Talán valamelyik vezér volt az elmúlt érában...
Bocsesz, most látom, hogy tiltottak, elnézést, "el is húztam a belem" innen...Mégegyszer bocsánatot és elnézést kérek, tényleg nem akartam senkit megzavarni. Jó éjt! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 22:09
Bocsesz, most látom, hogy tiltottak, elnézést, "el is húztam a belem" innen...Mégegyszer bocsánatot és elnézést kérek, tényleg nem akartam senkit megzavarni. Jó éjt! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)

de nem öregedett el, csak hajlamosak vagyunk katasztrófa helyzeteket megtervezni
egyébként sün balázs
és az első mondat honnan volt, ha már itt tartunk

egyébként sün balázs

Katicika és zelli
-------------------------------
a nemzetközi időjárási helyzet fokozódása, és a jégesővel kisért vihar miatt Katicika és zelli 24 órás tiltás!
majd ha elment a vihar és tudtok normálisan írni, akkor szeretettel várunk vissza benneteket a fórumban!
-------------------------------
a nemzetközi időjárási helyzet fokozódása, és a jégesővel kisért vihar miatt Katicika és zelli 24 órás tiltás!
majd ha elment a vihar és tudtok normálisan írni, akkor szeretettel várunk vissza benneteket a fórumban!

de nem öregedett el, csak hajlamosak vagyunk katasztrófa helyzeteket megtervezni
egyébként sün balázs
és az első mondat honnan volt, ha már itt tartunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 21:48

egyébként sün balázs

Törölt felhasználó (7767)

Ki kell vágatni idejében a veszélyesen elöregedett nyárfákat, amíg még nem történt baj! Csukás István Sün Balázsa ébredt ilyen zenebonára...

Ki kell vágatni idejében a veszélyesen elöregedett nyárfákat, amíg még nem történt baj! Csukás István Sün Balázsa ébredt ilyen zenebonára...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 21:40

a nemzetközi helyzet egyre fokozódik
rajtunk végigsepert...valami iszonyatosan félelmetes...szembe velünk van egy óriási nyárfa...már sokszor nézegettük, hogy ha dőlne, akkor pont a házunkra dőlne
tiszta hülyeség
ültetem a büdöskéimet a zsalukő szegélybe...hátranézek, olyan setét volt az ég, hogycsaknah...
aztán őrületes vihar támadt, hajlítgatta a vén fákat fújt a szél nagy zajjal ám, s arra ébredt, hogy zörögnek a kalyiba ajtaján
(honnan idéztem?)...szóval jött az eső is...most aztán minden gyönyörű zöld lesz
de a szélnél nincs félelmetesebb, csak a bruce willis
(basszus...valaki érti majd ezt a hszt?)

rajtunk végigsepert...valami iszonyatosan félelmetes...szembe velünk van egy óriási nyárfa...már sokszor nézegettük, hogy ha dőlne, akkor pont a házunkra dőlne

ültetem a büdöskéimet a zsalukő szegélybe...hátranézek, olyan setét volt az ég, hogycsaknah...
aztán őrületes vihar támadt, hajlítgatta a vén fákat fújt a szél nagy zajjal ám, s arra ébredt, hogy zörögnek a kalyiba ajtaján

(basszus...valaki érti majd ezt a hszt?)
Itt hatalmas hőség - talán még a sötéttel fokozódik is -,a veríték mindenhol folyik le rólam, pedig a plafonventillátor teljes intenzitással müködik...Tízpercenként zuhany...

a nemzetközi helyzet egyre fokozódik
tiszta hülyeség
(honnan idéztem?)...szóval jött az eső is...most aztán minden gyönyörű zöld lesz
(basszus...valaki érti majd ezt a hszt?) (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 21:26

(basszus...valaki érti majd ezt a hszt?) (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Drágaságom, sajnos lehet, hogy ki kell kapcsolni a gépet, mert újra beindult a dörgicsélés! Fokozódik a helyzet!
Akkor most pakoljam össze a holmijaim?

Gyuri, vedd át a terepet, mert lassan ideér, ne kíméld a csajokat, jóccakát mindenkinek!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 21:16

Itt wége wan...nm wolt wészes...most a reptér felett
tombol...szírénázás ezerrel elkezdődött...

Látom ismered a gyengéimet...
Egy ilyen csokifürdőzés az álmom...
Zelli: Gazosgyuri:
El kell h. keserítselek Benneteket...
Jön az utánpótlás... mind csapadékilag, mind vihar és dörgicsélés terén...
Kuty ma bent alszik... ez már tisztán látszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 21:21

Egy ilyen csokifürdőzés az álmom...

Zelli: Gazosgyuri:
El kell h. keserítselek Benneteket...
Jön az utánpótlás... mind csapadékilag, mind vihar és dörgicsélés terén...

Kuty ma bent alszik... ez már tisztán látszik

Törölt felhasználó (94621)

Figyu Moncy, tegnap is azt mondtam, és meggondoltam magam. lehet ma is úgy lesz, gondolod, hogy nagydobra verem? hogy irigykedjetek?
ezt meg neked a tegnapiért, meg amúgy sem lehet csokival téged kielégíteni..

Drágaságom, sajnos lehet, hogy ki kell kapcsolni a gépet, mert újra beindult a dörgicsélés! Fokozódik a helyzet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 21:23

Tévedsz drágaságom, a magyar mentalitásnak ehhez semmi köze, de megsúgom neked, nem állunk rosszul. ha téged nem dugnak arról én nem tehetek, költözz közelebb, megoldjuk..

Tévedsz drágaságom, a magyar mentalitásnak ehhez semmi köze, de megsúgom neked, nem állunk rosszul. ha téged nem dugnak arról én nem tehetek, költözz közelebb, megoldjuk..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 21:16

Magyar mentalitás:"Nyáron nagyon meleg van, télen nagyon hideg van!"
Hippem, akkor milyen időben lehet Veled?

Figyu Moncy, tegnap is azt mondtam, és meggondoltam magam. lehet ma is úgy lesz, gondolod, hogy nagydobra verem? hogy irigykedjetek?

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 21:08

Ááááá ha meleg van azért nem ha vihar van azért nem?
Vagy hogy is van ez?
Vagy hogy is van ez?

Magyar mentalitás:"Nyáron nagyon meleg van, télen nagyon hideg van!"

Itt wége wan...nm wolt wészes...most a reptér felett

Ááááá ha meleg van azért nem ha vihar van azért nem?
Vagy hogy is van ez?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 21:02
Vagy hogy is van ez?

Igen, ezt sajnos éppúgy lehetett látni, mint tavaly aug. 20.-án. a radartérkép f@szán mutatta,, sajnos ezekre egyre többször lehet számítani. egyébként Bp.-en keresztül ment a java, de ezt ti jobban tudjátok. erre is jön, remélem csendesebb lesz. ilyenkor az ember gyerekének még a dugástól is elmegy a kedve...
Igen, ezt sajnos éppúgy lehetett látni, mint tavaly aug. 20.-án. a radartérkép f@szán mutatta,, sajnos ezekre egyre többször lehet számítani. egyébként Bp.-en keresztül ment a java, de ezt ti jobban tudjátok. erre is jön, remélem csendesebb lesz. ilyenkor az ember gyerekének még a dugástól is elmegy a kedve...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 20:51

Ez sajnos hasonló erejű volt mint aug.20-án...
(mindent tönkretett a teraszunkon, kivéve a tujafákat, bassza meg...és finom voltam...
)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)

(mindent tönkretett a teraszunkon, kivéve a tujafákat, bassza meg...és finom voltam...

Nem hitted el, Tom is most írta be az esős topicba, hogy mindent elver az eső ami szabadban van, na minél kevesebb kárt Bp.-nek.
Moncyék fele kisebb, de sztm még dühöng ott is.
Még mindig esik...
Kisebb nagyobb megszakításokkal de esik...És nem felhőszakadás jelleggel...De már dörög is... A szélvihar csak ez előjel volt...
Villany néha el el megy...
Kisebb nagyobb megszakításokkal de esik...És nem felhőszakadás jelleggel...De már dörög is... A szélvihar csak ez előjel volt...
Villany néha el el megy...
ajj, köszönöm.
csak tedd az aurámba..
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 20:48
csak tedd az aurámba..

Hááát akkor Én is gratulálok a sikeres vizsgáidhoz
És tudom h. palacsinta ínyenc vagy...Ezt kapod amiért ügyes voltál

Hááát akkor Én is gratulálok a sikeres vizsgáidhoz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 20:02

Törölt felhasználó (24620)

MEG VAGY TE ŐŐŐŐŐŐRÜLVE?
Végeztem, szabad vagyok, KÉSZ!
Végeztem, szabad vagyok, KÉSZ!
A Pilisben tombol a vihar, kémjeim szerint! Előbb tettek jelentést! Fák az útra dőlve, éjszakai sötétség!(jaj szmájli)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 20:30

Nem hitted el, Tom is most írta be az esős topicba, hogy mindent elver az eső ami szabadban van, na minél kevesebb kárt Bp.-nek.