Szép jó éjszakát mindenkinek, holnap hosszú napom lesz megint. Temetés sajnos, valószínű nem nagyon leszek.
Szívesen látom kedves uram! Szívesen venném ha segítene nekem is karácsonyfát álllítani
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 05. szerda 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 17:52

Ha megengedi kedwes...akkor néha...néha napján...napjában többször is...bemerészkednék a szobájába...

Ha megengedi kedwes...akkor néha...néha napján...napjában többször is...bemerészkednék a szobájába...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 16:23
hova kerültem..?

Törölt felhasználó (9148)

hova kerültem..?

hova kerültem..?
Te megkérted Briliáns kezét?
Surda megint csak a majmokat kell, hogy segítségül hívjam. Ne asszociálj. Egy Briliánsnak a nevéhez méltó ajándék kell, és azért választottam azt a gyűrűt. Kiforgatod a dolgokat de ezt már megszoktam tőled. Az ünnepre való tekintettel most nem teszem be a majmokat. (ja, hogy szar a munkahelyi géped, és a neted arról nem én tehetek, szólj a főnöködnek adjon másikat)
PINA!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 05. szerda 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 15:28
Surda megint csak a majmokat kell, hogy segítségül hívjam. Ne asszociálj. Egy Briliánsnak a nevéhez méltó ajándék kell, és azért választottam azt a gyűrűt. Kiforgatod a dolgokat de ezt már megszoktam tőled. Az ünnepre való tekintettel most nem teszem be a majmokat. (ja, hogy szar a munkahelyi géped, és a neted arról nem én tehetek, szólj a főnöködnek adjon másikat)
PINA!

de nálam csak most jutott el a gyűrőig!
de hol a giccs?
ez egy gyönyörű gyűrű!
hidd már el semmi bántó szándékom nem volt!
tom!
kösz az elismerést! de a hipp ajándékában sokkal több munka van!
nos PINA-PINA-P/R/UNCI
mindenkinek!
legyetek jók!

de hol a giccs?
ez egy gyönyörű gyűrű!
tom!
nos PINA-PINA-P/R/UNCI
mindenkinek!
legyetek jók!

de hol a giccs?
ez egy gyönyörű gyűrű!
tom!
nos PINA-PINA-P/R/UNCI
mindenkinek!
legyetek jók!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 15:23

de hol a giccs?
ez egy gyönyörű gyűrű!
tom!
nos PINA-PINA-P/R/UNCI
mindenkinek!
legyetek jók!

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Surda te meg nem lehetsz ekkora fasz! Ha nem láttad volna az én ajándékomat a KATTINTS IDE tartalmazza. Mielőtt bírálsz valamit, nézd meg jobban. Most menj vissza és olvasd el figyelmesen, és utána kérj elnézést!
Surda te meg nem lehetsz ekkora fasz! Ha nem láttad volna az én ajándékomat a KATTINTS IDE tartalmazza. Mielőtt bírálsz valamit, nézd meg jobban. Most menj vissza és olvasd el figyelmesen, és utána kérj elnézést!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 05. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 15:10

nagyon elfoglalt lehetsz, ha már egy kib@szott giccsre se futja!
teccet tominak a moncsis ajándék!
ötletes, gondolom nagyon örülni fog neki, és neked agyaránt...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 05. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ötletes, gondolom nagyon örülni fog neki, és neked agyaránt...

úgy látom Te jobban vágod a témát, mint Fred bátyám!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 05. szerda 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ehunn e, ezen ne múljon a mai napod:

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 05. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 15:10

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 15:05
VIP

Surda ecsém, miért meregeted azokat a bánatos szemeidet?
pedig gondoltam arra, h venni kéne egy mikulás sapka alakú óvszert. felhúzom lefotózom és beteszem ide a jányoknak!
tom!
ha lehet az ajándékozós topicba hagyd bent a kívánságokat! /3-as hsz-ed/ (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 05. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)

tom!
ha lehet az ajándékozós topicba hagyd bent a kívánságokat! /3-as hsz-ed/ (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 05. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Surda ecsém, miért meregeted azokat a bánatos szemeidet?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 05. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
gratula az eddigi Mikulásoknak!

VIP

Megy a második ajándék!
Megy a második ajándék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 14:04
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szia, első Mikulásunk!

Szia, első Mikulásunk!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 05. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Rólad sem...
Beszarás...qwa jó lett az ajándékod...még mindig röhögök...nagyon jóó!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 05. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Rólad sem...

Beszarás...qwa jó lett az ajándékod...még mindig röhögök...nagyon jóó!

Nah...kérem...micsoda newek?!
...mindjárt nicket is wáltoztatok...
...és majd fel sem ösmertek...talán...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 05. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Jót ne halljak rólatok....