Nem fontos az értelme
Magamra voltam mérges...nem sikerült valami,naggyon nem akartam elcseszni,pont ezért sikerült...
Utána meg inkább hagytam volna...jáájj..még rosszabb lett....
Kettyós fejjel nem tudok gondolkodni....nem kéne rágörcsölnöm a dolgokra+türelem..
Hagyjuk,nem bosszankodom,jobb elengedni amin nem tudunk változtatni,mert rosszabb lesz, ebből is tanultam...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 01. 05. vasárnap 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 05. vasárnap 14:46

Magamra voltam mérges...nem sikerült valami,naggyon nem akartam elcseszni,pont ezért sikerült...

Utána meg inkább hagytam volna...jáájj..még rosszabb lett....

Kettyós fejjel nem tudok gondolkodni....nem kéne rágörcsölnöm a dolgokra+türelem..

Hagyjuk,nem bosszankodom,jobb elengedni amin nem tudunk változtatni,mert rosszabb lesz, ebből is tanultam...

Itt meg..sokértelmű vagy! Mindent nem kaphatunk meg az élettől!( általánosság) Fel a fejjel,ki tudja mit hoz a holnap!

Kukucs

Szeva Öcsy!
Mi helyzet? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 05. vasárnap 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi helyzet? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 05. vasárnap 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Most jó. Volt egy hosszú pihi, holnap meló.
Kitartást.
Nekem csak elkezdeni volt nehéz,de az nagyon..
Utána ment minden
Nekem csak elkezdeni volt nehéz,de az nagyon..

Utána ment minden

Nah,mára roló le,medve ágyba be...
Remélem hogy senki nem aludt be valamelyik sarokban,az így járt...ő főzi a kávét
Csuda napot holnapra,jóéjtcsá
Remélem hogy senki nem aludt be valamelyik sarokban,az így járt...ő főzi a kávét

Csuda napot holnapra,jóéjtcsá

Jó reggelt!
Előfordul, hogy elfelejtjük mit szeretnénk elérni az újévben. A mai kávé közben legyen előttünk a kép, mire a föld fordul egyet a nap körül, mire jutunk és mit teremtünk meg magunknak, családunknak. A kávé segit, hogy ne felejtsük miért kelünk reggel! Egészségetekre!
Előfordul, hogy elfelejtjük mit szeretnénk elérni az újévben. A mai kávé közben legyen előttünk a kép, mire a föld fordul egyet a nap körül, mire jutunk és mit teremtünk meg magunknak, családunknak. A kávé segit, hogy ne felejtsük miért kelünk reggel! Egészségetekre!

Vidámat

Akkor jó reggelt!
Csak óvatosan, csúszik!
Csak óvatosan, csúszik!
Szeva!
Meg marha hideg is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 08:07
Meg marha hideg is...

Törölt felhasználó (3802852)

Akkor jó reggelt!
Csak óvatosan, csúszik!
Csak óvatosan, csúszik!
De ugye nem estél el...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 08:07

Akkor jó reggelt!
Csak óvatosan, csúszik!
Csak óvatosan, csúszik!
Még ha forró és csúszós lenne...de hidegen

Nagyon dolgozós mindenki... Eddig én nem tettem tiszteletemet nappal, most szinte senki. Tele van velem... a nappali

Én is ide kukucska,többször,de magammal már mégsem dumálgatok...
Vannak ilyen időszakok....
Oszt hogy megy az első nap?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 13:27

Nagyon dolgozós mindenki... Eddig én nem tettem tiszteletemet nappal, most szinte senki. Tele van velem... a nappali

Ahogy mondtam néhány napja
Kevés mukával idén ugyanaz a megélhetés!
11-kor végeztem
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 14:24

11-kor végeztem

Én is ide kukucska,többször,de magammal már mégsem dumálgatok...

Ez így jó kezdés
Tanits mester
Ez kéne nekem is
És ezt tudod tartani is?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 14:47

Tanits mester

És ezt tudod tartani is?

Ahogy mondtam néhány napja
11-kor végeztem

11-kor végeztem

Szava!
Egyensúlyozok a farkammal....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem több, mint jó kezdet és jó példa
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 14:55

Ez így jó kezdés
Tanits mester
Ez kéne nekem is
És ezt tudod tartani is?

Tanits mester

És ezt tudod tartani is?

Csak ügyesen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 15:55

Szava!

Jó kezdet?
Máris lőttek neki nálam..
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Máris lőttek neki nálam..