ehh, szegény gazdáknak van most nagyon szar évük... :( se isten se ember nem támogatja őket? :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 20:30
Törölt felhasználó (94621)

Nem hitted el, Tom is most írta be az esős topicba, hogy mindent elver az eső ami szabadban van, na minél kevesebb kárt Bp.-nek.
Moncyék fele kisebb, de sztm még dühöng ott is.
Moncyék fele kisebb, de sztm még dühöng ott is.
Én kikapcsol...ez nagyon kezd eldurwulni!!!!

Nem hitted el, Tom is most írta be az esős topicba, hogy mindent elver az eső ami szabadban van, na minél kevesebb kárt Bp.-nek.
Moncyék fele kisebb, de sztm még dühöng ott is. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 20:17
Moncyék fele kisebb, de sztm még dühöng ott is. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Húúúú...ideért...ez kemény lesz...bazi nagy szélwihar kezdődött....ez még a széle...
Jó sajtnak sem árt, a jó bornak sem, a jó Willynek sem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 20:21

Törölt felhasználó (24620)

már két éve
most csak tovább érleltem magam
most csak tovább érleltem magam
Moncy + a wihar....

már két éve
most csak tovább érleltem magam (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 20:10
most csak tovább érleltem magam (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Na majd holnap überellek!
Hurrá itt az eső, a hűsebb levegő! Icipici!
De nem túl ijesztő!
Gratula Willynek! Akkor most már érett vagy?
De nem túl ijesztő!

Én a képre gondoltam....wizsga Wilika teki...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 20:02

MEG VAGY TE ŐŐŐŐŐŐRÜLVE?
Végeztem, szabad vagyok, KÉSZ!
Végeztem, szabad vagyok, KÉSZ!
Húúúú...ideért...ez kemény lesz...bazi nagy szélwihar kezdődött....ez még a széle...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 19:58

Helló Gyuri! hát tele van a t...m ezzel a meleggel, ma aztán jóformán nem is csináltam semmit. a nagy hideget sem, és ezt sem szeretem. negyedóránként nézem a radartérképet, nem ijesztegetlek, de qrva nagy eső lesz nálatok.
Látom a dugáson már túl vagy, jól bírod a kiképzést, ez a lényeg!

Na majd holnap überellek!
De nem túl ijesztő!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 20:02
De nem túl ijesztő!

Szia Zelli! egyszerű a magyarázat, jobban szeretek felül lenni, de fordítva is ok!

csajozni... pfff...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 20:04

Willy! akkor túl vagy mindenen? és úgy kell belőled kihúzni? milyen dolog ez? mások itt drukkolnak neked, te meg félvállról megjegyzed, hogy túl vagy rajta. de akkor most irány csajozni!!!
Gratulálok! a nappali büszke rád!

Willy! akkor túl vagy mindenen? és úgy kell belőled kihúzni? milyen dolog ez? mások itt drukkolnak neked, te meg félvállról megjegyzed, hogy túl vagy rajta. de akkor most irány csajozni!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 20:01

Ó köszönöm, a szakmai vizslámat már rég letettem, hétfőn pedig szóbeli érettségit is nyomtam, tegnap pedig átvettem az eredményt (dicséretet kaptam ^_^)
MEG VAGY TE ŐŐŐŐŐŐRÜLVE?
Végeztem, szabad vagyok, KÉSZ! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 19:53
Végeztem, szabad vagyok, KÉSZ! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Awe,Hippi bátyám!
Hogy bírtad ma a csúcs meleget??
Wilikának wan még 1-2 wizsgája...

Szia Zelli! egyszerű a magyarázat, jobban szeretek felül lenni, de fordítva is ok!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 19:58

Sziasztok! Jó estét!
Ideérhetne már a vihar, Moncy!
Hippem, Te meg mindig felül akarsz lenni a vers-topicban?
Az is bűn, hogy ilyen időben vizsgázni kell!
Az is bűn, hogy ilyen időben vizsgázni kell!
Ó köszönöm, a szakmai vizslámat már rég letettem, hétfőn pedig szóbeli érettségit is nyomtam, tegnap pedig átvettem az eredményt (dicséretet kaptam ^_^)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 19:41

Szevasztok fiúk!
Moncyékon most vonul keresztül a vihar, Moncyn keresztül meg a félelem. Egyébként pont felétek megy, talán már nem lesz akkora.
Willy! hogy állsz a sulival, mikor lesz vége?
Moncyékon most vonul keresztül a vihar, Moncyn keresztül meg a félelem. Egyébként pont felétek megy, talán már nem lesz akkora.
Sziasztok! Jó estét!
Az is bűn, hogy ilyen időben vizsgázni kell! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Az is bűn, hogy ilyen időben vizsgázni kell! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Szevasztok fiúk!
Helló Gyuri! hát tele van a t...m ezzel a meleggel, ma aztán jóformán nem is csináltam semmit. a nagy hideget sem, és ezt sem szeretem. negyedóránként nézem a radartérképet, nem ijesztegetlek, de qrva nagy eső lesz nálatok.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 19:53

Awe,Hippi bátyám!

Awe,Hippi bátyám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Szevasztok fiúk!
Ez így van... bevallom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 19:27

látom már a szituációt amint hasalsz az ágy előtt és nézel be alá:
- Morzsa, engedj engem is be!
- Morrrrr
- Ne légy már ilyen önző, félek!
- Morzsa, engedj engem is be!
- Morrrrr
- Ne légy már ilyen önző, félek!

Szevasztok fiúk!
Willy! hogy állsz a sulival, mikor lesz vége? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 19:39
Willy! hogy állsz a sulival, mikor lesz vége? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóó estét Nappalisok!!
Itt még wiharnak nyoma sincs...se szél...se lehűlés...
Dugjunk...
Dugjunk...

Jóó estét Nappalisok!!
Dugjunk...
Dugjunk...