Szasz Papus!
Küldtem neked priwit...remélem +kaptad...
Mostanság ugyse tudunk dumálni...
Jaa...a köműwes egy külön faj...direkt nm mondok jelzőt...mennyit szoktam welük kínlódni...bah...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 08:46
Küldtem neked priwit...remélem +kaptad...

Mostanság ugyse tudunk dumálni...

Jaa...a köműwes egy külön faj...direkt nm mondok jelzőt...mennyit szoktam welük kínlódni...bah...

kááárrr!
ezzel a véleménnyel káááárrr, h egyedül vagy!
nem! azt elhiszem, h nem vagy egyke! de azt nem, h Te nem vagy dilettáns!

Igen, de most megint bírom
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)

citromos fagyit?
az savanya nekik!
ja legalább összehúzza a puncij/ly/ukat
na magadra hagylak Velük!
csááá
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 14:19
az savanya nekik!
ja legalább összehúzza a puncij/ly/ukat

na magadra hagylak Velük!
csááá

surdi!
szárazra dumálod a lányok punciját, nyomj nekik egy kic citromos fagyit...
!

surdi!
!

halásznak se vagy utolsó!
most a jól alámerült nyút halásztad elő!
és még mennyien akadtunk a hálódba!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 13:16
most a jól alámerült nyút halásztad elő!
és még mennyien akadtunk a hálódba!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szia Édes!
Tegnapelőtt tettem be a topicodba pletykát, hogy előcsalogassalak. És íme!

Szia Édes!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)

de az méginkább tetszik, h Te előkerültél!
Áááááááááá!
semmi élvezet egyébként ebben! ha használná is a kést!
de itt mindenki tévedésbe van, ill. lehet én wok az oka!
én nem utálom a macskákat! sőőőőttt!
de a macskáknak semmi keresni valójuk a panelban, és utálom a szobacicákat!
de ez a kutyákra is igaz: láttam olyat, h köptem mikor megláttam...
sétálni viszi a jószágját ... a barma ölbe!!!
vágnám ki a zárt ablakon a macskát is és a szobakutyát is! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Áááááááááá!
semmi élvezet egyébként ebben! ha használná is a kést!

de itt mindenki tévedésbe van, ill. lehet én wok az oka!
én nem utálom a macskákat! sőőőőttt!
de a macskáknak semmi keresni valójuk a panelban, és utálom a szobacicákat!
de ez a kutyákra is igaz: láttam olyat, h köptem mikor megláttam...
sétálni viszi a jószágját ... a barma ölbe!!!

vágnám ki a zárt ablakon a macskát is és a szobakutyát is! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!papa! ez tetszeni fog.
tudom és értem is amit írsz!
ja és jól látod!
várom a méled!
ui: átnéztem a céges ládámba, de még nem érkezett meg! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 11:07
ja és jól látod!
várom a méled!
ui: átnéztem a céges ládámba, de még nem érkezett meg! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)

tudod surdi édes, ez úgy van, hogy sok mindent kiveséztünk már...és lehetne írni sok, éppen aktuális eseményt, amik velünk történnek meg napról-napra, és talán még szex vonatkozása is van...de vannak a neten olyan "kedves" emberkék, akik személyünk bizonyos szintű ismeretében visszaélnének az ilyen aprócska infokkal...ez olyan szőkenős fogalmazás volt, de ugye értesz azért?
például nekem is van egy jó szexes sztorim tegnapról, de eszem ágában sincs berakni ide
jah...már látom ahogy írod a sztorikérő mailt
mingyá küldöm
például nekem is van egy jó szexes sztorim tegnapról, de eszem ágában sincs berakni ide

tudod surdi édes, ez úgy van, hogy sok mindent kiveséztünk már...és lehetne írni sok, éppen aktuális eseményt, amik velünk történnek meg napról-napra, és talán még szex vonatkozása is van...de vannak a neten olyan "kedves" emberkék, akik személyünk bizonyos szintű ismeretében visszaélnének az ilyen aprócska infokkal...ez olyan szőkenős fogalmazás volt, de ugye értesz azért?
mingyá küldöm
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)

egy szóval aki elment megúnta a pofánkat?!!!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 10:16

Ha volna időd sokat visszaolvasni, akkor rájönnél, hogy mennyire igazad van, mert a szex területén sincs új a nap alatt!
A legtöbb témát évek óta ezerszer megrágtunk, ezért a régieknek teljesen unalmassá vált egy idő után, ezért törvényszerűen lemorzsolódtak.
És mindig jönnek az újak, akik kiváncsiak és érdeklődőek, valamint egy részük úgy gondolja, hogy ő találta fel a spanyolviaszt!
De ez így is van rendjén, ez a természetes körforgás az életben is, de a fórumban is!
A legtöbb témát évek óta ezerszer megrágtunk, ezért a régieknek teljesen unalmassá vált egy idő után, ezért törvényszerűen lemorzsolódtak.
És mindig jönnek az újak, akik kiváncsiak és érdeklődőek, valamint egy részük úgy gondolja, hogy ő találta fel a spanyolviaszt!
De ez így is van rendjén, ez a természetes körforgás az életben is, de a fórumban is!
Ha volna időd sokat visszaolvasni, akkor rájönnél, hogy mennyire igazad van, mert a szex területén sincs új a nap alatt!
De ez így is van rendjén, ez a természetes körforgás az életben is, de a fórumban is! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 10:11
De ez így is van rendjén, ez a természetes körforgás az életben is, de a fórumban is! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)

na de akkor gondoljuk ezt egy kicsit tovább ...
amikor a nappaliba "uborka szezon van" nem ez az oka? lehet ott is nagyon sok mindent megbeszéltünk, nincs már új téma?
akik elmentek/elmennek azért mennek, mert nincs új a nap alatt és mivel kibeszéltünk mindent már unalmas?
lehet benne vmi!
de merem remélni, h mégse ez az oka, hanem az életük változott olyan irányba, h nincs lehetőségük/igényük erre itt!
hogy más okot ne is keressek egyenlőre ...
amikor a nappaliba "uborka szezon van" nem ez az oka? lehet ott is nagyon sok mindent megbeszéltünk, nincs már új téma?
akik elmentek/elmennek azért mennek, mert nincs új a nap alatt és mivel kibeszéltünk mindent már unalmas?
lehet benne vmi!

de merem remélni, h mégse ez az oka, hanem az életük változott olyan irányba, h nincs lehetőségük/igényük erre itt!
hogy más okot ne is keressek egyenlőre ...
na de akkor gondoljuk ezt egy kicsit tovább ...
lehet benne vmi!
hogy más okot ne is keressek egyenlőre ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 10:00
lehet benne vmi!

hogy más okot ne is keressek egyenlőre ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Olvasgatom az "eltérés a nemi vágyakban" topicot, és találtam egy másik fórumon olyan topicot, ami a társas magányról szól.
Vajon törvényszerű, hogy 10-20 év után már csak egymás mellett él két ember, nem együtt?
Mi kell ahhoz, hogy ez elkerülhető legyen?
Mindenki szerez magának egy csetes ismerőst/szeretőt, akivel kibeszéli magából azt, amit otthon már nem tud megbeszélni?
Csak az a baj, hogy én az elmúlt 10 évben tényleg mindent kibeszéltem már a párommal. Nem sok témánk maradt a napi aktualitásokon kívül. Azt meg ugye nem tart órákig elmesélni. Vele már soha nem fogok hajnalig beszélgetni összebújva, sugdolózva...
Vajon törvényszerű, hogy 10-20 év után már csak egymás mellett él két ember, nem együtt?
Mindenki szerez magának egy csetes ismerőst/szeretőt, akivel kibeszéli magából azt, amit otthon már nem tud megbeszélni?
Csak az a baj, hogy én az elmúlt 10 évben tényleg mindent kibeszéltem már a párommal. Nem sok témánk maradt a napi aktualitásokon kívül. Azt meg ugye nem tart órákig elmesélni. Vele már soha nem fogok hajnalig beszélgetni összebújva, sugdolózva...

Az élet már csak ilyen, de ettől függetlenül két ember tartós kapcsolatát összekötheti a kölcsönös szeretet, megértés és a megszokás is!
Mivel rövid az élet, ezért a kapcsolatok hullámvölgyeiben szükséges az egymásra való nagyobb figyelem és tollerancia, mert ellenkező esetben mindkét fél egy harmadik személyben keresheti a további boldogságát.
Nagyon egyetértek a lányokkal (nem ugrik be ki mondta, de vagy charlotte, v. szilva), hogy a nőknél a lelki egyensúly, míg a pasiknál a testi kielégülés a lényegesebb összekötő kapocs. Ezeket kell és érdemes összehangolni egy remények szerinti hosszú kapcsolat esetén!
Különben jönnek a "kalandozások", az új terület és emberek megszerzése érdekében, ami az őseinknél is jellemző volt!
Már ők is tudták, hogy a változatosság gyönyörködtet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 10:00
Mivel rövid az élet, ezért a kapcsolatok hullámvölgyeiben szükséges az egymásra való nagyobb figyelem és tollerancia, mert ellenkező esetben mindkét fél egy harmadik személyben keresheti a további boldogságát.
Nagyon egyetértek a lányokkal (nem ugrik be ki mondta, de vagy charlotte, v. szilva), hogy a nőknél a lelki egyensúly, míg a pasiknál a testi kielégülés a lényegesebb összekötő kapocs. Ezeket kell és érdemes összehangolni egy remények szerinti hosszú kapcsolat esetén!
Különben jönnek a "kalandozások", az új terület és emberek megszerzése érdekében, ami az őseinknél is jellemző volt!
Már ők is tudták, hogy a változatosság gyönyörködtet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Olvasgatom az "eltérés a nemi vágyakban" topicot, és találtam egy másik fórumon olyan topicot, ami a társas magányról szól.

nekem tölts egy kis házi páleszt!
majd iszok az egészségedre!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
majd iszok az egészségedre!

melyik címemre küldöd?
küld a másikra!
ma a cégesre eddig csak bentről kaptam. mingyá +kérdem a vírusokat mifax wan? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 09:42
küld a másikra!
ma a cégesre eddig csak bentről kaptam. mingyá +kérdem a vírusokat mifax wan? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Szervusztok szép jó délelőttöt mindenkinek!
Igen Charlotte a szemérembabákra gondoltam, csak rosszul fogalmaztam, mindig a "buxa" jár az eszembe.
Surda, csak halkan jegyzem meg, visszajönnek a leveleid, inkognitóba vonultál?
Igen Charlotte a szemérembabákra gondoltam, csak rosszul fogalmaztam, mindig a "buxa" jár az eszembe.

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Jó reggelt mindenkinek!

Szervusztok szép jó délelőttöt mindenkinek!
kááárrr!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 18. szerda 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 21:50

Osztozunk...
...ja-ja...én nm lenni egyke...wan 1 ecsém + wan egy bátyám...
Ja,és dilettáns sm waok mint a papa...

Ja,és dilettáns sm waok mint a papa...