meggyőződésből azt gondolom, hogy helyes döntést hoztál!
első a család (gyerek/ek), majd a család és utána még mindig a család!
mindezek után következhet a munka, szórakozás,
és végül, de nem utolsó sorban
a múló szerelem, ami nagyon fájdalmas tud lenni, de az idő megoldja!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 14:06

első a család (gyerek/ek), majd a család és utána még mindig a család!
mindezek után következhet a munka, szórakozás,
és végül, de nem utolsó sorban
a múló szerelem, ami nagyon fájdalmas tud lenni, de az idő megoldja!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Nos, mint írtam tegnap nektek, ez az egész nálam nem ma kezdődött, viszont ma ért véget.
Igen, az erősebb érzelem győzött: a család és az a szeretet, ami a férjemhez köt.
Nem, nem lesz boldogság a vége ennek a döntésnek, mert mindig velem lesz a hiányérzet, hogy elengedtem a szerelmet.
De tényleg semmi nem garantálja, hogy együtt tudnék élni vele, hogy nem derülne ki 2 hónap múlva hogy hatalmas hibát követtem el.
És tényleg szeretem a férjem. És ezt nem azért írtam, hogy magamnak bizonygassam...

Igen, az erősebb érzelem győzött: a család és az a szeretet, ami a férjemhez köt.
Nem, nem lesz boldogság a vége ennek a döntésnek, mert mindig velem lesz a hiányérzet, hogy elengedtem a szerelmet.
De tényleg semmi nem garantálja, hogy együtt tudnék élni vele, hogy nem derülne ki 2 hónap múlva hogy hatalmas hibát követtem el.
És tényleg szeretem a férjem. És ezt nem azért írtam, hogy magamnak bizonygassam...
a francba!
ezt má a csetre akartam írni!
no mind1: kicsúszott a számon!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 14:11
ezt má a csetre akartam írni!
no mind1: kicsúszott a számon!

ne bánkódj! hidd el /sajnos tapasztalat/ akármelyik újjad harapod meg úgyis fáj! a családod is szereted, a férjedbei s szerelmes vagy! bárhogy döntöttél volna a másik úgyis hiányozna!
inkább borulj a vállamra és sird ki magad! aztán én kihasználva kiszolgáltatottságod hanyat dőtelek és csókolom a nyakad!
kiszabadítom a melled és a bimbóid kényeztetem!
inkább borulj a vállamra és sird ki magad! aztán én kihasználva kiszolgáltatottságod hanyat dőtelek és csókolom a nyakad!
kiszabadítom a melled és a bimbóid kényeztetem!
ne bánkódj! hidd el /sajnos tapasztalat/ akármelyik újjad harapod meg úgyis fáj! a családod is szereted, a férjedbei s szerelmes vagy! bárhogy döntöttél volna a másik úgyis hiányozna!
kiszabadítom a melled és a bimbóid kényeztetem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
kiszabadítom a melled és a bimbóid kényeztetem! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Nos, mint írtam tegnap nektek, ez az egész nálam nem ma kezdődött, viszont ma ért véget.

Charlotte érett fejjel döntöttél, szerintem jól.
(idd le egy kicsit magad, segíteni fog) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
(idd le egy kicsit magad, segíteni fog) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Sokat segített, hogy leírtam nektek. És hálás vagyok nektek a reakciókért. Imádlak titeket.
Basszus, ti vagytok a második családom.
Basszus, ti vagytok a második családom.

Ki is a díszlexikonos?
Csak ilyen lassan olvasol?
Ebből bukta lesz!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 14:05

Csak ilyen lassan olvasol?

Ebből bukta lesz!

hát ha ma elém teszik hónapig nekem is elég!
megszólalt a másik bélpoklos!
megszólalt a másik bélpoklos!
igeeeeeeennnn gerontofil vagyok! kérlek ronts meg elvtársnő!
hipp! spermafoltos lakat!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 24. szerda 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 14:04
hipp! spermafoltos lakat!

Surdikám, Te egy gerontofíl állat vagy, ha Velem szóbaállsz!
Elvégre Én már a hamut is mamunak mondom!

hát ha ma elém teszik hónapig nekem is elég!
megszólalt a másik bélpoklos! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 21:24
megszólalt a másik bélpoklos! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Szia Gyuri! valszeg úgy lehet, hogy ez a pernahajder fiatalember jókat röhög rajtunk, zrikálja a népet. Meg lesz fegyelmezve előbb utóbb. Ja a fiatalság bolondság.........
(mi vagy te evőgép? 28 fasírt nekem egy hónapig elég lenne)
(mi vagy te evőgép? 28 fasírt nekem egy hónapig elég lenne)
Surdikám, Te egy gerontofíl állat vagy, ha Velem szóbaállsz!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 24. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 13:54

látok ott egy giccses lakatot!
csak azt nem tudom, h Te raktad fel vagy a macskoszman!
Zelli "anyó"!
én is ezért mondtam, h télleg itt valamennyien elvtársak vagyunk!
én inkább a gyakorlatit válsztanám Veled!
Zelli "anyó"!
Surda az enyémet arról ismered meg, hogy spermafoltos.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 24. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 13:54

Zelli "anyó"!
Zelli "anyó"!
és én willit és sanyit egymás után olvastam:
Hát ez sz_r volt...
Ennyi? ENNYI? Minden udvarlás nélkül BEVÁGTA ÉS KÉSZ?! És milyen bénán állt már oda mögé?!
Nem is tudtam hogy TOM ról vannak erotikus felvételek a neten!
hát tom lebuktál az egyszer szent! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 23. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 20:19
Hát ez sz_r volt...
Ennyi? ENNYI? Minden udvarlás nélkül BEVÁGTA ÉS KÉSZ?! És milyen bénán állt már oda mögé?!
Nem is tudtam hogy TOM ról vannak erotikus felvételek a neten!
hát tom lebuktál az egyszer szent! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 23. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)

tényleg azok, de a csigákon kívül vannak még más állatok is a világban
huh...például ők

Zelli "anyó"!
én inkább a gyakorlatit válsztanám Veled! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 23. kedd 12:53
Zelli "anyó"!
én inkább a gyakorlatit válsztanám Veled! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP

Nem tudom hallottatok-e róla, kb. az 50-es évek végén, hatvnas évek elején indult az ún. "lakatolás" Pécsett, egy érdekes színfoltja a városnak.
Pécs egyik érdekessége a Jannus Pannonius utcában található "lakatfal".
Az első darabok végzős diákok szekrényeit lezáró lakatok voltak, amelyeket búcsúzóul felcsattintottak a rácsra. A szokás gyorsan terjedt, és vele együtt egy babona is, miszerint: ha valaki a kedvesével teszi fel a lakatot, akkor visszatérnek.
Ezeket a lakatokat a szerelmesek kattintják ide, jelezvén, amíg a lakat ellenáll mindenféle gonosz időknek - esőnek, párának, cudar jégverésnek addig a szerelem is kitart! A lakatok száma egyre gyarapszik, tehát Pécset akár a szerelem városának is nevezhetnénk. Lakat persze annyi, mint ahány a szerelem: van itt csicsás, rozsdamarta régi, meg a fene se tudja hány féle. Van aki csal, nem ritka ez a szerelemben, eleve rozsdamentes anyagból rakja ki a maga lakatját: látod, az én szerelmem örök időkre szól

Pécs egyik érdekessége a Jannus Pannonius utcában található "lakatfal".
Az első darabok végzős diákok szekrényeit lezáró lakatok voltak, amelyeket búcsúzóul felcsattintottak a rácsra. A szokás gyorsan terjedt, és vele együtt egy babona is, miszerint: ha valaki a kedvesével teszi fel a lakatot, akkor visszatérnek.
Ezeket a lakatokat a szerelmesek kattintják ide, jelezvén, amíg a lakat ellenáll mindenféle gonosz időknek - esőnek, párának, cudar jégverésnek addig a szerelem is kitart! A lakatok száma egyre gyarapszik, tehát Pécset akár a szerelem városának is nevezhetnénk. Lakat persze annyi, mint ahány a szerelem: van itt csicsás, rozsdamarta régi, meg a fene se tudja hány féle. Van aki csal, nem ritka ez a szerelemben, eleve rozsdamentes anyagból rakja ki a maga lakatját: látod, az én szerelmem örök időkre szól

A "szextúlfűtöttség" is elvi kérdés, meg gyakorlati is!
A francot sem érdekli a politika!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 24. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 13:47

novazze!
ne levtársozz itten mert még politakainak minősítik amit írsz, holott itt mindannyian elvtársak vagyunk!
a párt nevét meg korbácsos néni írta le az előbb: "mocskos spermahajderek és züllött ribancok társasága (MS ZRT)"
ne levtársozz itten mert még politakainak minősítik amit írsz, holott itt mindannyian elvtársak vagyunk!
a párt nevét meg korbácsos néni írta le az előbb: "mocskos spermahajderek és züllött ribancok társasága (MS ZRT)"

novazze!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 24. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 13:43

Surdilovics elvtárs!
A tudomány jelenlegi állása szerint kend is középkorú! Az esze meg óvódás néha!
Az Enyém meg tini!
Én sokattapasztalt vagyok, de kétszer ennyit kell még élnem, hogy anyókorba jussak.

Az Enyém meg tini!
Én sokattapasztalt vagyok, de kétszer ennyit kell még élnem, hogy anyókorba jussak.

no ugye, h igazam lett?
sumi egy fos már szted is?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 23:11
sumi egy fos már szted is?

Estét!
Wilika még wárnod kell...
...de ami késik nm nyúlik...
Kicsit sokkolt az F1...rájadásul a "büdös" Surdának igaza lett...kuwára leforrázwa érzem magam...pfff...a többit nm itten...
Wilika még wárnod kell...

Kicsit sokkolt az F1...rájadásul a "büdös" Surdának igaza lett...kuwára leforrázwa érzem magam...pfff...a többit nm itten...
Surdilovics elvtárs!
Az Enyém meg tini!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 24. szerda 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 13:31

Az Enyém meg tini!

lófaszt!
ha Te középkorú vagy akkor nekem is annak kéne éreznem magam!
de én igenis fiatal vagyok!
innetől kezdve megkérdem tegezhetlek-é zelli anyó?
1ébként meg remélem megkaptad, a szokásos zrikát: "Drága zelli! mellik témában nincs neked tapasztalatod?"

1ébként meg remélem megkaptad, a szokásos zrikát: "Drága zelli! mellik témában nincs neked tapasztalatod?"

"Oly' idétlen, mikor valaki a születési dátumára onanizál.
Nyomtam egy F1-et de csak a súgó jött elő... biztos arra gondoltál?"

willonyos! Te hülyébb vagy még nálunk is!
könnyeim folynak a röhögéstől! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 17:22
Nyomtam egy F1-et de csak a súgó jött elő... biztos arra gondoltál?"

willonyos! Te hülyébb vagy még nálunk is!
könnyeim folynak a röhögéstől! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Nyomtam egy F1-et de csak a súgó jött elő... biztos arra gondoltál?

lófaszt!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 13:20

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Generációs problémák!? Pedig csak néhány szó kell ide: megismerni a másikat, toleránsnak lenni oda-vissza. Ebben a témában van tapasztalatom, mert a koraszülöttől az aggkorú emberekig minden korosztállyal foglalkoztam. Én ebben a korosztályi kérdésben középen állok. Középkorú lévén, és azért is, mert a régi értékeket igyekszem átörökíteni az ifjabb generációkra is, és befogadóképes vagyok az újdonságokra is. Talán a haladni a korral elv miatt végeztem el a számtech. tanfolyamot 10 éve, meg 2004-ben is(Bár a suliban is tanultunk.) A nyelvtanulással is így volt.(Nekünk még csak egy nyelvet lehetett hivatalosan tanulni.)
És fontos az a szempont is, hogy az szülőkorú generációnak oda kell figyelni a felnövő generációkra, mert nagyon elszabadult a fiatalság. Nekünk felnőtteknek kell megmutatni a helyes csapásirányt, és személyes példamutatásunk is sokat jelent.
Generációs problémák!? Pedig csak néhány szó kell ide: megismerni a másikat, toleránsnak lenni oda-vissza. Ebben a témában van tapasztalatom, mert a koraszülöttől az aggkorú emberekig minden korosztállyal foglalkoztam. Én ebben a korosztályi kérdésben középen állok. Középkorú lévén, és azért is, mert a régi értékeket igyekszem átörökíteni az ifjabb generációkra is, és befogadóképes vagyok az újdonságokra is. Talán a haladni a korral elv miatt végeztem el a számtech. tanfolyamot 10 éve, meg 2004-ben is(Bár a suliban is tanultunk.) A nyelvtanulással is így volt.(Nekünk még csak egy nyelvet lehetett hivatalosan tanulni.)
És fontos az a szempont is, hogy az szülőkorú generációnak oda kell figyelni a felnövő generációkra, mert nagyon elszabadult a fiatalság. Nekünk felnőtteknek kell megmutatni a helyes csapásirányt, és személyes példamutatásunk is sokat jelent.

Bará-TOM!
Most én kell, hogy mondjam, minden szavaddal egyetértek, látszik, hogy felnőtt fejjel mondtad.
Higgadtan és mindent mérlegelni, ha ebben az esetben lehet valaki higgadt. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 12:37
Most én kell, hogy mondjam, minden szavaddal egyetértek, látszik, hogy felnőtt fejjel mondtad.
Higgadtan és mindent mérlegelni, ha ebben az esetben lehet valaki higgadt. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)

húúú, vazzzeg!
ha olyan egyszerű lenne a dolog, mint ahogyan onnan a gép túloldaláról látod!
egy kiengyensúlyozott, szép gyerekkel megáldott házasság teljes testi és lelki harmóniában, közbe meg becsúszik egy erős és végzetes vonzalom (talán meglegyintette a szerelem lágy sugallata is)
és lehet, hogy csak fellángolás, de lehet, hogy egy elkövetlező kiteljesedés...
és az okok, az ok és okozati összegüggések, mert ügyi semmi nem történik magától és én a véletlenekben sem igazándiból hiszek
valaminek kellett a háttérben lennie, ha másnak nem, akkor a későn jövő és a korai házasság miatt elmaradt és kiváncsi tapasztalatszerzésnek, vagy éppen a "szerelem első látásnak",
de egy tény, hogy valami izzik a levegőben (és még csak nem is tavasz van, habár a lányoknál ez mindegy)
és akkor még lehet, hogy másoknál is van ilyen érzés a nappaliban? ki tudja? az élet olyan szép és kiszámíthatatlan, de
vazzeg azt mondani, hogy vagy a régi, és felejtsd el az újjat, vagy éppen fordítva, és dobd el magadtól mindent, amit eddig szerettél és a boldogságod alapját adta,
naaaa, neeeee, ugyi ezt nem mondtad/írtad le komolyan???
örlödni, igen egy darabig örlödni kell, majd minden érvet felsorakoztatva pro és kontra egy kurva nehéz kérdésben állás foglalni, majd egy iszonyatosan nehéz és idegölő döntést hozni!
de ez csak akkor megy, ha az érzelmek viharában győz az erősebb érzés, ami lehet a szerelem, de lehet a józan, megfontolt, hideg és logikus családcentrikus döntés is!
itt csak okoskodni lehet, de tanácsot adni NEM!
dönteni az érintettnek kell előbb v. utóbb, ha nem megy, akkor megpróbálni fenntartani az érzést, majd várni az időre, ami általában megold mindent!
nem szeretnék charlotte v. új választottjának bőrében lenni
ha olyan egyszerű lenne a dolog, mint ahogyan onnan a gép túloldaláról látod!
egy kiengyensúlyozott, szép gyerekkel megáldott házasság teljes testi és lelki harmóniában, közbe meg becsúszik egy erős és végzetes vonzalom (talán meglegyintette a szerelem lágy sugallata is)
és lehet, hogy csak fellángolás, de lehet, hogy egy elkövetlező kiteljesedés...
és az okok, az ok és okozati összegüggések, mert ügyi semmi nem történik magától és én a véletlenekben sem igazándiból hiszek
valaminek kellett a háttérben lennie, ha másnak nem, akkor a későn jövő és a korai házasság miatt elmaradt és kiváncsi tapasztalatszerzésnek, vagy éppen a "szerelem első látásnak",
de egy tény, hogy valami izzik a levegőben (és még csak nem is tavasz van, habár a lányoknál ez mindegy)
és akkor még lehet, hogy másoknál is van ilyen érzés a nappaliban? ki tudja? az élet olyan szép és kiszámíthatatlan, de
vazzeg azt mondani, hogy vagy a régi, és felejtsd el az újjat, vagy éppen fordítva, és dobd el magadtól mindent, amit eddig szerettél és a boldogságod alapját adta,
naaaa, neeeee, ugyi ezt nem mondtad/írtad le komolyan???
örlödni, igen egy darabig örlödni kell, majd minden érvet felsorakoztatva pro és kontra egy kurva nehéz kérdésben állás foglalni, majd egy iszonyatosan nehéz és idegölő döntést hozni!
de ez csak akkor megy, ha az érzelmek viharában győz az erősebb érzés, ami lehet a szerelem, de lehet a józan, megfontolt, hideg és logikus családcentrikus döntés is!

itt csak okoskodni lehet, de tanácsot adni NEM!
dönteni az érintettnek kell előbb v. utóbb, ha nem megy, akkor megpróbálni fenntartani az érzést, majd várni az időre, ami általában megold mindent!

nem szeretnék charlotte v. új választottjának bőrében lenni