Leo Buscaglia már anno csinált szeretetórákat...
Bár ugye ez a tanár értelmétől és elszántságától függ, hogy hasznos-e... :( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 23:58
Bár ugye ez a tanár értelmétől és elszántságától függ, hogy hasznos-e... :( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Most hallottam, hogy Kínában kötelező tantárgy lesz a tánc. Ha ti dönthetnétek, hogy milyen új tantárgyat tegyenek kötelezővé általános és középiskolában, mit választanátok?
(borítékolok két választ: Moncy - tánc, Prune - szexológia
)

ERŐLTETETT??? (én is shifteltem) Te nem szereted a népzenét... :(
Továbblépni? Miért kell rajta továbblépni? Mi van? o_O (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 02:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 02:13
Továbblépni? Miért kell rajta továbblépni? Mi van? o_O (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 02:13), amit ide kattintva olvashatsz)

A néptánctémába nem akarok belekezdeni, mert szerintem erőltetett, de nézz be kérlek, Willy a táncoslábú topicba , ott volt némi élet az elmúlt napokban..... Nem túl sok, de jó élet zajlott ott!!!!!!!!!!!!! A YT-n meg tovább lehet lépni, jól tudod.........

A néptánctémába nem akarok belekezdeni, mert szerintem erőltetett, de nézz be kérlek, Willy a táncoslábú topicba , ott volt némi élet az elmúlt napokban..... Nem túl sok, de jó élet zajlott ott!!!!!!!!!!!!! A YT-n meg tovább lehet lépni, jól tudod.........

Hát.. o_O köszönöm..
bár Ha van is, az IQmmal sokra nem megyek... és hamis képet mutat. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 01:47
bár Ha van is, az IQmmal sokra nem megyek... és hamis képet mutat. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:47), amit ide kattintva olvashatsz)

You are very good! Egyszerű angolsággal. Komolyan Tisztelem, korod ellenére magas I.Q.-d! Mert másképp nem adnál olyan válaszokat, mint adsz!
Rohadt nehéz személyiség vagyok Én is, kevesen is értik. Már arra sem vágyom, hogy értsenek. A lényeg, Én sokszor értelek, és lelki öröömöt okoz humorod!
Rohadt nehéz személyiség vagyok Én is, kevesen is értik. Már arra sem vágyom, hogy értsenek. A lényeg, Én sokszor értelek, és lelki öröömöt okoz humorod!

Hm, most hogy visszaemlékszem, nekem alsóban volt egy évig néptáncórám. De akkor nagyon rühelltem.
Most már talán érdekelne, bár magamtól el nem mernék menni... igaz, nem táncolni, hanem úgy általában sehová... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 01:33
Most már talán érdekelne, bár magamtól el nem mernék menni... igaz, nem táncolni, hanem úgy általában sehová... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Az utolsó két kérdést próbáltam belefoglalni előző válaszomba, de nem jött össze!
1., Alapvetően peches vagyok, sajnos nem adhatok a szerencsére! Ha nyernék 5 millát, biztosan az egzisztenciám javítására fordítanám.
2., Kötelező tantárgyak:
Az utóbbi 20 évben az oktatás színvonala mélyen ereszkedett, a fentebb említett tantárgyak okításávak egyetértek!( TÁNC, EROTIKA, stb.)Egyébként a néptánc szinte mindenhol kötelező! De az életszerű helyzeteket nem adja vissza!
1., Alapvetően peches vagyok, sajnos nem adhatok a szerencsére! Ha nyernék 5 millát, biztosan az egzisztenciám javítására fordítanám.
2., Kötelező tantárgyak:
Az utóbbi 20 évben az oktatás színvonala mélyen ereszkedett, a fentebb említett tantárgyak okításávak egyetértek!( TÁNC, EROTIKA, stb.)Egyébként a néptánc szinte mindenhol kötelező! De az életszerű helyzeteket nem adja vissza!

Azért nem akarom külön leírni a dolgaimat, mert korbácsos bácsi sokszor kikezdett! De nem félek! Kapja be és nyalja ki amit gondol, és ha kell én is leszo..m, és meg kef...m! Ha akarja!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 01:53

Törölt felhasználó (24620)

Egyre kevésbbé látom az összefüggést a hosszászólásaink között.
Naváááárj, ez így nem ér, hogy közben átírod a kommented
Persze, hogy jobb minőségben, a youtube-os videók átlagban 32kbps-es hanggal lehetnek (asszem ez a szabvány, de nem 100%), ennek mi általában minimum a 4-5szörösét használjuk zenegyűjteményünk archiválására.

Persze, hogy jobb minőségben, a youtube-os videók átlagban 32kbps-es hanggal lehetnek (asszem ez a szabvány, de nem 100%), ennek mi általában minimum a 4-5szörösét használjuk zenegyűjteményünk archiválására.

Komolyan ez a legjobb hely, fórumozós, chat-es múltamban. Pedig várnak máshol is, de ez már bevallottan függőség!

Egyre kevésbbé látom az összefüggést a hosszászólásaink között.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 01:35

Baby, itt nem akarlak áltatni!
Már ide is feltetted?
Értékelem a humorod, Baby!
Érdekes amit a YOUTUBE-n hallgatok, nekem jobb minőségben megvan a gépemen, ezért inkább azt hallgatom. De a sex, a harapós videód azért nyam-nyam falat nekem is!
Már ide is feltetted?
Érdekes amit a YOUTUBE-n hallgatok, nekem jobb minőségben megvan a gépemen, ezért inkább azt hallgatom. De a sex, a harapós videód azért nyam-nyam falat nekem is!

Persze, Katicika olyan, mint A Mátrixban Smith ügynök (de szeretnék egyszer olyan csúnya lenni
)
Esetleg ő az Orákulum? o_O (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 09. szombat 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 09:12

Esetleg ő az Orákulum? o_O (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 09. szombat 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg
3 éve ilyenkor már javában vajúdtam
a dokim nyaralt a kanárin, én meg kaptam egy helyes ügyeletes doktor bácsit helyette
gyönyörű barna szemekkel, őszesbe hajló barna hajjal, bársonyosan csengő hanggal
...szerintem sose néztem még olyan szarul ki, mint akkor
azért volt vele testi kontaktusom
félmeztelenül, széttett lábakkal feküdtem előtte, és a combján támasztottam az egyik lábamat...huh...
hipp és gyuri igazán dobhatna már egy képet magáról a privimre
őket még nem is láttam...az összes többi nappalisról van vizuális fogalmam is (kivéve katicikát, de ő más tészta)

3 éve ilyenkor már javában vajúdtam

hipp és gyuri igazán dobhatna már egy képet magáról a privimre

őket még nem is láttam...az összes többi nappalisról van vizuális fogalmam is (kivéve katicikát, de ő más tészta)

You are very good! Egyszerű angolsággal. Komolyan Tisztelem, korod ellenére magas I.Q.-d! Mert másképp nem adnál olyan válaszokat, mint adsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 01:38

ezt most "nem vágom"
mármint.. nem értem, mire mondtad, és hogy miért kaptam o_O
mármint.. nem értem, mire mondtad, és hogy miért kaptam o_O
nem hiszem el...
nagyjából amikor ezt a hozzászólást írhattad, lenn a falun én pont ezt énekeltem, és fogalmam sem volt, hogy miért.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 06. 09. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 08:36
nagyjából amikor ezt a hozzászólást írhattad, lenn a falun én pont ezt énekeltem, és fogalmam sem volt, hogy miért.

Ó, ha rózsa bimbó
lehetnék!
Rám szállnának szépen
a lepkék!
Kicsi szívem vélük
dobogna!
Nem lennék ilyen nagy
ottromba!
Ezt a vágyam senki
se érti,
se gyerek, se nő és
se férfi!
Senki, senki itt a
világon,
mi is az én titkos
nagy álmom! szép napot!
lehetnék!
Rám szállnának szépen
a lepkék!
Kicsi szívem vélük
dobogna!
Nem lennék ilyen nagy
ottromba!
Ezt a vágyam senki
se érti,
se gyerek, se nő és
se férfi!
Senki, senki itt a
világon,
mi is az én titkos
nagy álmom! szép napot!

Hmm, mondjuk olivaolajos egymáson csúszkálás?
Más egyébként nem feltétlenül érdekel, bár biztos el lehetne valahogy csalni...
öööhm...
A Sade Mráki játékai-ban van egy rész, amikor a papnak felkínált borról mesél a márki. Nem emlékszem pontosan a szövegre, de a lényeg:
A szőlőt, nem lábbal taposták, hanem szűz lányok hemperegtek benne, és testük minden porcikájával préselték ki a szőlőszemeket.
Ha nem lenne rajta a szára, asszem érdekelne...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 22:20

Más egyébként nem feltétlenül érdekel, bár biztos el lehetne valahogy csalni...
öööhm...
A Sade Mráki játékai-ban van egy rész, amikor a papnak felkínált borról mesél a márki. Nem emlékszem pontosan a szövegre, de a lényeg:
A szőlőt, nem lábbal taposták, hanem szűz lányok hemperegtek benne, és testük minden porcikájával préselték ki a szőlőszemeket.

Ha nem lenne rajta a szára, asszem érdekelne...

Admin

Na, ha már chipsek.
Kajaszex érdekel valakit? A szokásos tejszínhab, csokiönteten túl.
A férjem egyik nagy vágya, hogy lefóliázzuk a szobát és rengeteg spagettit öntünk a fóriára, és abban hemperegve szeretkezünk.
Vissza tudom vezetni ezt a vágyát arra az időre, amikor kicsi volt és a nővére mindig elvette tőle a jobb falatokat...
Kajaszex érdekel valakit? A szokásos tejszínhab, csokiönteten túl.
A férjem egyik nagy vágya, hogy lefóliázzuk a szobát és rengeteg spagettit öntünk a fóriára, és abban hemperegve szeretkezünk.
Vissza tudom vezetni ezt a vágyát arra az időre, amikor kicsi volt és a nővére mindig elvette tőle a jobb falatokat...

ezt most "nem vágom"
mármint.. nem értem, mire mondtad, és hogy miért kaptam o_O (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 01:35
mármint.. nem értem, mire mondtad, és hogy miért kaptam o_O (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Már ide is feltetted?
Már ide is feltetted?

Náááh, azt sem tudom, mit takar ez a sztereotípia, hogy "milyen az ágyban"... :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 21:35
Admin

Kérdés:
Biztos előfordul veletek, hogy egy emberről elképzelitek, hogy milyen lehet az ágyban. Milyen tényezők alapján bíráltok? (pl. mozdulatai, beszéde, valamilyen jellegzetes gesztusa, kinézete, ruházata)
(tök érdekes lenne egyszer egyeztetni az így elképzelt dolgokat a valósággal, nem? milyen érdekes lenne pl. megtudni valakiről, hogy lepedőakrobata, miközben azt sem nézzük ki belőle, hogy a misszionáriuson kívül mást is csinál...)
Biztos előfordul veletek, hogy egy emberről elképzelitek, hogy milyen lehet az ágyban. Milyen tényezők alapján bíráltok? (pl. mozdulatai, beszéde, valamilyen jellegzetes gesztusa, kinézete, ruházata)
(tök érdekes lenne egyszer egyeztetni az így elképzelt dolgokat a valósággal, nem? milyen érdekes lenne pl. megtudni valakiről, hogy lepedőakrobata, miközben azt sem nézzük ki belőle, hogy a misszionáriuson kívül mást is csinál...)

Már ide is feltetted?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 01:22
Már ide is feltetted?

He-hé, azóta is olvasod a Postsecretet?
(nekem már a Viharmadár hozza, lusta vagyok látogatgatni az oldalt).
Egyébként szerinted nálunk magyaroknál lenne ilyenre igény, meg lehetne egyáltalán csinálni? (nagy álmom nekem, hogy magyarul is fusson)

Egyébként szerinted nálunk magyaroknál lenne ilyenre igény, meg lehetne egyáltalán csinálni? (nagy álmom nekem, hogy magyarul is fusson)
Az utolsó két kérdést próbáltam belefoglalni előző válaszomba, de nem jött össze!
2., Kötelező tantárgyak:
2., Kötelező tantárgyak:

Biztosan, mert buta vagy és még mindig nem FF-ozol :P
Itt van jútúbos is, ezt már csak lejátssza.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 08. péntek 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 20:30
Itt van jútúbos is, ezt már csak lejátssza.

Admin

Nekem nem játssza le...
Először 18.45 évesen, de igazán meg 19.5 évesen.
Nekem hiszel? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 08. péntek 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 17:03
Nekem hiszel? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 08. péntek 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Te Moncy, meg Többiek!
A mikor vesztetted el a szüzességedet topicban egy csomóan azt állítják 18 felett!
Ti ezt elhiszitek? Főleg manapság!
A 6. osztályos tanítványaim között is jó pár már túl volt rajta. Amikor huszonévesen összefutottam a discoban a tanítványaimmal, ott döngölték őket, hulla részegek voltak. Én hazaküldtem őket, de hát nem én vagyok a szülejük! Pipa lettem!
A mikor vesztetted el a szüzességedet topicban egy csomóan azt állítják 18 felett!
Ti ezt elhiszitek? Főleg manapság!
A 6. osztályos tanítványaim között is jó pár már túl volt rajta. Amikor huszonévesen összefutottam a discoban a tanítványaimmal, ott döngölték őket, hulla részegek voltak. Én hazaküldtem őket, de hát nem én vagyok a szülejük! Pipa lettem!

He-hé, azóta is olvasod a Postsecretet?
(nekem már a Viharmadár hozza, lusta vagyok látogatgatni az oldalt).
Egyébként szerinted nálunk magyaroknál lenne ilyenre igény, meg lehetne egyáltalán csinálni? (nagy álmom nekem, hogy magyarul is fusson) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 21:22

Egyébként szerinted nálunk magyaroknál lenne ilyenre igény, meg lehetne egyáltalán csinálni? (nagy álmom nekem, hogy magyarul is fusson) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Van egy honlap, ahol olyan képeslapok jelennek meg, amelyeket emberek névtelenül adnak fel és életük nagy titkait írják le bennük. Sok szomorú dolgot lehet itt olvasni. Az egyik képeslap hatására pedig újabb kérdés megfogalmazódott meg bennem.
Íme a képeslap:

(A jógaórán direkt rosszul csinálom a pózokat, hogy a tanár segítsen beállni a helyes pózba. Máskülönben soha senki nem érne hozzám. Hiányzik más ember érintése.)
Kérdés:
Mennyire igénylitek az érintést? Mennyire vagytok bújósak? Változott ez az idők folyamán?
Íme a képeslap:

(A jógaórán direkt rosszul csinálom a pózokat, hogy a tanár segítsen beállni a helyes pózba. Máskülönben soha senki nem érne hozzám. Hiányzik más ember érintése.)
Kérdés:
Mennyire igénylitek az érintést? Mennyire vagytok bújósak? Változott ez az idők folyamán?

Szia, Drága Charlotte-tom, és Mindenki más!
Nehéz időszakom volt, van, de igyekszem válaszolni a kérdésekre!
Touch Me: Írtam korábban, hogy az elidegenedés civilizációs ártalom. A magam részéről, fontos az érintés, a simogatás, a csók,magzati póz ,minden emocionális eredetű mozdulat. Ki fogom a jógát próbálni, bár a relaxációs metódust jó ideje alkalmazom, mert szeretném, ha a tanárom hozzámérne, wow..lol
Mivel "embersegítő" szakmákat végeztem, így jövőm itt nincs, elmennék külföldre, és már az érdeklődési szakaszon is túl vagyok. Tettem néhány lépést.
SORS: Nem tudom, általában nem hiszek a bizonyítatlan dolgokban, de nem zárom ki a lehetőségüket, létezésüket!
Drága gyümölcseim: Általában imádom az összeset, de próbálok válaszolni.
A málna a kedvencem.
Erotikus minden gyümölcs, amit rólam le lehet zabálni.
Rossz tapasztalatom ilyen téren még nem volt.
Külföld: Több lehetőséget látok konkrét ígéretek alapján, mint itt 2 hivatás, 4 szakma, nyelvvizsga, nyelvtudás mellett.
Üdvözlet, BBG
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 23:58
Nehéz időszakom volt, van, de igyekszem válaszolni a kérdésekre!
Touch Me: Írtam korábban, hogy az elidegenedés civilizációs ártalom. A magam részéről, fontos az érintés, a simogatás, a csók,magzati póz ,minden emocionális eredetű mozdulat. Ki fogom a jógát próbálni, bár a relaxációs metódust jó ideje alkalmazom, mert szeretném, ha a tanárom hozzámérne, wow..lol
Mivel "embersegítő" szakmákat végeztem, így jövőm itt nincs, elmennék külföldre, és már az érdeklődési szakaszon is túl vagyok. Tettem néhány lépést.
SORS: Nem tudom, általában nem hiszek a bizonyítatlan dolgokban, de nem zárom ki a lehetőségüket, létezésüket!
Drága gyümölcseim: Általában imádom az összeset, de próbálok válaszolni.
A málna a kedvencem.
Erotikus minden gyümölcs, amit rólam le lehet zabálni.
Rossz tapasztalatom ilyen téren még nem volt.
Külföld: Több lehetőséget látok konkrét ígéretek alapján, mint itt 2 hivatás, 4 szakma, nyelvvizsga, nyelvtudás mellett.
Üdvözlet, BBG

Admin

Most hallottam, hogy Kínában kötelező tantárgy lesz a tánc. Ha ti dönthetnétek, hogy milyen új tantárgyat tegyenek kötelezővé általános és középiskolában, mit választanátok?
)