nem azt akartad irni..hogy még szerencse,hogy a csajok.."nemdülnek" be Nekije mindenféle szépszora?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 14:54

már mondtam neki, hogy nem kell mindent, de főleg Téged komolyan venni! nálad nagyobb bolond max. én vagyok...habár sokszor felülmúlsz a faxságokban...
...még szerencse, hogy a csajokat nem nyúlod le, és csak a pofád jár folyamatosan...

már mondtam neki, hogy nem kell mindent, de főleg Téged komolyan venni! nálad nagyobb bolond max. én vagyok...habár sokszor felülmúlsz a faxságokban...
...még szerencse, hogy a csajokat nem nyúlod le, és csak a pofád jár folyamatosan...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 14:21

én hippben bíztam
de lebarmolt!
csak azt tudnám illenkó mijen gyóccere gurúl el, mer szerzek én Neki!
illenkó nem érti a wiccet
azé benned még lehet bizni!

azé benned még lehet bizni!
ezt a mikulást napi szinten el tudnám viselni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 14:24

Törölt felhasználó (52127)

No mire jön fel Zelli!?
Toligálják össze-vissza a majmokat!
A Desperado mexikói eredetijében mégjobb pasi van.
Jaj! Nem találom a spanyol szótáramban!
Mondjuk igen régi, 1928-as!
Igazi espana díszlexikon. Ezt most Surdinak küldöm, meg egy talicska majmot!
Toligálják össze-vissza a majmokat!

A Desperado mexikói eredetijében mégjobb pasi van.
Jaj! Nem találom a spanyol szótáramban!

Mondjuk igen régi, 1928-as!

én hippben bíztam
de lebarmolt!
azé benned még lehet bizni! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 14:16

azé benned még lehet bizni! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Mikulásra nem volt még egy dögös GICCS!
na most adok neked egyet...kimondottan Neked és a műfenyőhöz kerestem (értékeld, hogy mennyit baszakodtam, míg megtaláltam a neten!!!)

ehhhh, ez meg a Tied, hogy nehogy megüssön a guta:
na most adok neked egyet...kimondottan Neked és a műfenyőhöz kerestem (értékeld, hogy mennyit baszakodtam, míg megtaláltam a neten!!!)

Mikulásra nem volt még egy dögös GICCS!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)

stimm
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 13:48

ez egy szerelmes dalocska baby....tudod...mikor érzelemböl szeretkezünk...

béby!
ezt kívánom én is magamnak!
de értsd már meg -és ezért nem olvasom el a Ti válaszotokat- hogy magáról az ilyen dolgokról ez a véleményem. tehát nem Téged igénytelezlek le, hanem aki ilyet díszít. de volt már ilyen dolog nem egy a nappaliban!
ha most elolvasom, h Te műfenyőt állítasz nem ebben a stílusban kezdem és az már nem lett volna őszinte!
teccikérteni???
és ugyanúgy a hangodról is az a véleményem!
nem is tudom ki, de talán gyurci írta, h beleborsózott a háta!
az enyém is!
gyönyörű a hangod! és én is elképzeltem, h közben éppen ...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 13:34
ezt kívánom én is magamnak!
de értsd már meg -és ezért nem olvasom el a Ti válaszotokat- hogy magáról az ilyen dolgokról ez a véleményem. tehát nem Téged igénytelezlek le, hanem aki ilyet díszít. de volt már ilyen dolog nem egy a nappaliban!
ha most elolvasom, h Te műfenyőt állítasz nem ebben a stílusban kezdem és az már nem lett volna őszinte!
teccikérteni???
és ugyanúgy a hangodról is az a véleményem!
nem is tudom ki, de talán gyurci írta, h beleborsózott a háta!
az enyém is!
gyönyörű a hangod! és én is elképzeltem, h közben éppen ...

hogy te mekkora egy mocsok vagy! először leigénytelenezel, aztán meg nyalod a seggemet? te..te..te...ööö...talicska majmos
azt kívánom neked, hogy a műfenyőm alatt hallgasd a sanyinak írott dalomat, a pontos szöveggel...élőben

azt kívánom neked, hogy a műfenyőm alatt hallgasd a sanyinak írott dalomat, a pontos szöveggel...élőben

ez egy szerelmes dalocska baby....tudod...mikor érzelemböl szeretkezünk...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)

hogy te mekkora egy mocsok vagy! először leigénytelenezel, aztán meg nyalod a seggemet? te..te..te...ööö...talicska majmos
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 09:04

OK!
de isten bizony. sokkal kevesebb hanggal rendelkezők adtak ki már lemezt!
gyönyörű hang!
jó egyetlen helyen hallatszott a képzés hiánya, de nekem nagyon tetszett! ŐSTEHETSÉG
ja én elképzeltem azt, h Neked is énekel ilyet, beteszitek CD lejátszóba és erre szeretkeztek!
de isten bizony. sokkal kevesebb hanggal rendelkezők adtak ki már lemezt!
gyönyörű hang!
jó egyetlen helyen hallatszott a képzés hiánya, de nekem nagyon tetszett! ŐSTEHETSÉG
ja én elképzeltem azt, h Neked is énekel ilyet, beteszitek CD lejátszóba és erre szeretkeztek!

nos mikor Veled leszek ez szóljon!
sajna csak bekukk! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 09:49
sajna csak bekukk! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok...
Csak beköszöntem...legyen mindenkinek szép napja...
hoztam Nektek valamit...
Mindenkinek...
hoztam Nektek valamit...
Mindenkinek...

Nöknek nincs ilyen memoriateszt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem...qwa szar a memóriám...ammmá bisztosz....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Memóriateszt KATT IDE!
Jaj! Nagyon jó! Csak amikor ez a szám készült, még túl fiatal voltam a szexhez. Utána már nem!
Meg volt egy másik hasonló szám, valami 38 fok árnyékban!
Ez a kéményes eset nagyon faintos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 11:34

Meg volt egy másik hasonló szám, valami 38 fok árnyékban!

Ez a kéményes eset nagyon faintos!

Örülök,hogy tetszik Nektek....pont azért raktam be..mert Nekem is egy jocsomo szép dolog jut rola az eszembe.....hmm..még ma is romantikázom..ha hallom....
Örülök,hogy tetszik Nektek....pont azért raktam be..mert Nekem is egy jocsomo szép dolog jut rola az eszembe.....hmm..még ma is romantikázom..ha hallom....
Ez jóó...tetszik...aranyos..

Megboldogult fiatalkorom legkedvesebb francia szerelmes száma...húúúú vazzeg, mekkorákat dugtam rá...

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 09:49

Sziasztok...
hoztam Nektek valamit...
Mindenkinek...
hoztam Nektek valamit...
Mindenkinek...

Sziasztok...
hoztam Nektek valamit...
Mindenkinek...
hoztam Nektek valamit...
Mindenkinek...