Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2137 2138 2139 2140 2141 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5987   2007. 06. 11. hétfő 02:30
X Törölt felhasználó (24620)
Leo Buscaglia már anno csinált szeretetórákat...
Bár ugye ez a tanár értelmétől és elszántságától függ, hogy hasznos-e... :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 06. 10. vasárnap 23:58
Most hallottam, hogy Kínában kötelező tantárgy lesz a tánc. Ha ti dönthetnétek, hogy milyen új tantárgyat tegyenek kötelezővé általános és középiskolában, mit választanátok?

(borítékolok két választ: Moncy - tánc, Prune - szexológia hehe )

kerdes kerdes
#5986   2007. 06. 11. hétfő 02:28
ERŐLTETETT??? (én is shifteltem) Te nem szereted a népzenét... :(
Továbblépni? Miért kell rajta továbblépni? Mi van? o_O
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 02:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 02:13
A néptánctémába nem akarok belekezdeni, mert szerintem erőltetett, de nézz be kérlek, Willy a táncoslábú topicba , ott volt némi élet az elmúlt napokban..... Nem túl sok, de jó élet zajlott ott!!!!!!!!!!!!! A YT-n meg tovább lehet lépni, jól tudod......... wink
#5985   2007. 06. 11. hétfő 02:13
zelli zelli
A néptánctémába nem akarok belekezdeni, mert szerintem erőltetett, de nézz be kérlek, Willy a táncoslábú topicba , ott volt némi élet az elmúlt napokban..... Nem túl sok, de jó élet zajlott ott!!!!!!!!!!!!! A YT-n meg tovább lehet lépni, jól tudod......... wink
#5984   2007. 06. 11. hétfő 02:11
Hát.. o_O köszönöm..
bár Ha van is, az IQmmal sokra nem megyek... és hamis képet mutat.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 01:47
You are very good! Egyszerű angolsággal. Komolyan Tisztelem, korod ellenére magas I.Q.-d! Mert másképp nem adnál olyan válaszokat, mint adsz!
Rohadt nehéz személyiség vagyok Én is, kevesen is értik. Már arra sem vágyom, hogy értsenek. A lényeg, Én sokszor értelek, és lelki öröömöt okoz humorod! wink
#5983   2007. 06. 11. hétfő 02:06
Hm, most hogy visszaemlékszem, nekem alsóban volt egy évig néptáncórám. De akkor nagyon rühelltem.
Most már talán érdekelne, bár magamtól el nem mernék menni... igaz, nem táncolni, hanem úgy általában sehová...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 01:33
Az utolsó két kérdést próbáltam belefoglalni előző válaszomba, de nem jött össze!
1., Alapvetően peches vagyok, sajnos nem adhatok a szerencsére! Ha nyernék 5 millát, biztosan az egzisztenciám javítására fordítanám.
2., Kötelező tantárgyak:
Az utóbbi 20 évben az oktatás színvonala mélyen ereszkedett, a fentebb említett tantárgyak okításávak egyetértek!( TÁNC, EROTIKA, stb.)Egyébként a néptánc szinte mindenhol kötelező! De az életszerű helyzeteket nem adja vissza! wink
#5982   2007. 06. 11. hétfő 01:59
zelli zelli
Azért nem akarom külön leírni a dolgaimat, mert korbácsos bácsi sokszor kikezdett! De nem félek! Kapja be és nyalja ki amit gondol, és ha kell én is leszo..m, és meg kef...m! Ha akarja! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 06. 11. hétfő 01:53
Egyre kevésbbé látom az összefüggést a hosszászólásaink között.

Naváááárj, ez így nem ér, hogy közben átírod a kommented nyes

Persze, hogy jobb minőségben, a youtube-os videók átlagban 32kbps-es hanggal lehetnek (asszem ez a szabvány, de nem 100%), ennek mi általában minimum a 4-5szörösét használjuk zenegyűjteményünk archiválására. wink
#5981   2007. 06. 11. hétfő 01:54
zelli zelli
Komolyan ez a legjobb hely, fórumozós, chat-es múltamban. Pedig várnak máshol is, de ez már bevallottan függőség! wink
#5980   2007. 06. 11. hétfő 01:53
Egyre kevésbbé látom az összefüggést a hosszászólásaink között.

Naváááárj, ez így nem ér, hogy közben átírod a kommented nyes

Persze, hogy jobb minőségben, a youtube-os videók átlagban 32kbps-es hanggal lehetnek (asszem ez a szabvány, de nem 100%), ennek mi általában minimum a 4-5szörösét használjuk zenegyűjteményünk archiválására. wink
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 01:35
Baby, itt nem akarlak áltatni!
Már ide is feltetted?
Értékelem a humorod, Baby!
Érdekes amit a YOUTUBE-n hallgatok, nekem jobb minőségben megvan a gépemen, ezért inkább azt hallgatom. De a sex, a harapós videód azért nyam-nyam falat nekem is! wink nyes
#5979   2007. 06. 11. hétfő 01:51
Persze, Katicika olyan, mint A Mátrixban Smith ügynök (de szeretnék egyszer olyan csúnya lenni nyes )
Esetleg ő az Orákulum? o_O
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 09. szombat 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 06. 09. szombat 09:12
jóregg smile
3 éve ilyenkor már javában vajúdtam smile a dokim nyaralt a kanárin, én meg kaptam egy helyes ügyeletes doktor bácsit helyette smile gyönyörű barna szemekkel, őszesbe hajló barna hajjal, bársonyosan csengő hanggal finom ...szerintem sose néztem még olyan szarul ki, mint akkor hehe azért volt vele testi kontaktusom wink félmeztelenül, széttett lábakkal feküdtem előtte, és a combján támasztottam az egyik lábamat...huh...

hipp és gyuri igazán dobhatna már egy képet magáról a privimre smile
őket még nem is láttam...az összes többi nappalisról van vizuális fogalmam is (kivéve katicikát, de ő más tészta) vigyor
#5978   2007. 06. 11. hétfő 01:47
zelli zelli
You are very good! Egyszerű angolsággal. Komolyan Tisztelem, korod ellenére magas I.Q.-d! Mert másképp nem adnál olyan válaszokat, mint adsz!
Rohadt nehéz személyiség vagyok Én is, kevesen is értik. Már arra sem vágyom, hogy értsenek. A lényeg, Én sokszor értelek, és lelki öröömöt okoz humorod! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 01:38
ezt most "nem vágom"
mármint.. nem értem, mire mondtad, és hogy miért kaptam o_O
#5977   2007. 06. 11. hétfő 01:46
nem hiszem el...
nagyjából amikor ezt a hozzászólást írhattad, lenn a falun én pont ezt énekeltem, és fogalmam sem volt, hogy miért. smile
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 06. 09. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 08:36
Ó, ha rózsa bimbó
lehetnék!
Rám szállnának szépen
a lepkék!
Kicsi szívem vélük
dobogna!
Nem lennék ilyen nagy
ottromba!

Ezt a vágyam senki
se érti,
se gyerek, se nő és
se férfi!
Senki, senki itt a
világon,
mi is az én titkos
nagy álmom! szép napot! wave
#5976   2007. 06. 11. hétfő 01:45
Hmm, mondjuk olivaolajos egymáson csúszkálás? smile
Más egyébként nem feltétlenül érdekel, bár biztos el lehetne valahogy csalni...
öööhm...
A Sade Mráki játékai-ban van egy rész, amikor a papnak felkínált borról mesél a márki. Nem emlékszem pontosan a szövegre, de a lényeg:
A szőlőt, nem lábbal taposták, hanem szűz lányok hemperegtek benne, és testük minden porcikájával préselték ki a szőlőszemeket. smile

Ha nem lenne rajta a szára, asszem érdekelne... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 22:20
Na, ha már chipsek.

Kajaszex érdekel valakit? A szokásos tejszínhab, csokiönteten túl.

A férjem egyik nagy vágya, hogy lefóliázzuk a szobát és rengeteg spagettit öntünk a fóriára, és abban hemperegve szeretkezünk.

Vissza tudom vezetni ezt a vágyát arra az időre, amikor kicsi volt és a nővére mindig elvette tőle a jobb falatokat...

smile kerdes kerdes
#5975   2007. 06. 11. hétfő 01:38
ezt most "nem vágom"
mármint.. nem értem, mire mondtad, és hogy miért kaptam o_O
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 01:35
Már ide is feltetted?
Érdekes amit a YOUTUBE-n hallgatok, nekem jobb minőségben megvan a gépemen, ezért inkább azt hallgatom. De a sex, a harapós videód azért nyam-nyam falat nekem is! wink nyes
#5974   2007. 06. 11. hétfő 01:37
Náááh, azt sem tudom, mit takar ez a sztereotípia, hogy "milyen az ágyban"... :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 21:35
Kérdés:

Biztos előfordul veletek, hogy egy emberről elképzelitek, hogy milyen lehet az ágyban. Milyen tényezők alapján bíráltok? (pl. mozdulatai, beszéde, valamilyen jellegzetes gesztusa, kinézete, ruházata)

(tök érdekes lenne egyszer egyeztetni az így elképzelt dolgokat a valósággal, nem? milyen érdekes lenne pl. megtudni valakiről, hogy lepedőakrobata, miközben azt sem nézzük ki belőle, hogy a misszionáriuson kívül mást is csinál...)

kerdes kerdes
#5973   2007. 06. 11. hétfő 01:35
zelli zelli
Már ide is feltetted?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 01:22
He-hé, azóta is olvasod a Postsecretet? smile (nekem már a Viharmadár hozza, lusta vagyok látogatgatni az oldalt).

Egyébként szerinted nálunk magyaroknál lenne ilyenre igény, meg lehetne egyáltalán csinálni? (nagy álmom nekem, hogy magyarul is fusson)
#5972   2007. 06. 11. hétfő 01:33
zelli zelli
Az utolsó két kérdést próbáltam belefoglalni előző válaszomba, de nem jött össze!
1., Alapvetően peches vagyok, sajnos nem adhatok a szerencsére! Ha nyernék 5 millát, biztosan az egzisztenciám javítására fordítanám.
2., Kötelező tantárgyak:
Az utóbbi 20 évben az oktatás színvonala mélyen ereszkedett, a fentebb említett tantárgyak okításávak egyetértek!( TÁNC, EROTIKA, stb.)Egyébként a néptánc szinte mindenhol kötelező! De az életszerű helyzeteket nem adja vissza! wink
#5971   2007. 06. 11. hétfő 01:31
Biztosan, mert buta vagy és még mindig nem FF-ozol :P
Itt van jútúbos is, ezt már csak lejátssza. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 20:30
Nekem nem játssza le...
#5970   2007. 06. 11. hétfő 01:26
Először 18.45 évesen, de igazán meg 19.5 évesen.
Nekem hiszel?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 08. péntek 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 17:03
Te Moncy, meg Többiek!
A mikor vesztetted el a szüzességedet topicban egy csomóan azt állítják 18 felett!
Ti ezt elhiszitek? Főleg manapság!
A 6. osztályos tanítványaim között is jó pár már túl volt rajta. Amikor huszonévesen összefutottam a discoban a tanítványaimmal, ott döngölték őket, hulla részegek voltak. Én hazaküldtem őket, de hát nem én vagyok a szülejük! Pipa lettem! boxer
#5969   2007. 06. 11. hétfő 01:22
He-hé, azóta is olvasod a Postsecretet? smile (nekem már a Viharmadár hozza, lusta vagyok látogatgatni az oldalt).

Egyébként szerinted nálunk magyaroknál lenne ilyenre igény, meg lehetne egyáltalán csinálni? (nagy álmom nekem, hogy magyarul is fusson)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 21:22
Van egy honlap, ahol olyan képeslapok jelennek meg, amelyeket emberek névtelenül adnak fel és életük nagy titkait írják le bennük. Sok szomorú dolgot lehet itt olvasni. Az egyik képeslap hatására pedig újabb kérdés megfogalmazódott meg bennem.

Íme a képeslap:

(A jógaórán direkt rosszul csinálom a pózokat, hogy a tanár segítsen beállni a helyes pózba. Máskülönben soha senki nem érne hozzám. Hiányzik más ember érintése.)

Kérdés:

Mennyire igénylitek az érintést? Mennyire vagytok bújósak? Változott ez az idők folyamán?

kerdes kerdes
#5968   2007. 06. 11. hétfő 01:07
zelli zelli
Szia, Drága Charlotte-tom, és Mindenki más!
Nehéz időszakom volt, van, de igyekszem válaszolni a kérdésekre!
Touch Me: Írtam korábban, hogy az elidegenedés civilizációs ártalom. A magam részéről, fontos az érintés, a simogatás, a csók,magzati póz ,minden emocionális eredetű mozdulat. Ki fogom a jógát próbálni, bár a relaxációs metódust jó ideje alkalmazom, mert szeretném, ha a tanárom hozzámérne, wow..lol
Mivel "embersegítő" szakmákat végeztem, így jövőm itt nincs, elmennék külföldre, és már az érdeklődési szakaszon is túl vagyok. Tettem néhány lépést.
SORS: Nem tudom, általában nem hiszek a bizonyítatlan dolgokban, de nem zárom ki a lehetőségüket, létezésüket!
Drága gyümölcseim: Általában imádom az összeset, de próbálok válaszolni.
A málna a kedvencem.
Erotikus minden gyümölcs, amit rólam le lehet zabálni.
Rossz tapasztalatom ilyen téren még nem volt.
Külföld: Több lehetőséget látok konkrét ígéretek alapján, mint itt 2 hivatás, 4 szakma, nyelvvizsga, nyelvtudás mellett.
Üdvözlet, BBG wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 23:58
Most hallottam, hogy Kínában kötelező tantárgy lesz a tánc. Ha ti dönthetnétek, hogy milyen új tantárgyat tegyenek kötelezővé általános és középiskolában, mit választanátok?

(borítékolok két választ: Moncy - tánc, Prune - szexológia hehe )

kerdes kerdes

... 2137 2138 2139 2140 2141 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!