de legalább "hazataláltál" a nappaliba!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 07. 20. péntek 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 07:50

Szia Drága!
Előkerülésem független volt.Nem vettem észre a harapnivalót,de erős késztetést éreztem arra,hogy írjak.
Ez már tiszta sci-fi,spyhozis,megérezni a másik ember gondolatait 300 km-ről.
(nade akkor megyek, és megnézem mit pletyóztál)
Előkerülésem független volt.Nem vettem észre a harapnivalót,de erős késztetést éreztem arra,hogy írjak.

Szia Drága!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 13:16

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szia Édes!
Tegnapelőtt tettem be a topicodba pletykát, hogy előcsalogassalak. És íme!
Tegnapelőtt tettem be a topicodba pletykát, hogy előcsalogassalak. És íme!

hááttt ha mi ottvagyunk punci nem marad szárazon!
az osztán a szent!
más: a privid +jött, majd ma válaszolok! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 20. péntek 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 05:06
az osztán a szent!
más: a privid +jött, majd ma válaszolok! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 20. péntek 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Nah...+locsótam a wirágokat...elkotyógattam a kw-m...lassan ébresztem a kismamát is finom gözölgő kw-wal...
...elmondhatom,hogy sokat aludtam...pfff
Rózsajány csak azért győztek a jányok mert nm woltunk ott Surdiwal + Hipp-el...
Moncy...remélem csak nyaralni mész el...

én este wagy 2 órát nyüstöltem magam mire álom jött a szememre...
még jó, h a 7 elején nagyzoltam ...
mármint, h napközben 26-27, reggelre 23 fokra lehűtve ...
na 29el kezdtem és 26 alá reggel 7re se ment!
ráadásullll a céges klíma is döglő dick /a vadnyugati mesterlöv ész/, és vszínű ma + semmi mert ma javíccsák!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 20. péntek 04:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 04:07
még jó, h a 7 elején nagyzoltam ...
mármint, h napközben 26-27, reggelre 23 fokra lehűtve ...
na 29el kezdtem és 26 alá reggel 7re se ment!
ráadásullll a céges klíma is döglő dick /a vadnyugati mesterlöv ész/, és vszínű ma + semmi mert ma javíccsák!

Meg wagyok átkozwa...bazira nm tuok aludni semmit...2 óránként felkelek .....a tököm tele a meleggel...
....wennék egy klímát...de olyan qwa randa az a doboz a ház falán...

100%ig biztosan én se tudom, de szerintem amit a segítségkéréses topicban írt, egy jóbarát házaspár gyermekéről!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 22:45
Admin

Moncy! Ez meg micsoda??? Csak nem te is búcsúzol???

Teeee!
nem mondod, h elhagytad a mélcímem!
az bajjjj, ha nincs jó hír!
kint volt már kínában? vagy odáig se jutottak el? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 22:09
nem mondod, h elhagytad a mélcímem!
az bajjjj, ha nincs jó hír!
kint volt már kínában? vagy odáig se jutottak el? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Papi!
Majd küld el a mail címed privin...
Sajna nem sok jó hírem van a kicsivel kapcsolatban...
Továbbítom majd a levelet...

Továbbítom majd a levelet...
Te para!
visszafoghatnád a celsiusokat!
tom meg a bölcsesség ...
mettévett, csak mettévett!!!
nem egyeztethető az ám Vele össze, mondhatni antagonisztikus az ellentét!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 17:40
visszafoghatnád a celsiusokat!

tom meg a bölcsesség ...
mettévett, csak mettévett!!!
nem egyeztethető az ám Vele össze, mondhatni antagonisztikus az ellentét!

basszus...te mit ettél ma?
bölcsebb vagy,mint a szokásos formád....
lehet a "haza bölcse"szobra hat rád?

remélem nem csak csorgattad a nyálad!
izé nem csak a nyálad csorgott!
izé, h csorgott rajta a Tiéd!
1ébként: Reggelt! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 17:11
izé nem csak a nyálad csorgott!
izé, h csorgott rajta a Tiéd!
1ébként: Reggelt! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt a sok hülye embert, hogy nem bírtak otthon maradni, és beette őket a fene az irodába
, és egész nap dolgoztattak ebben a bazi melegben
.
A nap egyetlen pozitívuma egy miniszoknyás tündérke volt.

A nap egyetlen pozitívuma egy miniszoknyás tündérke volt.

Ha már korán keltem...
...hoztam reggelit...

Nah...+locsótam a wirágokat...elkotyógattam a kw-m...lassan ébresztem a kismamát is finom gözölgő kw-wal...
...elmondhatom,hogy sokat aludtam...pfff

Meg wagyok átkozwa...bazira nm tuok aludni semmit...2 óránként felkelek .....a tököm tele a meleggel...
....wennék egy klímát...de olyan qwa randa az a doboz a ház falán...

Na sziasztok! Ismét itt, és mostmár nem megyek tovább nyaralni...Elegem volt/van...A sátrakban kurva meleg volt, aztán a szabad ég alatt próbáltunk ketten aludni, de végigröhögtük az egész éjszakát...Na meg a fiúk is az agyamon jöttek ki, állandóan iszapháborúzni akartak, meg vizespóló verseny volt naponta valami ötször...
Mint az ovisok, dobáltuk egymást, aztán meg a fülem fájt az a kurva homok és iszap miatt!
De azért jó volt a fiúkat telibe találni, és jól megkinozni, mert mindig a lányok voltak a győztesek ugye...

Moncy! Ez meg micsoda??? Csak nem te is búcsúzol???
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 22:11

Jó éjt, szép álmokat!
Majd néha azért benézek Hozzátok a nappaliba!
Kispapák vigyázni a kismamákra, kismamák vigyázni a kisdedekre

Jelenleg még a bátyám kisfián gyakorolok, az etetés, büfiztetés, és a játék megy, a pelussal még barátkozom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 18. szerda 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 18. szerda 23:00

Admin

Bébiétel-osztály

Ez tök aranyos.
No és a kérdés:
Apukák, mennyire veszitek ki a részeteket a gyereknevelésből, ápolásból?
Leendő apukák, hogy tervezitek a gyerkőc körüli teendőket? Fogtok pelenkázni, ringatni, büfiztetni?

Ez tök aranyos.
No és a kérdés:
Apukák, mennyire veszitek ki a részeteket a gyereknevelésből, ápolásból?
Leendő apukák, hogy tervezitek a gyerkőc körüli teendőket? Fogtok pelenkázni, ringatni, büfiztetni?

Jó éjt, szép álmokat!

Papi!
Továbbítom majd a levelet... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 15:01

Továbbítom majd a levelet... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)

citromos fagyit?
az savanya nekik!
ja legalább összehúzza a puncij/ly/ukat
na magadra hagylak Velük!
csááá
az savanya nekik!
ja legalább összehúzza a puncij/ly/ukat

na magadra hagylak Velük!
csááá

csak majdnem eminem, de
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 17:42

...csak azt ne mondd,hogy a "Bolero"-nak is köze van hozzá...
vagy mégis inkább eminem?

...csak azt ne mondd,hogy a "Bolero"-nak is köze van hozzá...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 11:07

tudod surdi édes, ez úgy van, hogy sok mindent kiveséztünk már...és lehetne írni sok, éppen aktuális eseményt, amik velünk történnek meg napról-napra, és talán még szex vonatkozása is van...de vannak a neten olyan "kedves" emberkék, akik személyünk bizonyos szintű ismeretében visszaélnének az ilyen aprócska infokkal...ez olyan szőkenős fogalmazás volt, de ugye értesz azért?
például nekem is van egy jó szexes sztorim tegnapról, de eszem ágában sincs berakni ide
jah...már látom ahogy írod a sztorikérő mailt
mingyá küldöm
például nekem is van egy jó szexes sztorim tegnapról, de eszem ágában sincs berakni ide

jah...már látom ahogy írod a sztorikérő mailt

basszus...te mit ettél ma?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 10:16

Ha volna időd sokat visszaolvasni, akkor rájönnél, hogy mennyire igazad van, mert a szex területén sincs új a nap alatt!
A legtöbb témát évek óta ezerszer megrágtunk, ezért a régieknek teljesen unalmassá vált egy idő után, ezért törvényszerűen lemorzsolódtak.
És mindig jönnek az újak, akik kiváncsiak és érdeklődőek, valamint egy részük úgy gondolja, hogy ő találta fel a spanyolviaszt!
De ez így is van rendjén, ez a természetes körforgás az életben is, de a fórumban is!
A legtöbb témát évek óta ezerszer megrágtunk, ezért a régieknek teljesen unalmassá vált egy idő után, ezért törvényszerűen lemorzsolódtak.
És mindig jönnek az újak, akik kiváncsiak és érdeklődőek, valamint egy részük úgy gondolja, hogy ő találta fel a spanyolviaszt!
De ez így is van rendjén, ez a természetes körforgás az életben is, de a fórumban is!
ugye milyen szomorú erre rádöbbenni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 19. csütörtök 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 19. csütörtök 10:00

Admin

Olvasgatom az "eltérés a nemi vágyakban" topicot, és találtam egy másik fórumon olyan topicot, ami a társas magányról szól.
Vajon törvényszerű, hogy 10-20 év után már csak egymás mellett él két ember, nem együtt?
Mi kell ahhoz, hogy ez elkerülhető legyen?
Mindenki szerez magának egy csetes ismerőst/szeretőt, akivel kibeszéli magából azt, amit otthon már nem tud megbeszélni?
Csak az a baj, hogy én az elmúlt 10 évben tényleg mindent kibeszéltem már a párommal. Nem sok témánk maradt a napi aktualitásokon kívül. Azt meg ugye nem tart órákig elmesélni. Vele már soha nem fogok hajnalig beszélgetni összebújva, sugdolózva...
Vajon törvényszerű, hogy 10-20 év után már csak egymás mellett él két ember, nem együtt?
Mi kell ahhoz, hogy ez elkerülhető legyen?
Mindenki szerez magának egy csetes ismerőst/szeretőt, akivel kibeszéli magából azt, amit otthon már nem tud megbeszélni?
Csak az a baj, hogy én az elmúlt 10 évben tényleg mindent kibeszéltem már a párommal. Nem sok témánk maradt a napi aktualitásokon kívül. Azt meg ugye nem tart órákig elmesélni. Vele már soha nem fogok hajnalig beszélgetni összebújva, sugdolózva...