...Surdi...egy ideje máá azon tünődöm,hogy wan ééé...olyan nap mikor az öreg Fred...nm nyalizik Charl-nak...
...ez a szerelem?!
PINA!

PINA!

Jó reggelt!
Tudom, sok a szöveg.

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:21

Tudom, sok a szöveg.

Teeee
Neked mé' baj, h a Fred bátyámnak is van ízlése!
legalább addig Sárl is el van foglalva /de Te fehérszemély nem feledtél el vmit?
/ és nem tűnik fel Nekije, h mással kokettálok!
legalább addig Sárl is el van foglalva /de Te fehérszemély nem feledtél el vmit?

Mer azsé, Kend!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)

ángyóm-néném!
mire akarsz várnyi? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:39
mire akarsz várnyi? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt nappali!
Akkor Én már ne is várjak?
Pedig a Jézuskának még meglepit is akartam készíteni!
Jó reggelt nappali!
Dehogy wagyok irigy...jókat mosolygok...eszemben sincs irigykedni w Charl-tól megwonni az élwezeteket...
Bolond akit illit feltételez rólam...

Bolond akit illit feltételez rólam...

a lényeg, h Sárlottot jól + ...
izé dolgozd/dolgozzuk!
izé dolgozd/dolgozzuk!
Nem csüggedek, dolgozom a feladaton.......sosem adom fel.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:25

ne csüggedj!
hisz diszember van!
és nem köll a jövő diszemberig várnod!
pedig mindent megtettél érte!
-bisztoss jó munkásemberként beijetté a feladattó!
hisz diszember van!

ne csüggedj!
hisz diszember van!
-bisztoss jó munkásemberként beijetté a feladattó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:24
hisz diszember van!

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Na idefigyelj fiatal kis barátom!
Ne irigykedjél, mert az öreg Fred csak nyalna Charlottenak de sajnos nem jött össze a dolog.
Még...........
Ne irigykedjél, mert az öreg Fred csak nyalna Charlottenak de sajnos nem jött össze a dolog.
Még...........
eztet nagyon ceressem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Na idefigyelj fiatal kis barátom!
Még...........
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Még...........

Te Bili...izé...Surdi...egy ideje máá azon tünődöm,hogy wan ééé...olyan nap mikor az öreg Fred...nm nyalizik Charl-nak...
...ez a szerelem?!
PINA!

PINA!

Teeee
/ és nem tűnik fel Nekije, h mással kokettálok!

...ez a szerelem?!
PINA!

PINA!

SZÉP JÓ REGGELT !