Sziasztok! Jót ne halljak rólatok....

sire mókussegg gazosgyuri[VIP] a nappali sheriffje!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 05. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 13:50

Megnézem má mennyire lett hercig a newem...
Szerintem ez olyan sheriffes lett...
...nm herceges...

Az ott kérem a kedwenc helyem...
...jah...és megleptem magam mikulásra...és jól időzitettem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 13:51

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szavazgatunk, szavazgatunk?

micimackóból jött!
amikoris a vadnyugaton malacka volt a sheriff tigriss /2 essel és ypsilonnal/ oldalára fel van kötve a fagylaltos kanál!
mire tigris megszólal: szögre akasztom a fagylaltoskanalaim!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 13:48
Kétségtelenül ez a nap legjobb beszólása!!!!
amikoris a vadnyugaton malacka volt a sheriff tigriss /2 essel és ypsilonnal/ oldalára fel van kötve a fagylaltos kanál!
mire tigris megszólal: szögre akasztom a fagylaltoskanalaim!

Admin

szólj és mellédbújok! így a vállamra hajthatod a fejed és máris kényelmesebb!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 13:47
Admin

Igen, a háton fekvéshez biztosan jó is a kemény felület, de én az oldalamon szeretek/szerettem volna aludni.
Szavazgatunk, szavazgatunk?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 05. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 13:50

...nm herceges...

...nm herceges...

Szép jónapot mindenkinek!
Sajna halaszthatatlan ügyek miatt hétfőig nem leszek. Elmerntem fát vágni, és találtam a Madamnak állítani valót
Sajna halaszthatatlan ügyek miatt hétfőig nem leszek. Elmerntem fát vágni, és találtam a Madamnak állítani valót

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 05. szerda 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, a háton fekvéshez biztosan jó is a kemény felület, de én az oldalamon szeretek/szerettem volna aludni.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 05. szerda 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 10:10

nem jó ami miatt a földön kellett aludnod!
de honnan veszed azt, h ettől fájni kéne a hátadnak?
hisz a gerincbetegeknek azt ajánlják, h minél keményebb sík felületen feküdjenek!
de honnan veszed azt, h ettől fájni kéne a hátadnak?
hisz a gerincbetegeknek azt ajánlják, h minél keményebb sík felületen feküdjenek!
De ugyanaz a vezetéknevük. De olyan vezetékneve van, amit becenévként is lehet használni.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 05. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 09:50

tényleg fura!
van vmi különleges oka???
mé a szüleinek nem ugyanaz a vezetékneve?
van vmi különleges oka???
mé a szüleinek nem ugyanaz a vezetékneve?

Jaja, porszívóval szívunk. Muszáj. Nem akarom, hogy megint a fülére menjen, és 1 hét láz + 2 hét antibiotikumozás legyen a vége :-/
Van hiszti, de hát inkább ez, mint a komolyabb betegség. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 05. szerda 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 09:08
Van hiszti, de hát inkább ez, mint a komolyabb betegség. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 05. szerda 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Klassz éjszakád lehetett...nm irigyellek...remélem mihamarabb meggyógyul a jánykád...
Az orrszíwást porszíwówal csinálod...nálunk az wót a módi...nah...wolt is hiszti rendesen...

Az orrszíwást porszíwówal csinálod...nálunk az wót a módi...nah...wolt is hiszti rendesen...

Csak elötte szétröhögte magát...
Miwan weled ma???...ennyi munkád wan?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 05. szerda 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Miwan weled ma???...ennyi munkád wan?

kevered a szezont a faxommal,
na majdnem mindegy, de
szerintem Te Kelemen Anna miatt haragszol rám, mert
Ő is teljesen műűűű!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 05. szerda 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 09:29
na majdnem mindegy, de
szerintem Te Kelemen Anna miatt haragszol rám, mert
Ő is teljesen műűűű!!!

ennyire értetlenek nem lehettek!
ha nincs kereslet a fenyőre nem is ültetik Őket!
ne vágd le a csirkét amit saját magad neveltél? ne egyétek meg a tojást, mert abból élet fejlődik ki? ne legyen disznóölés?
és még rám szoktátok fogni, h műbalhékat keltek!!!
a giccses műszarban nem is csodálkozom a Te esetedbe!
ha nincs kereslet a fenyőre nem is ültetik Őket!
ne vágd le a csirkét amit saját magad neveltél? ne egyétek meg a tojást, mert abból élet fejlődik ki? ne legyen disznóölés?
és még rám szoktátok fogni, h műbalhékat keltek!!!
a giccses műszarban nem is csodálkozom a Te esetedbe!
gazos sheriff ráfogta a csőkulcsát kokira!

Nah..ennyire a mikulásra készül mindenki???
Sehun-senki!?
Rénszarwasok piszka..mi??!!
...kabbe...
PINA! (wagy ma írjam inkább,hogy mikulás??...a szád Surdi!)

Sehun-senki!?
Rénszarwasok piszka..mi??!!

PINA! (wagy ma írjam inkább,hogy mikulás??...a szád Surdi!)

Híres mesterségem címere.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 10:17

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Ja, én is úgy gondoltam. Gyakoroltam ezt a mesterséget....

hááát...most szomoru vagyok....Én nem fogok addig élni..tehát..nem én leszek a nöi szereplöje a végkimerülésednek...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 05. szerda 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja, én is úgy gondoltam. Gyakoroltam ezt a mesterséget....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 10:16

Törölt felhasználó (52127)

woooooooooow.....na gyorsan huzd ki onnan a száránál fogva....de..a nyelveddel érints azért

woooooooooow.....na gyorsan huzd ki onnan a száránál fogva....de..a nyelveddel érints azért
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 10:12

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szia királylányos! konyakos meggy?