Hadd legyen boldog ez a szegény gyerek holnap reggel:

- az a helyzet, hogy akinek kicsi gyerekei vannak, azoknak a gyerekek miatt is kell karácsonyfát állítani (én a gyerekek kb. általános iskolás korukig állítottam, mert csak addig igényelték), majd azt követően már csak karácsonyi díszekkel, fényekkel érzékeltettem az ünnepet.
- nem vagyok híve a természet csonkításának, mint ahogyan az állatokat, és az élővilág koronázatlan "királyát" az embereket is szeretem!
- ezért a mai elvem, hogy inkább (giccses) műfenyő, mint az erdő legértékesebb és legszebb fáit írtani (sajnos régebben én is igazi fenyőt használtam karácsonyfának, már az illata miatt is)!
- ezért PINA-s lófax surdinak a seggébe, baxxa őt meg a Kelemen Anna (húúúú, ezt lehet, hogy holnap vissza kell szívnom, mert megharagszik érte...ez túl erős "sértésnek" tűnik...na majd meglátjuk...max. megkövetem...
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 04. kedd 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 17:05
- nem vagyok híve a természet csonkításának, mint ahogyan az állatokat, és az élővilág koronázatlan "királyát" az embereket is szeretem!
- ezért a mai elvem, hogy inkább (giccses) műfenyő, mint az erdő legértékesebb és legszebb fáit írtani (sajnos régebben én is igazi fenyőt használtam karácsonyfának, már az illata miatt is)!
- ezért PINA-s lófax surdinak a seggébe, baxxa őt meg a Kelemen Anna (húúúú, ezt lehet, hogy holnap vissza kell szívnom, mert megharagszik érte...ez túl erős "sértésnek" tűnik...na majd meglátjuk...max. megkövetem...

te egy hüjjje vagy!!!
ezrek díszítenek műfenyőt, rajtam kívül is...az enyém pedig tökéletes...veled ellentétben...mert te egy hüjjje vagy!
én sem fikázom azokat, akik hüjje giccses tirke-tarka baromságokat aggatnak a göcsörtös igazi fenyőjükre díszítés címszóval
basssszon meg két talicska majom
te egy hüjjjje vagy

ezrek díszítenek műfenyőt, rajtam kívül is...az enyém pedig tökéletes...veled ellentétben...mert te egy hüjjje vagy!

én sem fikázom azokat, akik hüjje giccses tirke-tarka baromságokat aggatnak a göcsörtös igazi fenyőjükre díszítés címszóval

te egy hüjjjje vagy

a farkadon kívül nem vagyok hajlandó semmit állítani
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 04. kedd 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 17:11

(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 04. kedd 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Hééééé! Ennyi majom nincs is a földön....
Vagy csak talicskából van kevés? Szegény Papa...
Te meg állíts egy ágat a mű mellé, vagy holnap énekelhetsz nekem a telefonban.....

Te meg állíts egy ágat a mű mellé, vagy holnap énekelhetsz nekem a telefonban.....
Hééééé! Ennyi majom nincs is a földön....
Te meg állíts egy ágat a mű mellé, vagy holnap énekelhetsz nekem a telefonban..... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 04. kedd 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 17:05

Te meg állíts egy ágat a mű mellé, vagy holnap énekelhetsz nekem a telefonban..... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 04. kedd 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)

te egy hüjjje vagy!!!
te egy hüjjjje vagy

te egy hüjjjje vagy

életem legjobb randija:
a világ egyik legédesebb pasijával történt...egy folyóparti szexes randi
legrosszabb: nem emlékszem rá...szerintem nem volt ilyen
a randi alatt mit értünk pontosan? idegen emberrel, első randi? azt nem...vagy ismerőssel olykor-olykor? az izgalmas
álomrandi: nincs...lehet, hogy egy véletlen összefutásból lesz a legjobb, legtökéletesebb...az előre eltervezett, nagyon megszervezett randik nem biztos, hogy jól sikerülnek (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 15:00
a világ egyik legédesebb pasijával történt...egy folyóparti szexes randi

legrosszabb: nem emlékszem rá...szerintem nem volt ilyen
a randi alatt mit értünk pontosan? idegen emberrel, első randi? azt nem...vagy ismerőssel olykor-olykor? az izgalmas

álomrandi: nincs...lehet, hogy egy véletlen összefutásból lesz a legjobb, legtökéletesebb...az előre eltervezett, nagyon megszervezett randik nem biztos, hogy jól sikerülnek (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Netes bolyongásom közben találtam egy jó kérdést, azt kibővítettem:
- Milyen volt életetek legjobb randija?
- Milyen volt a legrosszabb?
- Szerettek/szerettetek randizni?
- Milyen lenne nektek egy álomrandi? Hol lennétek, mit csinálnátok?

Sárl! holnap válaszolok..Most mennem kő...
Ugye várjátok, hogy visszajöjjek?
Ugye várjátok, hogy visszajöjjek?

te egy hüjjje vagy!!!
te egy hüjjjje vagy
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 04. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 13:32

te egy hüjjjje vagy

egy idétlen ünnep miatt mennyi fát elszúrunk.
hehe
meg húst se eszel, mert a Te idétlenséged miatt ne gyilokoljanak le állatokat!
haggyámá evvel a baromsággal!
hisz ezé ültetik őket! ha nem vennék meg meg se teremtenék a fát!
de a műizében igazad van!
igénytelen aki műszart díszít! idős egyedülállón kívül nem tudom elfogadni ezt az igénytelenséget!
gyurci! Te smúcig!
a tököd szétrúgom, ha a gyerekeidnek is műfát vettél!
sanyi nem jól tudod!
a SZILVA p/r/unci puSZILVA a legjobb!
no lépek már!
jót ne halljak!
csőtök!
hehe

igénytelen aki műszart díszít! idős egyedülállón kívül nem tudom elfogadni ezt az igénytelenséget!
gyurci! Te smúcig!

sanyi nem jól tudod!

no lépek már!
jót ne halljak!
csőtök!

Legjobb?
Pff, nem tudom. Talán mikor először kellett igazán udvarolnom egy lánynak, aztán a moziban megfogtam a kezét, vagy amikor óvatos előretöréssel, nekem adta az első csókját a Margit-szigeten... (kicsit szégyellem, hogy ilyen pasi volt neki az első fiúja... :( )
Legrosszabb?
Amikor először rossz irányba jöttem fel az aluljáróból ("Hehe, mindjárt visszaérünk a Borárosra" "Mi...?"
Aztán mikor beültünk valahova, akkor volt, hogy erősen megkapaszkodtam a tonicomban és kínosan néztem körbe, hogy hátha látok valamit, amiről eszembe jut mégis valami amit mondhatnék...
Pedig tetszett, aranyos volt... aztán jó hamar elkelt, én meg hoppon maradtam... :(
Szeretek-e?
Hát nem tudom, istenigazából nem is tudom milyen az, az előzőben említett kettőről is csak gondolom, hogy olyasmik voltak...
Pf, nem tudom. Van nekem olyan? Lány legyen, kedves legyen, és valami jópofát csináljunk, amit mindketten élvezünk, aztán hadd legyünk egy kicsit magunk valami csendesebb, eldugott környezetben. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Pff, nem tudom. Talán mikor először kellett igazán udvarolnom egy lánynak, aztán a moziban megfogtam a kezét, vagy amikor óvatos előretöréssel, nekem adta az első csókját a Margit-szigeten... (kicsit szégyellem, hogy ilyen pasi volt neki az első fiúja... :( )
Legrosszabb?
Amikor először rossz irányba jöttem fel az aluljáróból ("Hehe, mindjárt visszaérünk a Borárosra" "Mi...?"
Aztán mikor beültünk valahova, akkor volt, hogy erősen megkapaszkodtam a tonicomban és kínosan néztem körbe, hogy hátha látok valamit, amiről eszembe jut mégis valami amit mondhatnék...
Pedig tetszett, aranyos volt... aztán jó hamar elkelt, én meg hoppon maradtam... :(
Szeretek-e?
Hát nem tudom, istenigazából nem is tudom milyen az, az előzőben említett kettőről is csak gondolom, hogy olyasmik voltak...
Pf, nem tudom. Van nekem olyan? Lány legyen, kedves legyen, és valami jópofát csináljunk, amit mindketten élvezünk, aztán hadd legyünk egy kicsit magunk valami csendesebb, eldugott környezetben. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Szia! Hát megjött a Jézuska!
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2007. 12. 04. kedd 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 16:30

Már túl vagyok néhányon
Jó rég voltam itt, de látom sok mindenki nem cserélődött.

Már túl vagyok néhányon

Tom! Ez a "blody glove" trikó marha rosszul áll neked. Ebbe ne pózolj, mert jézus infarktust fog kapni
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 12:43

gyapi vazze!
ez qrva jó!
csak máskor ne ilyen féltökrészegen készült képet használj, amin veresre vedelte magát!
ez qrva jó!
csak máskor ne ilyen féltökrészegen készült képet használj, amin veresre vedelte magát!
1.Érzelmektöl tulfütött...éppen ezért...számomra gyönyörü...
2.Még a rosszban is volt valami jo....
3.Szerettem/multidöben/
4.Teljesen mindegy..csak azzal legyen..akivel Én szeretném...
surdii..na..melyik válaszomban szerepeltél babyyy....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2.Még a rosszban is volt valami jo....

3.Szerettem/multidöben/
4.Teljesen mindegy..csak azzal legyen..akivel Én szeretném...

surdii..na..melyik válaszomban szerepeltél babyyy....

Admin

hát ja, de pont ez volt a kérdés, hogy tényleg van-e ennyi fa, amit ültetek? :O
Aztán Charlotte kimondta az igazságot. De remélem azt a kommentemet is olvastad. (persze, én is utálom az állatvédő-vegetáriánusokat
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 04. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 13:32
Aztán Charlotte kimondta az igazságot. De remélem azt a kommentemet is olvastad. (persze, én is utálom az állatvédő-vegetáriánusokat

egy idétlen ünnep miatt mennyi fát elszúrunk.
hehe
gyurci! Te smúcig!
sanyi nem jól tudod!
no lépek már!
jót ne halljak!
csőtök!
hehe

gyurci! Te smúcig!

sanyi nem jól tudod!

no lépek már!
jót ne halljak!
csőtök!

Ne viccelj már! Plusz-mínusz pár centivel már nem foglalkozunk.

egyetértek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 13:44

Törölt felhasználó (52127)

hogy Te mekkora lökött vagy...Istenem....
ha nem volnál...csak a kitalálásod volna nehezebb

hogy Te mekkora lökött vagy...Istenem....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 04. kedd 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 13:41

a múltkor megállított a rendőr
oszt mutatta ott az út közepén van egy fehér csík!
erre én mind felszívtam!
erre én mind felszívtam!

ki kell elkapni és megkarmolni?

a múltkor megállított a rendőr
erre én mind felszívtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 13:39
erre én mind felszívtam!

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Surda drogozol? honnan szerzed az anyagot? nekem is, nekem is......

mennyé oszt fényképezzé az időjárásba.
majd rajzolj valami giccset!
Fred
el nefeledd:
PINA neked a nyelvedre
utánna meg húzd a hegyedre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 13:38
majd rajzolj valami giccset!
Fred
el nefeledd:
PINA neked a nyelvedre
utánna meg húzd a hegyedre!

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Na szevasztok, délután nem leszek, tudom nem baj...