Dzsakudzit
Semmi pénzért sem kutyu? Akkor sem, ha nagyon csábító volna az ajánlat? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 03. péntek 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 17:05

Semmi pénzért sem kutyu? Akkor sem, ha nagyon csábító volna az ajánlat? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 03. péntek 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem hűvös van,hideg!! Gyere vissza hamar melegedni! Elmentem az említett oldalra...hááát!!! Ott sem helyesírásbajnokság folyik. Amúgy én tudok dzsakuzit feltölteni és hőfokot beállítani,de eszembe se jutna!

Én karácsony előtt írtam oda, hogy karácsonyfa talpba faragó még nincs... Hát nem sokkal később valaki ajánlkozott is

....és végül Te faragtad be mégis, gondolom

Egyszer megtaláltak kályha átrakással... Hát bizony nem tudom azt elképzelni, hogy egy akkora munkát ledolgozna rajtam
Nem is raktam át

Nem is raktam át

Van nekem családom, ahol ez az én tisztem. Ott helyt is álltam becsülettel
Máshol ezt nem tudnák "megfizetni"
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 03. péntek 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 17:53

Törölt felhasználó (4236812)

....és végül Te faragtad be mégis, gondolom

Nyilván....
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 03. péntek 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 17:56

Van nekem családom, ahol ez az én tisztem. Ott helyt is álltam becsülettel

Nem kell a szomszédban bóklásznod medve, már megyek is, haza jöhetsz nyugodtan

Szia! Ha esetleg Nockedlit kéne szaggatnom,elgondolkoznék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 03. péntek 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 17:30

Dzsakudzit
Semmi pénzért sem kutyu? Akkor sem, ha nagyon csábító volna az ajánlat?

Semmi pénzért sem kutyu? Akkor sem, ha nagyon csábító volna az ajánlat?
Kettyós....
Szerinted zavarsz?
Ma nem vagyok túl dumálós kedvemben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 03. péntek 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 18:18

Szerinted zavarsz?

Nem kell a szomszédban bóklásznod medve, már megyek is, haza jöhetsz nyugodtan

Amúgy nekem harminc év alatt munka közben kétszer ajánlkoztak be. Amúgy is elhárítottam volna,de( röhögjetek nyugodtan!) az ország két legrondább nöje volt a két hölgyemény!

Szeva Crazy! Attól még nem kell jegesíteni a Medvebundát! Ülj a kályhához,engedj fel!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 03. péntek 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 18:24

Kettyós....
Szerinted zavarsz?

Szerinted zavarsz?

Nekem csak egyszer... A kályha tisztítás után felhívott a Néni, hogy van-e családom. Mert elmehetnék kirándulni a hajadon lányával, jó partinak tartanak
Én is nemet mondtam az ajánlatra
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 03. péntek 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 18:26

Amúgy nekem harminc év alatt munka közben kétszer ajánlkoztak be. Amúgy is elhárítottam volna,de( röhögjetek nyugodtan!) az ország két legrondább nöje volt a két hölgyemény!

Ehhez mit szólsz? Sok éve,az egyik kollégám vadul dicsekszik,milyen bomba nőt szedett fel. Elhozta este az irodánkba és ott sexeltek egész este. Aztán napközben megjelent két rendőr egy Mamival,aki feljelentette a kollégámat,mert az este elvette a szüzességét!!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 03. péntek 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 18:37

Nekem csak egyszer... A kályha tisztítás után felhívott a Néni, hogy van-e családom. Mert elmehetnék kirándulni a hajadon lányával, jó partinak tartanak
Én is nemet mondtam az ajánlatra

Bocs,ezt most összecsaptam.

Én festőről hallottam, aki a háziasszonnyal gabajodott össze utolsó nap.
Aztán jött az ember, kérdezte mennyit fizet. Közbeszólt az asszony, hogy ő már rendezte a számlát....
Aztán jött az ember, kérdezte mennyit fizet. Közbeszólt az asszony, hogy ő már rendezte a számlát....

Kedves gyerekek,jó éjszakát!
Aludjunk jól,ébredjünk vidáman
Sorry,próbálom leplezni,de nekem is vannak rossz napjaim,ne vegye senki magára, hálás köszi....

Sorry,próbálom leplezni,de nekem is vannak rossz napjaim,ne vegye senki magára, hálás köszi....

Jó éjt Crazy,aludd ki!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 03. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 20:59

Jó reggelt, vidám napot! Kávé bekészítve, olyan kicsit lazítós, újévre behangolós. Idén kevesebb munkával fogjuk megteremteni a betevőt és több idő is marad magunkra is
Mert ha mi jól vagyunk, akkor a környezetünknek is jobb!

Az én magasan fenn szálló sólyom szívem is nehéz, mióta veréb egy bokor mélyén... Még nem dolgoztam fel teljessen.
Csak ne harapj meg senkit
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 03. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 03. péntek 20:59
Csak ne harapj meg senkit

No készülődöm, ma tovább merülök az emberi anatómiában