tuuuuudtam, hogy valakit kihagyok
de mondhatnám azt is, hogy: ugyan édes, neked kár lenni elrejteni
....jéééé
szonit is kifelejtettem
ez a népesség nyilvántartás nekem sosem ment itt a nappaliban...akárhányszor össze akartam szedni a tagokat, mindig kifelejtettem valakit (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 22:02

de mondhatnám azt is, hogy: ugyan édes, neked kár lenni elrejteni

ez a népesség nyilvántartás nekem sosem ment itt a nappaliban...akárhányszor össze akartam szedni a tagokat, mindig kifelejtettem valakit (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem nem is rendeltél???Ezé most sírok

És nem merek a vízből ki jönni

És nem merek a vízből ki jönni
Nekem nem is rendeltél???Ezé most sírok

És nem merek a vízből ki jönni (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 15:37

És nem merek a vízből ki jönni (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)

jaj mit találtam
ezt megrendelem, és minden nappalis fiúnak lesz egy szexis tangája(surda, willy, tom, gyuri, hipp, joe, para, cuncus, vazi)nabazzzz két szet-et kell rendelnem

nem hagytam ki senkit??
egyébként figyeltétek, hogy mostanában milyen jó cuccok vannak itt baloldalon?

nem hagytam ki senkit??

fehérnépek, mi?

Hat pisolyogtag ök is...en "meghaltam",mikor hazaertem hat kitört a vilaghaboru....en löttem elöször...a szakadt gagyammal.
fehernepek.....

Hat pisolyogtag ök is...en "meghaltam",mikor hazaertem hat kitört a vilaghaboru....en löttem elöször...a szakadt gagyammal.
fehernepek.....
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 20:38

ez egy nagyon kellemetlen szituáció lehetett. amúgy jót kacagtam! (legszebb öröm a káröröm!)

Sujdikám!!
"ég a zsír"???...és a zsírba sűl a kolbász...asztat
+ bekaphatod....

Surdi kedwenc időtöltése...

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 15:18
"ég a zsír"???...és a zsírba sűl a kolbász...asztat
+ bekaphatod....

Surdi kedwenc időtöltése...

és ha sokáig lennél a napon Norbi juthatna Rólad az eszünkbe!
"ég a zsír!"

"ég a zsír!"

Honnan kő számolnom???...azaz melik lenne az enyém??
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 15:37

jaj mit találtam
ezt megrendelem, és minden nappalis fiúnak lesz egy szexis tangája(surda, willy, tom, gyuri, hipp, joe, para, cuncus, vazi)nabazzzz két szet-et kell rendelnem

nem hagytam ki senkit??

nem hagytam ki senkit??
Hát ez nagyon ciki lehetett...
Ezek tényleg szar dolgok...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 20:25

Ezek tényleg szar dolgok...

Az urad jol felöltöztetted....de az semmi az en "öltöztetesem"-hez. Az asszony vett nekem valami selyem alsonemüt,de egy szammal kisebbet. Nem latta akkoranak,mekkora. Orvosi terminusom volt,hat felhuztam,eleg jol allt allva......
Mikor a korhaz elött kiszalltam,hat elegge meghuzodott elöl-hatul,de nem gondoltam roszra.
Bent,le kellet huzzam a gatyat,es akkor lattam,ereztem,hogy az alsonemüm szet van menve. Egy kurvara szexis növer,meg doktorneni.....hat azt hittem elsülyedek.( El is sülyedtem.)
Mikor a korhaz elött kiszalltam,hat elegge meghuzodott elöl-hatul,de nem gondoltam roszra.
Bent,le kellet huzzam a gatyat,es akkor lattam,ereztem,hogy az alsonemüm szet van menve. Egy kurvara szexis növer,meg doktorneni.....hat azt hittem elsülyedek.( El is sülyedtem.)
Surdi, te valami hihetetlenül aranyos és önzetlen vagy.

ez egy nagyon kellemetlen szituáció lehetett. amúgy jót kacagtam! (legszebb öröm a káröröm!)
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 20:25

Az urad jol felöltöztetted....de az semmi az en "öltöztetesem"-hez. Az asszony vett nekem valami selyem alsonemüt,de egy szammal kisebbet. Nem latta akkoranak,mekkora. Orvosi terminusom volt,hat felhuztam,eleg jol allt allva......
Bent,le kellet huzzam a gatyat,es akkor lattam,ereztem,hogy az alsonemüm szet van menve. Egy kurvara szexis növer,meg doktorneni.....hat azt hittem elsülyedek.( El is sülyedtem.) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 19:54
Bent,le kellet huzzam a gatyat,es akkor lattam,ereztem,hogy az alsonemüm szet van menve. Egy kurvara szexis növer,meg doktorneni.....hat azt hittem elsülyedek.( El is sülyedtem.) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)

ahha...bírom az ilyen családtörténeteket...az összes vörös hajú atyai színektől nagyon eltérő gyermek ősei között van egy pontosan ugyanolyan színű nagyszülő, aki sajnooos már nem él
(ez a nagynéni sztori meg valami szerencsés véletlen lehet)
(ez a nagynéni sztori meg valami szerencsés véletlen lehet)
ahha...bírom az ilyen családtörténeteket...az összes vörös hajú atyai színektől nagyon eltérő gyermek ősei között van egy pontosan ugyanolyan színű nagyszülő, aki sajnooos már nem él
(ez a nagynéni sztori meg valami szerencsés véletlen lehet) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 19:34
(ez a nagynéni sztori meg valami szerencsés véletlen lehet) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

A kis charlotte anyai nagyapja vöröses-szőke, és nagynénje teljesen vörös
(hihi, jó szöveget találtam ki, mi?)

ugye nem ilyen fodros gatyót nyomtál a kezibe?
elképzeltem benne a kedvest.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 19:31

ma uram elment dokihoz jogsit hosszabbítatni...úgy kezdte, hogy hazajött mosakodni, és kért egy jobb fajta alsónadrágot
aztán elmesélte, hogy amikor mondta neki a dokinéni, hogy húzza fel a pólót, mert meghallgatja a szívét, akkor ő behúzta a hasát...aztán, amikor a hátát hallgatta meg, akkor meg levette a pólót...szó se róla irtó széles válla van, és kemény, mint a kő
biztos, hogy "hiúság, nő a neved"?

A kis charlotte anyai nagyapja vöröses-szőke, és nagynénje teljesen vörös
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 14:43

maraggyá' má'..csak megzsarolom a lotyót, és simán elmondja
jah...jut eszembe a zsarolásról...vajon mitől vörös a kis charlotte?????

jah...jut eszembe a zsarolásról...vajon mitől vörös a kis charlotte?????

ma uram elment dokihoz jogsit hosszabbítatni...úgy kezdte, hogy hazajött mosakodni, és kért egy jobb fajta alsónadrágot
aztán elmesélte, hogy amikor mondta neki a dokinéni, hogy húzza fel a pólót, mert meghallgatja a szívét, akkor ő behúzta a hasát...aztán, amikor a hátát hallgatta meg, akkor meg levette a pólót...szó se róla irtó széles válla van, és kemény, mint a kő

Valaki haragszik Rám, mert nem néztem meg a másik e-mail címemet! Félreértés történt!

Hol lehet megvasarolni ??!! Rögtönn megveszem....minden "idösebb" nenit "megfogok" vele...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 15:44

szerintem igenis izgató egy ilyen alsónadrág

na jó...nem feltétlenül kell fodrosnak lennie

Sajnos nem tudom, de a könnyeim hullatom!
(Nagyon szomorú, sírós szmájli.)
(Nagyon szomorú, sírós szmájli.)
Ha Valaki tudja a miért-re a választ hipp távozásának okára... egy privit dobjon

Remélem, nemsokára úgy alakul, hogy gyakrabban lesz időd eme nemes tevékenységhez!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 12:27

prune?
Ő teljes jogú admin, tehát van Neki elég baja a többi topiccal!
ide már amikor bejön annyira fáradt, csak beül a hintaszékbe és csak egy kis kényeztetésre egy kis masszázsra vágyik!
ilyenkor a vállamra teszi a lábát és azt maszírozom Neki! aztán ha szerencsém van engedi hogy a lábmasszázs után élvezésig
nyaljam ...
na de ezt csak akkor tehetem meg, amikor a lotyókám a saját megyei topicotokba -mondjuk Veled- félrekufircol!
Ő teljes jogú admin, tehát van Neki elég baja a többi topiccal!
ide már amikor bejön annyira fáradt, csak beül a hintaszékbe és csak egy kis kényeztetésre egy kis masszázsra vágyik!
ilyenkor a vállamra teszi a lábát és azt maszírozom Neki! aztán ha szerencsém van engedi hogy a lábmasszázs után élvezésig

na de ezt csak akkor tehetem meg, amikor a lotyókám a saját megyei topicotokba -mondjuk Veled- félrekufircol!

szerintem igenis izgató egy ilyen alsónadrág

(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)