így akarok meghalni!
90 éves koromban! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 10:12
90 éves koromban! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

Na nem mondod....aztán majd lenne akkora lelkiismeretfurdallásod...hogy Rajtam..beléjem halnál meg..a fájdalomtol...
Mondjuk..szép halálod volna....

Szia királylányos! konyakos meggy?

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 10:02

Szép napot mindenkinek....ma olyan..kívános kedvemben vagyok....

Na nem mondod....aztán majd lenne akkora lelkiismeretfurdallásod...hogy Rajtam..beléjem halnál meg..a fájdalomtol...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 05. szerda 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)

nem jó ami miatt a földön kellett aludnod!
de honnan veszed azt, h ettől fájni kéne a hátadnak?
hisz a gerincbetegeknek azt ajánlják, h minél keményebb sík felületen feküdjenek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 08:24
de honnan veszed azt, h ettől fájni kéne a hátadnak?
hisz a gerincbetegeknek azt ajánlják, h minél keményebb sík felületen feküdjenek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó reggelt!
Ha tudom, hogy ez lesz belőle, nem indítom el a Másképp csinálom játékot.
Eddig ugyanis minden éjjel ágyban aludtam, de ma a FÖLDÖN!
A lányom ugyanis betaknyosodott kegyetlenül és 10 percenként ébredt, és mikor hívtam, hogy jöjjön akkor át mellénk, hisztizni kezdett, hogy ő a saját ágyában alszik, anya meg mellette a pokrócon (így altatom esténként, onnan jött az ötlete).
Aztán odatelepedtem és reggel arra eszméltem, hogy még mindig ott vagyok.
DE nem fáj annyira a hátam, mint várható lenne. Szóval végülis nem gáz.
Na, megyek orrot szívni.
Szép, betegségmentes napot mindenkinek!
Ha tudom, hogy ez lesz belőle, nem indítom el a Másképp csinálom játékot.
Eddig ugyanis minden éjjel ágyban aludtam, de ma a FÖLDÖN!
A lányom ugyanis betaknyosodott kegyetlenül és 10 percenként ébredt, és mikor hívtam, hogy jöjjön akkor át mellénk, hisztizni kezdett, hogy ő a saját ágyában alszik, anya meg mellette a pokrócon (így altatom esténként, onnan jött az ötlete).
Aztán odatelepedtem és reggel arra eszméltem, hogy még mindig ott vagyok.
DE nem fáj annyira a hátam, mint várható lenne. Szóval végülis nem gáz.
Na, megyek orrot szívni.
Szép, betegségmentes napot mindenkinek!
hogy ne csak a mikulás, hanem a rénszarvasok piszka is bele férjen!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 05. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 09:06

Én úgy tuom,hogy hiwatalosan ma este jön és reggel amikor felébredezel Hipp bátyó...ott a zajándék a cipődben...
Én elöre wettem is magamnak egy 54-es csimmát...

Én elöre wettem is magamnak egy 54-es csimmát...

előestét illik tartani!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 08:35
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Charlotte, szép napot neked. Azt szeretném kérdezni, hogy a Mikulás hivatalosan ma este, vagy holnap este jön?
állok rendelkezésedre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 10:02

én + csinyányi ceretem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 00:11
Admin

Surdikámnak itthagyok egy képet.

Ezt nagyon szeretem.
Nagyon.
Nagyon.

Ezt nagyon szeretem.
Nagyon.
Nagyon.
tényleg fura!
van vmi különleges oka???
mé a szüleinek nem ugyanaz a vezetékneve?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 00:04
van vmi különleges oka???
mé a szüleinek nem ugyanaz a vezetékneve?

Admin

Hát ez most baromi hülyén fog hangzani, de én a vezetéknevén szólítom. Aki tudja, mi az, érti.
És tudjátok, mi az igazán furcsa/röhejes? A szülei is a vezetéknevén szólítják.
Nem azért, mert utálják, persze...
És tudjátok, mi az igazán furcsa/röhejes? A szülei is a vezetéknevén szólítják.
Nem azért, mert utálják, persze...

Gyere csak...alig wárom,hogy belibbenj és eljátszadozz a wirgácsommal...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 05. szerda 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 09:20

az remek
a 41,5es lábam belefér...és még másom is
...szerzek egy angyalszárnyat, és megleplek éjszaka

nem bazmeg!
igyál egy kupicával a legerősebből!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 21:33
igyál egy kupicával a legerősebből!

Törölt felhasználó (24620)

éppen kaksizni megyek, üljek fordítva a budira, vagy csináljam állva?
az alkohol mentes sör első lépés a guminő felé!
tom mindkettőnek nagy-nagy híve!
mindkettőből a műt részesíti előnybe!
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 12. 04. kedd 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 21:49
tom mindkettőnek nagy-nagy híve!
mindkettőből a műt részesíti előnybe!

Ezt most kifejthetnéd, hogy mennyivel is nagyobb a természetben meghagyott biológiai értéke?
Az ezüstfenyő erdőd kb. 60 év múlva lesz olyan vágásérett, hogy valamire használni is lehessen tüzifán kívül. Mennyi oxigént termel ez alatt? Semmivel se többet, mint a fiatal, pár évente kivágott karácsonyfának való, ami alatt egyéb vegetáció is megnő. Vagy mire gondolsz?
Szerinted csak a fizikai szükséglet a fontos? Az élvezeti érték smafu? Nem kell akkor komlót, árpát, szőlőt se termeszteni... Igyál vizet, meg tejet!
Ja és a műfenyő soha nem pótolja az igazit!
Csak 1-2 analógia:
- műkuki - igazi
- guminő - valódi
Az ezüstfenyő erdőd kb. 60 év múlva lesz olyan vágásérett, hogy valamire használni is lehessen tüzifán kívül. Mennyi oxigént termel ez alatt? Semmivel se többet, mint a fiatal, pár évente kivágott karácsonyfának való, ami alatt egyéb vegetáció is megnő. Vagy mire gondolsz?
Szerinted csak a fizikai szükséglet a fontos? Az élvezeti érték smafu? Nem kell akkor komlót, árpát, szőlőt se termeszteni... Igyál vizet, meg tejet!
Ja és a műfenyő soha nem pótolja az igazit!

Csak 1-2 analógia:
- műkuki - igazi
- guminő - valódi

amit Te telebagózol!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 04. kedd 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Ti aztán kiismertetek!
krapu fejérbe kozellel kínál!
előtte beugrok hozzád Komárom-esztergomba!
de hol a pecsnye katchám kápostuval és knédlivel?
mindig így szokott lenni! én ezt így ceressem!
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 12. 04. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 21:29
krapu fejérbe kozellel kínál!
előtte beugrok hozzád Komárom-esztergomba!
de hol a pecsnye katchám kápostuval és knédlivel?
mindig így szokott lenni! én ezt így ceressem!

most gondolkodóba estem!
kannáért vagy sumákerért kezdjek el rajongani!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 20:43
kannáért vagy sumákerért kezdjek el rajongani!

Admin

JÁTÉK!
Címe: MÁSKÉPP CSINÁLOM
Biztos van egy csomó dolog, amit minden nap ugyanúgy csináltok.
Ennek a hsz-nek az elolvasása után 2-3 órán belül csináljatok valamit egészen máshogy, mint ahogy szoktátok.
Ha cukorral isszátok a kévét, igyátok most tejszínhabbal.
Ha balra fésülitek a hajatokat, fésüljétek most jobbra.
Ha mindig elölről nyaljátok az asszonyt, nyaljátok most hátulról.
Gondolom ennyi példa több mint elég a magyarázáshoz.
Szóval, változtassatok valamin, aztán írjátok le, milyen volt.
Címe: MÁSKÉPP CSINÁLOM
Biztos van egy csomó dolog, amit minden nap ugyanúgy csináltok.
Ennek a hsz-nek az elolvasása után 2-3 órán belül csináljatok valamit egészen máshogy, mint ahogy szoktátok.
Ha cukorral isszátok a kévét, igyátok most tejszínhabbal.
Ha balra fésülitek a hajatokat, fésüljétek most jobbra.
Ha mindig elölről nyaljátok az asszonyt, nyaljátok most hátulról.
Gondolom ennyi példa több mint elég a magyarázáshoz.
Szóval, változtassatok valamin, aztán írjátok le, milyen volt.

elképzeltem, amint forogsz a sárban!
de mi van akkor ha a kisült kenyérhez láncolja oda magát? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 04. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 20:56
de mi van akkor ha a kisült kenyérhez láncolja oda magát? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 04. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)

amit már egyszer learattak, ahhoz nem tudod odaláncolni magadat...vagy a tarlóra fekszel meztelenül? és leláncolod magadat? vazzzz...ez ám a country sado-mazo szex
a falusi turizmus új formája...
megyek meghempergek a sárban...eddig fürdőkádban tisztálkodtam, de azt mondtad változtassunk

megyek meghempergek a sárban...eddig fürdőkádban tisztálkodtam, de azt mondtad változtassunk

AMEN!
ez jó a gabona eszembe se jutott! (Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 12. 04. kedd 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 20:42
ez jó a gabona eszembe se jutott! (Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 12. 04. kedd 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért mielőtt a természet megcsonkításáról beszélsz, jusson eszedbe, hogy nem egy braziliai esőerdő irtásról van szó, hanem kifejezetten erre a célra termesztett növény kivágásáról. Olyan ez, mintha kifogásolnád, hogy nyáron, ősszel learatják a gabonát...
meggyőztél!
indulok hozzád!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 04. kedd 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
indulok hozzád!

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Hadd legyen boldog ez a szegény gyerek holnap reggel: