Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1749 1750 1751 1752 1753 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13748   2007. 10. 24. szerda 12:37
tom1019 tom1019 VIP Admin
húúú, vazzzeg!
ha olyan egyszerű lenne a dolog, mint ahogyan onnan a gép túloldaláról látod!
egy kiengyensúlyozott, szép gyerekkel megáldott házasság teljes testi és lelki harmóniában, közbe meg becsúszik egy erős és végzetes vonzalom (talán meglegyintette a szerelem lágy sugallata is)
és lehet, hogy csak fellángolás, de lehet, hogy egy elkövetlező kiteljesedés...
és az okok, az ok és okozati összegüggések, mert ügyi semmi nem történik magától és én a véletlenekben sem igazándiból hiszek
valaminek kellett a háttérben lennie, ha másnak nem, akkor a későn jövő és a korai házasság miatt elmaradt és kiváncsi tapasztalatszerzésnek, vagy éppen a "szerelem első látásnak",
de egy tény, hogy valami izzik a levegőben (és még csak nem is tavasz van, habár a lányoknál ez mindegy)
és akkor még lehet, hogy másoknál is van ilyen érzés a nappaliban? ki tudja? az élet olyan szép és kiszámíthatatlan, de
vazzeg azt mondani, hogy vagy a régi, és felejtsd el az újjat, vagy éppen fordítva, és dobd el magadtól mindent, amit eddig szerettél és a boldogságod alapját adta,
naaaa, neeeee, ugyi ezt nem mondtad/írtad le komolyan???
örlödni, igen egy darabig örlödni kell, majd minden érvet felsorakoztatva pro és kontra egy kurva nehéz kérdésben állás foglalni, majd egy iszonyatosan nehéz és idegölő döntést hozni!
de ez csak akkor megy, ha az érzelmek viharában győz az erősebb érzés, ami lehet a szerelem, de lehet a józan, megfontolt, hideg és logikus családcentrikus döntés is! szomoru1
itt csak okoskodni lehet, de tanácsot adni NEM!
dönteni az érintettnek kell előbb v. utóbb, ha nem megy, akkor megpróbálni fenntartani az érzést, majd várni az időre, ami általában megold mindent! buck

nem szeretnék charlotte v. új választottjának bőrében lenni wink
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 10. 24. szerda 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 12:17
Szevasztok,Charlott kedves dönteni kell,vagy jobra vagy balra,ez a döntés nem könyü!!!De mindig job mind a kettő közt örlödni,és fel örölni ön magunkat.Rejt veszélyt az uj de ugyan anyi boldogságot is.Josok nem vagyunk és ezt előre nem tudhatjuk.Ha a réginél maradsz akor felejsd el az ujat,megy továb minden a régi kerék vágásba.NEKED kell dönteni,csak ugy dönts hogy késöb meg ne bánd.UFF beszéltem!!!!
#13747   2007. 10. 24. szerda 12:32
surdapapa surdapapa
én má csak akkor ajánlom fel a részesedést az enyémből ha tudom, h hipp bátyám "vidéken" van! eplus2
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 24. szerda 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 10:22
Akkor most Én részvényes vagyok? eplus2
Akkor kérem az osztalékom, spermanensen! bee1
#13746   2007. 10. 24. szerda 12:29
surdapapa surdapapa
mondtam má én nemeccer, h tom skizofrén ... izé katicika skizofrén ... izé!

egyik énje tom
a másik meg keticika!
és ez a két én még szerelmes is egymásba!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621) VIP
2007. 10. 24. szerda 11:35
Hű wazze Tom nem ismerek rád, minden tehetségem össze kellett szednem, hogy cikornyás megfogalmazásodat, számomra érthető nyelvre lefordítsam, de miután félrefordítottam a fejem sikerült értelmeznem a gondolataidat. Én is így vagyok ezzel, már mondtam (mondták) az élet egy nagy forgatókönyvíró, nem lehet tudni milyen veszély (ha ezt annak nevezzük) leskelődik ránk. Tartok tőle, ez a mmePrune által MS ZRT-nek titulált erotikusan túlfűtött társaság, ismeri, sőt többen szenvednek ebben a betegségben, (aki nem az már volt, vagy ezután lesz) és tudják nehéz dolgokat kell megélni. A megoldást senki nem tudja, mert nem tudhatja, egyéne válogatja. Mi csak annyit tehetünk, hogy barátainknak drukkolunk, éljék meg úgy ezt a helyzetet, hogy boldogság legyen a vége.
#13745   2007. 10. 24. szerda 12:17
Sonkás Sonkás
Szevasztok,Charlott kedves dönteni kell,vagy jobra vagy balra,ez a döntés nem könyü!!!De mindig job mind a kettő közt örlödni,és fel örölni ön magunkat.Rejt veszélyt az uj de ugyan anyi boldogságot is.Josok nem vagyunk és ezt előre nem tudhatjuk.Ha a réginél maradsz akor felejsd el az ujat,megy továb minden a régi kerék vágásba.NEKED kell dönteni,csak ugy dönts hogy késöb meg ne bánd.UFF beszéltem!!!!
#13744   2007. 10. 24. szerda 12:07
zelli zelli
Nagyon nehéz tanácsot adni ezen ragályos betegség kezelésében, mert Engem is az ágyhoz szegez!
Tépkedem a margarétám szirmait, mint egy tini, csupa romantikus zenéket hallgatok, sokszor meghatódok, elbőgöm Magam.(love smájli)
#13743   2007. 10. 24. szerda 11:50
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Tudod, Surdikám, és a többiek.
Ez azért ilyen rettenetesen nehéz, mert nem rossz a házasságom. Egy szar házasságot olyan könnyű lenne felrúgni. De nem mondhatnám, hogy rosszul érzem magam benne.
Szóval, ahogy new írta: nagyon nagy gáz.
:-/

És egyre jobban értem, miért jó kommunában élni. Mert kiélhetik az emberek vágyaikat, nem kell titokban kívánni senkit.
Na persze ez nem változtat azon, hogy én nem akarok osztozni azon, akit szeretek.
Na, ezt most megint jól megmondtam....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 24. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 09:56
Teeee szégyenteljes! így kell megtudnom, h megcsalsz???

áááá

Te hiszel az ilyen jóslatokban?

de sztem nem én leszek az aki igazán jó tanácsot tud adni.
ismered az életem... én nem tudtam ellenállni! /ma se tudnék Neki ellenállni, de -úgy érzem- ma már tudnám kezelni a helyzetet!/
azért sokkalta jobb, h van távolság ami visszatart!
#13742   2007. 10. 24. szerda 11:40
X Törölt felhasználó (94621) VIP
Szia surda! amint láthatod, egy kis punnyadás után tegnap itt elég nagy aktivitás volt, aztán ma reggel meg villámok csapkodják nappalinkat.
Nem elég, hogy az elmúlt nap valaki engem mocskos perverz disznónak titulált, most meg még egyéb betegség is felütötte a fejét szeretett nappalinkban. Vigyázni kell mert sztm ragályos, már többen szenvednek (-ünk) eme kíméletlen betegségben, ami ágyhoz köti a szenvedőket.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 24. szerda 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 10:07
Te züllöt Ribanc Teeee!

mikor találkozol má' a spermámmal?

aláírás: egy mocskos spermahajder! hehe
#13741   2007. 10. 24. szerda 11:35
X Törölt felhasználó (94621) VIP
Hű wazze Tom nem ismerek rád, minden tehetségem össze kellett szednem, hogy cikornyás megfogalmazásodat, számomra érthető nyelvre lefordítsam, de miután félrefordítottam a fejem sikerült értelmeznem a gondolataidat. Én is így vagyok ezzel, már mondtam (mondták) az élet egy nagy forgatókönyvíró, nem lehet tudni milyen veszély (ha ezt annak nevezzük) leskelődik ránk. Tartok tőle, ez a mmePrune által MS ZRT-nek titulált erotikusan túlfűtött társaság, ismeri, sőt többen szenvednek ebben a betegségben, (aki nem az már volt, vagy ezután lesz) és tudják nehéz dolgokat kell megélni. A megoldást senki nem tudja, mert nem tudhatja, egyéne válogatja. Mi csak annyit tehetünk, hogy barátainknak drukkolunk, éljék meg úgy ezt a helyzetet, hogy boldogság legyen a vége.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 24. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 10. 24. szerda 11:14
Spermiumos jó reggelt kívánok mindenkinek!
Legyen kellemes és szerelmetes hetetek!

Én mindig a szerelemnek drukkoltam, és erről a "rossz" szokásomról addig nem fogok lemondani, amíg egy szájam elé tartott tükrön megjelenik a leheletem egyész piciny foszlánya is! nyes

Én drukkolok charlotte-nak, de közben a józan és tapasztalt eszem nagyobb körültekintésre figyelmezteti elkövetkezendő lehetséges cselekedeteit.
Valamint mindazoknak is drukkolok, akik jelenleg hasonló cipőben járnak a szerelem és szeretet kiteljesedésének lehetőségének területén! smile
#13740   2007. 10. 24. szerda 11:14
tom1019 tom1019 VIP Admin
Spermiumos jó reggelt kívánok mindenkinek!
Legyen kellemes és szerelmetes hetetek!

Én mindig a szerelemnek drukkoltam, és erről a "rossz" szokásomról addig nem fogok lemondani, amíg egy szájam elé tartott tükrön megjelenik a leheletem egyész piciny foszlánya is! nyes

Én drukkolok charlotte-nak, de közben a józan és tapasztalt eszem nagyobb körültekintésre figyelmezteti elkövetkezendő lehetséges cselekedeteit.
Valamint mindazoknak is drukkolok, akik jelenleg hasonló cipőben járnak a szerelem és szeretet kiteljesedésének lehetőségének területén! smile
#13739   2007. 10. 24. szerda 10:22
zelli zelli
Akkor most Én részvényes vagyok? eplus2
Akkor kérem az osztalékom, spermanensen! bee1
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 24. szerda 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 10:07
Te züllöt Ribanc Teeee!

#13738   2007. 10. 24. szerda 10:07
surdapapa surdapapa
Te züllöt Ribanc Teeee!

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 24. szerda 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 24. szerda 10:03
kezdem azt gondolni, hogy itt mindenki egy megtévelyedett lélek, és nem véletlenül jár a ggre smile
mocskos spermahajderek és züllött ribancok társasága (MS ZRT) hehe
#13737   2007. 10. 24. szerda 10:03
MmePrune MmePrune VIP Admin
kezdem azt gondolni, hogy itt mindenki egy megtévelyedett lélek, és nem véletlenül jár a ggre smile
mocskos spermahajderek és züllött ribancok társasága (MS ZRT) hehe
#13736   2007. 10. 24. szerda 09:56
surdapapa surdapapa
Teeee szégyenteljes! így kell megtudnom, h megcsalsz???

áááá

Te hiszel az ilyen jóslatokban?

de sztem nem én leszek az aki igazán jó tanácsot tud adni.
ismered az életem... én nem tudtam ellenállni! /ma se tudnék Neki ellenállni, de -úgy érzem- ma már tudnám kezelni a helyzetet!/
azért sokkalta jobb, h van távolság ami visszatart!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 23. kedd 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 10. 23. kedd 22:59
Gondolom észrevettétek már, hogy jóval kevesebbet vagyok a fórumon, mint régebben, sőt msn-es kapcsolataim azt is látják, hogy ott sem vagyok mindenkinek elérhető.

Most jön egy kis magyarázat.

Ez amolyan NEM MONDHATOM EL SENKINEK, ELMONDOM HÁT MINDENKINEK dolog lesz.

Amikor 15 éves voltam és nagymamámnál nyaraltam, sokszor jött hozzánk egy cigányasszony tojást venni. Mamám mindig mondta, hogy nehogy a szemébe nézzek, és ne mutassam meg neki a tenyeremet. Aztán egyszer épp az udvaron voltam, amikor jött. Odalépett hozzám, köszönt, én meg persze a szemébe nézve köszöntem vissza. Abban a másodpercben elkezdte mondani (még most is beleborzongok, ha visszagondolok a szavaira):
"Két férfi fog veszkődni érted."
(így mondta, ezzel a szóval: veszkődni)

Rá egy évre megismertem az első szerelmemet. Nemsokára megjelent a második pasi is. Ellenálltam, pedig csábító volt.

A második igazán komoly kapcsolatom már belebukott abba, hogy megjelent a másik pasi.

Ez a másik pasi a mostani férjem volt.
De most itt van újra egy másik pasi. Próbálok ellenállni.

Basszátok meg! A cigányasszony nem egy egyszeri jóslatot mondott, hanem megmondta, hogy mi az életem, mi a sorsom.

És kibaszottul nehééééééééz!

(bocs a sok káromkodásért...)

shakehead
#13735   2007. 10. 24. szerda 09:30
surdapapa surdapapa
no most!

aszem egy szuszra visszaolvasom a hétvégét, mert valami nagyon rossz történhetett Veled! szomoru1
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 24. szerda 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 09:04
Jó reggelt!

A józan észnek felül kell kerekednie? A szív diktáljon? Na, kb. ezek között a gondolatok között őrlődöm. És itt van a gyávaságom: járt utat járatlanért?
Na mindegy. Majdcsak lesz valahogy.
Köszönöm az aggódást, az együttérzést és az aranyhalat.

Tudom, hogy nem én vagyok itt az egyetlen ember, aki keresztülmegy ezen. Sőt, azt hiszem, majdnem mindannyian kerültünk már ilyen helyzetbe.

Na, majd lesz valahogy...
#13734   2007. 10. 24. szerda 09:11
Ezt nagyon jó olvasni! Örülök, hogy ilyen boldog vagy
smile
Kívánom, hogy minden percedet aranyozza be az EGY férfi
smile
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 10. 24. szerda 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 24. szerda 06:46
wink

Nekem 1x egy jósnő azt mondta Ő nem a jövőt jósolja, hanem útmutatást nyújt, h. majd felismerjem akkor a helyzetet...
Nos.. mostanság emlegetem is rendesen... sőt hovatovább... asszem még az idén felkeresem újra... wink

Charl... Okoskának kell lenned... vagy leküzdöd a vágyat, vagy elsodródsz... Nincs aranyközépút... A józan észnek felül kell kerekednie... wink wave

Egyébként szintén hasonló okból kifolyólag vagyok mostanság Én is ritkábban...
Vagyis nem is annyira hasonló... de a kékmadár effektus miatt... És nagyon jól érzem Magam a bőrőmben és boldog vagyok... Viszont már csak egy és egyetlen FÉRFI van az életemben és remélem Ő is marad... vigyor4
#13733   2007. 10. 24. szerda 09:04
Jó reggelt!

A józan észnek felül kell kerekednie? A szív diktáljon? Na, kb. ezek között a gondolatok között őrlődöm. És itt van a gyávaságom: járt utat járatlanért?
Na mindegy. Majdcsak lesz valahogy.
Köszönöm az aggódást, az együttérzést és az aranyhalat.

Tudom, hogy nem én vagyok itt az egyetlen ember, aki keresztülmegy ezen. Sőt, azt hiszem, majdnem mindannyian kerültünk már ilyen helyzetbe.

Na, majd lesz valahogy...
#13732   2007. 10. 24. szerda 08:49
surdapapa surdapapa
két korszak létezik:
1. a barátnőm a jobbkezem!
2. a jobb kezem a barátnőm!

remélem nem sokáig lesz a második korszakod!

én má a centiket vágom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 10. 20. szombat 21:38
kifogás?
Á semmi, csak a barátnő hiánya...
#13731   2007. 10. 24. szerda 08:47
surdapapa surdapapa
nem!

sancának igaza van!

neked nem egy szeretkezés, hanem egy hatalmas nagy baszás hiányzik!
hidd el nem csak mi vagyunk így evvel! nőknél is van olyan amikor nem szeretkezésre, hanem egy ordenáré nagy dugásra vágynak!

neked a baszáson kívül hiányzik még egy kiadós berúgás!
nekem is szokott kelleni!
szarabb időszakomban pár hónaponként, egyébként úgy évente szükséges agymosás szerűen berúgni!

ez a sok feszültség ami benned felgyülemlett ezekkel kiválóan orvosolható!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 21:12
Baszás az a te reszortod lehet, én szeretkezni kívánok.
De attól még nem lesznek kisebbek a mozgógifek, és az én netem sem fog felgyorsulni.
#13730   2007. 10. 24. szerda 08:41
surdapapa surdapapa
willonyos!

a legkártékonyabb fajta az ilyen ember!!!

teljesen jogos a felháborodásod! /no + nehogymá Fred bátyámnak igaza legyen! ejnye1 /

és az az ingatlanos fog kapni jutalékot ...

ááááááááá
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 17:59
azért mert utálom, hogy sok a hülye, és tönkretesznek dolgokat a figyelmetlenségükkel, legtöbbször anélkül, hogy tudnák mit csinálnak.
Múltkor is, félholtan fekszem az ágyban, anyám kezembenyom egy mobilt, hogy az ingatlanosnéni akire rá van bízva a házunk eladása, valami problémába ütközött...
Kiderül, hogy nem tudja feltölteni a házunkról készült fotókat (természetesen a fényképezőgépét sem tudta rendesen használni, pedig egy véregyszerű (ám ügyes) kis Finepix volt). Kérdem, nincs véletlen valami limitje az oldalnak?
aszongya:
Hátööö izé, itt ít valami 400 kb-ot, az az?
hát ja, megkérdezem, hogy mgis mekkora képek?
Háááát fúúú, talán... nemis, esetleg, ööö 3... izé öö mega?
Már ideges vagyok: "Akkor mi a kérdés?" (ha netán a fényképgépe 3 megaPIXELére gondolt (civil ember kezébe 2 megapixelnél többet adni feleseleges és ostoba dolog), a kép akkor is legalább fél mega volt...)
Szóval tököm tele a lelkes, hülye emberekkel.
#13729   2007. 10. 24. szerda 08:34
surdapapa surdapapa
ha hang is lenne hozzá akkor az: "ugyanmár királylány én csak az orosházi baromfikonzervekért jöttem lenne"
ide a gégére. pl fölvehetnénk ahogy kényeztetjük egymást!
az én avatarom lenne, ahogy nyallak, a Tiéd pedig ahogy szopsz engem! eplus2

jó reggelt!
kellemes hetet kívánok!
de messze van még szombat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 13:49
Sokszor botlik az ember vicces avatarokba. Pl. mint ez itt:

Ti milyen mozgó avatart csinálnátok magatoknak?
- szexfórumba
- normál fórumba?

kerdes

... 1749 1750 1751 1752 1753 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!