á mardok az orosz tudra nacinál...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 15:37

jaj mit találtam
ezt megrendelem, és minden nappalis fiúnak lesz egy szexis tangája(surda, willy, tom, gyuri, hipp, joe, para, cuncus, vazi)nabazzzz két szet-et kell rendelnem

nem hagytam ki senkit??
egyébként figyeltétek, hogy mostanában milyen jó cuccok vannak itt baloldalon?

nem hagytam ki senkit??
jaj mit találtam
ezt megrendelem, és minden nappalis fiúnak lesz egy szexis tangája(surda, willy, tom, gyuri, hipp, joe, para, cuncus, vazi)nabazzzz két szet-et kell rendelnem

nem hagytam ki senkit??

nem hagytam ki senkit??
willonyos!
Te megint elemedbe voltál!
de ez az ucsó, amire volt időm visszaolvasni és reagálni!
sziasztok!
tolom haza a biciglit! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 01. vasárnap 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 01. vasárnap 15:12
Te megint elemedbe voltál!

de ez az ucsó, amire volt időm visszaolvasni és reagálni!
sziasztok!

tolom haza a biciglit! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 01. vasárnap 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Jaja, szilikoncsöcs (csak indokolt esetben (baleset, rendellenesség, stb...)), divatleszbizés, bizés, spriccparty, de akár a szimpla striptease-t is, és minden szart, ami a primitív ösztönlényeknek, és torz kommersz állatoknak szolgál örömül.
Törölném még a "dugjunkmár"-t a "léccimostguminélkülcsináljukmajdvigyázokígérem"-et, a "nemakarokszopnimerazojanmegalázó"-t, a "fujjaszőröspinaolyanminthaegykutyátnyalogatnál"-t, a "csakszájrapuszivolt"-ot, a "csakszemeztünkaznemmegcsalás"-t és még nagyon sok más dolgot...
Törölném még a "dugjunkmár"-t a "léccimostguminélkülcsináljukmajdvigyázokígérem"-et, a "nemakarokszopnimerazojanmegalázó"-t, a "fujjaszőröspinaolyanminthaegykutyátnyalogatnál"-t, a "csakszájrapuszivolt"-ot, a "csakszemeztünkaznemmegcsalás"-t és még nagyon sok más dolgot...
Drágám!
nekem mind1, csináljuk úgy ahogy Neked a legjobb! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 30. szombat 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 21:39
nekem mind1, csináljuk úgy ahogy Neked a legjobb! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 30. szombat 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Még a tegnapi kérdéseimre sem válaszoltatok (sértődött szmájli), de csakazértis megkapjátok a mai adagot (gonosz szmájli).
Na tehát:
Tegyük fel, hogy a párotokkal nagyon beindultok, de valami miatt csak nagyon kevés időtök van a szexre, mit választanátok:
- gyors dugás,
- egymás kölcsönös kielégítése kézzel,
- egymás kölcsönös kielégítése szájjal.
Na tehát:
Tegyük fel, hogy a párotokkal nagyon beindultok, de valami miatt csak nagyon kevés időtök van a szexre, mit választanátok:
- gyors dugás,
- egymás kölcsönös kielégítése kézzel,
- egymás kölcsönös kielégítése szájjal.

és ha sokáig lennél a napon Norbi juthatna Rólad az eszünkbe!
"ég a zsír!"
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 30. szombat 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 18:49

"ég a zsír!"

Nah...nm irigyellek Téged sem...
Remélem holnap tudsz kirándulni...
Szíwesen feküdnék most tenger parton és
süttetném magam + relaxálnék...na majd jöwőre...
Remélem holnap tudsz kirándulni...

Szíwesen feküdnék most tenger parton és
süttetném magam + relaxálnék...na majd jöwőre...

én már kértem, de nem kaptam meg Tőled!
várom a receptet! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 30. szombat 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 18:23
várom a receptet! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 30. szombat 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)

hallod-é, jer a partira, viszek ropogós kenyeret, vajat, s degeszre eheted magad a friss lekvárral.
a mentalikőrt elcsesszintettem szinügyileg. nem zöld, hanem barna. nem mentaolajat, hanem friss mentaágat áztattam. el sem hinném: nem lehet zöld ételszinezéket kapni! pedig akkor "abszintos"-ra sikeredett volna.
még egy hétig érik, s iható.
receptek? ha téjjeg érdekel, privátban leirhatom.

a mentalikőrt elcsesszintettem szinügyileg. nem zöld, hanem barna. nem mentaolajat, hanem friss mentaágat áztattam. el sem hinném: nem lehet zöld ételszinezéket kapni! pedig akkor "abszintos"-ra sikeredett volna.

receptek? ha téjjeg érdekel, privátban leirhatom.
Gézáért!
de asziszed ennyivel ki lehet engesztelni annyi rosszért, amit mívelsz ill. míveltél egy bizonyos süllyesztőbe való topiccal??? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 29. péntek 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)

de asziszed ennyivel ki lehet engesztelni annyi rosszért, amit mívelsz ill. míveltél egy bizonyos süllyesztőbe való topiccal??? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 29. péntek 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
igeeennnnn! a sör jobban illik hozzám, mint a focilabda! az avatar-váltást már régóta akartam, de nem lehetett a rendszer miatt!
pillécske!
ez meg nekem esett jól!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:28
pillécske!
ez meg nekem esett jól!

téjjeg! most jut eszembe! surdinak nem focilabda volt az avatara?
jaj! effelejtettem!
vagy rosszul emlékszem?
(utólagos hozzáírás: hehe! ilyen jól emlékezni! foci volt, megnéztem a bezárt nappaliban! királyságosságos vagyok! királyságosságos! legalábbis a memoárom.
surdi, miért változtattál avatart? már jobban szeressed a sört, mint a focit?
)

(utólagos hozzáírás: hehe! ilyen jól emlékezni! foci volt, megnéztem a bezárt nappaliban! királyságosságos vagyok! királyságosságos! legalábbis a memoárom.

Én legalább 6 hónapos elzárást javaslok a nappaliba! A BTK xyz §.-a alapján!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 14:55

a három hónapos felmondási időtől nem tudok eltekinteni!

vazze! hipp!
de szar így reagálni!
én is erős párti vagyok!
de cuncussal egyetértve a Jager is jöhet! sztem nagyon finom!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 19:30
de szar így reagálni!
én is erős párti vagyok!
de cuncussal egyetértve a Jager is jöhet! sztem nagyon finom!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

a jagert nem kérem, beck's jöhet, csak az erőset szeretem a töményben. ma sok volt délután a meló, este pihi, már rámfér, holnap pihi, vasárnap kirándulok, még nem tudom hova..
ez a jófajta anyag...
ez a jófajta anyag...

pedig akkor még én nem is ismertem az én drága lotyómat!
tom!
hippel csak keményen! nem ám elengedni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 14:43
tom!
hippel csak keményen! nem ám elengedni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)

maraggyá' má'..csak megzsarolom a lotyót, és simán elmondja
jah...jut eszembe a zsarolásról...vajon mitől vörös a kis charlotte?????

a három hónapos felmondási időtől nem tudok eltekinteni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 09:59

Kedves nappalisok!
Eljött az az idő, amikor el kell köszönjek tőletek. Szerettem itt lenni, elbolondozni olyan emberekkel akik értékelik az élet jó oldalait.
Köszönöm nektek, jónéhány értékes embert ismertem meg, aki képes olyanról beszélgetni amit más ember -prűdsége miatt megengedhetetlennek tart. Kívánom nektek, hogy sok öröm legyen az életetekben, beleértve a jó szexet is.
Külön nem köszönök el senkitől, mert nem akarok senkit kiemelni, ill. elmarasztalni.
Néha még be fogok nézni, de már beírni nem fogok többet, az itt megadott postafiókomat megszüntetem.
Minde jót nektek mégegyszer, és az "erekció" legyen veletek.
hipp
Eljött az az idő, amikor el kell köszönjek tőletek. Szerettem itt lenni, elbolondozni olyan emberekkel akik értékelik az élet jó oldalait.
Köszönöm nektek, jónéhány értékes embert ismertem meg, aki képes olyanról beszélgetni amit más ember -prűdsége miatt megengedhetetlennek tart. Kívánom nektek, hogy sok öröm legyen az életetekben, beleértve a jó szexet is.
Külön nem köszönök el senkitől, mert nem akarok senkit kiemelni, ill. elmarasztalni.
Néha még be fogok nézni, de már beírni nem fogok többet, az itt megadott postafiókomat megszüntetem.
hipp
maraggyá' má'..csak megzsarolom a lotyót, és simán elmondja
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
szervezkedünk ellened!
hehe!
ezt meg nem tudod ám!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)

hehe!
ezt meg nem tudod ám!!!

ti meg mi a szart konspiráltok itten?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 14:15

Admin

Még mindig csak tippelgetek. Lehet, hogy a fejem csak dísznek van a nyakamon, mégsem olyan kis okos...
Még mindig csak tippelgetek. Lehet, hogy a fejem csak dísznek van a nyakamon, mégsem olyan kis okos...
Küldtem egy privit, remélem még olvasod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves nappalisok!
hipp
hipp
küldtem privit!
de kiakadok, ha most se találod ki!
és ne csak találgass!
ha használod az okos kis buksid rá fogsz jönni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 13:42
de kiakadok, ha most se találod ki!
és ne csak találgass!
ha használod az okos kis buksid rá fogsz jönni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jaja, ide süllyedt a GG

Jaja, ide süllyedt a GG
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 02. hétfő 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 02. hétfő 11:59
Hát itten má mindenki admin lehet??!!!

Törölt felhasználó (60564)

Nabasszameg, ez most rosszul esett. Még egy kincset elveszítünk

Kedves nappalisok!
hipp
hipp