Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2049 2050 2051 2052 2053 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7747   2007. 07. 02. hétfő 12:17
X Törölt felhasználó (60564)
Prune nem tud egyedül rendet tartani köztetek? hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 12:03
legalább valami jó is van mostanában!
Te legalább visszajöttél!

Charlotte a nappaliban már régóta admin! és aszem még a playmateban. de másütt nem, ha jól tudom.
#7746   2007. 07. 02. hétfő 12:08
zelli zelli
Sziasztok!
Szia, Hipp, mondd miért?
Fájdítod kicsi Szívem?
Ki fogja a zongorám kezelni? Belehalok a hiányodba, Hippem!!!!!(szomorú sznájli)
A születésemben csak annyi a különleges, hogy majdnem éjfélkor történt!
wow2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 08:19
no csak srégvoltokban olvasok, de mire is gondoltál??

hehe ezt jó beszoptad! mf1 mf3 mf2 nyes

utólagos hsz mód:
azt hittem, h Kimi miatt írod, de qrva faszák voltatok!
surdi röhögőgörcsöt kapott, azon amit műveltetek!

#7745   2007. 07. 02. hétfő 12:03
surdapapa surdapapa
legalább valami jó is van mostanában!
Te legalább visszajöttél!

Charlotte a nappaliban már régóta admin! és aszem még a playmateban. de másütt nem, ha jól tudom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2007. 07. 02. hétfő 11:59
wow1 Hát itten má mindenki admin lehet??!!! hehe wave
#7744   2007. 07. 02. hétfő 12:01
surdapapa surdapapa
akkor jó munkát!
és nemtom, de ha házhoz is méc, akkor szexis odaadó háziasszonyokat!

A sportolók topicban írtakra: télleg nem vagy otthon a fociban, mert a Real már nem igazán van tele sztárokkal! rolleyes schmoll2
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 11:43
Engem is kiakasztott a zöreg Hipp...ilyen hirtelen...nm értem de Ő tudja...

Én sem maradok ma towább...mennem kő kulizni...
megent 1 hosszú hét lesz...baxa meg...ez wan... shakehead
#7743   2007. 07. 02. hétfő 11:59
X Törölt felhasználó (60564)
wow1 Hát itten má mindenki admin lehet??!!! hehe wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 07. 02. hétfő 08:02
Jó reggelt!

Tegnap tudtam meg a szomszédomról, hogy vonaton született. Én ezen nagyot nevettem, bár gondolom az anyukájának nem volt ilyen vicces vonaton szülni.

Egy ismerősömet pedig elcserélték a szülészeten és másik gyereket vittek ki az anyukájának másnap. Szerencsére neki gyanús volt, hogy nem így nézett ki a gyereke a születéskor.

Van itt valaki, aki fura körülmények között született? Vagy ismerősötök, barátotok?

kerdes kerdes
#7742   2007. 07. 02. hétfő 11:43
gazosgyuri gazosgyuri
Engem is kiakasztott a zöreg Hipp...ilyen hirtelen...nm értem de Ő tudja...

Én sem maradok ma towább...mennem kő kulizni...
megent 1 hosszú hét lesz...baxa meg...ez wan... shakehead
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 11:32
szóval:
azt hittem a képet amiatt tetted be, h azt remélted Kimi miatt fogok dühöngeni.

utánna olvastam bele /még most sem olvastam vissza rendesen, de most perpill hipp -illetve a hiánya- miatt nincs kedvem itt lenni, pláne hülyéskedni/ hogy mit műveltetek! surdi avatarja piros ferrari Sumival! ezen dobtam röhögéstől 1 hátast!!!
majd lenyugszom és visszaolvasok pontosabban és talán érdemi /hülye/ hszeimmel is résztveszek!

hipp vazze!
kiakasztottál az "öngyilkosságoddal" - nem térek magamhoz!!!
#7741   2007. 07. 02. hétfő 11:33
surdapapa surdapapa
persze!
amikor nem jöttél el a megbeszélt randira!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 01. vasárnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 01. vasárnap 22:34
Másik kérdés:

Van az a film, hogy Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt. Aki látta, tudni fogja, miről beszélek, aki nem látta, annak is egyértelmű lesz a szitu.
A csajszi azzal szívatja a pasit, hogy szex előtt valami hülye becenevet ad a pasi farkának (valamilyen hercegnőnek szólítja asszem), ettől a faszi lelankad.

Emlékeztek olyan esetre, amikor egy totálisan felizgult állapototokból egyetlen kis hülyeség annyira kibillentett titeket, hogy elment az egésztől a kedvetek?

kerdes kerdes
#7740   2007. 07. 02. hétfő 11:32
surdapapa surdapapa
szóval:
azt hittem a képet amiatt tetted be, h azt remélted Kimi miatt fogok dühöngeni.

utánna olvastam bele /még most sem olvastam vissza rendesen, de most perpill hipp -illetve a hiánya- miatt nincs kedvem itt lenni, pláne hülyéskedni/ hogy mit műveltetek! surdi avatarja piros ferrari Sumival! ezen dobtam röhögéstől 1 hátast!!!
majd lenyugszom és visszaolvasok pontosabban és talán érdemi /hülye/ hszeimmel is résztveszek!

hipp vazze!
kiakasztottál az "öngyilkosságoddal" - nem térek magamhoz!!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 11:01
Awe Surdi cimbora...mit hablagyolsz itt nekem???
Írd le rendesen,hogy értsem...

#7739   2007. 07. 02. hétfő 11:19
gazosgyuri gazosgyuri
Az exem baromi hülye newet adott neki..attól sokkot kaptam w elment a kedwem az egésztől... levele

A mostani páromat +előztem és én adtam neki
newet...neki bejött a néw...walamikor csak falkának híw minket... hehe
Nekem tetszik...szórakoztató...nm zawar egyáltalán... eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 01. vasárnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Másik kérdés:

Van az a film, hogy Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt. Aki látta, tudni fogja, miről beszélek, aki nem látta, annak is egyértelmű lesz a szitu.
A csajszi azzal szívatja a pasit, hogy szex előtt valami hülye becenevet ad a pasi farkának (valamilyen hercegnőnek szólítja asszem), ettől a faszi lelankad.

Emlékeztek olyan esetre, amikor egy totálisan felizgult állapototokból egyetlen kis hülyeség annyira kibillentett titeket, hogy elment az egésztől a kedvetek?

kerdes kerdes
#7738   2007. 07. 02. hétfő 11:01
gazosgyuri gazosgyuri
Awe Surdi cimbora...mit hablagyolsz itt nekem???
Írd le rendesen,hogy értsem...

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 08:19

utólagos hsz mód:

#7737   2007. 07. 02. hétfő 10:57
gazosgyuri gazosgyuri
Hát ez hidegzuhany öreg barát...de te tudod mééé...
Hiányolni fox ammá biztos...
Jaa...a jogsi kiküldési ideje 2 hét mee itt postán küldik ki de ha azt mondod,hogy nyaralni mész és szükséged wan réá...hamarabb is +kaphatod... wink

Maradj egészséges és a szerszámod müködjék még wagy húsz éwig...wiszlát Hipp!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 07. 02. hétfő 09:59
Kedves nappalisok!
Eljött az az idő, amikor el kell köszönjek tőletek. Szerettem itt lenni, elbolondozni olyan emberekkel akik értékelik az élet jó oldalait.
Köszönöm nektek, jónéhány értékes embert ismertem meg, aki képes olyanról beszélgetni amit más ember -prűdsége miatt megengedhetetlennek tart. Kívánom nektek, hogy sok öröm legyen az életetekben, beleértve a jó szexet is.
Külön nem köszönök el senkitől, mert nem akarok senkit kiemelni, ill. elmarasztalni.
Néha még be fogok nézni, de már beírni nem fogok többet, az itt megadott postafiókomat megszüntetem.
Minde jót nektek mégegyszer, és az "erekció" legyen veletek.
hipp
#7736   2007. 07. 02. hétfő 10:34
surdapapa surdapapa
Vazze hipp!

erre nem számítottam!

hiányozni fogsz!

ez marad utánnad:

kerdes

a miértre!!!

és egy nagy űr a hiányod miatt!!!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 07. 02. hétfő 09:59
Kedves nappalisok!
Eljött az az idő, amikor el kell köszönjek tőletek. Szerettem itt lenni, elbolondozni olyan emberekkel akik értékelik az élet jó oldalait.
Köszönöm nektek, jónéhány értékes embert ismertem meg, aki képes olyanról beszélgetni amit más ember -prűdsége miatt megengedhetetlennek tart. Kívánom nektek, hogy sok öröm legyen az életetekben, beleértve a jó szexet is.
Külön nem köszönök el senkitől, mert nem akarok senkit kiemelni, ill. elmarasztalni.
Néha még be fogok nézni, de már beírni nem fogok többet, az itt megadott postafiókomat megszüntetem.
hipp
#7735   2007. 07. 02. hétfő 09:59
X Törölt felhasználó (94621)
Kedves nappalisok!
hipp
#7734   2007. 07. 02. hétfő 08:19
surdapapa surdapapa

utólagos hsz mód:

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 30. szombat 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 07:13
Jóóó reggelt!

Piros ferrari....sumi felírattal....

Surdi hétfőn...
#7733   2007. 07. 02. hétfő 08:02
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Jó reggelt!

Tegnap tudtam meg a szomszédomról, hogy vonaton született. Én ezen nagyot nevettem, bár gondolom az anyukájának nem volt ilyen vicces vonaton szülni.

Egy ismerősömet pedig elcserélték a szülészeten és másik gyereket vittek ki az anyukájának másnap. Szerencsére neki gyanús volt, hogy nem így nézett ki a gyereke a születéskor.

Van itt valaki, aki fura körülmények között született? Vagy ismerősötök, barátotok?

kerdes kerdes
#7732   2007. 07. 02. hétfő 07:27
tom1019 tom1019 VIP Admin
Jó reggelt nappalisok!

Dolgos szép új hetet!

#7731   2007. 07. 02. hétfő 06:53
Moncy Moncy
Jóóó reggelt nappalisok!

Zelli bár igazad lenne, de hóvégén? Félév végén? wow3

Megyek is...
Legyen szép napotok! wave
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 06:44
Jó reggelt Mindenkinek!
Remélem mindnyájatoknak kevesebb munkával, és több pihenéssel jár ez a hetetek! Jómagam ezt kívánom Nektek! S mindent, mi kedvetekre való! wink
#7730   2007. 07. 02. hétfő 06:44
zelli zelli
Jó reggelt Mindenkinek!
Remélem mindnyájatoknak kevesebb munkával, és több pihenéssel jár ez a hetetek! Jómagam ezt kívánom Nektek! S mindent, mi kedvetekre való! wink
#7729   2007. 07. 02. hétfő 00:53
X Törölt felhasználó (24620)
Utálom, ha neveket adnak neki. Az egyik azért illette névvel, mert hogy mi fiúk mindig szoktunk valamilyen nevet adni neki. Hát nem B+!
Rühelltem, mikor Hódító Vilmosnak nevezte az enyémet.

Ami kibillentett? Nem rémlik.
Hacsak az nem, amikor nem ment be... igaz, akkor alapból bele sem voltam billentve, és kb. úgy akartam az egészet, mint egy kiadós seggbekukit a börtönzuhanyzóban. Aztán amikor rámparancsolt, hogy ne adjam fel, AKKORIS próbáljam tovább...
Remélem majd egyszer valami kopasz állat megszaggatja hátulról.
Másik kérdés:

kerdes kerdes
#7728   2007. 07. 01. vasárnap 23:01
zelli zelli
Ha jól emlékszem, Szófia hercegnőnekek hívta Matt farkát Kate Hudson, talán két hete volt a tv-ben!
Kibillentett néhány eset, pl. a férfiú önzése.( Csak neki legyen jó! Én már elmentem! Rá se kérdezett, és Te? Nőies allűrök részéről: Fáj a fejem, fáradt vagyok, stb. Jövője nem volt az egésznek! Akkor miért hülyített a randiszervezéskor: Nagyon fergeteges szex, sokáig sokat, stb! Szóval az ilyeneknek: mf3 crazya - Már nem is nyalhatna!
Másik kérdés:

kerdes kerdes

... 2049 2050 2051 2052 2053 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!