Átestem a holtponton...
Vagy alszom ilyenkor már mint a tej...
Vagy teljesen eleven vagyok...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 20. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 23:26
Vagy alszom ilyenkor már mint a tej...
Vagy teljesen eleven vagyok...

Sziasztok, Kedveseim!
Ma már szinte senkivel nem vagyok kompetens.
Fogjátok a melegre!
Moncy kitartását azért irigylem és becsülöm, mert minden napszakban fiss, és üde!
A célzókám Nekem is nagyon jó!!!!!!!!!!!!
Fogjátok a melegre!
Moncy kitartását azért irigylem és becsülöm, mert minden napszakban fiss, és üde!

Sziasztok, Kedveseim!
Fogjátok a melegre!
Fogjátok a melegre!

Te gazos...
Hm... ha tudnád hol dolgoztam anno...
Nem poénkodnál
Mert bizony... jó a célzókám
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 20. szerda 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Hm... ha tudnád hol dolgoztam anno...
Nem poénkodnál

Mert bizony... jó a célzókám

Így wadásznak a nappalis csajok....

Ebben a melegben így kell csinálnyii...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 20. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 21:22

Ha megnyugtat... Én sem fogok ma...
Most pezsi és jéger van előtérbe helyezve...
Bááár ilyen melegben...
Majd holnapra kiderül milyen hatást váltott ki
De tleg ilyen melegben az ember örül ha saját izzadó testét elviseli... nem még még egy bőrt érezni magán, maga mellett

Bááár ilyen melegben...

De tleg ilyen melegben az ember örül ha saját izzadó testét elviseli... nem még még egy bőrt érezni magán, maga mellett

Szegény Papa, már nem kap Belőled: a többiek kiporcióznak!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 20. szerda 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 15:52

itt vagyok, itt vagyok, itt vagyok.
az asztal teritve.
holnap reggel lakmározhatsz.

itt vagyok, itt vagyok, itt vagyok.

az asztal teritve.

Ok.. olvastam...
Ezért kapsz egy....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 21:27

Ezért kapsz egy....

Törölt felhasználó (94621)

Igazad van, és priviben megköszöntem. nőttél a szememben.

Na jól van, ilyen melegben még Nekem sincs kedvem kibontakozni! Nem nagyon megy!

Igazad van, és priviben megköszöntem. nőttél a szememben.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 20. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Mert ottan nem ér a lebacás h. nem hagyjuk kibontakozni az újakat
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 19:59

Szia Moncy! azért maradtál ki, mert állandóan a megyei topicodban vagy. kamaty? ilyen melegben? ha rágondolok, mégjobban kiver a víz. már meztelen csajokat is csak úgy nézek itt a neten, hogy lavórban van a lábam, és vizes törölköző a nyakam körül.

Ha megnyugtat... Én sem fogok ma...
Bááár ilyen melegben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 20:49

Bááár ilyen melegben...

Örülök, hogy megértetted, igen ilyen nagy melegben nehezebben esik le a tantusz.
Elköszönök mindenkitől, kellemes pihenést nektek, abbahagyom, mert nem akarom elvenni a levegőt másoktól. aki bírja ezt a meleget annak jó kamatyolást, jóccakát!
Elköszönök mindenkitől, kellemes pihenést nektek, abbahagyom, mert nem akarom elvenni a levegőt másoktól. aki bírja ezt a meleget annak jó kamatyolást, jóccakát!

Itt vagyok, a szemem rajtatok van, csak vissza kell magam fognom, mert mások nem fognak hozzáférni a kondérhoz, azt jön macskás embör és le fog kurvázni. kénytelen vagyok egy kicsit megbújni, már kezdek retyketni..
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 20. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 21:07

Nézőpont kérdése...de,h. a kedwedbe járjak úgy fogom
mondani(csak el ne felejtsem)...
Hipp-i howa mész ilyen korán???
Úgy sem hiszem el,hogy aludni!!!

Nézőpont kérdése...de,h. a kedwedbe járjak úgy fogom
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 20. szerda 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 19:52

Lécciiiii.... úgy mond h. várandós...
Az a jelző h. terhes olllyan megalázó
Az a jelző h. terhes olllyan megalázó

Jó éjt, Hipp!
Hagylak pihenni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 20:49
Hagylak pihenni!

Örülök, hogy megértetted, igen ilyen nagy melegben nehezebben esik le a tantusz.

(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 20. szerda 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet, hogy megbuggyantam?
Pedig nem voltam a Napon!

Lehet, hogy megint lebaxsznak de kénytelen vagyok neked tartani egy kis különórát.
Egy férfinek a legjobb barátja mindig a saját farka, és én arról beszélek, hogy még nem ismered, honnan is ismerhetnéd?
Azt hittem már ennyi idős korodban ezt tudtad.
Hordjál te is szalmakalapot, valamennyire megvéd a melegtől...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 20. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy férfinek a legjobb barátja mindig a saját farka, és én arról beszélek, hogy még nem ismered, honnan is ismerhetnéd?
Azt hittem már ennyi idős korodban ezt tudtad.
Hordjál te is szalmakalapot, valamennyire megvéd a melegtől...

Most ujjat mutatsz Nekem?

Újat? igen be tudnám mutatni a legjobb barátomat, hiszen még nem ismered..
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 20. szerda 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 19:47

Sajnos nem Tőled tanultam!
De Te is tudnál valami újat mutatni Nekem!
Biztosan!
De Te is tudnál valami újat mutatni Nekem!

Biztosan!

Szia Moncy! azért maradtál ki, mert állandóan a megyei topicodban vagy. kamaty? ilyen melegben? ha rágondolok, mégjobban kiver a víz. már meztelen csajokat is csak úgy nézek itt a neten, hogy lavórban van a lábam, és vizes törölköző a nyakam körül.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 20. szerda 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 19:50

Ez aztán a pofátlanság netovábbja
Én meg aszalódok a málnásban...
Itt meg megy a pancsi meg a kamatty a surfdeszkán

Én meg aszalódok a málnásban...
Itt meg megy a pancsi meg a kamatty a surfdeszkán