New, édesem! Hogy van a mókucink? Kezdenek már kibontakozni szuperképességei?

(a szöveg egész másról szól, nem kell figyelembe venni).

(a szöveg egész másról szól, nem kell figyelembe venni).
Jóéjszakát mindenkinek, majd holnap!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 21:22

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Van egy honlap, ahol olyan képeslapok jelennek meg, amelyeket emberek névtelenül adnak fel és életük nagy titkait írják le bennük. Sok szomorú dolgot lehet itt olvasni. Az egyik képeslap hatására pedig újabb kérdés megfogalmazódott meg bennem.
Íme a képeslap:

(A jógaórán direkt rosszul csinálom a pózokat, hogy a tanár segítsen beállni a helyes pózba. Máskülönben soha senki nem érne hozzám. Hiányzik más ember érintése.)
Kérdés:
Mennyire igénylitek az érintést? Mennyire vagytok bújósak? Változott ez az idők folyamán?
Íme a képeslap:

(A jógaórán direkt rosszul csinálom a pózokat, hogy a tanár segítsen beállni a helyes pózba. Máskülönben soha senki nem érne hozzám. Hiányzik más ember érintése.)
Kérdés:
Mennyire igénylitek az érintést? Mennyire vagytok bújósak? Változott ez az idők folyamán?

Van egy honlap, ahol olyan képeslapok jelennek meg, amelyeket emberek névtelenül adnak fel és életük nagy titkait írják le bennük. Sok szomorú dolgot lehet itt olvasni. Az egyik képeslap hatására pedig újabb kérdés megfogalmazódott meg bennem.
Íme a képeslap:

Kérdés:
Íme a képeslap:

Kérdés:

Jó szórakozást Moncy! nehogy felszedjél valakit, a szűzességedre meg vigyázz!

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 09. szombat 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó mulatást....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 09. szombat 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép estét Mindenkinek!
Elmentem hajat elereszteni
Elmentem hajat elereszteni

Ez a szmájli halálos...ülök kábán majd meglátwa
elkezdek mosolyogni...szó-szó elfáradtam ma...
Öregszem....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 18:39
elkezdek mosolyogni...szó-szó elfáradtam ma...
Öregszem....

Törölt felhasználó (94621)

Ja persze, mennél, a megrendelőket meg majd én elégítem ki. Kidolgoztad magad? Nyugodt légy ha én fiatal lennék, akkor én is bepakolnám a bőröndbe a családot, és illa berek. Most már hova menjek? Majd augusztusban a Wörthi tóhoz egy hétre, de visszajövünk..

Ja persze, mennél, a megrendelőket meg majd én elégítem ki. Kidolgoztad magad? Nyugodt légy ha én fiatal lennék, akkor én is bepakolnám a bőröndbe a családot, és illa berek. Most már hova menjek? Majd augusztusban a Wörthi tóhoz egy hétre, de visszajövünk..
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 09. szombat 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 18:33

Szerintem is létezik a sors de
úgy gondolom több wariációt is kidob nekünk
egy témára a wálasztás rajtunk múlik....
Ha nm lennének a gyermekeim én már mennék is
ki külföldre....meddig bírnám??...nmtom....

Szerintem is létezik a sors de

Hasonló jókat kíwánok mint Moncy...

A gázos küldi majd de most ért haza és relaxál
még picit mert fáradt...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 09. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
még picit mert fáradt...

Szép száj...nm mondom...szép fenék...
Jól tudod húzni a férfi embert...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 10:29

Jól tudod húzni a férfi embert...

Admin

Téged kinyallak, Hippet meg leszopom, ha nekem is megmutatjátok
Egy kis ízelítő a technikámból

Egy kis ízelítő a technikámból

Sok boldogságot, jó egészséget a kicsidnek szülinapján, nyomj az orcájára egy csókot a nevemben
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 09. szombat 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 09:12

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 09. szombat 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg
3 éve ilyenkor már javában vajúdtam
a dokim nyaralt a kanárin, én meg kaptam egy helyes ügyeletes doktor bácsit helyette
gyönyörű barna szemekkel, őszesbe hajló barna hajjal, bársonyosan csengő hanggal
...szerintem sose néztem még olyan szarul ki, mint akkor
azért volt vele testi kontaktusom
félmeztelenül, széttett lábakkal feküdtem előtte, és a combján támasztottam az egyik lábamat...huh...
hipp és gyuri igazán dobhatna már egy képet magáról a privimre
őket még nem is láttam...az összes többi nappalisról van vizuális fogalmam is (kivéve katicikát, de ő más tészta)

3 éve ilyenkor már javában vajúdtam

hipp és gyuri igazán dobhatna már egy képet magáról a privimre

őket még nem is láttam...az összes többi nappalisról van vizuális fogalmam is (kivéve katicikát, de ő más tészta)

A Gázosnak is szól:
Valamit valamiért...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 08:55
Valamit valamiért...

Na ezt én is megvárom, mármint a képet Moncyról.
Áh, csak az eper teszi...
Meg tisztában vagyok vele, hogy mi mutat jól egy képen, és azt nagyjából meg tudom csinálni.
Szemtől szembe nagy csalódás lennék...
De ha nem jössz el a buliba, akkor legalább benned élhet egy kerek fenék - érzéki száj kép rólam
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 13:18
Meg tisztában vagyok vele, hogy mi mutat jól egy képen, és azt nagyjából meg tudom csinálni.
Szemtől szembe nagy csalódás lennék...
De ha nem jössz el a buliba, akkor legalább benned élhet egy kerek fenék - érzéki száj kép rólam

Idáig is idekötött minden, nem akarok nagy szavakat használni, de inkább már nem vagyok kalandvágyó. A rugalmasságommal nincs még gond..
Elfeledtem mondani, hogy nagyon érzéki szád van, és ezt most kivételesen komoly!
Elfeledtem mondani, hogy nagyon érzéki szád van, és ezt most kivételesen komoly!

Idáig is idekötött minden, nem akarok nagy szavakat használni, de inkább már nem vagyok kalandvágyó. A rugalmasságommal nincs még gond..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 13:15

Admin

Most már azért nem, mert nagyon sok minden ideköt, vagy azért nem, mert már kevésbé vagy kalandvágyó és rugalmas?
Az én válaszaim:
Azt hiszem, hogy van valami sorsféle, de a döntéseink befolyásolják a dolgok menetét.
Én nem tudnék kimenni végleg külföldre, mert hiányoznának a rokonaim, barátaim. Amikor hosszabb ideig kint voltam - bármilyen jó volt is - nagyon vágytam haza egy idő után. El sem tudom képzelni, hogy úgy menjek el, hogy nem várhatom azt a percet, amikor újra itthon legyek.
Az én válaszaim:
Azt hiszem, hogy van valami sorsféle, de a döntéseink befolyásolják a dolgok menetét.
Én nem tudnék kimenni végleg külföldre, mert hiányoznának a rokonaim, barátaim. Amikor hosszabb ideig kint voltam - bármilyen jó volt is - nagyon vágytam haza egy idő után. El sem tudom képzelni, hogy úgy menjek el, hogy nem várhatom azt a percet, amikor újra itthon legyek.
Most már azért nem, mert nagyon sok minden ideköt, vagy azért nem, mert már kevésbé vagy kalandvágyó és rugalmas?
Az én válaszaim:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 11:29
Az én válaszaim:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)

első kérdés:
Szerintem létezik, a sors meg van írva. Ha döntünk valamiben, /nagy dolgok/ az már borítékolva van, tudatalatt is úgy döntünk.
Példa: A 90-es években, mentünk a párommal a balcsira horgászni, valami már a bepakolásnál azt súgta, hogy ne menjek. Több jel is arra utalt, hogy nem kéne menni. Mégis elmentünk, a Balaton előtt 7 km-re, egy másik autós miatt összetörtem a 2 éves autómat, szerencsére kisebb zúzódásokkal megúsztuk. Utólag értelmezve sok jel arra mutatott, hogy ne menjünk.
második kérdés:
Ha fiatal lennék, bizonyára fel tudnám adni. Sokáig dolgoztam külföldön, nagyon jó körülmények között, de már két hónap után honvágyam volt. Fiatalkorban, tettrekészen egyértelműen igen. Ma már nem.
Szerintem létezik, a sors meg van írva. Ha döntünk valamiben, /nagy dolgok/ az már borítékolva van, tudatalatt is úgy döntünk.
Példa: A 90-es években, mentünk a párommal a balcsira horgászni, valami már a bepakolásnál azt súgta, hogy ne menjek. Több jel is arra utalt, hogy nem kéne menni. Mégis elmentünk, a Balaton előtt 7 km-re, egy másik autós miatt összetörtem a 2 éves autómat, szerencsére kisebb zúzódásokkal megúsztuk. Utólag értelmezve sok jel arra mutatott, hogy ne menjünk.
második kérdés:
Ha fiatal lennék, bizonyára fel tudnám adni. Sokáig dolgoztam külföldön, nagyon jó körülmények között, de már két hónap után honvágyam volt. Fiatalkorban, tettrekészen egyértelműen igen. Ma már nem.
első kérdés:
második kérdés:
Ha fiatal lennék, bizonyára fel tudnám adni. Sokáig dolgoztam külföldön, nagyon jó körülmények között, de már két hónap után honvágyam volt. Fiatalkorban, tettrekészen egyértelműen igen. Ma már nem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 11:16
második kérdés:
Ha fiatal lennék, bizonyára fel tudnám adni. Sokáig dolgoztam külföldön, nagyon jó körülmények között, de már két hónap után honvágyam volt. Fiatalkorban, tettrekészen egyértelműen igen. Ma már nem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Második kérdés:
Fel tudnátok adni itthoni egész életeteket, hogy szűk családotokkal külföldre költözzetek végleg?
(Parának nem kell válaszolnia...)
Fel tudnátok adni itthoni egész életeteket, hogy szűk családotokkal külföldre költözzetek végleg?

Második kérdés:

Elgondolkodtató kérdés
Szerintetek létezik olyan, hogy SORS?
Van valahol egy előre megírt életutunk? Vagy az életünket saját döntéseinkkel alakítjuk és minden csak attól függ, mikor hogyan döntünk?
Szerintetek létezik olyan, hogy SORS?
Van valahol egy előre megírt életutunk? Vagy az életünket saját döntéseinkkel alakítjuk és minden csak attól függ, mikor hogyan döntünk?