húúú de kielégült fejet vágtál!
remélem az is és nem csak a látszat! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 18. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 21:31
remélem az is és nem csak a látszat! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 18. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Kellemes estét mindenkinek!
Charlotte, a kis oktató erszények hasznosabbak lehetnek mint gondolnánk!
Hogy bírjátok a meleget?
Tom-tom! jót röhögtem, megéred a pénzed, a többit majd privátban, ha lesz időm.
Hogy bírjátok a meleget?

majd küldök fotót, h a kőmérgesem hogyan is dolgozott!
de ennyi is elég bizonyíték:
-3 teljesen egyforma ablak betéve.
az ablaknyílás méretei: 99; 105; 107 centi ...
-másik 3 esetben: 87; 85; 72 ...
-a 7végi házat ledryvitozta, kijött a festő és ezt kérdezte: miért csinált mászófalat /űgy dűbelezte be/
de csak sorolhatnám, h mit is csinált a kőműves MESTER /mestervizsgával is rendelkezett!!!/
és nem igazán volt olyan mesterember, aki után ne kellett volna utánna dolgozni!
spec a gázosokról kimondottan jó a véleményem!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 18. szerda 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 19:33
de ennyi is elég bizonyíték:
-3 teljesen egyforma ablak betéve.
az ablaknyílás méretei: 99; 105; 107 centi ...
-másik 3 esetben: 87; 85; 72 ...
-a 7végi házat ledryvitozta, kijött a festő és ezt kérdezte: miért csinált mászófalat /űgy dűbelezte be/
de csak sorolhatnám, h mit is csinált a kőműves MESTER /mestervizsgával is rendelkezett!!!/
és nem igazán volt olyan mesterember, aki után ne kellett volna utánna dolgozni!
spec a gázosokról kimondottan jó a véleményem!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 18. szerda 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Ebbe ne menjünk bele mert rengeteg "nagyon okos"
aktabuzit ismerek...
aktabuzit ismerek...

fagyi fagyi!
én inkább a sört választom! előtte meg egy kis "arató pálinkát"!
ezt javaslom Neked is!
vagy még mindig ... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 18. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
én inkább a sört választom! előtte meg egy kis "arató pálinkát"!
ezt javaslom Neked is!

vagy még mindig ... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 18. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt!
Hát, valahogy nem volt az igazi az alvás 32 fokban.
Amikor múlt héten mondták, hogy 40 fok lesz, arra gondoltam, hogy a barátnőm volt Szibériában és mondta, hogy a mínusz 10 és a mínusz 25 fok között nincs olyan nagy különbség érzetre, és abban reménykedtem, hogy talán a 35 és a 40 fok között sem lesz. De van. Óriási különbség...
Reggel beemeltem a gyereket az etetőszékben, és ettől már rosszul lettem. És ez csak fokozódni fog. Jáááááááááááááááááj! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 18. szerda 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 23:49
Hát, valahogy nem volt az igazi az alvás 32 fokban.
Amikor múlt héten mondták, hogy 40 fok lesz, arra gondoltam, hogy a barátnőm volt Szibériában és mondta, hogy a mínusz 10 és a mínusz 25 fok között nincs olyan nagy különbség érzetre, és abban reménykedtem, hogy talán a 35 és a 40 fok között sem lesz. De van. Óriási különbség...
Reggel beemeltem a gyereket az etetőszékben, és ettől már rosszul lettem. És ez csak fokozódni fog. Jáááááááááááááááááj! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 18. szerda 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindenkinek szép álmokat...
...ha ebben
a melegben tudunk aludni...

Mindenkinek szép álmokat...
...ha ebben

Hát én már elég sokat pelenkáztam...pisiltettem..kakiltattam...egyebek...soha nm éreztem terhesnek w alantasnak...sőt elég sokat newettem(tünk) közben...
A lányom imádta ha én fürdettem mert teli engedtem neki a kádat és hagytam "búwárkodni" + sokáig játszani...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 18. szerda 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 23:00

A lányom imádta ha én fürdettem mert teli engedtem neki a kádat és hagytam "búwárkodni" + sokáig játszani...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Bébiétel-osztály

Ez tök aranyos.
No és a kérdés:
Apukák, mennyire veszitek ki a részeteket a gyereknevelésből, ápolásból?
Leendő apukák, hogy tervezitek a gyerkőc körüli teendőket? Fogtok pelenkázni, ringatni, büfiztetni?

Ez tök aranyos.
No és a kérdés:
Leendő apukák, hogy tervezitek a gyerkőc körüli teendőket? Fogtok pelenkázni, ringatni, büfiztetni?

"irigylem" a nőit...
pppppfffffffffffff
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 18. szerda 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 22:59
pppppfffffffffffff

Erről az jutott még eszembe,hogy egyszer régen egy exbarátommal akartam beszélgetni a nyalásról...el is mondtam neki az én tapasztalataimat...gondoltam majd Ő is elmondja a sajátját...meglepödtem a wálaszán...
Emígyen szólt:-Mééé baszni nm tudsz??!!
Kis hallgatás után wálaszoltam neki,hogy legközelebb az anyjáwal beszélgessen a szexről...
Pfff...ez is egy hozzáállás a dolgokhoz!!!
Kis hallgatás után wálaszoltam neki,hogy legközelebb az anyjáwal beszélgessen a szexről...
Pfff...ez is egy hozzáállás a dolgokhoz!!!
Bébiétel-osztály

Ez tök aranyos.
No és a kérdés:

Ez tök aranyos.
No és a kérdés:

Erről az jutott még eszembe,hogy egyszer régen egy exbarátommal akartam beszélgetni a nyalásról...el is mondtam neki az én tapasztalataimat...gondoltam majd Ő is elmondja a sajátját...meglepödtem a wálaszán...
Pfff...ez is egy hozzáállás a dolgokhoz!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 18. szerda 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 22:45
Pfff...ez is egy hozzáállás a dolgokhoz!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 18. szerda 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Áhhhá, hát ez az oka! Nem keresitek, hanem csináljátok. Jóvan, megnyugodtam

Áhhhá, hát ez az oka! Nem keresitek, hanem csináljátok. Jóvan, megnyugodtam
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 18. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 22:41

Pedig a papa a nappaliban elég sűrűn emlegeti...
Én inkább itthon műwelem rendszeresen...

Pedig a papa a nappaliban elég sűrűn emlegeti...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 18. szerda 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 22:23

Admin

Subbán találtam:
Számtalan egyéb hasznos kis kacat mellett a Google-nak van egy Trends nevű alkalmazása, amellyel remekül nyomon lehet követni, hogy a világban ki, mikor, hol és mire keres rá az interneten. Mivel ez itt a Subba, mi elsősorban arra voltunk kiváncsiak, hogy nemzettestvéreink közül pontosan kik süllyedtek a legmélyebbre a mocsokban.
Az például nagyon érdekes, hogy a faszt a legjobban Békéscsabán kedvelik. Már eleve a tény is elgondolkodtató, hogy van ember a világon, aki leül az internet elé, és pont a 'fasz' szóra keres rá, az meg aztán pláne, hogy miért éppen a Viharsarokba koncentrálódnak az ilyenek. Szekszárd és Eger sem állnak rosszul, de a békésiek verhetetlenek. Az is figyelemre mélró, hogy a Felvidéken valamivel többen buknak a hímtagra, mint Erdélyben. Békéscsabán viszont a jelek szerint az érdeklődés mindkét nem szervei iránt a fellegekben szárnyal, hiszen a pinát is ők szeretik a legjobban.
A segg különös módon a legjobban a szentendreieket érdekli. Aki legközelebb a Dunakanyarban jár, igyekezzen minél gyakrabban hátranézni. A hétvégi melegfesztivál fényében az sem mellékes, hogy a buzikat a legtöbben Győrből keresik. Szopásilag a veszprémiek járnak az élen, míg a nyalás annyira hidegen hagyja Magyarországot, hogy nincs is róla értékelhető adat.
Hát ez jellemző! A nyalásról nincs értékelhető adat....
Számtalan egyéb hasznos kis kacat mellett a Google-nak van egy Trends nevű alkalmazása, amellyel remekül nyomon lehet követni, hogy a világban ki, mikor, hol és mire keres rá az interneten. Mivel ez itt a Subba, mi elsősorban arra voltunk kiváncsiak, hogy nemzettestvéreink közül pontosan kik süllyedtek a legmélyebbre a mocsokban.
Az például nagyon érdekes, hogy a faszt a legjobban Békéscsabán kedvelik. Már eleve a tény is elgondolkodtató, hogy van ember a világon, aki leül az internet elé, és pont a 'fasz' szóra keres rá, az meg aztán pláne, hogy miért éppen a Viharsarokba koncentrálódnak az ilyenek. Szekszárd és Eger sem állnak rosszul, de a békésiek verhetetlenek. Az is figyelemre mélró, hogy a Felvidéken valamivel többen buknak a hímtagra, mint Erdélyben. Békéscsabán viszont a jelek szerint az érdeklődés mindkét nem szervei iránt a fellegekben szárnyal, hiszen a pinát is ők szeretik a legjobban.
A segg különös módon a legjobban a szentendreieket érdekli. Aki legközelebb a Dunakanyarban jár, igyekezzen minél gyakrabban hátranézni. A hétvégi melegfesztivál fényében az sem mellékes, hogy a buzikat a legtöbben Győrből keresik. Szopásilag a veszprémiek járnak az élen, míg a nyalás annyira hidegen hagyja Magyarországot, hogy nincs is róla értékelhető adat.
Subbán találtam:
Ugye-ugye...
Mennyire hiányoznak a fiatalkori éjszakai fürdőzések...milen jók is wótak...
Kezdődik...kezdődik...a filmem...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 18. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Mennyire hiányoznak a fiatalkori éjszakai fürdőzések...milen jók is wótak...
Kezdődik...kezdődik...a filmem...

Ez már meggondolandó
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 18. szerda 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak weled???
Behozhatod a fagyit is...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 18. szerda 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 21:58

Behozhatod a fagyit is...

Egye kukac... megengedem h. csobbanjatok...
De CSAK utánam...
/önző egyke
/
De CSAK utánam...
/önző egyke

Ja éééértem
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 07. 18. szerda 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)

#8827-ben levő "Szemérembaba"-ról beszél.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 18. szerda 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 21:56
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 18. szerda 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Oktató erszények? Ezt most nem értem...
Nagyon rosszul viselem a meleget. Semmi sem jó, sehol sem jó.
Elegeeeeeeeeem vaaaaaaaaaaaan!!!

Elegeeeeeeeeem vaaaaaaaaaaaan!!!
Egye kukac... megengedem h. csobbanjatok...
De CSAK utánam...
/önző egyke
/
De CSAK utánam...
/önző egyke

Oktató erszények? Ezt most nem értem...
Elegeeeeeeeeem vaaaaaaaaaaaan!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 18. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Elegeeeeeeeeem vaaaaaaaaaaaan!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 18. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Hogy bírjátok a meleget?
Hogy bírjátok a meleget?

Hogy bírom a meleget???Carul wiselem...ömlik rólam a wíz egész nap...
...wége lehetne mán...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 18. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Hogy bírjátok a meleget?
Hogy bírjátok a meleget?