a hűtőt meg mindjárt feltöltöm, ahogy nézem már csak jégkockatartó van benne....
Azt mért nem töltöttétek újra???
Azt mért nem töltöttétek újra???
Wazze!
majd ha ráérek sajnálom Őket!
ha fele annyi állami lóvét kapnák, mint Ők ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 20:36
majd ha ráérek sajnálom Őket!
ha fele annyi állami lóvét kapnák, mint Ők ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

ehh, szegény gazdáknak van most nagyon szar évük... :( se isten se ember nem támogatja őket? :(
akkor mi a F***-ért ahűtőt nyitogatod, miért nem a sőrcsapot??? az még majdnem tele....
no Jóska bá' feltölthetnéd a hűtőt, mert a hideg sörünk a nagy melegben igen csak fogytán!!!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
jaja a hideg kirázza...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 22. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 08:29

Surdapap most nem érteni benneteket!!!
nem szeretitek az időjárás szexet?
nap szívja
eső veri!
nap szívja
eső veri!

Surdapap most nem érteni benneteket!!!
nap szívja
eső veri!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 20:30
nap szívja
eső veri!

Törölt felhasználó (94621)

Nem hitted el, Tom is most írta be az esős topicba, hogy mindent elver az eső ami szabadban van, na minél kevesebb kárt Bp.-nek.
Moncyék fele kisebb, de sztm még dühöng ott is.
Moncyék fele kisebb, de sztm még dühöng ott is.
'Reggelt...
Pont megakartalak dícsérni h. milyen aranyos fotót szúrtál be a megyébe...
De jól gondoltam h. nem kapkodom el dícsérő szavaimat
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 06. 22. péntek 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 08:11

jóó reggelt látatok má ekkorát????vagy hölgyeim ne tán már volt is dolgotok ilyenel???várom válaszotokat.vagy ne tán szeretnétek egy ilyent
De jól gondoltam h. nem kapkodom el dícsérő szavaimat

jóó reggelt látatok má ekkorát????vagy hölgyeim ne tán már volt is dolgotok ilyenel???várom válaszotokat.vagy ne tán szeretnétek egy ilyent

Tom!
tudom nem politizálunk!
de remélem ez belefér!

ez annyira a miénk ...
tudom nem politizálunk!
de remélem ez belefér!

ez annyira a miénk ...
Willonyos!

csak azért mert megelőztél a polyénnal! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 19:27

csak azért mert megelőztél a polyénnal! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

látom már a szituációt amint hasalsz az ágy előtt és nézel be alá:
- Morzsa, engedj engem is be!
- Morrrrr
- Ne légy már ilyen önző, félek!
- Morzsa, engedj engem is be!
- Morrrrr
- Ne légy már ilyen önző, félek!

Jóóó reggelt nappalisok!
Apa a virágpótítást ne kapkodd el...
Ma este jön az újabb vihargóc
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 06:46
Apa a virágpótítást ne kapkodd el...
Ma este jön az újabb vihargóc

Jó reggelt, szép napot mindenkinek (Katiciknak és zellinek is)!
Ma korán reggel minden szép és napsütés "havaj-dicsi", de vazzzeg tegnap késő este és éjszaka...
Na, mindegy (csáknorisz tényleg félelmetesebb), az élet nem áll meg, mindent lehet előlről kezdeni még a virágültetéseket is a teraszon...
Ma korán reggel minden szép és napsütés "havaj-dicsi", de vazzzeg tegnap késő este és éjszaka...

Na, mindegy (csáknorisz tényleg félelmetesebb), az élet nem áll meg, mindent lehet előlről kezdeni még a virágültetéseket is a teraszon...

jóregg
kifejtem én neked itt a nagy nyilvánosság előtt
surdinak is sikerült, ami neked, de ő már az ivararányt is tudja biztosan
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 22. péntek 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 07:06

kifejtem én neked itt a nagy nyilvánosság előtt

surdinak is sikerült, ami neked, de ő már az ivararányt is tudja biztosan

Jó reg!
Húztam a búsba...igyekszem kora délután megérkezni...
Surdi komám,ezt fejtsd ki légyszi nekem priwiben,köszi!
Mindenkinek szép napot...

Jó reg!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt, szép napot mindenkinek (Katiciknak és zellinek is)!

Chuck norris még félelmetesebb :P
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 21:40

a nemzetközi helyzet egyre fokozódik
rajtunk végigsepert...valami iszonyatosan félelmetes...szembe velünk van egy óriási nyárfa...már sokszor nézegettük, hogy ha dőlne, akkor pont a házunkra dőlne
tiszta hülyeség
ültetem a büdöskéimet a zsalukő szegélybe...hátranézek, olyan setét volt az ég, hogycsaknah...
aztán őrületes vihar támadt, hajlítgatta a vén fákat fújt a szél nagy zajjal ám, s arra ébredt, hogy zörögnek a kalyiba ajtaján
(honnan idéztem?)...szóval jött az eső is...most aztán minden gyönyörű zöld lesz
de a szélnél nincs félelmetesebb, csak a bruce willis
(basszus...valaki érti majd ezt a hszt?)

rajtunk végigsepert...valami iszonyatosan félelmetes...szembe velünk van egy óriási nyárfa...már sokszor nézegettük, hogy ha dőlne, akkor pont a házunkra dőlne

ültetem a büdöskéimet a zsalukő szegélybe...hátranézek, olyan setét volt az ég, hogycsaknah...
aztán őrületes vihar támadt, hajlítgatta a vén fákat fújt a szél nagy zajjal ám, s arra ébredt, hogy zörögnek a kalyiba ajtaján

de a szélnél nincs félelmetesebb, csak a bruce willis
(basszus...valaki érti majd ezt a hszt?)
Az elvonulás megtörtént! A nemzetközi helyzetre való tekintettel visszajöttem!

Nyugaton a helyzet változatlan!

Katicika és zelli
-------------------------------
a nemzetközi időjárási helyzet fokozódása, és a jégesővel kisért vihar miatt Katicika és zelli 24 órás tiltás!
majd ha elment a vihar és tudtok normálisan írni, akkor szeretettel várunk vissza benneteket a fórumban!
-------------------------------
a nemzetközi időjárási helyzet fokozódása, és a jégesővel kisért vihar miatt Katicika és zelli 24 órás tiltás!
majd ha elment a vihar és tudtok normálisan írni, akkor szeretettel várunk vissza benneteket a fórumban!

bacsó péter tanújának visszatérő mondata
hagyd el...a kollégának betett a vihar
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 22:19

hagyd el...a kollégának betett a vihar

Törölt felhasználó (7767)

Talán valamelyik vezér volt az elmúlt érában...
ennyire nem lehetsz paranoid és lüke!
nem látod a szmájlikat?
(ha veled nem lehet viccelni, csak dugni, akkor tarstd a pinádat (ha van olyan) a farkam irányába és belespriccelek kistomikat...lol...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 22:19
nem látod a szmájlikat?
(ha veled nem lehet viccelni, csak dugni, akkor tarstd a pinádat (ha van olyan) a farkam irányába és belespriccelek kistomikat...lol...

Törölt felhasználó (7767)

Talán valamelyik vezér volt az elmúlt érában...