Szerintetek létezik olyan, hogy SORS?
Hiszek a sorsban, az asztrológiában, a jóslatban, az előző életben, a lélekvándorlásban és hiszek egy istenben
Furcsa párosításnak tűnik De igen létezik sors, mindenkié megvan írva, csak nem mindig tudjuk felismerni h. mikor mit kell tenni, mivel a NAGYKÖNYVBE nem látunk bele
Fel tudnátok adni itthoni egész életeteket, hogy szűk családotokkal külföldre költözzetek végleg?
Nem hinném egyke vagyok , szülők idősek, szükségünk van egymás közelségére, nagy a kötelék köztünk Talán ha nagyobb család lenne akkor esetleg
Hiszek a sorsban, az asztrológiában, a jóslatban, az előző életben, a lélekvándorlásban és hiszek egy istenben
Furcsa párosításnak tűnik De igen létezik sors, mindenkié megvan írva, csak nem mindig tudjuk felismerni h. mikor mit kell tenni, mivel a NAGYKÖNYVBE nem látunk bele
Fel tudnátok adni itthoni egész életeteket, hogy szűk családotokkal külföldre költözzetek végleg?
Nem hinném egyke vagyok , szülők idősek, szükségünk van egymás közelségére, nagy a kötelék köztünk Talán ha nagyobb család lenne akkor esetleg
Mennyire igénylitek az érintést? Mennyire vagytok bújósak? Változott ez az idők folyamán?
Nagyon, folyamatosan...Lételem az érintés...
Bár volt egy időszak amikor exuramtól nem igényeltem... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 21:22
Nagyon, folyamatosan...Lételem az érintés...
Bár volt egy időszak amikor exuramtól nem igényeltem... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Van egy honlap, ahol olyan képeslapok jelennek meg, amelyeket emberek névtelenül adnak fel és életük nagy titkait írják le bennük. Sok szomorú dolgot lehet itt olvasni. Az egyik képeslap hatására pedig újabb kérdés megfogalmazódott meg bennem.
Íme a képeslap:

(A jógaórán direkt rosszul csinálom a pózokat, hogy a tanár segítsen beállni a helyes pózba. Máskülönben soha senki nem érne hozzám. Hiányzik más ember érintése.)
Kérdés:
Mennyire igénylitek az érintést? Mennyire vagytok bújósak? Változott ez az idők folyamán?
Íme a képeslap:

(A jógaórán direkt rosszul csinálom a pózokat, hogy a tanár segítsen beállni a helyes pózba. Máskülönben soha senki nem érne hozzám. Hiányzik más ember érintése.)
Kérdés:

Jóóó reggelt!
Mennyi kérdés!
Mi a kedvenc gyümölcsöd? A tiltott...
Poén volt...
Kedvenc gyümölcs? Nincs kedvenc... a fekete szedertől málnán, ribizkén át a barack, cseri, meggy, dinnye, déligyümölcsök mind jöhetnek...
Mely gyümölcsök a legerotikusabbak alakra?
banán, körte, barack
Mely gyümölcsöket lehet a legerotikusabban enni?
Nem tom ki írta... de tleg a krumpli levest is lehet erotikusan enni...
Melyik gyümölcsöt nem szeretitek?
banán, alma, fekete ribizke, josta.
Ki járt nyári táborral vagy iskolával gyümölcsöt szedni, mezőgazdasági munkát végezni?
Répa, napraforgó böngészés, szüret az iskolával... onnan nyíl egyenesen a kórházba...
Mai napig végzek otthon a szülők portáján is...
Ki szeretkezett már gyümölcsösben?
Nem is Én lennék ha nem...

Mennyi kérdés!
Mi a kedvenc gyümölcsöd? A tiltott...

Kedvenc gyümölcs? Nincs kedvenc... a fekete szedertől málnán, ribizkén át a barack, cseri, meggy, dinnye, déligyümölcsök mind jöhetnek...
banán, körte, barack
Nem tom ki írta... de tleg a krumpli levest is lehet erotikusan enni...
banán, alma, fekete ribizke, josta.
Ki járt nyári táborral vagy iskolával gyümölcsöt szedni, mezőgazdasági munkát végezni?
Répa, napraforgó böngészés, szüret az iskolával... onnan nyíl egyenesen a kórházba...
Mai napig végzek otthon a szülők portáján is...
Nem is Én lennék ha nem...

Mi a kedvenc gyümölcsötök?Mosolygós "Jonathan"
Mely gyümölcsök a legerotikusabbak alakra?Lopótök, banán
Mely gyümölcsöket lehet a legerotikusabban enni? Banán, eper
Melyik gyümölcsöt nem szeretitek? Ilyen nincs!
Ki járt nyári táborral vagy iskolával gyümölcsöt szedni, mezőgazdasági munkát végezni? Én, pld...
Ki szeretkezett már gyümölcsösben? Item előző válasz. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 23:39
Mely gyümölcsök a legerotikusabbak alakra?Lopótök, banán
Mely gyümölcsöket lehet a legerotikusabban enni? Banán, eper
Melyik gyümölcsöt nem szeretitek? Ilyen nincs!
Ki járt nyári táborral vagy iskolával gyümölcsöt szedni, mezőgazdasági munkát végezni? Én, pld...
Ki szeretkezett már gyümölcsösben? Item előző válasz. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Közeleg a dinnyeszezon.

Mi a kedvenc gyümölcsötök?

Hipp-i!
Tényleg szerény wágyaid wannak....
Tényleg szerény wágyaid wannak....

Hát,este nagyot aludtam...
)
Muszály mennem mert a gyagyás kéményesek nm tudnak dolgozni ha nm készítem elő a "területet"...
Már nm szokásom wasárnap dolgozni ez most kiwételes...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 09:46

Muszály mennem mert a gyagyás kéményesek nm tudnak dolgozni ha nm készítem elő a "területet"...

Már nm szokásom wasárnap dolgozni ez most kiwételes...

Törölt felhasználó (94621)

Szia Gyuri! nem irigyellek! mikor pihensz? előbb-utóbb megbosszúlja magát ez a hajtás. Tudom.
Rendben, küldjed.
Rendben, küldjed.
Szia Gyuri! nem irigyellek! mikor pihensz? előbb-utóbb megbosszúlja magát ez a hajtás. Tudom.
Rendben, küldjed. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 09:18
Rendben, küldjed. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Hipp!
Tegnap bealudtam rendesen...
Ma megyek 11-re melózni...
Este küldőm mailt...

Este küldőm mailt...

Szia Hipp!
Este küldőm mailt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 09:05

Este küldőm mailt...

Törölt felhasználó (94621)

Szép jó reggelt mindenkinek!
Válaszok:
szölő
őszibarack, dinnye /kettő/
eper
banán, sárgadinnye /sosem ettem meg/
nem is egyszer szedtünk az iskolával gyümölcsöt, kellemes emlékek
Válaszok:
szölő
eper

Szép jó reggelt mindenkinek!
Válaszok:
szölő
eper
Válaszok:
szölő
eper

Admin

Téged kinyallak, Hippet meg leszopom, ha nekem is megmutatjátok
Egy kis ízelítő a technikámból

Egy kis ízelítő a technikámból

Szép jó reggelt!
1.sárgadinnye,banán
2.cseresznye
3.nincseneolyan...
4.egres,meggy.kiwi
5.kelbimbót szedtünk általánosba de nm nyáron és nm tábor jelleggel...
6.nem...
1.sárgadinnye,banán
2.cseresznye
3.nincseneolyan...
4.egres,meggy.kiwi
5.kelbimbót szedtünk általánosba de nm nyáron és nm tábor jelleggel...
6.nem...
willy informatikailag civilizálatlan körülmények között tölti a víkendjét
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 00:40

Törölt felhasználó (75419)

És Willy hova tűnt??nem láttam itt ezer éve
jóregg
kedvenc gyümölcs: eper
legerotikusabbak: banán, hamvas szilva
legerotikusabban ehető: görögdinnye a csorgó levével
nem szeretem: nincs ilyen
nem jártam, és sajna nem szeretkeztem gyümölcsösben...de ami késik....

kedvenc gyümölcs: eper
legerotikusabbak: banán, hamvas szilva
legerotikusabban ehető: görögdinnye a csorgó levével
nem szeretem: nincs ilyen
nem jártam, és sajna nem szeretkeztem gyümölcsösben...de ami késik....

És Willy hova tűnt??nem láttam itt ezer éve
A kedvenc gyümölcsöm talán a ropogós,magtalan, É-afrikai szőlő! Meg a kopasz barackot is imádom,meg a pici,piros édes eperszemeket, bokorról a ribizlit is nagyon, meg a mááálnát,juuuj,most kívánom. A banánért nem vagyok odáig,de sokat eszem,mert tele van mindenféle jóval.
A legerotikusabb talán a kopaszbarack. Valamelyik,mint egy formás női popsi.
Legerotikusabban az epret lehet enni!
Bár,ha ügyes vagy,még egy sültkrumlievést is tudsz erotikusan művelni. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
A legerotikusabb talán a kopaszbarack. Valamelyik,mint egy formás női popsi.

Legerotikusabban az epret lehet enni!
Bár,ha ügyes vagy,még egy sültkrumlievést is tudsz erotikusan művelni. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Közeleg a dinnyeszezon.

A kérdéseidre a válaszok.
-a zamatos lédús őszibarack vagy a mézédes szőlő nem tudok dönteni.
-egyértelműen a banán.
-talán megint az előbb említett sága külsejü gyümi a "szopi" imtáció végett.
-azt amit még nem kóstoltam.
-az utolsó két kérdésre nemleges a válasz.
pps,
azért ilyen felszolgálástól csöpögne a nyálam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
-a zamatos lédús őszibarack vagy a mézédes szőlő nem tudok dönteni.
-egyértelműen a banán.
-talán megint az előbb említett sága külsejü gyümi a "szopi" imtáció végett.
-azt amit még nem kóstoltam.
-az utolsó két kérdésre nemleges a válasz.
pps,
azért ilyen felszolgálástól csöpögne a nyálam.

Admin

Közeleg a dinnyeszezon.

Közeleg a dinnyeszezon.

sors: én hiszek benne...előre meg van írva a sorsunk, és az is, hogy hogyan döntünk az életünk során...a rossz döntések sem véletlenül születnek, valamire vagy rámutatnak, vagy utána jön egy jobb dolog...néha jó lenne egy kis segítség a döntésben
nem tudnám feladni az itthoni életemet...én szeretek itt élni, és túl sok rokonom van, ahhoz, hogy csak úgy ukkmukkfukk lelépjek innen
de kérdés, hogy hova? és hogy vannak-e ott lehetőségeink? mert a bizonytalanságba a gyerekeimet nem vinném
az érintést igénylem, a bújást kevésbé...bár vannak elalvás előtti szertartásaim
odabújás...egy perc nyugalom...mocorgás..."nem kapooook levegőt"....hátat fordítás...segg-odatolás simogatásra...aztán kihúzódás az ágy szélére
asszem régebben is hasonló volt, de változtam persze...volt egy időszak, hogy el nem tudtam képzelni a külön hálószobát...most már koránt sem tartom lehetetlennek, bár még nem alkalmazzuk

nem tudnám feladni az itthoni életemet...én szeretek itt élni, és túl sok rokonom van, ahhoz, hogy csak úgy ukkmukkfukk lelépjek innen

az érintést igénylem, a bújást kevésbé...bár vannak elalvás előtti szertartásaim

asszem régebben is hasonló volt, de változtam persze...volt egy időszak, hogy el nem tudtam képzelni a külön hálószobát...most már koránt sem tartom lehetetlennek, bár még nem alkalmazzuk

Sajnos csak így virtuálisan tudlak megölelni most:
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 09. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem nagyon hiányzik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 21:22
Admin

Van egy honlap, ahol olyan képeslapok jelennek meg, amelyeket emberek névtelenül adnak fel és életük nagy titkait írják le bennük. Sok szomorú dolgot lehet itt olvasni. Az egyik képeslap hatására pedig újabb kérdés megfogalmazódott meg bennem.
Íme a képeslap:

Kérdés:
Íme a képeslap:

Kérdés: