inkább menj a szex vagy jó élet topicba, és írd le a véleményedet
az jó kis vitaképes topic lehetne
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
az jó kis vitaképes topic lehetne
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Drága, Prune!
Talán kivételt képezek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 22. péntek 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 22:19
Talán kivételt képezek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 22. péntek 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
nyugi...csak zrikállak
de azért vigyázz, mert ha valaki túl sok mindenhez ért, az gyanús...lehet, hogy csak felületes a tudása...inkább értsek kevés dologhoz, de ahhoz elég jól...vagy nem?
de azért vigyázz, mert ha valaki túl sok mindenhez ért, az gyanús...lehet, hogy csak felületes a tudása...inkább értsek kevés dologhoz, de ahhoz elég jól...vagy nem?
nyugi...csak zrikállak
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 22:06
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Drága, Prune!
Az idő relatív! Az tény, hogy sokmindent megéltem, amit mások 200 év alatt nem! De így alakult!
Az érdeklődésem tényleg sokoldalú, de nem kényszerből, hanem, mert sokminden érdekel.
A gyakorlati tapasztalatokról annyit tudok mondani, hogy így adódott, és kész!
Tapasztalataimat szívesen osztom meg!
Lassan, de tényleg lassan belépek a 4.X-be!
Sok idős emberrel beszéltem életemben, de sokan közülük, tényleg azt mondják, sokat megéltem, viszonylag rövid idő alatt!
Az idő relatív! Az tény, hogy sokmindent megéltem, amit mások 200 év alatt nem! De így alakult!
Az érdeklődésem tényleg sokoldalú, de nem kényszerből, hanem, mert sokminden érdekel.
Sok idős emberrel beszéltem életemben, de sokan közülük, tényleg azt mondják, sokat megéltem, viszonylag rövid idő alatt!
Drága, Prune!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 21:55
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
te zelli! van olyan, amihez te nem értesz? mert figyelve a hszeidet, sok mindenben járatos vagy...ha mindehhez gyakorlatot is szereztél, akkor cca 120 éves lehetsz
Jó éjt, Gyuri!
Kényeztesd Anyucit Tom-féle könnyű menüvel is!
Ami Nálad ilyen gyenge, az Nálam meg se jelenik!
Az időre gondoltam!
Hipp meg megijedt a vízhordólány vehemenciájától? Ehhe?!!?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 21:49
Kényeztesd Anyucit Tom-féle könnyű menüvel is!
Ami Nálad ilyen gyenge, az Nálam meg se jelenik!
Az időre gondoltam!
Hipp meg megijedt a vízhordólány vehemenciájától? Ehhe?!!?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Nah.. itt még mindig semmi...pedig willámlik...
A kajád inkább illik az én ízlésemhez...
Jó éccakát mindenkinek...húúúz az ágyam...sziasztok...
te zelli! van olyan, amihez te nem értesz? mert figyelve a hszeidet, sok mindenben járatos vagy...ha mindehhez gyakorlatot is szereztél, akkor cca 120 éves lehetsz
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 21:47
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Én csak egyszerű üzletvezető vagyok, de garázdálkodtam egy-két partján a magyar tengereknek! Húslevesben és ubisalátában szívesen kiállok veled egy versenyben, mondjuk a mostani utáni GG-buliban!
A menüd csiklandozza a inyamat, kedvemre való!
Katonaságban elég jártas vagyok, nemcsak a Hemo-klubokban!
Na milyen színű? Hátha erre is tudok valamit mondani! Szakmailag! Lol.
Nah.. itt még mindig semmi...pedig willámlik...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 21:33
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Ide a vihat ért baccca meg,
olyan mint a DOGZILLÁD Pestlőrincen!
Én csak egyszerű üzletvezető vagyok, de garázdálkodtam egy-két partján a magyar tengereknek! Húslevesben és ubisalátában szívesen kiállok veled egy versenyben, mondjuk a mostani utáni GG-buliban!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 21:29
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet, mert nekem is az egyik szakmám szakács!
(vazzzeg, már megint villámlik nyugat felől a budai hegyeknén...de ma a virágokat be,menekítettem a folyosóra...lol...)
Szóval, én is szoktam gulyás partikat rendezni (és a honvédségnél 300 főre is főztem), de a kedvenc kajám (a kibaszottul hízlaló csülök és agyon kibeszélt kocsonya helyett)
a frissen sütött rántott csirkemell, sok pertezselyemmel készített hagymás újburgonya, hozzá ubisaláta...leves: marhahúsleves grizgomboccal, és ezem felül/kívül rengeteg nyers zöldségből sali és mindenféle évszaknak megfelelő magyar gyümölcs és nagyon szeretem a halakat és a tengeri herkentyűket is!...
Lassan mindent tudtok rólam, majdnem még a kakim színét is...
(vazzzeg, már megint villámlik nyugat felől a budai hegyeknén...de ma a virágokat be,menekítettem a folyosóra...lol...)
Szóval, én is szoktam gulyás partikat rendezni (és a honvédségnél 300 főre is főztem), de a kedvenc kajám (a kibaszottul hízlaló csülök és agyon kibeszélt kocsonya helyett)
a frissen sütött rántott csirkemell, sok pertezselyemmel készített hagymás újburgonya, hozzá ubisaláta...leves: marhahúsleves grizgomboccal, és ezem felül/kívül rengeteg nyers zöldségből sali és mindenféle évszaknak megfelelő magyar gyümölcs és nagyon szeretem a halakat és a tengeri herkentyűket is!...
Ide a vihat ért baccca meg,
Lehet, mert nekem is az egyik szakmám szakács!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 14:31
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Főztem én már 60 főre is gulyást!
Az utolsó cseppig elfogyott!
Lehet, hogy onnan vagyok ismerős a macskásembörnek?
Meg halászlét is!
Az utolsó cseppig elfogyott!
Lehet, hogy onnan vagyok ismerős a macskásembörnek?
Meg halászlét is!
Kicsit költőire vettem a figurát!
Hippem nem hipp-hopp! Főként nem kopp!
Aludj jól! Jó éjt!
Hippem, ne szomorkodj!
Zelli még megfog.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 21:18
Hippem nem hipp-hopp! Főként nem kopp!
Aludj jól! Jó éjt!
Hippem, ne szomorkodj!
Zelli még megfog.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
Zelli ha nem tudod eldönteni az a te bajod. most elköszönök, kapsz rá 24 órát, hogy eldöntsed, te bestia. aztán aludjál jól, álmodj szépeket. ki ne lotyogasd a vizet!
mindenkinek jóccakát!
mindenkinek jóccakát!
Jóccakát....Hipp mester!
Legfeljebb majd felwáltalak a kútnál...
2007. 06. 22. péntek 21:18
Legfeljebb majd felwáltalak a kútnál...
Zelli ha nem tudod eldönteni az a te bajod. most elköszönök, kapsz rá 24 órát, hogy eldöntsed, te bestia. aztán aludjál jól, álmodj szépeket. ki ne lotyogasd a vizet!
mindenkinek jóccakát!
mindenkinek jóccakát!
mindenkinek jóccakát!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
mindenkinek jóccakát!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Willámok...tölem északi írányba...
Most bújjak az ágy alá???
Zelli wigyázz mert a kútnál wár a lomposHipp... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 21:05
Most bújjak az ágy alá???
Zelli wigyázz mert a kútnál wár a lomposHipp... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Moncy nem felöltözni, vetkőzni! csak a melltartódat vedd le, az fémcsatos. leveheted a többit is de az nem zavarja a radart. azt mondja, hogy a táncoslábú csajokat ma este megkíméli, meg a kuttyodat is, nem kell bebújnod mellé, az ágy alá...
Vízért megyek, vízért megyek,
Kié legyek, kié legyek?
Kié legyek, kié legyek?
Moncy nem felöltözni, vetkőzni! csak a melltartódat vedd le, az fémcsatos. leveheted a többit is de az nem zavarja a radart. azt mondja, hogy a táncoslábú csajokat ma este megkíméli, meg a kuttyodat is, nem kell bebújnod mellé, az ágy alá...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 20:59
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 22. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
És Felénk mit mutat a radarkép?
Várj... előbb felöltözöm ne zavarjam a vételt
Van egy régi magyar közmondás:
addig jár a korsó a kútra, amíg meg nem baccák a vízhordólányt.
el foglak küldeni vízért..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
addig jár a korsó a kútra, amíg meg nem baccák a vízhordólányt.
el foglak küldeni vízért..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 22. péntek 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
És Felénk mit mutat a radarkép?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 20:08
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyuri! néztem a radartérképet, ma megússzátok. fúj a szél nálatok, itt dög meleg van.
ezt a fiúknak tettem ide, lessék el a technikát!
ezt a fiúknak tettem ide, lessék el a technikát!
Itt vagyok, itt vagyok,
Vajh, merre szophatok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 22. péntek 20:06
Vajh, merre szophatok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 22. péntek 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
szép jó estét, miért ez a nagy csend? készültök az esti kamatyra? lányoknak technika:

GG-ufsz