Szia Hipp!
Már lenyugodtam...hehe...ettem wacsit...beszélgettem párom...wolt nőgyógyásznál...5 hetes terhes...
2 hét múlwa mehet újra... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 19:12
Már lenyugodtam...hehe...ettem wacsit...beszélgettem párom...wolt nőgyógyásznál...5 hetes terhes...

2 hét múlwa mehet újra... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Szia Gyuri! megint kidolgoztad magad? az irányjelzőről ne is beszélj, tegnap du. mentem vidékre, egy fószer index nélkül besorol előttem balra, utána meggondolta magát, és megint csak index nélkül visszavágott elém. Padlófék, anyázás, ki volt a lelkem, mert kiváncsi voltam a pofájára megelőztem, hát nem az idén barnult le. elnézést az offért, de ha rágondolok megint 180/120 a vérnyomásom.

Szia Gyuri! megint kidolgoztad magad? az irányjelzőről ne is beszélj, tegnap du. mentem vidékre, egy fószer index nélkül besorol előttem balra, utána meggondolta magát, és megint csak index nélkül visszavágott elém. Padlófék, anyázás, ki volt a lelkem, mert kiváncsi voltam a pofájára megelőztem, hát nem az idén barnult le. elnézést az offért, de ha rágondolok megint 180/120 a vérnyomásom.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 20. szerda 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 18:44

Sziasztok!
De elegem wan mára...a melegből...a sok idíóta sofőrtől...wazze wmi qwa nehéz lehet bizonyos wezetőknek beakasztani az ujját az írányjelző bajuszkapcsolójába...

De elegem wan mára...a melegből...a sok idíóta sofőrtől...wazze wmi qwa nehéz lehet bizonyos wezetőknek beakasztani az ujját az írányjelző bajuszkapcsolójába...

Sziasztok!

Nyári nedves játékok:

afrika déli partja...
nem is tűnik rossz helynek...
gondolom, az antarktiszra vágytok ekkora hőségben.
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 06. 20. szerda 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 16:03

Csókolok mindenkit! Csak bekukkk, de egy kérdést itt hagyok: Ki, hova megy nyaralni?
Segítek tájékozódni:

Jót ne halljak, rólatok
Segítek tájékozódni:

Jót ne halljak, rólatok

vajon Marianna árka szabad még?
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 06. 20. szerda 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 16:03

Csókolok mindenkit! Csak bekukkk, de egy kérdést itt hagyok: Ki, hova megy nyaralni?
Segítek tájékozódni:

Jót ne halljak, rólatok
Segítek tájékozódni:

Jót ne halljak, rólatok

Segítek tájékozódni:

Jót ne halljak, rólatok
Segítek tájékozódni:

Jót ne halljak, rólatok

itt vagyok, itt vagyok, itt vagyok.

az asztal teritve.

Willyke!
az a baj, h ez nem az Ő döntése, hanem egy rosszul rossz időben, de legfőképp általánosságban írt hsz-nek az eredménye.
az a baj, h az általánosítás miatt ezüstlány magára vett egy olyan inget, amit nem Neki szánt a macskásember!
és igaza van Moncynak!
mindig az a baj velünk nappalisokkal, h nincs rajtunk füstszűrős sapka!
apropó pillécskével mi van, a nappaliba rég futottunk össze!
az a baj, h ez nem az Ő döntése, hanem egy rosszul rossz időben, de legfőképp általánosságban írt hsz-nek az eredménye.
az a baj, h az általánosítás miatt ezüstlány magára vett egy olyan inget, amit nem Neki szánt a macskásember!
és igaza van Moncynak!
mindig az a baj velünk nappalisokkal, h nincs rajtunk füstszűrős sapka!
apropó pillécskével mi van, a nappaliba rég futottunk össze!
A nagy melegben:

Letizia útmutatása félénk kisasszonyoknak, asszonyoknak!
Félénk ifjú hölgyeknek és unatkozó feleségeknek kapcsolatteremtés céljából segítségükre lehet a legyezőjük. A gyakorlatok igen egyszerűek, így elsajátítani és az uraknak megérteni is meglehetősen könnyű. Semmi más nem szükséges hozzá, csak egy könnyen kezelhető legyező.
1. gyakorlat:
A legyezőt széttárva az arc elé kell tartani, hogy az arcból csak a szempár legyen látható.
Üzenet a férfi felé:
Felkeltette az érdeklődésemet, de félénk vagyok, így a kezdeményezés kizárólag önre vár.
2. gyakorlat:
A legyező félig nyitva, a szempár és a száj - ami mosolyog- szabadon látható.
Üzenet a férfi felé:
Ne húzzuk tovább az időt, szabad vagyok, a következő táncot táncoljuk együtt!
3. gyakorlat:
Az összecsukott legyező végét az állhoz érintjük.
Üzenet a férfi felé:
Nem vagyok szabad nő, sőt, óvakodnunk kell, csak akkor közeledj, ha biztonságos terepen vagyunk.
4. gyakorlat:
Széttárt legyezővel legyezni a mellkast.
Üzenet a férfi felé:
Nem vagyok szabad, de azt csinálok, amit csak akarok, mulassuk át az éjszakát!

Letizia útmutatása félénk kisasszonyoknak, asszonyoknak!
Félénk ifjú hölgyeknek és unatkozó feleségeknek kapcsolatteremtés céljából segítségükre lehet a legyezőjük. A gyakorlatok igen egyszerűek, így elsajátítani és az uraknak megérteni is meglehetősen könnyű. Semmi más nem szükséges hozzá, csak egy könnyen kezelhető legyező.
1. gyakorlat:
A legyezőt széttárva az arc elé kell tartani, hogy az arcból csak a szempár legyen látható.
Üzenet a férfi felé:
Felkeltette az érdeklődésemet, de félénk vagyok, így a kezdeményezés kizárólag önre vár.
2. gyakorlat:
A legyező félig nyitva, a szempár és a száj - ami mosolyog- szabadon látható.
Üzenet a férfi felé:
Ne húzzuk tovább az időt, szabad vagyok, a következő táncot táncoljuk együtt!
3. gyakorlat:
Az összecsukott legyező végét az állhoz érintjük.
Üzenet a férfi felé:
Nem vagyok szabad nő, sőt, óvakodnunk kell, csak akkor közeledj, ha biztonságos terepen vagyunk.
4. gyakorlat:
Széttárt legyezővel legyezni a mellkast.
Üzenet a férfi felé:
Nem vagyok szabad, de azt csinálok, amit csak akarok, mulassuk át az éjszakát!

Szép napot mindenkinek.

Jó reggelt Nappalisok!
Legyen szép és üdítő napotok!
Egy kis hozzávaló:
Legyen szép és üdítő napotok!
Egy kis hozzávaló:

Szép jó délelőttöt mindenkinek!
megyek dolgom van, nem nagy dolog, de első a munka.
megyek dolgom van, nem nagy dolog, de első a munka.

megyek a DSL-re valót megkeresni,viszlát este!

a szemeden keresztül egész a puncidig látok...
...ha pedig "mélyebb" belátás kell széttárod te a két kis kezeddel...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 20. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 08:30
...ha pedig "mélyebb" belátás kell széttárod te a két kis kezeddel...

csajok! találtam nektek egy kis mókát
"Hüvelykacsa
Ideális kiegészítő az orvosi játékok kedvelőinek! Ezzel a kacsával igazán mély pillantásokat is vethetsz kedvesedre - és kedvesedbe is!
Különleges élményt nyújtó, erős műanyagból készült kacsa, 8cm hosszú, a zárt állapottól kb. 7cm-re nyitható."

most nagyon őszintén: van valaki, aki evvel szívesen játszadozna??? halálom, amikor a nőgyógyász evvel csörög...brrrrr

"Hüvelykacsa
Ideális kiegészítő az orvosi játékok kedvelőinek! Ezzel a kacsával igazán mély pillantásokat is vethetsz kedvesedre - és kedvesedbe is!
Különleges élményt nyújtó, erős műanyagból készült kacsa, 8cm hosszú, a zárt állapottól kb. 7cm-re nyitható."

most nagyon őszintén: van valaki, aki evvel szívesen játszadozna??? halálom, amikor a nőgyógyász evvel csörög...brrrrr
Szia, Prune!
Hápogjon ez a kacsa valahol máshol, de nem bennem!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 20. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 08:30
Hápogjon ez a kacsa valahol máshol, de nem bennem!

"Hüvelykacsa

"Hüvelykacsa

"Hüvelykacsa

"Hüvelykacsa

Sziasztok! Mindenkinek szép jó napot, és kb. 25 fokot kívánok!
Prune kérdésére válaszolva: A méz, tejszín, csokikenegetést és nyalogatást már kipróbáltam, nagyon izgató volt, és nagyon ragadós is, a mosásról már ne is beszéljünk!
A test különböző "kulcsfontosságú" helyeire gyümölcsöket tettem, pl. fél barack a mellbimbókra, szőlőszem a csikló elé: "Gyere egyél meg Kedves!" Nyamnyam!
Az ananászkarika nagyon jól áll a fiúknak! És finom is!
Vágy: tejben-mézben fürödni, mint Cleopátra! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 20. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 07:49
Prune kérdésére válaszolva: A méz, tejszín, csokikenegetést és nyalogatást már kipróbáltam, nagyon izgató volt, és nagyon ragadós is, a mosásról már ne is beszéljünk!

A test különböző "kulcsfontosságú" helyeire gyümölcsöket tettem, pl. fél barack a mellbimbókra, szőlőszem a csikló elé: "Gyere egyél meg Kedves!" Nyamnyam!

Vágy: tejben-mézben fürödni, mint Cleopátra! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 20. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg
ti a kaja szexszel hogy álltok? régi vágyam egy olyan reggeli, amikor csorog mindenhol az olvasztott vaj, a lekvár, a méz, a tej, a tejszín...van valakinek kajaszexes vágya?

ti a kaja szexszel hogy álltok? régi vágyam egy olyan reggeli, amikor csorog mindenhol az olvasztott vaj, a lekvár, a méz, a tej, a tejszín...van valakinek kajaszexes vágya?
Nekem lenne veled
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 20. szerda 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 07:49

jóregg

jóregg

Jóreggelt!
én is hoztam egy könnyü reggelit:
én is hoztam egy könnyü reggelit: